Gezondheid

Studie onthult hoe vaccins leiden tot depopulatie in Afrika. Dit is de spin in het vuile web

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al in 1976 deed de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) uitgebreid onderzoek naar vaccins die zwangerschappen zouden moeten voorkomen.

Als tetanustoxoïd, het verzwakte gif van de tetanusbacil, wordt gecombineerd met het zwangerschapshormoon hCG, valt het immuunsysteem de zwangerschapshormonen aan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het gevolg is een abortus bij vrouwen die al zwanger zijn en onvruchtbaarheid bij individuen die nog niet zwanger zijn.

Krachtiger

Onderzoekers van de WHO werken momenteel aan een nog krachtiger vaccin tegen vruchtbaarheid door recombinant DNA te gebruiken, dat op kunstmatige wijze in een laboratorium is verkregen.

Uit onderzoeken van de WHO blijkt dat de organisatie van plan is op deze manier de bevolkingsgroei terug te dringen in ‘minder ontwikkelde landen’, zo schrijft een internationaal onderzoeksteam in een studie in het Open Access Library Journal (pdf).

In november 1993 verschenen er publicaties waarin werd gesteld dat een ’tetanusvaccin’ in werkelijkheid werd gebruikt als vaccin tegen vruchtbaarheid.

Helft

In november 2014 stelde de katholieke kerk dat een dergelijk programma in Kenia actief was.

Drie onafhankelijke laboratoria in Nairobi testten monsters van het tetanusvaccin van de WHO dat in maart 2014 was gebruikt en vonden hCG in prikken waarin het hormoon niet zou moeten zitten.

In oktober 2014 lieten katholieke artsen de vaccins in zes laboratoria testen. In de helft van de monsters werd hCG aangetroffen.

Terecht

De katholieke artsen uit Kenia zeiden dat de campagne van de WHO tegen tetanus in werkelijkheid bedoeld was om de bevolkingsgroei terug te dringen.

Aangezien meer dan de helft van de monsters hCG bevatte hebben de dokters terecht vraagtekens bij de campagne gezet, aldus de wetenschappers.

Verantwoordelijk

De WHO doet al lange tijd onderzoek naar vaccins tegen vruchtbaarheid en dus is zij de meest waarschijnlijke bron van het hormoon dat in de ‘tetanusvaccins’ zat die in 2014 in Kenia zijn gebruikt, concluderen ze.

De WHO is verantwoordelijk voor wat er tijdens het vaccinatieprogramma in Kenia is gebeurd, benadrukken de onderzoekers.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
6 jaren geleden

Goh, je meent het 😉

Onze Blanke Miljardair en Super Zionist Bill Gates doet -precies- de uitvoerende taak die zijn meesters hem opdragen…
Dat Zwart Goyim Pleb volk heeft geen zin in de ogen van de Zionisten (en Joden)
Is een onderontwikkeld Ras met te lage IQ’s wat niet meer mee kan en ze hebben ze als slaven helaas ook niet meer nodig. Dus ideaal als Lab-Rat voor testjes op te doen in de woestijn!

Gooi er een sausje overheen wat de “Bill Gates en Melinda Foundation” heet en de hele wereld vind het allemaal fantastisch…

onbekend
onbekend
6 jaren geleden

De enigen die tot het Zwarte Goyim Pleb volk behoren, zijn de “Bill Gates en Melinda Foundation”.
Ook in Kenia is er de Pwani Universiteit.

Mike
Mike
6 jaren geleden

Van de US Air Force is een week geleden ook bekend geworden dat ze een grote hoeveelheid DNA en RNA heeft verzameld van Russen.

Je kan er eigenlijk alleen maar over speculeren, maar het lijkt me wel duidelijk dat men dit vooral gedaan heeft om ook hen onvruchtbaar te maken of om gerichte aanvallen te doen met virussen. Net zoals een tiental jaren gelden in Azië het geval was met SARS.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x