Homepagina » Gezondheid » Steeds meer ouders weigeren vaccinaties
Steeds meer ouders weigeren vaccinaties

Steeds meer ouders weigeren vaccinaties

Steeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten vaccineren. De 52-jarige Door Frankema noemt vaccinaties zelfs ‘gif’.

Ze las voor het eerst over inentingen toen haar oudste dochter net was geboren. Ze wilde niets liever dan haar kindje zo goed mogelijk beschermen.

Toen de folder van het RIVM door de bus kwam, las Door over allerlei angstaanjagende aandoeningen die haar kind zonder vaccinaties zou kunnen krijgen, maar er stond niets in over wat er eigenlijk wordt ingespoten.

Chemische stoffen

Frankema wilde weten wat er precies in vaccins zit. Na het lezen van een artikel in het tijdschrift Onkruid kwam ze tot de ontdekking dat vaccins niet alleen verzwakte ziekteverwekkers, maar ook veel chemische stoffen bevatten.

Een arts van het consultatiebureau bevestigde dat er inderdaad allerlei chemische stoffen in vaccins zitten, maar toen Frankema vroeg hoe ze er zeker van kon zijn dat vaccineren veilig is, kreeg ze te horen dat ze veel te kritisch was.

Begrip

Gif inspuiten voelde niet goed en Frankema is nooit meer een consultatiebureau binnengegaan. Ze werd in eerste instantie enorm veroordeeld door vrienden en familie, maar hield zich staande.

Toen zij zagen dat de kinderen van Frankema geen last kregen van allergieën, oorontstekingen en leer- of gedragsproblemen, groeide het begrip. Ze wilden weten hoe dat toch mogelijk was.

Bron: Telegraaf.nl

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Die mensen zijn echt dom. Natuurlijk zitten er verzwakte varianten in de vaccinaties. Die helpen t lichaam om antistoffen te produceren tegen ziektes. Er zijn afgelopen tig jaar miljarden menden gevaccineerd inc. t merendeel dat deze site bezoekt. Het is zeer zeldzaam dat iemand eraan overlijd en als dat al zo is, zijn de personen vaak lichamelijk al zwak of ziek. Zie nu met die mazelen, blijken vooral kinderen te zijn van mensen die uit principe tegen vaccinaties zijn i.p.v. uit geloofsovertuiging. Het is met miljarden mensen goed gegaan!

  2 likes
 2. Alleen dode vissen drijven met de stroom mee. Wees geen dode vis.

  2 likes
 3. Uit via via betrouwbare bron weet ik dat de zgn. “koninklijke familie” ook geen injecties neemt ! Dit wetende is het dan genoeg ??????? Alle prinsjes en prinsesjes zijn niet ingeent ook hun ouders en grootouders niet ik denk dat we dan genoeg weten of niet soms ? Stop in vredesnaam met die prikken !
  Groetjes Pietje

  2 likes
 4. Door, jij en vele anderen (ook ik) weten inmiddels wat het betekent om niet achter de kudde aan te lopen en waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde te blijven uitdragen naar de mensheid. Ik heb bijzonder grote waardering voor jouw werk om de mensheid te informeren over jouw werk/onderzoek en niet te vergeten de daardoor onstane inzichten. Chapeau.

  Het is aan een ieder zelf, wat ie wil/denkt/voelt/handelt, maar doe dit dan op basis van eigen ontwikkelde inzichten en niet wat je wordt voorgeschoteld door mensen, die andere belangen dienen, die niets met het algemene nut/zorgzaamheid t.b.v. de mensheid op hebben.

  Een Nederlandse tegeltjeswijsheid zegt hierover:

  “Als je achter de kudde aanloopt, sjouw je altijd door de stront”.

  Mensen wordt wakker en hou je voeten schoon en droog!!!!!!

  1 likes
 5. Prima dat mensen de verantwoordelijkheid weer in eigen hand nemen. Misschien moeten we maar eens die TV uitzetten en oude boeken gaan lezen. Want we het verleden kent, kan de toekomst voorspellen. De overheid en grote bedrijven spelen onder een hoedje. De MSM kopieert en plakt nieuws dat door Rueters en ANP in kant en klaren brokken wordt aangeleverd. Het wordt tijd dat we zelf het heft in handen nemen door onszelf te informeren en te onderzoeken.

  De mensen die werken binnen de MSM, overheid en Grote bedrijven staan vaak met de rug tegen de muur. Wanneer je het geestelijk niet meer kunt verkroppen wat je andere aandoet, word je vaak op een zijspoor gezet of afgedaan als “geiten wollen sokken” figuur. Wanneer je niet meer wilt meewerken aan de propaganda machine van de NWO, of je nu een klokkenluider bent of een persoon met een geweten, zal de NWO er alles aan doen om je te breken. Ik heb nieuws voor de NWO & Co, een Prophetie over de val van de Illuminatie’s die niet vele kennen en die de ze angstig verborgen probeert te houden. Het einde van de macht van de NWO is nabij en het is aan jullie allemaal om waakzaam te zijn. Geloof mij niet maar onderzoek wat ik heb verteld en zie of het waar is of niet wat ik jullie vertel. De NWO vreest wat al eens eerder is gebeurd, en een kat in het nauw maakt rare sprongen. “Ad fontes”

  1 likes
 6. Goed voorbeeld van de macht van de farma-industrie, zie dan afgelopen woensdag dokter Tinus, die wel even iemand ging aanpakken die homeopathische middelen verkocht, mensen werden allemaal nog zieker van de homeopathische middelen, met aan het eind dat de vrouw uit het dorp werd gezet, want ze had iemand een ayurvedisch middel gegeven met kwik en dat terwijl de reguliere geneeskunde alleen kwik gebruikt.
  Dit was echt weer een heksenjacht tegen homeopathie, walgelijk.

