Homepagina » Buitenaards » Raëlians willen ambassade voor buitenaardsen in Canada
Raëlians willen ambassade voor buitenaardsen in Canada

Raëlians willen ambassade voor buitenaardsen in Canada

De Raëlian Movement, een religieuze groep die in de jaren zeventig is gesticht door voormalig autorace-journalist Claude Vorilhon, heeft de Canadese overheid toestemming gevraagd om een ambassade voor buitenaardsen te bouwen.

Raëlians geloven dat al het leven op aarde in een laboratorium is geschapen door een buitenaards ras dat de Elohim zou heten. De Elohim zouden op meerdere momenten in onze geschiedenis de aarde bezocht hebben. De mens heeft de boodschap echter niet begrepen en zag de Elohim voor goden aan.

Vorihlon beweert dat hij in de jaren zeventig tweemaal een ontmoeting heeft gehad met een buitenaards wezen genaamd Jaweh. Deze zou hem opdracht hebben gegeven een ambassade op aarde te stichten, om de Elohim op aarde te verwelkomen. De ambassade moet worden uitgerust met landingsplaats voor de ruimteschepen van de Elohim.

De Raëlians hebben lange tijd tevergeefs gelobbyd om het bouwwerk in Israël te kunnen realiseren. Ze willen dat de ambassade een extraterritoriaal karakter krijgt, zodat de groep wordt vrijgesteld van aardse belastingen.

Woordvoerder Daniel Turcotte liet zich in een persverklaring uit over de voordelen die de ambassade met zich meebrengt: “De ambassade zal Canada op de lange termijn tientallen miljarden opleveren. Het gastland van deze ambassade zal als interplanetair knooppunt een hoge status krijgen. De inwoners van dit land zullen als eersten profiteren van de zeer geavanceerde technologie van de Elohim op het gebied van bio-robottechnologie, nanotechnologie, geneeskunde, transport en communicatie en krijgen toegang tot energiebronnen waar onze wetenschappers nu alleen nog maar van kunnen dromen.”

Raëlians zijn een groot voorstander van klonen. In 2002 kondigde de Raëliaanse bisschop Brigitte Boisselier aan dat het bedrijf Clonaid erin was geslaagd de eerste gekloonde mens te hebben gecreëerd. De baby zou Eve heten, maar bewijs bleef achterwege.

De Raëlian Movement telt wereldwijd naar schatting 90.000 leden, die met name in Zuid-Korea, Japan en Canada wonen. De Elohim worden zo rond 2025 verwacht.

[Canada]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Ik heb hun boeken gelezen en weet ik waarvoor de Raëlians voor staan: Als ze deze buitenaardse ambassade daadwerkelijk in Cananda gaan bouwen; dan ga/verhuis ik daar zo snel mogelijk naar toe.

  12 likes
  • Wedden dat je dan NIET verhuist? Het huidige leven in Nederland bevalt je namelijk wel. Dat geef je echt niet op voor een ‘buitenaardse ambassade’ in een ander werelddeel.

   3 likes
   • Nederland is corrupt, de Nl-dijken kunnen elk moment doorbreken en dan hebben we een watersnoodramp, de planeet-X/Niburi kan ook, en wanneer deze richting de aarde op komt, tot ontwrichting leiden in Nederland etc. etc.. Maw. het is een hel hier en waarom zou ik dan nog langer willen blijven?

    4 likes
    • Je zegt: “Het is een hel hier”…..overdrijf je niet een tikkie?
     Ben je wel eens in een derdewereldland geweest?
     In nagenoeg ieder land zal je te maken krijgen met corruptie, je praat alsof Nederland het enige land ter wereld is dat corrupt is.

     Schaam jij je niet waarover je klaagt?
     Er zijn genoeg mensen op de wereld die niet eens weten hoe ze hun hongerige kinderen te eten moeten geven, laat staan dat ze zich zorgen zouden maken over hetgeen waar jij zo over zit te jammeren/klagen, man ga je schamen!
     Of ga eens een tijdje in een of andere sloppenwijk in Brazilië wonen, dan piep je wel anders.

     3 likes
 2. Het klinkt mij juist meer “Illuminatie-achtig” ofwel reptiel-achtig in de oren met dat klonen e.d. Dat zou de Galactische Federatie nooit doen. Puur licht voelt voor mij wel goed. Teveel technologie met klonen e.d. voelt voor mij niet goed. Ieder z’n meug.

  13 likes
 3. We krijgen dus hopelijk binnenkort een kans – in als Canada toestemming geeft – om van een type-0 beschaving te evolueren naar een type-1, of 2, of 3 beschaving (google Michio Kaku).

