Homepagina » Buitenaards » Deze NASA-astronauten geloven dat aliens bestaan en de aarde hebben bezocht
Deze NASA-astronauten geloven dat aliens bestaan en de aarde hebben bezocht

Deze NASA-astronauten geloven dat aliens bestaan en de aarde hebben bezocht

Een aantal NASA-astronauten heeft gezegd dat buitenaardsen bestaan en dat ze al geruime tijd in contact staan met de mensheid.

Tenminste vier bekende astronauten hebben zich openlijk uitgesproken over bestaan van aliens.

Sommigen van hen hebben UFO’s zien vliegen, terwijl anderen claimen dat ze door hoge militaire functionarissen zijn ingelicht over buitenaards contact.

Edgar Mitchell

In 1971 werd Edgar Mitchell de zesde maan die op de maan liep. De rest van zijn leven bleef hij vertellen dat ‘aliens ons al lange tijd in de gaten houden en hier al heel lang zijn’.

Hij claimde eens dat vredelievende aliens de aarde hadden bezocht om ons te behoeden voor een kernoorlog en dat het Vaticaan de waarheid kent over het bestaan van buitenaardsen.

Mitchell zei ook dat UFO’s zijn gezien boven kerninstallaties en tijdens de Koude Oorlog vaak kernraketten uitschakelden.

De astronaut stelde bovendien dat de Amerikaanse overheid het beroemde Roswellincident in de doofpot heeft gestopt.

“De reden hiervoor was dat ze niet wisten of de aliens al dan niet kwaad in de zin hadden en ze wilden niet dat de Sovjets er lucht van zouden krijgen,” zei hij.

Gordon Cooper

Cooper deed mee aan Project Mercury, de eerste Amerikaanse bemande ruimtemissie. Hij zei in 1951 UFO’s te hebben gezien boven Duitsland.

De astronaut zei ook dat hij vliegende schotels had gezien boven een geheime vliegbasis waar experimentele Amerikaanse vliegtuigen werden getest.

“Deze buitenaardse vaartuigen en hun bemanningsleden komen van andere planeten die iets hoger ontwikkeld zijn,” zei hij in 1984.

“We moeten eerst laten zien dat we onze problemen op een vreedzame manier kunnen oplossen en niet door middel van oorlog, voordat we kunnen worden geaccepteerd als leden van het universele team.”

Deke Slayton

Slayton was ook onderdeel van Project Mercury en werd later directeur van Flight Crew Operations van de NASA.

In 1951 zag hij naar verluidt een UFO. “Het leek op een vliegende schotel,” zei hij. “Ik had geen camera bij me, anders had ik zeker foto’s gemaakt.”

“Het [object] versnelde plotseling en verdween,” zei Slayton.

Brian O’Leary

O’Leary is nooit in de ruimte geweest, maar was wel één van de 11 astronauten die in de jaren zestig in aanmerking kwamen voor een mogelijke Marsmissie.

Later in zijn leven had O’Leary een bijna-doodervaring die zijn kijk op het leven en de realiteit drastisch veranderde.

“Er is overvloedig bewijs dat we worden bezocht [door aliens],” zei O’Leary, die als professor was verbonden aan de Princeton University.

“Beschavingen houden ons al heel lang in de gaten en vanuit het traditionele materialistische westerse standpunt bekeken zien ze er bizar uit.”

[MailOnline]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
justin
justin
4 jaren geleden

Aliëns betekent vreemdelingen maar wie zegt dat het van buiten de aarde komt, wat is er achter die immense ijs-barriëre ,volgens Byrd is daarachter sowieso een stuk land minstens zo groot als Amerika , en waarschijnlijk zijn er nog veel meer gebieden die voor ons verborgen zijn gebleven met wie weet beschavingen die ver op ons vooruit zijn.en per u.f.o reizen met ongekende snelheden.De wereld zoals wij die kennen ,waar we in leven is een soort achterbuurtje met vervuiling, ziekten en maffia-figuren aan het hoofd .Natuurlijk zouden ze geheim willen houden dat er grotere leefgebieden zijn, ze zaten niet te wachten op een instroom van het gespuis en vuiligheid ,ziekten,uitroeiing van natuur en land en zeedieren en niet te vergeten de oorlogen . We werden en worden nog steeds besodemietert, ook over de wereldkaart en de afstanden afmetingen.We worden op een klutje en onder de knoet gehouden door een stel ingewijden die al eeuwenlang weten hoe het werkelijk zit en die dat zo willen houden.Maar het deksel gaat van de beerput alles wat verborgen was zal openbaar worden. en de mensen gaan van hun stoel vallen van afschuw verbazing en woede.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  justin
4 jaren geleden

“ook over de wereldkaart en de afstanden afmetingen.”
Inderdaad, op de platlandkaart zien die kilometers er wel héél raar uit, een beetje uitgerekt en met een kromming…

Trouwens nooit opgevallen dat de baan van zon en maan op de platte aarde, er in werkelijkheid héél anders uitziet! Als mensen nu eens daadwerkelijk bij gaan houden hoe vanuit hun positie de beweging van de zon en maan gaan, dan kan er helemaal geen platte aarde zijn, en klopt hun simulatie ook niet.
In hun idee maken zon en maan hun rondje boven en binnen de rand van de platte ronde schijf, en met de klok mee. Probleem is dan dat vanuit mijn woonplaats zon en maan dan een hele andere beweging in de lucht moeten maken, dan ze nu doen. Jammer maar helaas, zelfs met dit allersimpelste bewijs is de platte aarde theorie nog steeds morsdood!