  1 likes
 7. Wat kunnen mensen zich afschuwelijk vervelend zich met elkaar bemoeien zoals de familie en vrienden van Door. Wat zou die opmerking van het consultatiebureau dat Door te kritisch was me pissig maken. Het gaat puur om macht.

  0 likes
 8. Vaccinaties FAQ

  Veelgestelde vragen rondom de gevaren van vaccineren

  http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2013/juli/Vaccinaties-FAQ.html

  0 likes
 9. Als baby (ik ben nu 59 jaar oud) kreeg ik de gebruikelijke vaccinatie cocktail (drie injecties, DKPT, geloof ik dat dat heette) in m’n rechter voetzool (in het holle deel van de voet); m’n nogal esthetisch bewuste moeder wilde namelijk niet dat m’n bovenarm ontsierd werd door lelijke vaccinatieplekken. Sinds een paar jaar doen die drie (in een perfecte driehoek geplaatste) injectieplekken soms gruwelijk pijn; alsof er hete naalden in gestoken worden en lopen was dan gewoon pijnlijk. Huisarts en dermatoloog verklaarden me voor gek (uiteraard, dat kon nooit aan die vaccinaties liggen, “het waren slechts drie eeltplekjes” …).
  Sinds kort: consult bij reflexzone therapeut (klacht: darmklachten) leerde me dat juist m’n darmen door die injectieplekken negatief beïnvloed worden. conclusie: ook dit kan een negatief gevolg zijn van vaccinaties, bij mensen, m.n. vrouwen, die in hun voetzool geïnjecteerd werden.

  0 likes
 10. En dat in de Telegraaf poe poe………..

  0 likes
 11. Voor de lezers van Niburu niet veel nieuws.
  Het mooiste aan dit artikel is de bron. Het is echt mooi dat zoiets in de mainstream media staat. Lees ook even het oorspronkelijke artikel. Het betreft hier niet zoals je zou kunnen verwachten een geitenwollen sokken moeder

  0 likes
 12. Mijn kinderen hebben ook geen last van allergieën, etc., maar zijn wel ingeënt; hoe is dat toch mogelijk?

  0 likes
 13. Het lijkt me voor jonge ouders van nu maar een moeilijke beslissing. Aan de ene kant horen vaccinaties er gewoon jaren bij (ingeburgerd)Aan de andere kant kunnen jonge ouders op internet ook de alarmerende berichten lezen. Welke beslissing moet je dan nemen?
  En stel dat je beslissing anders uitpakt dan verwacht? Dan zit je toch mooi met een gevoel van ‘had ik maar dit of had ik maar dat’

  0 likes
 14. [quote name=”Henk001″]Mijn kinderen hebben ook geen last van allergieën, etc., maar zijn wel ingeënt; hoe is dat toch mogelijk?[/quote]
  Ik heb ook nooit last gehad van allergieen of andere stoornissen maar toen ik op mijn 45 ste vaccins ging ontstoren raakte mijn hele hoofd ontstoken. VAN DE KWIK of te wel mercurius, het één na gifstigste materiaal ter wereld, waar vaccins vol mee zitten. Je kunt er dan ogenschijnlijk wel geen last van hebben maar het woekert wel in je lijf.
  Mijn honden worden nooit geënt, tegen ggen één ziekte en maken tot op hoge leeftijd altijd een zeer gezonde indruk, zowel fysiek als mentaal. Het is gewoon geldklopperij van de staat en de pharmaceutische industrie.

  http://www.naturalanimalconsulting.nl/media/vaccins_zijn_beslist_niet_onschu.htm

  0 likes
 15. [quote name=”Abel”]Alleen dode vissen drijven met de stroom mee. Wees geen dode vis.[/quote]
  Mooi gezegd Abel

  0 likes
 16. [quote name=”Henk001″]Mijn kinderen hebben ook geen last van allergieën, etc., maar zijn wel ingeënt; hoe is dat toch mogelijk?[/quote]

  Typische quote van een troll, Henk001 je ziel
  is in goede handen hoor! lol

  0 likes
 17. [quote name=”Harrie H. Braam”]Door, jij en vele anderen (ook ik) weten inmiddels wat het betekent om niet achter de kudde aan te lopen en waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde te blijven uitdragen naar de mensheid. Ik heb bijzonder grote waardering voor jouw werk om de mensheid te informeren over jouw werk/onderzoek en niet te vergeten de daardoor onstane inzichten. Chapeau.[/quote]

  Mee eens Harry, indien ieder weldenkend mens zijn of haar intuïtie zou volgen dan was het gedaan met een aantal winstgevende industrieën om ons heen.
  Zieke en vooral verzwakte (lees: verdoofde) mensen zijn nu eenmaal makkelijk te bewerken en uiteindelijk te verwerken omwille van het grote snelle geld. Alles is gaan draaien om dat verdomde geld.

