Homepagina » Buitenland » Tandarts: ‘Lockdown is als een hoge dosis chemotherapie’
tandarts

Tandarts: ‘Lockdown is als een hoge dosis chemotherapie’

Sinds maandag is Duitsland weer deels op slot. Cafés, restaurants, musea, bioscopen en theaters in heel het land blijven een maand dicht. Scholen en kinderdagverblijven mogen wel openblijven, in tegenstelling tot bij de lockdown in het voorjaar. De Duitse maatregelen verschillen weinig van het verzwaringspakket dat premier Rutte dinsdag bij ons aankondigde.

De Duitse tandarts Ulrich Keck reageerde in het tv-programma Presseclub, uitgezonden door de Duitse publieke omroep ARD, op de nieuwe lockdown die in het land van kracht is. Volgens de 65-jarige Keck veroorzaken de lockdowns meer schade dan het virus omdat ze wereldwijd leiden tot massale armoede. Hij zei dat de bijkomende schade volledig wordt genegeerd.

“Er sterven bijvoorbeeld op aarde elke dag 15.000 kinderen door honger,” zei hij. “Nu zijn dat er 30.000 omdat de bevoorrading is verstoord.”

Volstrekt onnodig

De tandarts zei verder dat de Duitse lockdown volstrekt onnodig is omdat in het land nog meer dan 7000 ic-bedden beschikbaar zijn. Hij vergeleek een lockdown met een hoge dosis chemotherapie, die vele bijwerkingen heeft en erg risicovol is.

Keck riep op om te stoppen met het zaaien van paniek. “We hebben elk jaar een griepgolf, die nu gewoon door Covid-19 beheerst wordt.”

Hij lijkt af te sluiten met een citaat van Benjamin Franklin: “Wie vrijheid opoffert voor veiligheid is beide niet waard.”

4.9 29 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
5 maanden geleden

Amen!

Anna
Anna
Reactie op  doornbos
5 maanden geleden

Amen!!!

Jasper
Jasper
5 maanden geleden

Zojuist 1 geval van varkensgriep geconstateerd in Canada. Is dat een volgend virus (voor 2021) zodat iedereen het vaccin neemt? In The Economist zag ik een afbeelding van een varken.

André
André
Reactie op  Jasper
5 maanden geleden

Event201 ging over een varken, ik meen vanuit brazilie.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Jasper
5 maanden geleden

Net als in Duitsland twee maand geleden? Weinig besmettelijk zeker want sindsdien erg stil geworden daaromtrent..

Anna
Anna
5 maanden geleden

Helemaal eens met Dr. Ulrich Keck!

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Maar het volk schreeuwt om meer maatregelen.

Dat gaan wij regelen, aldus Heil Junge en Heil Rutte.

Jerry
Jerry
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Om weer in vrijheid te kunnen leven zal het volk smeken om vaccinatie zodat ze niet meer gevangen zijn. Eigenlijk zijn we gewoon bezet als land door de overheid met als belangrijkste wapen: angst en als reden een virus.

anargie
anargie
Reactie op  Jerry
5 maanden geleden

Je wilt niet weten wat de vaccinaties van uncle Bill teweeg gaan brengen…
https://www.bitchute.com/video/Zhrgmx5ThpIT/

m.koningen
m.koningen
5 maanden geleden

Als er maar een besmetting per 200.000 dragers van maskers per week en de kans om dood te gaan daaraan 0,25% is moeten er dan 800.000 mensen een een masker dragen voor een dodelijke besmetting van iemand over de tachtig als gemiddelde leeftijd,aub mr.De Hond klopt dat ?Hoeveel mensen sterven er dan per 800.000 masker dragers aan door het inademen van zelf veroorzaakte bacterie kweekjes in het masker, niet door het virus maar door bacterie’s veroorzaakte acute long ontsteking?Van Dissel [RIVM]geef eens antwoord op die vraag aub en wat met overdraagbare huidziektes door bakterieen?
Ik kijk peinzend in de koffie en neem nog een trekje medicinale cannabis.Vragen en oplossingen jagen door mijn hoofd vandaag.
Mvrg,Marcel

m.koningen
m.koningen
Reactie op  m.koningen
5 maanden geleden

Of moet die ene besmetting maal 99.25 dan zou de kans astronomies zijn 800.000 maal 99,25 heeft iemmand mischien stastieken en kansberekeningen gestudeerd behalve de Hond?Ik zou het graag willen weten.
mvrg,marcel

