Propaganda

Steve Bannon fakkelt mainstream media af: “Jullie hebben geen macht en moeten je mond houden”

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mainstream media zijn de oppositiepartij. Ze zijn vernederd en moeten hun mond houden. Dat stelt Trumps topadviseur Steve Bannon in gesprek met de New York Times.

De voormalige baas van Breitbart News zei dat de verkiezingsuitslag voor journalisten een vernederende nederlaag is die zij nooit weg kunnen poetsen.

Vernederd

De elitaire media hadden het ‘honderd procent’ bij het verkeerde eind, aldus Bannon. “De media zouden beschaamd moeten zijn en vernederd. Ze moeten hun mond houden en luisteren.”

De New York Times heeft volgens de strateeg, die zelden interviews geeft, flink afgedaan met foutieve berichtgeving.

“De media zijn een oppositiepartij. Zij snappen dit land niet. Zij snappen nog steeds niet waarom Trump president is,” zei hij.

Geen macht

Hij voegde toe: “De media hebben geen enkele integriteit, geen intelligentie, geen macht en ze werken ook niet hard.”

“Jullie zijn de oppositiepartij,” zei hij tegen de New York Times. “Niet de Democratische Partij. Jullie zijn de oppositiepartij. De media zijn de oppositiepartij.”

Bannon had het vooral over de ‘elitaire’ en ‘mainstream’ media, maar noemde de New York Times en Washington Post bij naam.

[Volkskrant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
6 jaren geleden

Tja , ik dacht nog wel dat we met samenwerken het verst komen
Dat van “wie niet voor ons is is tegen ons” hebben we toch al gehad ?
De kans is groot dat de media (in totaal) van alle kanten manipuleert en waarschijnlijk ook van alle kanten gemanipuleerd wordt

exegese
exegese
6 jaren geleden

The Main stream media is inderdaad het meest gevaarlijke,vulgaire, leugenachtige en totaal misleidende instituut wat maar denkbaar is. Een zeer recent voorbeeld is hoe de Televaag (een bedrijf wat inmiddels gelukkig aan de eigen leugens ten onder aan het gaan is) legt zeer ten onrechte totaal de nadruk op de reactie van Trump in plaats van de uitspraak van een wereldbekend idool wat letterlijk tegenover een grote menigte zegt vaak de neiging gehad te hebben het Wiite Huis op te blazen. En dat in het huidige tijdsgewricht waarbij de wereld gebukt gaat onder de dreiging van bomaanslagen. Ontegenzeggelijk een daad van ophitsing van ongekende proportie waarbij de Televaag het toch opneemt voor Madonna en Trump tracht neer te sabelen. The mainstream media is totaal gefrustreerd dat ze aan invloed, geld en aandacht in aan het boeten zijn. De macht die zij hadden is vervlogen en dat doet pijn zo blijkt uit de rare kattensprongen.

http://www.telegraaf.nl/prive/27509977/__Trump__Madonna_is_walgelijk__.html

Hier het hele interview wat toch een ander beeld schetst als je het mij vraagt :

http://www.telegraaf.nl/prive/27509977/__Trump__Madonna_is_walgelijk__.html

exegese
exegese
6 jaren geleden

De ten onrechte zwaar verguisde en gedemoniseerde Micha Kat krijgt hoe langer hoe meer het gelijk aan zijn kant :

https://www.youtube.com/watch?v=5gILAE8gO3w

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
6 jaren geleden

Het geheel is tijdgebonden als hij zegt dat zij nu geen macht meer hebben. Hij bedoeld te zeggen dat ons bewustzijn hun macht overneemt en dat we de werkelijkheid gaan inzien ten koste van de M&M wat Masonic Manipulation of Media heet. Vele denken Mainstream Media maar dat hoort bij dezelfde fabel.

Veel succes in het bewustzijn en het zien van de werkelijkheid!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x