  Geld, maakt de mensen steeds armer.
  Voeding, zorgt ervoor dat men verhongert.
  Scholing maakt de nieuwe generaties steeds dommer en de Zorg maakt de mensheid steeds zieker…..

  Denk voor jezelf want instanties, gerelateerd aan de overheden, hebben scheit aan “de massa”!

  0 likes
 18. [quote name=”Ken”]Die mensen zijn echt dom. Het is met miljarden mensen goed gegaan![/quote]

  Je weet helemaal niet of het met miljarden goed is gegaan. Je weet niet waaraan men lijdt en waardoor dit komt. Wetenschappelijk onderzoek naar bijwerkingen is nog zeer beperkt. Er wordt bijvoorbeeld gezocht naar het idee dat het vaccin autisme veroorzaakt en dit lijkt niet het geval. Er is voor zover ik weet geen onderzoek gedaan naar de eventueel versterkende werking van het medicijn op mensen die een lichte vorm van autisme hebben. Daarnaast is autisme een oorzaak van bepaald gedrag, maar niet noodzakelijk de enige oorzaak van dat gedrag.
  Als je het hebt over miljarden mensen bij wie iets blijkbaar goed gaat, het is ook met miljarden mensen goed gegaan zonder vaccinaties in tijden dat de gemiddelde weerstand veel lager lag. Sterker nog, de mensheid heeft zich ondanks de ziekten zodanig weten te vermenigvuldigen dat de aarde het aan grondstoffen niet aan kan. Dus waar hebben we het over?
  Dan heb je het nog niet eens over het aanpassingsvermogen van virussen door vaccinaties en het oneindig aantal varianten van ziekten er uiteindelijk zullen ontstaan. Met natuurlijk als remedie een oneindig scala aan prikken in je lijf.
  Ook psychologisch is het niet altijd gunstig om angst voor de natuur te beantwoorden met een zogenaamde ‘oplossing’. Daarmee wen je er aan om niet met angst om te gaan, maar om er naar te handelen. Wat weer zorgt voor angst, waarvoor je weer snel een oplossing wilt, etc. Angststoornissen werken op exact dezelfde wijze. De mate waarin we bang zijn voor de natuur, begint redelijk de vorm aan te nemen van een angststoornis. Daarom vind ik dat we kritisch moeten zijn naar vaccins. Er liggen op de weegschaal van voors en tegen aan beide kanten genoeg sterke argumenten.

  0 likes
 19. [quote name=”anna”]Als baby (ik ben nu 59 jaar oud) kreeg ik de gebruikelijke vaccinatie cocktail (drie injecties, DKPT, geloof ik dat dat heette) in m’n rechter voetzool (in het holle deel van de voet); m’n nogal esthetisch bewuste moeder wilde namelijk niet dat m’n bovenarm ontsierd werd door lelijke vaccinatieplekken…[/quote]

  Ik heb ook als baby zo’n cocktail onder mijn voet gehad. De dokter had er 5 gedaan (dobbelsteen 5)in mijn babyvoetje. Mijn moeder vertelde later dat ze zich rotgeschrokken was omdat binnen een paar uur mijn beentje 2x zo dik werd,ik had hoge koorts en gilde de hele boel bij elkaar.Ze was in paniek en kon ‘s avonds alleen een andere dokter bereiken. Die kwam en toen hij dat opgezwollen beentje/voetje zag werd hij verschrikkelijk kwaad over hoe die ‘collega'(kwakzalver zoals hij hem noemde)dat in godsnaam had kunnen doen!
  Ik weet er verder niks meer van natuurlijk maar er moest ingegrepen worden. Mijn moeder was daarna meteen van huisarts veranderd.

  0 likes
 20. Dankzij vaccinaties sterven er veel minder kinderen. Keerzijde is dat de bijverschijnselen van vaccinaties bv. autisme en adhd kunnen veroorzaken. Vind wel dat de overheid dit naar buiten mag brengen zodat ouders een keuze kunnen maken. Geloof niet in kwade bedoelingen van vaccinaties maar dat het geld wat verdient wordt de overheid wel afremt om er eerlijk over te zijn.

  0 likes
 21. http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html

  vaccinaties dienen om de mensen dom, steriel en ziek te maken.
  enjoy 🙂

  0 likes
 22. Kijk eens op http://www.verontrustemoeders.nl
  @Hekn001, Er zijn ook mensen die 5 pakjes zware shag per week roken die probleemloos 80-90 jaar worden.

  0 likes
 23. Kijk eens op de site van Anneke Bleeker: http://www.verontrustemoeders.nl Daar staan de laatste ontwikkelingen over vaccineren. Maar ook de onlangs openbaar gemaakte geheime rapporten.