  5 likes
 4. Voorzichtigheid is geboden. Buitenaardse Aliens zijn niet hier om ons een beter leven te geven.

  Er vindt een buitenaardse Interventie plaats in de wereld en die is al een aantal decennia gaande. Diens intentie is controle over de wereld en de mensen over de wereld te verkrijgen. Het gaat om non-military forces, ze willen onze (biologische) grondstoffen hebben.

  Verklaring van de Menselijke Soevereiniteit at http://humansovereignty.org/dutch-declaration/

  ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
  http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf

  “Races from the Greater Community are already here, interfering in human affairs, seeking to establish themselves as centers of power and influence here, operating secretly behind the scenes, influencing people in positions of power, taking citizens against their will, functioning in ways that are highly dangerous and hazardous for the human family. Yet people go about life as if nothing is happening, consumed with their own needs, consumed with human conflict and corruption, consumed with the difficulties of life here in this one world, unaware and unconcerned about the presence of an Intervention here. And those few people who are aware of this presence are being persuaded to perceive it as beneficial, as benign and, in some cases, even representing salvation for the human family.” – Marshall Vian Summers, Humanity’s Emergence into the Greater Community, July 19, 2008

  Download ‘ The reality and spirituality of Life In The Universe’: http://www.newmessage.us1.list-manage1.com/subscribe?u=b62a83aa674e68545ee781bae&id=dcad5d2980

  http://www.NewMessage.org , http://www.AlliesOfHumanity.org
  http://www.HumanSovereignty.org
  PROJECT CAMELOT: MARSHALL VIAN SUMMERS – INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE

  1 likes
  • Hoe weet je dat zo zeker? Vooralsnog zijn dit allemaal speculaties. Wie weet leven wij gewoon in een Matrix.
   En blijven de dingen/gebeurtenissen zich herhalen, omdat wij te dom zijn om realiteit van fictie te onderscheiden. Al die veronderstellingen en zgn. channelings en contacten hebben mij nog niet over de streep getrokken om te geloven in Aliens goed of kwaad. Veel meer geloof ik in de manipulatie van de NWO.
   En alle natuurrampen die ons te wachten staan vanwege het aantreden van Planeet X.
   Dan lijkt mij de prioriteitenlijst heel simpel. Zorg voor familie en jezelf en maak je daarna druk om Aliens, al dan niet bestaand.

   2 likes
  • Peter Cernjavski

   Voorzichtigheid is ook geboden met een dergelijke uitspraak. Dit geldt namelijk niet voor alle buitenaardsen; sommigen willen ons enkel op het goede spoor zetten. Want onze activiteiten en experimenten zouden ons hele zonnestelsel en zelfs daarbuiten in gevaar kunnen brengen, zoals bijv. de nucleaire proeven en onze nonchalante kerncentrales, die buiten radioactieve straling ook nog een, ons onbekende schadelijke straling zouden afgeven die ook de ozonlaag afbreekt. En een atoomoorlog zou de aarde zelfs kunnen vernietigen (denk aan de Planetoïds) met nare gevolgen tot ver buiten ons zonnestelsel en dus ook voor hen.

   1 likes
 5. Nu nog mooier, een stelletje ingebeelde fantasten gaan ‘n ambassade ‘nest’ bouwen voor iets waarvan ze geloven dat ‘t bestaat , alsof ‘het contact’ al een fijt is.
  Voor mij klinkt het als speculatie van de erge soort. 2025…
  Marja, irrationaliteit en geloof waren al vaker een drijfveer voor mensen om ‘goede’ dingen te doen.
  Bekijk die kleding eens goed… http://www.hexamide.org/prevensectes/raelrome.jpg

  6 likes
  • Volgens de boeken (in e-books, gratis te downloaden via hun website) die Raël uitgeeft is contact al inderdaad een feit en is dat 10-tallen jaren geleden al gelegd. Het gaat er nu om dat er grootschaliger en meer openlijk contact wordt gemaakt (En met toestemming van de regeringen).

   5 likes
 6. Komt dit bericht over ‘De aanvraag voor een buitenaardse ambassade in Canada’ ook in de MAINSTREAM media; – is er iemand die dit al ergens heeft gelezen – weet iemand dit?

