Buitenland

Syrische leger stuit op pakhuizen vol Amerikaanse wapens. Hier zie je wat ze hebben buitgemaakt

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Syrische leger heeft opnieuw een deel van Deir ez-Zor ontdaan van IS-terroristen. Tijdens de operatie stuitte het leger op grote pakhuizen vol dodelijke wapens.

Een legerbron vertelde aan Sputnik Arabic dat er veel Amerikaanse wapens en wapens uit West-Europese landen en Israël lagen opgeslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Er waren ook Hummers, die werden gebruikt om mensen te vervoeren of vol bommen werden gestopt om op te blazen,” zei de bron.

Camouflagenetten

“Israëlische verkenningsvliegtuigen en moderne Israëlische beschermingspakken zijn ook gevonden,” voegde hij toe.

De bron zei verder dat apparatuur voor verkenning en communicatie en zakken met C4-explosieven in de loodsen zijn ontdekt.

Er lagen kisten met munitie en wapens in ondergrondse schuilplaatsen, terwijl tanks en auto’s waren bedekt met camouflagenetten ter bescherming tegen Russische en Syrische luchtaanvallen.

Illegaal

De VS leverde tussen 5 juni en 15 september dit jaar tenminste 1500 vrachtwagens vol wapens en militair materieel illegaal aan terroristen in Syrië, citeerde het Inside Syria Media Center de Syrische brigadegeneraal Ali al-Ali.

Hoewel Washington zei dat deze wapens waren bestemd voor Amerikaanse bondgenoten, vielen ze altijd in handen van de terroristen, aldus de generaal.

US Property

Het Syrische leger heeft al vaak kisten met wapens gevonden waarop ‘US Property’ (eigendom van de VS) stond.

In onderstaand filmpje zie je wat Syrische regeringstroepen zoal hebben buitgemaakt:

Foto: Sputnik/Mikhail Voskresenskiy

[Sputniknews]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
J@n
6 jaren geleden

Om ervoor te zorgen dat het artikel zijn juiste lading heeft, wapensystemen meer dan 50 jaar oud, dus verkregen uit wapenhandel. Dit is nergens bij NAVO en of Oostblok landen meer in gebruik. (Ja, er zit ook Russisch materieel tussen!!)

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Men kan Rusland hiervan de schuld geven!

andré
andré
6 jaren geleden

“dodelijke wapens” is dit niet een pleonasme ? “camouflagenetten” hebben we daar nog wat aan anno 2017 ? beetje low tech…

rob
rob
6 jaren geleden

Als men denkt dat alles waar wat er word gepubliceerd zit men ernaast want het meeste bestaat uit propaganda en beinvloeding leugens en bedrog
De mens is wel heel erg gezakt naar het laagste niveau wat men kan noemen als het rijk van een stuk beton
Wat bezielt de mens toch om zich zover te verlagen waar is toch de oorzaak van zijn idioten gedrag
Als we de publiciteit bezoeken dan krijgt het van alles voorgeschoteld, de informatie is ongekend hoog en verwarrend en een ieder kan een mening geven en waar is deze dan op gebaseerd gewoon wat er in het hooft word verbeeld als een soort film geeft het een reactie
Maar zijn deze beelden de gedachte een waarheid of een Waan een verzonnen beeld van wat er leeft in het hooft van de denker of de bedenker zelf
Het enigste Waarheid is dat onwaarheden zelf al een Waarheid is, in ieder geval komen Waan bedrog beelden voort uit een gedachten en daar bestrijd het elkaar mee hele propaganda,s meningen beinvloeiding leugen en drogredenen komen er uit voort en dat is een keiharde betonnen waarheid , leugens en bedrog zijn de twee deugden die voort komen uit het proces om te weten wat waarheid is

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x