Mens en Dier

Jandino Asporaat gecanceld na uitspraken over 9/11 en maanlanding: ‘Bijzondere wending’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Comedian en presentator Jandino Asporaat plaatste in de podcast The Trueman Show vraagtekens bij onder meer de maanlanding en 9/11. Mensen zijn volgens hem niet kritisch genoeg en gaan te snel uit van het officiële verhaal.

“Ik wacht ook nog op bewijs,” zei Asporaat over de maanlanding. “Als wij naar de maan zouden zijn geweest, dan zouden we veel vaker zijn geweest. De Amerikanen zijn daar in 1973 voor het laatst geweest. Dat is toch raar?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Over het instorten van de torens van het World Trade Center in New York zei hij: “Wat daar gebeurde, dat kan nooit zo op die manier door een vliegtuig in elkaar zijn gestort. Precies daar, en precies opeens bij het Pentagon was er ook eentje erin.”

Geschrapt

Asporaat werd vervolgens trending topic op Twitter. Daar licht hij toe dat hij niet denkt dat 9/11 niet is gebeurd, maar dat niet alleen een vliegtuig is gebruikt. “Hoezo kan je dat niet afvragen? Hoe de gebouwen vielen,” twittert hij.

De comedian werd meteen gecanceld. De gemeente Arnhem heeft hem geschrapt van een lijstje gastdocenten dat deze week op Arnhemse scholen lesgeeft in het kader van De week van het geld.

“Wij respecteren de vrijheid van meningsuiting, maar vinden dit soort uitspraken geen goed voorbeeld geven voor onze kinderen en jongeren.”

Een inside job, 100 procent

Forum voor Democratie Arnhem heeft politieke vragen ingediend met betrekking tot het schrappen van de gastles. “Een bijzondere wending dat gasten worden geweigerd over wat zij elders zeggen,” aldus de partij.

Eerder zei Jeroen van Koningsbrugge dat de Amerikanen de Twin Towers zelf hebben opgeblazen. “Nine-eleven is opgezet, een inside job, 100 procent. Officieel, 100 procent,” zei hij in 2018 tegen toenmalig NU.nl-redacteur Chris Helt.

Van Koningsbrugge zei verder dat hij na het bekijken van de vier uur durende documentaire ‘What Happened on the Moon’ is gaan twijfelen of we wel echt op de maan zijn geland.

4.9 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

de deepstate maakt zich hiermee kenbaar, die infiltranten met hun dubbele agenda zitten overal

dirk
dirk
1 jaar geleden

When you tear out a man’s tongue, you are not proving him a liar, you’re only telling the world that you fear what he might say

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

Remember Buiilding 7!

Ron
Ron
1 jaar geleden

Dit past natuurlijk ook niet in het plaatje. De Wereldgezondheidsorganisatie wil ons doen geloven dat zowel Ebola als COVID-19 afkomstig zijn van een geïnfecteerde vleermuis. Maar deden ze dat? Vreemd genoeg zijn veel van dezelfde personen, bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de ebola-epidemie ook in verband gebracht met de vermeende creatie van SARS-CoV-2.ast Dit past natuurlijk ook niet in het plaatje.

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x