Mens en DierCorona

Arts voert felle strijd tegen coronaleugens: ‘Het is oorlog’

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaan op dit moment beelden rond van een arts die het stadsbestuur van Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska toespreekt. Ondanks de felle kritiek van dr. Ben Tapper stemde het voltallige stadsbestuur voor een mondkapjesplicht.

“Mondkapjes hebben helemaal niets te maken met gezondheid, maar alles met een tirannieke agenda. Als we onze kostbare vrijheden opgeven voor tijdelijke veiligheid, verliezen we beide,” zei de arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Jullie baseren je op positieve testen en niet op ziekenhuisopnames of sterftegevallen, waar jullie je juist op zouden moeten richten. De cijfers liggen veel hoger dan ze in werkelijkheid zijn als gevolg van de vele vals-positieven en de eindeloze stroom doemberichten in de media. Wanneer komt er een einde aan de bangmakerij?” vroeg hij.

Tapper wees erop dat het van een mondkapjesplicht een kleine stap is naar een vaccinatieplicht. Hij zei dat hij de berichten over vaccinaties al 10 jaar lang nauwgezet volgt. “Ik heb met eigen ogen gezien welke schade ze kunnen veroorzaken, zoals transverse myelitis of het syndroom van Guillain-Barré. Ik heb veel ouders ontmoet die een kind hebben verloren als gevolg van vaccinschade.’

Trojaans paard

“Dezelfde organisaties en bedrijven die deze arme gezinnen voorliegen en in de maling nemen, voeren jullie en het volk al die corona-propaganda,” benadrukte de arts.

“Als er naast een mondkapjesplicht ook een vaccinatieplicht komt, mag je pas weer aan het werk, een loonstrook in ontvangst nemen of je rijbewijs verlengen als je kunt bewijzen dat je bent gevaccineerd.”

Hij noemde het coronavirus een Trojaans paard dat gebruikt wordt om deze tirannieke agenda uit te rollen. “Er wordt een spirituele en psychologische oorlog gevoerd tegen de mensen.”

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Een bericht van dit caliber zou het nieuws bij ons moeten domineren. Maar nee, vanavond is er weer een zogenaamde ‘persconferentie’. De domme mensen pandemie gaat ‘gewoon’ door. ‘Opdat wij niet vergeten’. Oh nee??

rop
rop
3 jaren geleden

Heb het al eerder vermeld, dat er een spirituele en psychologische oorlogvoering is tegen mensen, deze arts heeft volkomen gelijk, en ook dat cijfers gemanipuleerd worden, ze voeren de mensen met psychologische leugens, maar het zal als er niet genoeg mensen wakker worden zeker slagen, en niks anders dan de mensen die wakker zijn van al deze leugens ,de straat op gaan, of gooi ergers honderden anonieme pamfletten neer met onderbouwende berichten van dat we in de maling worden genomen met vele gevolgen die het met zich mee brengt. eis het aftreden van deze malloten in den haag, elk land moet het op zijn eigen manier doen, om deze waanzin te stoppen ,ze vragen de regeringen om geweld.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 jaren geleden

artsen in Nederland hangen een doodscultes aan ,baal ,met de kindermoord in de moederbuik van hun eigen volk,en dan die massa imigratie om de vergruizing op te vangen ,ziek dijvels land

Michiel Slegten
Michiel Slegten
3 jaren geleden

Inhoudelijk helemaal een! Is er meer info te vinden over deze gebeurtenis? Want de beelden kunnen ook opgenomen zijn in een lege zaal door een niet-arts. Wat afbreuk zou doen aan de kracht.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x