Gezondheid

Steeds meer ouders weigeren vaccinaties

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten vaccineren. De 52-jarige Door Frankema noemt vaccinaties zelfs ‘gif’.

Ze las voor het eerst over inentingen toen haar oudste dochter net was geboren. Ze wilde niets liever dan haar kindje zo goed mogelijk beschermen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toen de folder van het RIVM door de bus kwam, las Door over allerlei angstaanjagende aandoeningen die haar kind zonder vaccinaties zou kunnen krijgen, maar er stond niets in over wat er eigenlijk wordt ingespoten.

Chemische stoffen

Frankema wilde weten wat er precies in vaccins zit. Na het lezen van een artikel in het tijdschrift Onkruid kwam ze tot de ontdekking dat vaccins niet alleen verzwakte ziekteverwekkers, maar ook veel chemische stoffen bevatten.

Een arts van het consultatiebureau bevestigde dat er inderdaad allerlei chemische stoffen in vaccins zitten, maar toen Frankema vroeg hoe ze er zeker van kon zijn dat vaccineren veilig is, kreeg ze te horen dat ze veel te kritisch was.

Begrip

Gif inspuiten voelde niet goed en Frankema is nooit meer een consultatiebureau binnengegaan. Ze werd in eerste instantie enorm veroordeeld door vrienden en familie, maar hield zich staande.

Toen zij zagen dat de kinderen van Frankema geen last kregen van allergieën, oorontstekingen en leer- of gedragsproblemen, groeide het begrip. Ze wilden weten hoe dat toch mogelijk was.

Bron: Telegraaf.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
10 jaren geleden

Door, jij en vele anderen (ook ik) weten inmiddels wat het betekent om niet achter de kudde aan te lopen en waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde te blijven uitdragen naar de mensheid. Ik heb bijzonder grote waardering voor jouw werk om de mensheid te informeren over jouw werk/onderzoek en niet te vergeten de daardoor onstane inzichten. Chapeau.

Het is aan een ieder zelf, wat ie wil/denkt/voelt/handelt, maar doe dit dan op basis van eigen ontwikkelde inzichten en niet wat je wordt voorgeschoteld door mensen, die andere belangen dienen, die niets met het algemene nut/zorgzaamheid t.b.v. de mensheid op hebben.

Een Nederlandse tegeltjeswijsheid zegt hierover:

“Als je achter de kudde aanloopt, sjouw je altijd door de stront”.

Mensen wordt wakker en hou je voeten schoon en droog!!!!!!

Ken
Ken
10 jaren geleden

Die mensen zijn echt dom. Natuurlijk zitten er verzwakte varianten in de vaccinaties. Die helpen t lichaam om antistoffen te produceren tegen ziektes. Er zijn afgelopen tig jaar miljarden menden gevaccineerd inc. t merendeel dat deze site bezoekt. Het is zeer zeldzaam dat iemand eraan overlijd en als dat al zo is, zijn de personen vaak lichamelijk al zwak of ziek. Zie nu met die mazelen, blijken vooral kinderen te zijn van mensen die uit principe tegen vaccinaties zijn i.p.v. uit geloofsovertuiging. Het is met miljarden mensen goed gegaan!

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Wat kunnen mensen zich afschuwelijk vervelend zich met elkaar bemoeien zoals de familie en vrienden van Door. Wat zou die opmerking van het consultatiebureau dat Door te kritisch was me pissig maken. Het gaat puur om macht.

Anoniem
Anoniem
10 jaren geleden

Vaccinaties FAQ

Veelgestelde vragen rondom de gevaren van vaccineren

http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2013/juli/Vaccinaties-FAQ.html

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x