Buitenaards

Raëlians willen ambassade voor buitenaardsen in Canada

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Raëlian Movement, een religieuze groep die in de jaren zeventig is gesticht door voormalig autorace-journalist Claude Vorilhon, heeft de Canadese overheid toestemming gevraagd om een ambassade voor buitenaardsen te bouwen.

Raëlians geloven dat al het leven op aarde in een laboratorium is geschapen door een buitenaards ras dat de Elohim zou heten. De Elohim zouden op meerdere momenten in onze geschiedenis de aarde bezocht hebben. De mens heeft de boodschap echter niet begrepen en zag de Elohim voor goden aan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vorihlon beweert dat hij in de jaren zeventig tweemaal een ontmoeting heeft gehad met een buitenaards wezen genaamd Jaweh. Deze zou hem opdracht hebben gegeven een ambassade op aarde te stichten, om de Elohim op aarde te verwelkomen. De ambassade moet worden uitgerust met landingsplaats voor de ruimteschepen van de Elohim.

De Raëlians hebben lange tijd tevergeefs gelobbyd om het bouwwerk in Israël te kunnen realiseren. Ze willen dat de ambassade een extraterritoriaal karakter krijgt, zodat de groep wordt vrijgesteld van aardse belastingen.

Woordvoerder Daniel Turcotte liet zich in een persverklaring uit over de voordelen die de ambassade met zich meebrengt: “De ambassade zal Canada op de lange termijn tientallen miljarden opleveren. Het gastland van deze ambassade zal als interplanetair knooppunt een hoge status krijgen. De inwoners van dit land zullen als eersten profiteren van de zeer geavanceerde technologie van de Elohim op het gebied van bio-robottechnologie, nanotechnologie, geneeskunde, transport en communicatie en krijgen toegang tot energiebronnen waar onze wetenschappers nu alleen nog maar van kunnen dromen.”

Raëlians zijn een groot voorstander van klonen. In 2002 kondigde de Raëliaanse bisschop Brigitte Boisselier aan dat het bedrijf Clonaid erin was geslaagd de eerste gekloonde mens te hebben gecreëerd. De baby zou Eve heten, maar bewijs bleef achterwege.

De Raëlian Movement telt wereldwijd naar schatting 90.000 leden, die met name in Zuid-Korea, Japan en Canada wonen. De Elohim worden zo rond 2025 verwacht.

[Canada]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Ik heb hun boeken gelezen en weet ik waarvoor de Raëlians voor staan: Als ze deze buitenaardse ambassade daadwerkelijk in Cananda gaan bouwen; dan ga/verhuis ik daar zo snel mogelijk naar toe.

Jantje
Jantje
9 jaren geleden

Het klinkt mij juist meer “Illuminatie-achtig” ofwel reptiel-achtig in de oren met dat klonen e.d. Dat zou de Galactische Federatie nooit doen. Puur licht voelt voor mij wel goed. Teveel technologie met klonen e.d. voelt voor mij niet goed. Ieder z’n meug.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Komt dit bericht over ‘De aanvraag voor een buitenaardse ambassade in Canada’ ook in de MAINSTREAM media; – is er iemand die dit al ergens heeft gelezen – weet iemand dit?

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

We krijgen dus hopelijk binnenkort een kans – in als Canada toestemming geeft – om van een type-0 beschaving te evolueren naar een type-1, of 2, of 3 beschaving (google Michio Kaku).

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x