  0 likes
 24. Bij mijn zoon kwamen de ingeente stoffen op een gegeven moment los en begonnen door het lichaam te zweven, waarbij allerlei reacties in het lichaam werden veroorzaakt, zoals mazelen, bof, polio. Hij is ook sterk allergisch en heeft sinds een paar astma. Maar gelukkig kon hij dmv bio-resonantie-therapie en een speciaal dieet het eczeem en de astma enigszins tot bedaren brengen. De latere inentingen heeft hij niet meer gekregen en dat geldt ook voor zijn jongere broer. Via bio-resonantie-therapie kan je wel informatie over ziektes meegeven aan het lichaam, want dit wordt opgeslagen in de lichaamscellen (net zoals DNA-informatie). Bij aanraking met een bepaalde ziekte zal het lichaam dan ook adequaat reageren om de ziekte het hoofd te bieden. Het doorstaan van een ziekte is niet erg en maakt het lichaam juist sterk. Door deze methode krijgt het lichaam niet foute stoffen toegediend. Sindsdien zijn ze nog wel eens verkouden, maar hebben de jongens geen erge ziektes meer gehad.

  0 likes
 25. [quote name=”pietje”]Uit via via betrouwbare bron weet ik dat de zgn. “koninklijke familie” ook geen injecties neemt ! Dit wetende is het dan genoeg ??????? Alle prinsjes en prinsesjes zijn niet ingeent ook hun ouders en grootouders niet ik denk dat we dan genoeg weten of niet soms ? Stop in vredesnaam met die prikken !
  Groetjes Pietje[/quote]
  Je hebt het via via en dat is een betrouwbare bron? En dat moeten wij vervolgens weer van jou aannemen?

  0 likes
 26. [quote name=”Ken”]Die mensen zijn echt dom. Natuurlijk zitten er verzwakte varianten in de vaccinaties. Die helpen t lichaam om antistoffen te produceren tegen ziektes. Er zijn afgelopen tig jaar miljarden menden gevaccineerd inc. t merendeel dat deze site bezoekt. Het is zeer zeldzaam dat iemand eraan overlijd en als dat al zo is, zijn de personen vaak lichamelijk al zwak of ziek. Zie nu met die mazelen, blijken vooral kinderen te zijn van mensen die uit principe tegen vaccinaties zijn i.p.v. uit geloofsovertuiging. Het is met miljarden mensen goed gegaan![/quote]

  Nu dit vind ik geen slimme reactie hoor. Dankzij de injecties had ik gelijk op 3 jarige leeftijd hele zware kinkhoest, waar ik bijna aan stikte. Vervolgens voortdurend keel en bronchieën problemen zodanig dat uiteindelijk op 19 jarige leeftijd mijn amandelen verwijderd werd. Daarna ging het iets beter, maar de problemen bleef. Toen in ’89 ging ik voor het eerst naar Indonesia, waar ik ook weer vrij snel ziek werd. Ik had me toch beschermd met injecties en malaria-profylaxe?!
  In ’91 nog een keer zwaar ziek, daarna ben ik gestopt met die rotzooi van inenten en zelfs die tabletten wilde ik ook niet meer en vanaf ’92 werd ik nooit meer ziek in mijn favoriete land. Pas toen ik geheel met alle rommel van hen stopte, verdwenen ook mijn klachten. Opvallend hé, dat je het hebt gekregen door zelfs hun ‘medicatie’…
  Maar Ken blijf jij het maar braaf slikken en injecteren hoor, jij hebt immers nergens last van, toch… 😉

  0 likes
 27. [quote name=”bella donna”][quote name=”Henk001″]Mijn kinderen hebben ook geen last van allergieën, etc., maar zijn wel ingeënt; hoe is dat toch mogelijk?[/quote]
  Ik heb ook nooit last gehad van allergieen of andere stoornissen maar toen ik op mijn 45 ste vaccins ging ontstoren raakte mijn hele hoofd ontstoken. [/quote]45 jaar in goede gezondheid geleefd en op het moment dat je zelf gaat lopen rommelen met middeltjes en dingen om je “vaccinaties te verstoren” raakt je hele hoofd onstoken?

  En dan denk jij dat het komt door die vaccinaties waar je al 45 jaar geen last van hebt gehad in plaats van door het gerommel van je zelf met middeltjes om je vaccinatie te ontstoren?

  0 likes
 28. [quote name=”Mojomirosa”]Het lijkt me voor jonge ouders van nu maar een moeilijke beslissing. Aan de ene kant horen vaccinaties er gewoon jaren bij (ingeburgerd)Aan de andere kant kunnen jonge ouders op internet ook de alarmerende berichten lezen. Welke beslissing moet je dan nemen?
  En stel dat je beslissing anders uitpakt dan verwacht? Dan zit je toch mooi met een gevoel van ‘had ik maar dit of had ik maar dat'[/quote]
  Dat klopt.

  Daarom hoef je alleen maar je gezonde verstand te gebruiken om een juiste beslissing te nemen.

  Krimpt de wereldbevolking sinds we zijn gaan vaccineren? Nee, die groeit exponentieel.

  Zijn we massaal onvruchtbaar geworden sinds we zijn gaan vaccineren? Nee, ook niet.

  Beschermen vaccins? Kijk naar de meer dan 1000 mazelenbesmettingen in de bijbelgordel. Ieder besmet kind is NIET ingeënt. De kinderen die wel zijn ingeënt zijn kerngezond en deze epidimie gaat volledig aan hen voorbij.

  Conclusie: inenten is nuttig.

  Ieder angstbeeld dat op internet wordt verkondigd is eenvoudig te ontkrachten door gewoon na te denken en te observeren.

