Buitenaards

Deze NASA-astronauten geloven dat aliens bestaan en de aarde hebben bezocht

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal NASA-astronauten heeft gezegd dat buitenaardsen bestaan en dat ze al geruime tijd in contact staan met de mensheid.

Tenminste vier bekende astronauten hebben zich openlijk uitgesproken over bestaan van aliens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sommigen van hen hebben UFO’s zien vliegen, terwijl anderen claimen dat ze door hoge militaire functionarissen zijn ingelicht over buitenaards contact.

Edgar Mitchell

In 1971 werd Edgar Mitchell de zesde maan die op de maan liep. De rest van zijn leven bleef hij vertellen dat ‘aliens ons al lange tijd in de gaten houden en hier al heel lang zijn’.

Hij claimde eens dat vredelievende aliens de aarde hadden bezocht om ons te behoeden voor een kernoorlog en dat het Vaticaan de waarheid kent over het bestaan van buitenaardsen.

Mitchell zei ook dat UFO’s zijn gezien boven kerninstallaties en tijdens de Koude Oorlog vaak kernraketten uitschakelden.

De astronaut stelde bovendien dat de Amerikaanse overheid het beroemde Roswellincident in de doofpot heeft gestopt.

“De reden hiervoor was dat ze niet wisten of de aliens al dan niet kwaad in de zin hadden en ze wilden niet dat de Sovjets er lucht van zouden krijgen,” zei hij.

Gordon Cooper

Cooper deed mee aan Project Mercury, de eerste Amerikaanse bemande ruimtemissie. Hij zei in 1951 UFO’s te hebben gezien boven Duitsland.

De astronaut zei ook dat hij vliegende schotels had gezien boven een geheime vliegbasis waar experimentele Amerikaanse vliegtuigen werden getest.

“Deze buitenaardse vaartuigen en hun bemanningsleden komen van andere planeten die iets hoger ontwikkeld zijn,” zei hij in 1984.

“We moeten eerst laten zien dat we onze problemen op een vreedzame manier kunnen oplossen en niet door middel van oorlog, voordat we kunnen worden geaccepteerd als leden van het universele team.”

Deke Slayton

Slayton was ook onderdeel van Project Mercury en werd later directeur van Flight Crew Operations van de NASA.

In 1951 zag hij naar verluidt een UFO. “Het leek op een vliegende schotel,” zei hij. “Ik had geen camera bij me, anders had ik zeker foto’s gemaakt.”

“Het [object] versnelde plotseling en verdween,” zei Slayton.

Brian O’Leary

O’Leary is nooit in de ruimte geweest, maar was wel één van de 11 astronauten die in de jaren zestig in aanmerking kwamen voor een mogelijke Marsmissie.

Later in zijn leven had O’Leary een bijna-doodervaring die zijn kijk op het leven en de realiteit drastisch veranderde.

“Er is overvloedig bewijs dat we worden bezocht [door aliens],” zei O’Leary, die als professor was verbonden aan de Princeton University.

“Beschavingen houden ons al heel lang in de gaten en vanuit het traditionele materialistische westerse standpunt bekeken zien ze er bizar uit.”

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
justin
justin
7 jaren geleden

Aliëns betekent vreemdelingen maar wie zegt dat het van buiten de aarde komt, wat is er achter die immense ijs-barriëre ,volgens Byrd is daarachter sowieso een stuk land minstens zo groot als Amerika , en waarschijnlijk zijn er nog veel meer gebieden die voor ons verborgen zijn gebleven met wie weet beschavingen die ver op ons vooruit zijn.en per u.f.o reizen met ongekende snelheden.De wereld zoals wij die kennen ,waar we in leven is een soort achterbuurtje met vervuiling, ziekten en maffia-figuren aan het hoofd .Natuurlijk zouden ze geheim willen houden dat er grotere leefgebieden zijn, ze zaten niet te wachten op een instroom van het gespuis en vuiligheid ,ziekten,uitroeiing van natuur en land en zeedieren en niet te vergeten de oorlogen . We werden en worden nog steeds besodemietert, ook over de wereldkaart en de afstanden afmetingen.We worden op een klutje en onder de knoet gehouden door een stel ingewijden die al eeuwenlang weten hoe het werkelijk zit en die dat zo willen houden.Maar het deksel gaat van de beerput alles wat verborgen was zal openbaar worden. en de mensen gaan van hun stoel vallen van afschuw verbazing en woede.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Ohh nou die van Gordon Cooper is wel toepasselijk…….We moeten eerst laten zien dat we onze problemen op een vreedzame manier kunnen oplossen en niet door middel van Oorlog,voordat we kunnen worden geaccepteerd als leden van het Universele team… nou ja we gedragen ons ook als verwende kleuters, met landje pik en elkaar afmaken, dus dat wordt nog eens duizend keer incarneren voor we het een beetje begrijpen ……..Overigens vraag ik me af of ze dat hem persoonlijk hebben verteld……….wel leuk.

pietje
pietje
7 jaren geleden

Wat is de echte waarheid ????? Niemand weet dat ! Ik wil graag geloven dat we broeders en zusters hebben buiten onze wereld Dat zou ik werkelijk heerlijk vinden maar ja er is nooit een echt bewijs !!! Misschien binnenkort hoop ik ! Verlang ze te zien en met ze te spreken op wat voor manier dan ook ! Gezellig een hapje eten met hun lijkt me geweldig ik zou denken spaghetti zonder vlees want ik eet ook geen vlees en denk dat onze broeders dat ook niet doen of het moet mensenvlees zijn hihi !

pietje
pietje
7 jaren geleden

Buiten dit alles geloof ik dat ze allemaal al dood zijn dus …… Nu weten ze de waarheid ! Zoals wij als we dood zijn het zullen weten ! De echte waarheid wordt verzwegen door Amerikaanse veiligheidsdiensten en natuurlijk ook de diensten van alle landen ! Ook ons land maar ja onze regering is zo vreselijk dom die snappen helemaal niets te erg voor worden ! Ze snappen niet eens de bevolking ! Onze regering spant de kroon zo dom die rutte is zoooooo zielig !!! Wees eerlijk daar houden we van !

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x