rop
rop
5 maanden geleden

Maanden geleden schreef ik hier al op deze site, dat het gewoon en gemanipuleerde griepgolf is , alleen het woordje corona heeft vele burgers angst bezorgt, deze tandarts heeft gelijk ,hij vergelijkt het met een hoge dosis chemotherapie, wat een zware soort gif is voor de patiënt en vele zijn daar ook al door gestorven, nou dat kan geheid ook met deze lockdown gebeuren, en het gebeurt ook al, zelfmoord is er al Een van ,stress is daar een aanleiding naar toe ,en ook meer ziektes veroorzaken ,maar niet hard gemaakt kunnen worden, omdat het altijd wel weer een verklaring erachter zit om het te verbloemen, hoe is het toch mogelijk dat deze premiers nog steeds de leiding heeft over dit hele gebeuren en waar vele intrappen ,geluiden genoeg er om heen, maar raakt gewoon deze twee dwazen niet, ze blijven vast houden aan hun beleid nou ja daar zijn ze dan ook ministers voor, als het straks bekend word dat ze toch gefaald hebben, waardoor vele juist door de maatregels slachtoffers zijn geworden, rest niks anders dan deze ministers en ook de volgelingen zeer hoge strafbare feiten moeten opgelegd van hun falende beleid. en dat elk mens zeker een schade vergoeding aanvraagt voor vrijheidsberoving, ook elk bedrijf en dat er nog genoeg over blijft om ze te berechten. en daarna als er een regering weer word gevormd, dat ze echt vooruit weten wat gevolgen zijn van hun regeren en de regie. want nu hebben we toch echt slechte acteurs ,en ook nog eens eigenwijze acteurs, die een film afdraait die erg lijkt op een HORROR.

Joop
Joop
5 maanden geleden

Iedereen die zich met de PCR test laat testen is schuldig aan deze waanzinnige toestanden en belachelijke maatregelen !!! Hou hier in godsnaam mee op… Als ze geen “besmettingen” meer vinden, hebben die criminelen (Rutte en de Jonge) geen poot meer om op te staan !!!!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Joop
5 maanden geleden

Precies. Ik mag nu een mondkapje op, omdat er iemand een stad verderop positief heeft getest. Alsof dat uitmaakt, verder ben ik zelfs ook nog in mijn eentje in de ruimte. Gekkenwerk. Ze mogen wel eens komen met hun bewijs. Wat is de volgende stap? Een maanpak aan?

Marjan
Marjan
Reactie op  Joop
5 maanden geleden

Mijn idee! Mensen stop met laten testen.
Ben je toch verkouden, zonder koorts, zeg tegen je werkgever dat je buikgriep hebt. Blijf je thuis om uit te zieken tot je verkoudheid of iets over is. Onze werkgevers het Midden en Klein bedrijf gaan failliet door de isolatie van 10dagen van gezonde mensen. En nu kunnen we de zorg niet verlenen omdat er te veel zieken zijn, nog even en dan is gewoon het geld op. Omdat bedrijven geen belasting meer kunnen betalen!
Mondkapjes/Niet meer met meer dan 2 buiten/sluiten van alle leuke dingen in het leven/avondklokken. Dit heeft niets meer te maken met het welbevinden van burgers en/of de gezondheidszorg. Dit is politiek!
Geen extra bedden regelen, mensen aub stop deze show. Het kan nog steeds.
Doe gewoon niet meer mee!
En handhavers let wel! Dit gaat ook jullie aan
Jullie kinderen hebben hier ook mee te maken.

Sjazon
Sjazon
5 maanden geleden

Zijn de nieuwe zorgpremies al bekend? Ze zouden flink omlaag moeten gaan omdat dit jaar mensen niet naar het ziekenhuis konden voor veel operaties /consulten/behandelingenen er dus veel minder kosten zijn gemaakt.

Alena
Alena
5 maanden geleden

Deze van Thomas Jefferson is ook goed ‘If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is OBLIGATED to dus so.’

Pieter Gelens
Pieter Gelens
4 maanden geleden

Beste mensen. In maart dit jaar gaven vele pathologen toch aan dat ze géén virus konden vinden bij autopsies?? Hersenspoelen kan al tussen de de 8 a 15 dagen middels een bombardement van media, legde een specialist uit. Ik kijk geen gewone media en wanneer ik dan ‘s één keer in de maand tv kijk, verbaas ik me wat ze jullie weer hebben aangepraat. Wat dacht je dat er dan voor maatregelen komen als er een echt dodelijk virus is. Wel..Om te beginnen zou het koningshuis niet zomaar op vakantie kunnen. En zou Grapperhaus echt niet met zijn familie feesten. Mensen, er is iets veel ergers aan de hand. Die superrijke elite heeft geen empathie. Hun knechten zoals Ab Oosterhaus hebben ieder zes ton gekregen om ons te chippen en genetisch te manipuleren. Rutte, Hugo, alle leiders, liegen constant.

x

Check Also

versoepeling

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Het kabinet zou van plan zijn met ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x