  0 likes
 29. Deze zin uit de bron: De overheid ziet het als verantwoordelijkheid mensen zo goed mogelijk in hun keuze te begeleiden. Sinds het vaccinatieprogramma is gelanceerd in 1957, voelen wij een voortdurende verantwoordelijkheid om dit zo veilig en goed mogelijk uit te voeren, onderbouwd door talloze wetenschappelijke onderzoeken.”TEN TIJDE VAN DE MEXICAANSE GRIEP WAAR WAS DE OVERHEID TOEN DAN????Dit vaccin is ONGETEST bij miljoenen mensen ingespoten, en bleek zelfs KWIKVERBINDINGEN te bevatten.De overheid??De eikels komt eerder.De firma list en bedrog noem ik hen.

  0 likes
 30. [quote name=”Ken”]Die mensen zijn echt dom. Natuurlijk zitten er verzwakte varianten in de vaccinaties. Die helpen t lichaam om antistoffen te produceren tegen ziektes. Er zijn afgelopen tig jaar miljarden menden gevaccineerd inc. t merendeel dat deze site bezoekt. Het is zeer zeldzaam dat iemand eraan overlijd en als dat al zo is, zijn de personen vaak lichamelijk al zwak of ziek. Zie nu met die mazelen, blijken vooral kinderen te zijn van mensen die uit principe tegen vaccinaties zijn i.p.v. uit geloofsovertuiging. Het is met miljarden mensen goed gegaan![/quote]
  Mijn middelste zoon was altijd kern gezond maar is toch bijna gestorven aan de vaccinatie BMR, hij kreeg 7 koortsstuipen er na en toen stopte zijn hart er mee

  0 likes
 31. [quote name=”AwE130″]Prima dat mensen de verantwoordelijkheid weer in eigen hand nemen. Misschien moeten we maar eens die TV uitzetten en oude boeken gaan lezen. Want we het verleden kent, kan de toekomst voorspellen. De overheid en grote bedrijven spelen onder een hoedje. De MSM kopieert en plakt nieuws dat door Rueters en ANP in kant en klaren brokken wordt aangeleverd. Het wordt tijd dat we zelf het heft in handen nemen door onszelf te informeren en te onderzoeken.

  De mensen die werken binnen de MSM, overheid en Grote bedrijven staan vaak met de rug tegen de muur. Wanneer je het geestelijk niet meer kunt verkroppen wat je andere aandoet, word je vaak op een zijspoor gezet of afgedaan als “geiten wollen sokken” figuur. Wanneer je niet meer wilt meewerken aan de propaganda machine van de NWO, of je nu een klokkenluider bent of een persoon met een geweten, zal de NWO er alles aan doen om je te breken. Ik heb nieuws voor de NWO & Co, een Prophetie over de val van de Illuminatie’s die niet vele kennen en die de ze angstig verborgen probeert te houden. Het einde van de macht van de NWO is nabij en het is aan jullie allemaal om waakzaam te zijn. Geloof mij niet maar onderzoek wat ik heb verteld en zie of het waar is of niet wat ik jullie vertel. De NWO vreest wat al eens eerder is gebeurd, en een kat in het nauw maakt rare sprongen. “Ad fontes”[/quote]

  Ik heb juist het idee dat de nieuwe wereldorde machtiger is geworden.

  0 likes
 32. Claudia v. Breukelen

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Mojomirosa”]Beschermen vaccins? Kijk naar de meer dan 1000 mazelenbesmettingen in de bijbelgordel. Ieder besmet kind is NIET ingeënt. De kinderen die wel zijn ingeënt zijn kerngezond en deze epidimie gaat volledig aan hen voorbij.

  Conclusie: inenten is nuttig.

  [quote]

  Is niet helemaal waar, ook geënte kinderen zijn ziek geworden. Net als met de bof die, wat was het, 2 jaar geleden onder de studenten uitbrak? Het gaat hier niet alleen om 1 enting, ze willen inmiddels ook de waterpokken tegengaan. Het gaat erom dat ze tig dingen ter zogenaamde preventie ontwikkelen. Maar niemand kijkt hoe je het op andere manieren kunt tegengaan en hoe je het anders zou kunnen behandelen. Het systeem werkt op angst en niet meer op gezond verstand. Neem Polio als voorbeeld. We zien kinderen uit India, ondervoed en slechte hygienische omstandigheden, voor bij kruipen. Heel erg. Maar niet realistisch. Bij het meerendeel verloopt het zelfs zonder klachten. Heel weinig krijgen griepachtige verschijnselen en nog geen 1% krijgt verlammingsverschijnselen. Maar…waardoor komen die verlammingsverschijnselen. Waren het al gezonde kinderen? Is er op tijd hulp ingeschakeld. Vitamine C heeft in alternatieve kringen geholpen, waarom wordt daar geen serieus onderzoek gedaan? Dit alleen als voorbeeld Conclusie; met angst willen ze de boel controleren. Ze kunnen geen mensen gebruiken die vragen stellen. Niet in een wereld waar de druk van farmaceutische bedrijven gigantisch is. Ik ben gestopt met enten.
  Ik ben voor wetenschap, ik ben voor kennis en ik ben voor eerlijkheid hierbij. Dat gebeurt niet. Het is een smerig wereldje waar het geld en niet de mens centraal staat.

