UFO

Er komt nog veel meer aan! Onthullingen over geheime Amerikaanse UFO-programma waren slechts tipje van de sluier

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tom DeLonge, de voormalige zanger van rockband Blink-182, staat vol in de schijnwerpers. Dankzij zijn organisatie zijn er de afgelopen dagen allerlei onthullingen gedaan over het geheime UFO-programma van de Amerikaanse overheid.

DeLonge is er klaar voor om de waarheid – dat aliens bestaan, dat UFO’s niet ‘ongeïdentificeerd’ zijn en dat buitenaardse technologie de mensheid kan redden – te delen met de rest van de wereld.

Hij werkt samen met voormalige hooggeplaatste functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Defensie, de CIA, NSA en het ruimtevaartprogramma Skunk Works van Lockheed Martin.

Tipje van de sluier

Eén van zijn partners is Luis Elizondo, die jarenlang aan het hoofd stond van het topgeheime UFO-onderzoeksprogramma van het Pentagon.

De onthullingen die tot nu toe zijn gedaan zijn volgens DeLonge slechts ‘een tipje van de sluier’. Hij zei dat binnenkort meer bewijs voor buitenaards leven naar buiten zal komen.

DeLonge claimt dat de Amerikaanse overheid niet alleen al decennia weet van het bestaan van aliens, maar ook actief experimenteert met buitenaardse technologieën.

Verandering

Deze informatie is grotendeels ontoegankelijk voor het publiek en daar wil hij verandering in brengen.

“Je moet hier niet lacherig over doen,” vertelde hij aan de New York Daily News. “Dit gaat heel veel mensen raken en zal hun overtuigingen beïnvloeden.”

Zijn organisatie is van plan geheime informatie over buitenaardse technologieën naar buiten te brengen waar agentschappen zoals de NASA niet in geïnteresseerd zijn.

Tijdmachine

Eén zo’n innovatie heeft betrekking op de metriek van de ruimtetijd, waar natuurkundige Hal Puthoff onderzoek naar deed voor de Amerikaanse overheid.

“Het is als een tijdmachine,” zei DeLonge. “Je stapt in dit schip, start het en binnen een minuut zit je in China.”

“Er komt nog veel meer aan,” besloot hij.

Foto: Magnus Manske Wikimedia Commons

[New York Daily News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arthur
arthur
4 jaren geleden

Ik hoor dit soort verhalen nu al tientallen jaren. Wanneer worden die verhalen eens concreet.

Arka
Arka
4 jaren geleden

Dat is al vaker gezegd, eerst zien en dan geloven. En voordat het echt bekend gemaakt wordt in de MSM kan nog heel lang duren! Ik hoop het nog mee te maken, ik zie de verbaasde gezichten al van de mensen die het altijd belachelijk gemaakt hebben!

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

De zoveelste belofte van hoop en onderwijl gebeurt er niets.

Byter
Byter
4 jaren geleden

Ja Ja, natuurlijk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x