justin
justin
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Geen idee of de aarde plat is of niet,maakt me ook niet uit ik kan met beide uitvoeringen leven rond en plat, wel is het zo dat als er land verborgen gehouden is en de kaarten bewust zo gemaakt zijn dat het lijkt dat dit alles is wat er is dan is dat zeer kwalijk ,meer ruimte betekent meer voedsel geen overbevolking minder ziekten en oorlogen. Admiraal Byrd heeft in een intervieuw verteld dat er een groot werelddeel minstens ter grootte van Amerika was achter de ijsmassa ,dat het verborgen is gehouden zegt genoeg. Ik denk dan ook dat Hitler dat ook wist en een doorgang heft gevonden onderhet ijs door.(onderzeeërs)
Ten tijde van die expeditie High Jump in 1947 zijn de Amerikanen verjaagd door U.f.o’s verjaagd ,men doet voorkomen alsof het buitenaardsen zijn maar is dat ook zo, ik heb er mijn twijfels over.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  justin
4 jaren geleden

Admiral Byrd heeft het over het andere deel van antarctica, het deel voorbij de geografische/magnetische zuidpool…

Louise
Louise
4 jaren geleden

Ohh nou die van Gordon Cooper is wel toepasselijk…….We moeten eerst laten zien dat we onze problemen op een vreedzame manier kunnen oplossen en niet door middel van Oorlog,voordat we kunnen worden geaccepteerd als leden van het Universele team… nou ja we gedragen ons ook als verwende kleuters, met landje pik en elkaar afmaken, dus dat wordt nog eens duizend keer incarneren voor we het een beetje begrijpen ……..Overigens vraag ik me af of ze dat hem persoonlijk hebben verteld……….wel leuk.

pietje
pietje
4 jaren geleden

Wat is de echte waarheid ????? Niemand weet dat ! Ik wil graag geloven dat we broeders en zusters hebben buiten onze wereld Dat zou ik werkelijk heerlijk vinden maar ja er is nooit een echt bewijs !!! Misschien binnenkort hoop ik ! Verlang ze te zien en met ze te spreken op wat voor manier dan ook ! Gezellig een hapje eten met hun lijkt me geweldig ik zou denken spaghetti zonder vlees want ik eet ook geen vlees en denk dat onze broeders dat ook niet doen of het moet mensenvlees zijn hihi !

pietje
pietje
4 jaren geleden

Buiten dit alles geloof ik dat ze allemaal al dood zijn dus …… Nu weten ze de waarheid ! Zoals wij als we dood zijn het zullen weten ! De echte waarheid wordt verzwegen door Amerikaanse veiligheidsdiensten en natuurlijk ook de diensten van alle landen ! Ook ons land maar ja onze regering is zo vreselijk dom die snappen helemaal niets te erg voor worden ! Ze snappen niet eens de bevolking ! Onze regering spant de kroon zo dom die rutte is zoooooo zielig !!! Wees eerlijk daar houden we van !

Rara
Rara
4 jaren geleden

Astro nots zullen ze bedoelen want het zijn allemaal acteurs. Je kunt naar geen enkele planeet reizen met een raket.
Zoek eens op astronots op youtube en gij zult meer weten. Feitelijke beelden en feitelijk materiaal, feitelijke interviews etc…

Peter
Peter
Reactie op  Rara
4 jaren geleden

Hier wordt bewezen dat rockets geen voortstuwing hebben in een vacuum.

https://www.youtube.com/watch?v=HwK7staIj-Y

Wetenschapper
Wetenschapper
Reactie op  Rara
4 jaren geleden

Ah, een flatearther.

Peter
Peter
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

Klopt, je kunt ze beter als realisten benoemen, en water is een van de vele Clues.
Het enige bewijs dat er aangegeven wordt voor dat we op een bol leven is een schip dat over de horizon verdwijnt met zijn romp eerst , ha ha

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Rara
4 jaren geleden

Wat zijn er toch een domme mensen op aarde. Echt lachwekkend…

frans
frans
4 jaren geleden

Kijk!
eerst moeten wij vanuit onszelf vrede willen.
Nu willen de meeste mensen dat wel!
En omdat de meesten mensen wel vrede willen, is er een tegenpartij die dat niet wil.
Met name alle grote partijen in Nederland, om maar eens thuis te blijven, zijn bereid nog meer wapentuig aan te schaffen. En omdat je echte mensen moet hebben om die wapens te bedienen zegt een CDA de dienstplicht weer te moeten instellen. En dat rare volkslied van die Nederlanders. Van Duitsen bloed??!!
Er is groot gebrek aan vooruit kijken, naar wat voor een toekomst de mens wil.
Maar nee het moet weer oorlog zijn en nationalisme.
En dan die rare mantra van Rutte,; veiligheid en banen.
Het regent weer aanslagen op dit moment, nou dan roep je toch weer “veiligheid’ voor de burger!
zij die dit roepen organiseren zelf de aanslagen. dat heet false vlag.
Ik hoop toch werkelijk dat steeds meer mensen dit gaan doorzien.

math
math
4 jaren geleden

eerst de inquisitie , toen de communisme, nu de terroristen en de informatie-inquisitie , morgen de aliëns /buitenaardsen .

Leon
Leon
4 jaren geleden

The Biggest Lie of All NASA lies!
https://www.youtube.com/watch?v=B1RDGjMlYRo

Hoe kunnen mensen nog in zulke grote leugenaars geloven ?

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Nu nog regeringen die er in moeten geloven.

Elien
Elien
4 jaren geleden

Dat mensen nog steeds hun hoop op Aliens gevestigd hebben…………
Iedereen weet dat Aliens alleen bestaan in films en boeken.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Elien
4 jaren geleden

Pffft… hahaha

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

wegen

Nederlandse wegen worden klaargemaakt voor tanks: ‘Alarmbellen’

Een opmerkelijk bericht in de krant vanochtend: ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x