  0 likes
 33. [quote name=”Hugo”]Bij mijn zoon kwamen de ingeente stoffen op een gegeven moment los en begonnen door het lichaam te zweven, waarbij allerlei reacties in het lichaam werden veroorzaakt, zoals mazelen, bof, polio. Hij is ook sterk allergisch en heeft sinds een paar astma. Maar gelukkig kon hij dmv bio-resonantie-therapie en een speciaal dieet het eczeem en de astma enigszins tot bedaren brengen. De latere inentingen heeft hij niet meer gekregen en dat geldt ook voor zijn jongere broer. Via bio-resonantie-therapie kan je wel informatie over ziektes meegeven aan het lichaam, want dit wordt opgeslagen in de lichaamscellen (net zoals DNA-informatie). Bij aanraking met een bepaalde ziekte zal het lichaam dan ook adequaat reageren om de ziekte het hoofd te bieden. Het doorstaan van een ziekte is niet erg en maakt het lichaam juist sterk. Door deze methode krijgt het lichaam niet foute stoffen toegediend. Sindsdien zijn ze nog wel eens verkouden, maar hebben de jongens geen erge ziektes meer gehad.[/quote]

  Het meest pijnlijke van natuurlijke genezing is het lichaam de tijd en wil te gunnen om heel veel afvalstoffen uit te scheiden.
  Ook helpt spirulina, chlorella, bachbloesem-therapie (zeer geconcentreerd potje mineralen), spagyric (heb ik gehad).

  En genezen met behulp van resonantie-therapie gaat ook goed. Echter is het ook een vorm van natuurlijke geneeswijze, dus het lichaam volledig gebruiken voor herstel.

  0 likes
 34. [quote name=”Dondervogel”]TEN TIJDE VAN DE MEXICAANSE GRIEP WAAR WAS DE OVERHEID TOEN DAN????Dit vaccin is ONGETEST bij miljoenen mensen ingespoten, en bleek zelfs KWIKVERBINDINGEN te bevatten.[/quote]

  95% van alle inentingen bevatten kwik-verbindingen. Thiomersal wordt gebruikt als conserveringsmiddel om de inentingen langer houdbaar te maken en te beschermen tegen besmetting/vervuiling/ziektekiemen;

  [qoute]Wiki: Thiomersal is very toxic by inhalation, ingestion, and in contact with skin (EC hazard symbol T+), with a danger of cumulative effects.[/quote]

  [quote] FDA: Preservatives are compounds that kill or prevent the growth of microorganisms, such as bacteria or fungi. They are used in vaccines to prevent bacterial or fungal growth in the event that the vaccine is accidentally contaminated, as might occur with repeated puncture of multi-dose vials.

  Thimerosal is a preservative that has been used in some vaccines since the 1930’s, when it was first introduced by Eli Lilly Company. It is 49.6% mercury by weight and is metabolized or degraded into ethylmercury and thiosalicylate.[/quote]
  bron: http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/QuestionsaboutVaccines/UCM070430

  En dan nog maar te bedenken dat het is aangetoond dat kwik-verbindingen niet afgebroken worden door je lichaam en zich ophopen bij/aan je hypofyse.

  0 likes
 35. Gewoon als je oud genoeg zijt een jointje roken en dat neutraliseerd diene boel wel :p

  0 likes
 36. laat het lichaam zichzelf helpen ! en de ziekte kiemers verweideren .waardoor het lichaam steeds sterker wordt .die injecties helpen voor geen moer en helpen jou en mij alleen maar zieker worden en niet beter .STOP EN WEIGER NOG LANGER DIE TROEP .

  0 likes
 37. Wordt er nu echt gedacht dat alle medicijnen rommel en vergif is? jullie noemen alleen de misstappen maar noemen niet de successen waar ontzettend veel mensen blij mee zijn.

  Ik kan je zeggen als je geen medicijnen tegen zeer zware vormen van astma hebt dat je longontstekingen krijgt en als je ook daar geen medicijnen voor krijgt, dan ga je gewoon op een heel vervelende manier dood. En die medicijnen worden wel degelijk goed onderzocht, mocht blijken er verkeerde medicijnen zijn dan wordt het uit de handel genomen.

  Daarbij alles is natuur, ook onze medicijnen. De natuur is niet altijd onze vriend, soms is het de meest genadeloze vijand.

  Ik zeg stop met klagen en overal wat achter te zoeken.
  Draag liever een steentje bij aan de maatschappij.

  0 likes
 38. [quote name=”kengai”]Goed voorbeeld van de macht van de farma-industrie, zie dan afgelopen woensdag dokter Tinus, die wel even iemand ging aanpakken die homeopathische middelen verkocht, mensen werden allemaal nog zieker van de homeopathische middelen, met aan het eind dat de vrouw uit het dorp werd gezet, want ze had iemand een ayurvedisch middel gegeven met kwik en dat terwijl de reguliere geneeskunde alleen kwik gebruikt.
  Dit was echt weer een heksenjacht tegen homeopathie, walgelijk.[/quote]

  De reguliere geneeskunde verliest steeds meer aan geloofwaardigheid, omdat zij niet in staat is andere visies in haar waarde te laten. I.p.v. samen te werken, veroordeelt de reguliere tak zonder te kunnen beoordelen. Gelukkig zijn er echter steeds meer (para)medici, die openstaan voor integratie van diverse vormen van geneeskunde. Een term, die trouwens beter kan worden vervangen door het woord geneeskunst, waarbij ‘kunst’ met een hoofdletter ‘K’ dient te worden geschreven door deze andersdenkende- en handelende (para)medici, want zij zijn het, die vanuit een breder perspectief de starre in leerboeken samengevatte geneeskunde weten op te waarderen van ‘kunde’ naar ‘Kunst’. Ook hier: Chapeau.

