CoronaBuitenland

Australische senator laaiend: ‘Hoe denken jullie hier in vredesnaam mee weg te komen?’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

De Australische toezichthouder voor medicijnen TGA slaagt er maar niet in autopsies uit te voeren bij de 800 Australiërs die volgens hun eigen artsen zijn gestorven door de coronavaccins. Wat heeft de TGA in vredesnaam te verbergen? Die vraag stelde een laaiende Australische senator Malcolm Roberts onlangs in het parlement.

Hij wees erop dat klokkenluiders in het medische tijdschrift The BMJ gewag maken van geknoei met de vaccinonderzoeken van Pfizer. Herhaald vaccineren doet meer kwaad dan goed, onderstreepte de senator.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We komen achter jullie aan

Het Australische volk is op ongekende wijze bedrogen, zei Roberts. Hij richtte zich vervolgens tot de premier, de gezondheidsminister, het ministerie van Volksgezondheid en alle anderen die betrokken zijn bij deze misdaad: “Hoe denken jullie hier in vredesnaam mee weg te komen?”

“We laten jullie hier niet mee wegkomen,” waarschuwde hij. “We hebben genoeg uithoudingsvermogen om jullie op te jagen en dat zullen we ook zeker doen. We komen achter jullie aan.”

4.8 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Idolon
Idolon
10 maanden geleden

Doe dat dan ook eens, er achter aan! Ook hier!

Jos Veraart
Jos Veraart
10 maanden geleden

Daar gaat het o een andere manier dan in NEDERLAND KUCH

Geen schaap
Geen schaap
10 maanden geleden

Had maar naar de wappies geluisterd die allang hadden gewaarschuwd. Na 3 weken na je 3e prik is het immuunsysteem voor 85% verwoest. VAIDS en Vaxxidents zijn er nu aan de lopende band door de zombies die ze gemaakt hebben. Het verkeer is een gevaar. Niemand kijkt nog uit en doet maar wat. De geprikten worden steeds roekelozer, nijdiger en niet voor rede te brengen.

Anna
Anna
10 maanden geleden

Er zou op jullie gejaagd worden smerige deep State idioten! Er zal gerechtigheid komen ! Hoe dan ook ! Ik haat jullie voor al het leed jullie hebben aangebracht! Ik wens jullie al het slechte toe dat niet te verdragen is !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x