  5 likes
 7. Ik heb hier maar 1 woord voor ; ENG !
  Wie gaat hier nu eigenlijk bepalen dat wij gekloond moeten worden ? Geef mij nu eens 1 goede reden
  waarom wij ons zouden moeten laten klonen ??
  Als dit zo’n hoog verheven ras is, waarom dat niet eens publiekelijk vertellen waar het op staat.
  Of zijn wij nu nog zo dom dat we zoet gehouden moeten worden met Sprookjes ? ( zie spiegeltjes en kraaltjes) Dat stadium zijn we nu toch hopelijk wel voorbij, niet ??
  Het lijkt mij dat al deze Sekten de overtuiging hebben dat zij het uitverkoren volk zijn, waar is het gelijkheidbeginsel gebleven ? Wir sind allen Brüder, of toch niet ? Is het niet de bedoeling dat we zo’n beetje gelijk evolueren, of zie ik dat helemaal verkeerd ?
  In dat geval moet ik ook hoognodig gekloond worden met een intelligenter individu.
  Vooralsnog vind ik dit grote Bull Shit ! Alles om de mensen geld uit de zakken te kloppen.

  1 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Klonen moet ook inderdaad niet aan begonnen worden, een ras ik meen de solipsi rai wat dat is gaan doen heeft daar een fout mee gemaakt. De klonen hadden namelijk geen eigen ziel. Hoe krijgen die nu weer een ziel weer voor de kloon? Zielen kweken op moeder aarde misschien? Wat weer dwars geboomd is door de Annunaki d.m.v. reïncarnatie, het licht waar je dan naartoe moet(gezogen wordt) is het witte TL licht in het ziekenhuis waar je moeder op dat moment ligt te bevallen. En zo wordt je dan ‘weer’ slaaf op aarde van de Annunaki, en kom je dus niet beschikbaar voor de solipsi rai die dit eigenlijk allemaal gebouwd heeft.

   1 likes
 8. Geldklopperij, zoals huisheks zei ! stel je eens voor als mens , durf jij je in de jungle tussen een stel primitieve apen , begeven ? Zo worden wij gezien denk ik , een stel primitievelingen die van elkaar schrikken omdat de ene blanker , bruiner , of zwarter is dan de ander… we hebben nog een heel, heel lange weg te gaan.

  2 likes
 9. dit is van hun eigen site,

  http://raelianews.org/news.php

  ps de god van israel is dus een buitenaardse dwerg van amper 1.20 m

  op de volgende sites zie je ook zijn foto

  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=3550
  http://www.undergrowth.org/the_rael_world_by_rak_razam
  http://beforeitsnews.com/paranormal/2012/12/the-ufo-which-brought-the-raelian-elohim-to-earth-2445704.html

  ps maria is geen maagd

  Jesus was created by Mary having sexual union with one of the Elohim.

  1 likes
 10. Dit is zoon bullshit… Als mensen andere mensen iets of iemand willen laten aanbidden zit er iets achter. Vroeger werd hier de kerk en het koningshuis voor gebruikt. Nu trekken ze deze kaart. Ik buig niet voor de kerk, ik buig niet voor een koning, ik buig niet voor een buitenaardse.

  Ik geloof dat er op een gegeven moment buitenaardse hebben geprobeerd de mensheid een beetje op te voeden doormiddel van de 10 geboden. Daar is niks mis mee, alles daar om heen stinkt !

  1 likes
 11. Peter Cernjavski

  Dat Claude Vorilhon in Frankrijk contact gehad heeft met ‘een Elohim’ klinkt heel geloofwaardig in zijn beschrijving, met een soort halo rond het hoofd (astronautenkostuum, waardoor men de heilgen vroeger afbeeldde met een ring boven/rond het hoofd). Daar zijn ook bijbeltexten die dat insinueren (Ezechiël 1,15; Het Boek van Enoch e.a.).
  Maar dat zij de mensheid gecreëerd hebben gaat voor mij een beetje te ver. Hoogstens genetisch gemanipuleerd zou ik zeggen en dat is niets nieuws; wordt nog gedaan. Want als zij de mens ‘geschapen’ hebben zoals ze beweren, wie heeft hèn dan gemaakt? De schepping is voor mij iets wat veel hoger gaat. “De Schepper kun je nooit los van de Schepping onderscheiden want Hij maakt deel uit van de Schepping zelf” – Semjase

  1 likes
 12. De Elohim komen dus rond jaar 2025 en is dit anders dan de ‘Aliens’ die op korter termijn zouden komen en ivm. ons te helpen bij een grote natuurramp en die nabij opkomst is.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

studies

19 studies: zo’n 8000 jaar geleden stond de zeespiegel METERS hoger dan nu. Bekijk hier het overzicht

In het afgelopen jaar zijn er maar ...