  Het gezegde “Het vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard” is zeker van toepassing in de ogen van steeds meer mensen, die geen aansluiting meer vinden in de reguliere tak.

  0 likes
 39. [quote name=”Harrie H. Braam”][quote name=”kengai”]Goed voorbeeld van de macht van de farma-industrie, zie dan afgelopen woensdag dokter Tinus, die wel even iemand ging aanpakken die homeopathische middelen verkocht, mensen werden allemaal nog zieker van de homeopathische middelen, met aan het eind dat de vrouw uit het dorp werd gezet, want ze had iemand een ayurvedisch middel gegeven met kwik en dat terwijl de reguliere geneeskunde alleen kwik gebruikt.
  Dit was echt weer een heksenjacht tegen homeopathie, walgelijk.[/quote]

  De reguliere geneeskunde verliest steeds meer aan geloofwaardigheid, omdat zij niet in staat is andere visies in haar waarde te laten. I.p.v. samen te werken, veroordeelt de reguliere tak zonder te kunnen beoordelen. Gelukkig zijn er echter steeds meer (para)medici, die openstaan voor integratie van diverse vormen van geneeskunde. Een term, die trouwens beter kan worden vervangen door het woord geneeskunst, waarbij ‘kunst’ met een hoofdletter ‘K’ dient te worden geschreven door deze andersdenkende- en handelende (para)medici, want zij zijn het, die vanuit een breder perspectief de starre in leerboeken samengevatte geneeskunde weten op te waarderen van ‘kunde’ naar ‘Kunst’. Ook hier: Chapeau.

  Het gezegde “Het vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard” is zeker van toepassing in de ogen van steeds meer mensen, die geen aansluiting meer vinden in de reguliere tak.[/quote]

  Dan moet je toch beter in de materie verdiepen want de wetenschap past zelfs heel veel toe van alternatieven wijze, zelfs homeopathie en noem maar op. Het laten denken wetenschap alleen maar chemisch goedje maakt dan ben je fout. Eveneens pas de wetenschap zoals planten extracten toe maar wel met op feiten gebaseerde dosis. Het moet aantoonbaar zijn en niet een sprookje.

  0 likes
 40. Ach gossie is het nog niet duidelijk dat we zelf een of ander verdedigingsmechenisme hebben tegen ziekten ? Laten we ons nog steeds bang maken voor de natuur ?? Ach gossie toch ! Ziekte mauwertjes pak je spuitej tegen de mazelen, griep en zo dan maart snel en mauw niet dan over bij-effecten. Guttegut. DE WET VAN AANTREKKINGSKRACHT IS HIER HEEL EN HEEL ERG DUIDELIJK IN DEZE SPUITJES TOESTAND GEPRESENTEERD. DAT MAG VOOR DE VERSTAANDER DUIDELIJK WEZEN !

  0 likes
 41. Mijn kinderen hebben geen allergieen, nooit oorontsteking en geen gedragsproblemen of leerproblemen. En ze zijn overal tegen ingeent. Net zo als ikzelf trouwens. Bij deze wil ik mijn ouders hartelijk bedanken voor het besluit om mij overal tegen in te enten. In mijn jeugd werden er in ons dorp verschillende kinderen getroffen door kinderpolio. Gezonde kinderen, die na hun ziekte ernstig gehandicapt waren. Als je zoiets aan den lijve meemaakt, weet je hoe ontzettend belangrijk het voorkomen van ernstige ziektes is. Dus als ik nu zou moeten kiezen tussen een allergie of polio, nou dan hoefde ik geen seconde na te denken…

  0 likes
 42. Vaccinaties blijken een product of investering om patienten te kweken en geldverslaafde big pharma van een toekomst te voorzien. Hoe ziek kun je worden door dierlijke en op kanker gekweekte cellen in je lichaam te spuiten?! Even afgezien van de hulpstoffen. Niet enkel vaccinaties zij neen probleem, ook onze totale (eigen gemaakte) voedselketen is zwaar vervuild. Pak een simpele salade uit het schap en tel de E-nummers eens! Waarom?! Wat voegen ze nou echt toe (aan smaak)? Dan ook nog het GMO spook…..mensen mensen… Waar zijn we in beland?

  0 likes
 43. [quote name=”Wesley”][quote name=”Mojomirosa”]Het lijkt me voor jonge ouders van nu maar een moeilijke beslissing. Aan de ene kant horen vaccinaties er gewoon jaren bij (ingeburgerd)Aan de andere kant kunnen jonge ouders op internet ook de alarmerende berichten lezen. Welke beslissing moet je dan nemen?
  En stel dat je beslissing anders uitpakt dan verwacht? Dan zit je toch mooi met een gevoel van ‘had ik maar dit of had ik maar dat'[/quote]
  Dat klopt.

  Daarom hoef je alleen maar je gezonde verstand te gebruiken om een juiste beslissing te nemen.

