Het Complot

Met Pedro Sánchez als president krijgt de Bilderberggroep nog meer macht in Spanje

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Spaanse premier Mariano Rajoy slaagde er in de afgelopen weken niet in een coalitie te vormen. Zijn Partido Popular verloor bij de verkiezingen van 20 december de absolute meerderheid en was daarna aangewezen op samenwerking met andere partijen.

Het ligt nu voor de hand dat de sociaal-democratische partijleider Pedro Sánchez een regering gaat vormen. De PSOE van Sánchez kwam tot overeenstemming met de anti-bezuinigingspartij Podemos om een coalitie te vormen.

Jong talent

Sánchez was aanwezig op de Bilderbergconferentie in juni vorig jaar in Oostenrijk. Journalist Cristina Martín Jiménez speculeert in een artikel voor The Objective over de redenen voor de uitnodiging. Leden van de PSOE die tegen Sánchez zijn, hebben de politicus al beschuldigd van banden met de elitaire club.

“De Bilderberggroep rekruteert jong talent zodat een jongere generatie het werk van de clan kan voortzetten,” schrijft Jiménez. “De groep wist eerder David Cameron, Tony Blair, Bill Clinton en Barack Obama te strikken en heeft nu gekozen voor Pedro Sánchez.”

Spaanse koning

Rajoy verwierp het voorstel van de Spaanse koning Felipe om zichzelf voor te dragen als de nieuwe premier. Hij maakte op deze manier de weg vrij voor Sánchez. “Door de leider van de PSOE te kiezen, krijgt de elitaire club steeds meer invloed in Spanje,” aldus Jiménez.

De schrijfster doet al meer dan 10 jaar onderzoek naar de activiteiten van de groep. Ze claimde onder meer dat op 1 juni 2014 tijdens de Bilderbergconferentie in Kopenhagen is besloten dat koning Juan Carlos moest aftreden. Zijn vrouw Sofia was één van de aanwezigen. Een dag later maakte Rajoy bekend dat Carlos af zou treden en zou worden opgevolgd door zijn zoon Felipe.

[The Objective]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De Bilderberggroep heeft veel macht en kunnen ze zelfs valse rechtszaken simuleren.

Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Gaan Bilderbergers ook dood of leven ze voort in hun kinderen en kleinkinderen? Indien het laatste, dan ziet het er niet zo best uit voor de mensheid. Hoe komt het dat arme mensen nooit een club hebben en welgestelde mensen wel honderden clubjes hebben? Zijn de armen mensen zo platgeslagen dat zij niet hun eigen clubjes kunnen oprichten?

Bob
Bob
7 jaren geleden

Waarom drukken de geheime genootschappen ons weer in een hokje met LANDEN? Landen bestaan eigenlijk niet en het is nog een creatie voor het Dualistische tijdperk om te strijden.
Je weet wel, Links tegen Rechts en Kapitalisme tegen het Communisme en ook bij de moslims de Sjiieten tegen de Soennieten. Ga zien dat het een gemaakt iets is!!!

Het maakt dus geheel niets uit want Spanje zit ook in die Bilderberg groep.

Je moet de wereld gaan begrijpen hoe die werkt en dan word het veel makkelijker om te zien wie de echte maffia is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x