Homepagina » Gezondheid » Nog steeds sterven kankerpatiënten onnodig door chemotherapie. Waarom worden ze niet gewaarschuwd?
Nog steeds sterven kankerpatiënten onnodig door chemotherapie. Waarom worden ze niet gewaarschuwd?

Nog steeds sterven kankerpatiënten onnodig door chemotherapie. Waarom worden ze niet gewaarschuwd?

Lynn Stevens werd afgelopen jaar gediagnosticeerd met darmkanker. Ze werd geopereerd, waarna de ziekte leek te zijn verdwenen.

Artsen adviseerden haar om voor de zekerheid chemotherapie te ondergaan, om eventuele resterende kankercellen te doden.

Op 21 maart kreeg Lynn chemotherapie. Minder dan vier weken later was ze dood. Niet vanwege haar ziekte, maar omdat de chemokuur – die haar leven zou moeten verlengen – haar had vergiftigd.

Dodelijk

Ze was constant misselijk, had diarree en kon geen eten verwerken.

Naar schatting één op de 20 mensen produceert geen DPD, een bepaald enzym.

Normaal gesproken leidt dit niet tot problemen, maar voor kankerpatiënten kan een gebrek aan DPD dodelijk zijn.

Verwoestende schade

Hun lichaam kan de medicijnen die onderdeel uitmaken van de chemokuur niet afbreken. Ze blijven achter in het lichaam en richten daar verwoestende schade aan.

“Hoe kun je iemand zoiets giftigs geven zonder eerst vast te stellen of het je kan doden?” zei Lynns echtgenoot Chris. “Dit slaat nergens op.”

Nooit

Hij zei dat ze nooit zijn gewaarschuwd voor de gevaren. “Er werd ons niets verteld voordat Lynn de behandeling kreeg. Niemand heeft ooit iets gezegd over DPD of de risico’s ervan.”

Kanker is niet de doodsoorzaak geweest, maar de extreme giftigheid van chemotherapie, aldus Chris. “Daar is ze aan gestorven.”

[Daily Mail]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. De overheid is niet jou vriend, noch de mijne. “Bevolkingsbeperking” staat alweer bovenaan de agenda van Bilderberg 2019. Als ze je kunnen doen verdwijnen zullen ze het zeker niet laten :-(.

  16 likes
  • Dit heeft niks met de overheid te maken, maar met een dokter/ziekenhuis waar men een test vergat te doen, die in haar geval nodig was.

   6 likes
   • Wat u vertelt is complete BS. Een test vergeten te doen??? Pure waanzin!

    Ik ben al 13+ jaar kankerpatiënt en heb de hele scala aan behandelingen achter de rug. Na een hoop gedoe en allerlei bijwerkingen (waar ik ook pillen tegen moest slikken, bah!!!), bleek het niet geholpen te hebben.

    In december 2017 heb ik een workshop gevolgd over hoe men mediwietolie zelf kan maken (Stichting Mediwiet in Haarlem). Op een gegeven moment merkte ik dat dit niet had geholpen. Ik had de verkeerde cannabis soort gebruikt en de verkeerde verdunning. Mijn laatste twee controles waren goed. De tumorgroei is gestopt, mede doordat ik PURE mediwietolie ben gaan gebruiken (3x daags een een beetje mediwietolie ter grootte van een rijstkorrel).

    Meer info:
    Lees de Kelly Hauff story (ik heb dezelfde tumorsoort als zij)
    Stichting Mediwiet in Haarlem
    Rick Simpson Oli (voor het maken van pure mediwietolie, INDICA soort)

    Bovendien is het de ROVERHEID die bepaalt wat mag en niet mag. Welke medicijnen worden ingekocht. Lang leve de marktwerking in de zorg.

    6 likes
    • Hmm, ik heb zo mijn bedenkingen. En wat betreft de overheid. Iedereen die ziek is wil heel graag de medicijnen die genezen, en dan het liefst gratis of op z’n minst in de zorgverzekering. Wordt dan steeds duurder, en dan dáár weer over klachen.

     0 likes
 2. Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) en daardoor komen we in groep 2.
  En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor.
  Kassa!!!!
  De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….€€€€€€€€€

  12 likes
 3. Paardenmiddel, nog steeds erger dan de kwaal?

  2 likes
 4. Als het maar geld oplevert,zeggen ze niks.
  En aanklagen??? Wie?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de ...