  Krimpt de wereldbevolking sinds we zijn gaan vaccineren? Nee, die groeit exponentieel.

  Zijn we massaal onvruchtbaar geworden sinds we zijn gaan vaccineren? Nee, ook niet.

  Beschermen vaccins? Kijk naar de meer dan 1000 mazelenbesmettingen in de bijbelgordel. Ieder besmet kind is NIET ingeënt. De kinderen die wel zijn ingeënt zijn kerngezond en deze epidimie gaat volledig aan hen voorbij.

  Conclusie: inenten is nuttig.

  Ieder angstbeeld dat op internet wordt verkondigd is eenvoudig te ontkrachten door gewoon na te denken en te observeren.[/quote]

  Ging aan wel ingeënte kinderen voorbij?!
  Hier verkondig je zelf met de grootste overtuiging absolute onzin. Ook deze kinderen krijgen het, het verloop zou enkel anders moeten zijn dat in de praktijk toch ook anders blijkt.

  0 likes
 44. Beste mensen, met alle respect voor een ieders mening, lees ook de volgende link: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccins-onderdrukken-immuunsysteem-astma-gevolg/#comments.

  Ook hier wordt veel aandacht besteed aan vaccinaties. We leven als mensen met elkaar en voor elkaar en zijn dus niet elkaars concurrenten of tegenstanders of nog erger vijanden! Daarom bedankt Niburu en WantToKnow voor het delen van de info over vaccineren. Zo worden ogen geopend! En laten wij als lezers, die reageren de wereld ook blijven informeren, ongeacht het feit of je nu voor- of tegenstander van vaccinaties bent.

  0 likes
 45. [quote name=”Harrie H. Braam”]Beste mensen, met alle respect voor een ieders mening, lees ook de volgende link: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccins-onderdrukken-immuunsysteem-astma-gevolg/#comments.

  Ook hier wordt veel aandacht besteed aan vaccinaties. We leven als mensen met elkaar en voor elkaar en zijn dus niet elkaars concurrenten of tegenstanders of nog erger vijanden! Daarom bedankt Niburu en WantToKnow voor het delen van de info over vaccineren. Zo worden ogen geopend! En laten wij als lezers, die reageren de wereld ook blijven informeren, ongeacht het feit of je nu voor- of tegenstander van vaccinaties bent.[/quote]

  Helemaal mee eens, Harry. Iedereen moet zijn eigen onderzoek doen en andermans mening respecteren. Dat er partijen zijn met andere belangen dan de onze, dat wordt steeds meer duidelijk. De vraag is nog: wie is en wie en wie doet wat ?

  0 likes
 46. Deze is speciaal voor Wesley. Onze zeer originele debunker die op bijna elk artikel negatief reageert. Gek heh? Zou je je niet eens afvragen wat zo iemand dag in dag uit bij elk artikel doet als hij of zij alleen maar negatieve dingen (ontkrachtingen)erover aan het licht probeert te brengen? Er zijn er zo wel meerdere die in 99% van de gevallen het maar onzin, leugens en waanzin vinden. Ga dan lekker buiten spelen en laat de mensen die het om de informatie doen hier, niet om het doordrammen van jou visie of anderen (neerbuigend) beleren, lekker met rust!
  Wat ik persoonlijk trouwens toch erg grappig vond is dat het vaak deze mensen zijn die roepen, ‘bewijs, eerst zien dan geloven’ en nu in ene zegt onze Wesley dat het gewoon geregeld kan worden door te observeren en na te denken!!! Tegenstrijdig? Hmmmmm.

  Anyway, nu ter zake:
  http://50alone.com/dr-maurice-ralph-hilleman-father-of-vaccinology-issues-warning-about-vaccines/

  Dit is een van DE BELANGRIJKSTE ERKENDE VADERS van vaccinatie. Voor de duidelijkheid, de man is een pionier geweest op dit gebied voor decennia lang. Luister goed naar zijn boodschap, als iemand weet waar hij over praat op dit gebied is het absoluut (een toentertijd stervende!) Dr. Maurice Ralph Hilleman wel. Nou Wesley, ik wacht met smart af op jou ‘gewoon observeren en logisch nadenken’.

  0 likes
 47. Frankema en voor alle ouders wil ik dit bericht voor jullie achterlaten het menselijke lichaam is zeer complex en werkt veel beter dan de beste technologishe dingen dat wij kennen en het meeste deel en fucties van ons lichaam is nog lang niet ontdekt. Vroeger hadden de mensen heelemaal maal geen prik die je zogenaamd beschermd tegen ziektes en de mensen in die tijd waar veel slimmer en sterker dan wij nu door all die prikken maak ons lichaam zwak en afhankelijk waardoor we geen sterkere immuun systeem aanmaken in ons lichaam ( ik vermoed ook dat we dan minder witte bloedstelpend maken die ons lichaam bestrijd tegen ziekten enzo dit is een theorie van mij wat tussen haakjes staat) vooral in de eerste 2 jaren van een baby ontwikkeld het lichaam een immuun systeem aan en door die prikjes op die jonge leeftijd denkt het lichaam meschien dat ie sterke immuun systeem maakt

  0 likes
 48. Wij hebben onze kinderen ook niet ingeent en ze zijn gewoon lekker gezond.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...