Mens en Dier

Spoedarts ontslagen wegens kritiek op prikbeleid: ‘Stop met het inspuiten van die troep!’

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Oostenrijkse spoedarts Petra Baumgartner uitte kritiek op de coronavaccinatie. Dat beviel haar werkgever niet: ze werd eind april op staande voet ontslagen. “Ik ben ontslagen omdat ik de vaccinatie heb omschreven als ‘troep’,” zei ze in gesprek met internetkrant Wochenblick.

Ze riep medewerkers van een vaccinatiestraat op om te stoppen met vaccineren nadat bij enkele mensen ernstige bijwerkingen waren opgetreden. Stop onmiddellijk met het inspuiten van die ‘troep’, zei ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Er loopt daarnaast nog een tuchtprocedure tegen dr. Baumgartner. Ze is positief gestemd over de uitkomst. Er komt steeds meer naar buiten over de ineffectiviteit en ernstige bijwerkingen van de vaccins, zei ze.

Niet de juiste gang van zaken

De spoedarts heeft haar voormalige werkgever voor de rechter gesleept. Die stuurde een verslag over haar ‘afwijkende opvattingen’ naar het tuchtcollege zonder eerst met haar in gesprek te gaan of haar te waarschuwen. Dat is volgens haar niet de juiste gang van zaken.

Dr. Baumgartner is sinds 1995 werkzaam in de spoedeisende geneeskunde. Ze werkte onder andere in een ziekenhuis in Wales, in Duitsland op de ambulance en ook was ze werkzaam als politie- en brandweerarts.

Nederland

Ook in Nederland wordt kritiek op de coronavaccinaties niet getolereerd. Zo schrijft RTL Nieuws dat een zorgmedewerkster uit Gelderland is ontslagen wegens ‘te scherpe kritiek op het vaccinatiebeleid’.

De vrouw, die werkte voor ouderenzorginstelling De Waalboog in Nijmegen, omschreef het coronavaccin als ‘experimenteel, risicovol en dodelijk’. Zorgmedewerkers die het vaccin toedienen zonder mensen daarop te wijzen, noemde ze ‘oorlogsmisdadigers’.

De zorgmedewerkster stapte naar de rechter, die erkende dat zij recht heeft op vrije meningsuiting, maar daar gelijk aan toevoegde dat dat recht niet onbegrensd is. Volgens de rechter zijn berichten waarin vaccineren als genocide wordt bestempeld en de uitvoerders ervan als oorlogsmisdadigers ‘emotioneel, veroordelend en beledigend’.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik kan juist niet wachten totdat ze hier met die Derde, Vierde & Vijfde Prik gaan beginnen…uiteindelijk is dit niet alleen voor al die Nazi-Pseudowetenschappers ÉÉN GROOT EXPERIMENT….maar het is inmiddels ook voor mij een persoonlijk dingetje geworden…De Nazi- Pseudowetenschappers insinueren dat deze Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi GEZOND voor je is…Terwijl mijn Stellingname is dat het Hélémáál niet Gezond voor je is, maar dat je er juist hartstikke DOOD van gaat…

Om mijn beweringen te kunnen staven met Keiharde FEITEN & CIJFERS heb ik nog wel even een duidelijke statistische toename van het aantal sterfgevallen nodig…want anders sta ik hier al die tijd al net zo te uit me nek te lullen als die Doorgesnoven Psychopatische Hallucinerende Landverraaier van een Herr Doktor Hugo Mengele…Dus start maar vast met die Derde & Vierde Prik, dan zullen we nog wel eens zien wie hier gelijk heeft…

Ps RIVM & Ministerie van VWS waar blijven me gegevens waar ik nou al een paar maanden om vraag:

Ongevaccineerd:
Hoeveel in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

1 Prik:
Hoeveel in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

2 Prikken:
Hoeveel in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

3 Prikken:
Hoeveel in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

4 Prikken:
Hoeveel in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

5 Prikken:
Hoeveel in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

Als u me deze gegevens zo spoedig mogelijk zou willen doen toekomen, want dan kan ik die gegevens namelijk gelijk meenemen in mijn Onderzoek. Dus graag VOOR deze Herfst begint, dat moet wel lukken toch? Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet M. Hugens

Hendrik
Hendrik
2 jaren geleden

“Volgens de rechter zijn berichten waarin vaccineren als genocide wordt bestempeld en de uitvoerders ervan als oorlogsmisdadigers ‘emotioneel, veroordelend en beledigend’.”

Dat zou exact hetzelfde oordeel zijn als bij een nazi rechtbank.

Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden

” Volgens de rechter zijn berichten waarin vaccineren als genocide wordt bestempeld en de uitvoerders ervan als oorlogsmisdadigers ‘emotioneel, veroordelend en beledigend’.”

Aaach , wat erg hè? voor die gifspuiters.
Maar hele volksstammen naar de andere wereld helpen is wel OK?
Laat me raden….demonen 66 stemmer?

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

niet onbegrensd is? Nee l.l … verboden is!

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x