CoronaBinnenland

Veel Nederlanders gaan nieuwe coronaprik niet halen: ‘Ze prikken maar ergens anders in’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Volgende week begint de zoveelste boostercampagne tegen corona. Zitten mensen wel te wachten op een nieuwe prikronde? PowNed kwam tot de ontdekking dat veel Nederlanders de nieuwe booster niet gaan halen.

“Nee, ga ik niet doen,” zegt iemand voor de camera van PowNed. “Vorige keer gedaan en het beviel me toch niet zo heel erg.” Een oudere vrouw voegt toe: “Ga ik echt niet meer doen.” Een andere vrouw zegt: “Dat gezeur met die corona. Ze prikken maar ergens anders in, maar niet in mij.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schade

Internist Evelien Peeters merkt op dat er door de vaccinatiecampagnes ook schade is ontstaan. “Dat moet geëvalueerd worden. Hoe groot is die schade?” Ze benadrukt dat risicobatenanalyses tot op heden niet zijn gedaan.

“Dus om nu door te gaan op het oude patroon, dat zou ik echt ontraden,” aldus Peeters. “Wat we nu als een duidelijk patroon zien, is dat de mRNA-vaccins voor jonge mannen een vrij grote kans op hartspierontstekingen geven.”

Extra risico

Voor die groep levert het niets op, stelt de internist. “Het is een vrij gezonde jonge groep, dus de kans dat zij zelf ernstig ziek worden door corona is vrijwel nihil. Voor hun weegt het niet op, maar ze lopen wel een extra risico.”

Peeters wijst er verder op dat de coronavaccins niet goed beschermen tegen de overdracht van ziekte.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
4 maanden geleden

Veel Nederlanders worden verstandig!

Hein
Hein
4 maanden geleden

Gratis dood…… Beter dan die zelfmoordpoeders.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Eindelijk wordt men wakker !!

Cora
Cora
4 maanden geleden

Vorig jaar werden mensen die zich niet lieten vaccineren nog als paria weggezet. Ook door mensen die nu zeggen niet meer te gaan. Beetje schijnheilig dit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

128
0
We lezen graag je reactie!x