Homepagina » Mens en Dier » Arts voert felle strijd tegen coronaleugens: ‘Het is oorlog’
arts
Foto: YouTube/The Wellness Pointe

Arts voert felle strijd tegen coronaleugens: ‘Het is oorlog’

Er gaan op dit moment beelden rond van een arts die het stadsbestuur van Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska toespreekt. Ondanks de felle kritiek van dr. Ben Tapper stemde het voltallige stadsbestuur voor een mondkapjesplicht.

“Mondkapjes hebben helemaal niets te maken met gezondheid, maar alles met een tirannieke agenda. Als we onze kostbare vrijheden opgeven voor tijdelijke veiligheid, verliezen we beide,” zei de arts.

“Jullie baseren je op positieve testen en niet op ziekenhuisopnames of sterftegevallen, waar jullie je juist op zouden moeten richten. De cijfers liggen veel hoger dan ze in werkelijkheid zijn als gevolg van de vele vals-positieven en de eindeloze stroom doemberichten in de media. Wanneer komt er een einde aan de bangmakerij?” vroeg hij.

Tapper wees erop dat het van een mondkapjesplicht een kleine stap is naar een vaccinatieplicht. Hij zei dat hij de berichten over vaccinaties al 10 jaar lang nauwgezet volgt. “Ik heb met eigen ogen gezien welke schade ze kunnen veroorzaken, zoals transverse myelitis of het syndroom van Guillain-Barré. Ik heb veel ouders ontmoet die een kind hebben verloren als gevolg van vaccinschade.’

Trojaans paard

“Dezelfde organisaties en bedrijven die deze arme gezinnen voorliegen en in de maling nemen, voeren jullie en het volk al die corona-propaganda,” benadrukte de arts.

“Als er naast een mondkapjesplicht ook een vaccinatieplicht komt, mag je pas weer aan het werk, een loonstrook in ontvangst nemen of je rijbewijs verlengen als je kunt bewijzen dat je bent gevaccineerd.”

Hij noemde het coronavirus een Trojaans paard dat gebruikt wordt om deze tirannieke agenda uit te rollen. “Er wordt een spirituele en psychologische oorlog gevoerd tegen de mensen.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
15 dagen geleden

Een bericht van dit caliber zou het nieuws bij ons moeten domineren. Maar nee, vanavond is er weer een zogenaamde ‘persconferentie’. De domme mensen pandemie gaat ‘gewoon’ door. ‘Opdat wij niet vergeten’. Oh nee??

rop
rop
15 dagen geleden

Heb het al eerder vermeld, dat er een spirituele en psychologische oorlogvoering is tegen mensen, deze arts heeft volkomen gelijk, en ook dat cijfers gemanipuleerd worden, ze voeren de mensen met psychologische leugens, maar het zal als er niet genoeg mensen wakker worden zeker slagen, en niks anders dan de mensen die wakker zijn van al deze leugens ,de straat op gaan, of gooi ergers honderden anonieme pamfletten neer met onderbouwende berichten van dat we in de maling worden genomen met vele gevolgen die het met zich mee brengt. eis het aftreden van deze malloten in den haag, elk land moet het op zijn eigen manier doen, om deze waanzin te stoppen ,ze vragen de regeringen om geweld.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
15 dagen geleden

artsen in Nederland hangen een doodscultes aan ,baal ,met de kindermoord in de moederbuik van hun eigen volk,en dan die massa imigratie om de vergruizing op te vangen ,ziek dijvels land

DutchMike
DutchMike
Reactie op  Edwin Vissers
15 dagen geleden

In de 10jaars kabinetsperiode Rutte zijn er al een slordige 350.000 babymoorden gepleegd.

Michiel Slegten
Michiel Slegten
15 dagen geleden

Inhoudelijk helemaal een! Is er meer info te vinden over deze gebeurtenis? Want de beelden kunnen ook opgenomen zijn in een lege zaal door een niet-arts. Wat afbreuk zou doen aan de kracht.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Centers for Disease Control(Centra voor ziektebestrijding) CDC-studie vond bewijs dat de meesten die COVID-19 oplopen, vaak maskers droegen.

Het is onfris en ongezond als je masker draagt..

Elise
Elise
Reactie op  Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Ja Joyce en eigenlijk heel logisch. Ben je al verkouden, dan slaat het naar binnen. Word je nog meer/ernstig ziek.
En zo zijn alle maatregelingen. Het zijn “menselijke”(zijn in mijn ogen geen mensen) ideeën en geen natuurlijke oplossingen. Mondkapjes=onnatuurlijk. Handen vaak ontsmetten= onnatuurlijk. Mensen verplicht ophokken=onnatuurlijk. etc.
Dacht iedereen er zo maar over zoals wij.
Aan de overheid: Onze lieve heer/natuur heeft ons geschapen zoals we zijn(natura/zelf balanswerking) en dat moet men als basis blijven zien.

Bibi
Bibi
15 dagen geleden

Diep respect voor deze man!!!
Maar weer een roepende in de woestijn.
Hoe is het in godsnaam mogelijk dat er niet geluisterd wordt, of dat er in ieder geval een open debat over wordt gevoerd
Het gevoel gaat dat we een minderheid vormen en de plannen doorgang vinden gaat steeds meer overheersen . . . .

DutchMike
DutchMike
Reactie op  Bibi
15 dagen geleden

Mindcontrol!

Anne
Anne
15 dagen geleden

Waarom luisterd de regering niet? Je ziet het in alle landen dat de mondkapjes je alleen maar ziek maken.
Respect voor deze arts.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Anne
15 dagen geleden

De Nederlandse regering en ook die van andere landen worden aangestuurd door…(dat mag u zelf invullen), want je ziet in bijna elk land hetzelfde gebeuren qua beleid, de ene premier nog gestoorder dan de ander, ondanks alle tegengeluiden.

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  Hoge Noorden
15 dagen geleden

De Wet Publieke Gezondheid is een aantal jaren geleden gewijzigd. Bij een grote dreiging van de volksgezondheid door een ziekte op lijst A van de WHO, wordt alle macht wat volksgezondheid betreft, overgedragen aan de WHO. Alle 192 bij de WHO aangesloten landen voeren daarom dus hetzelfde beleid uit, de regeringen zijn alleen nog maar uitvoerders, ze nemen zelfs nog maar weinig beslissingen.
Daarom was de WHO in maart zo snel met COVID-19 op lijst A te zetten.
Trump heeft net op tijd de financiële steun van de WHO stopgezet, valt niet meer onder de WHO en kan daarom zijn eigen beleid bepalen.

salvar
salvar
15 dagen geleden

ik heb tig brieven verstuurd naar wilders , naar baudet , naar de tweede kamer , naar cda , naar rutte en consorten , haga gaf antwoord en baudet.
ik heb gezegd ophouden met die poppenkast.
ik heb aangegeven dat 1400 artsen in duitsland en 640 artsen in spanje aangeven met bewijs:
1) covid 19 bestaat niet, niet geisoleerd.
2) testen zeg helemaal niets en dat wordt al aangegeven door de uitvinder van de test.
3) 5kinderen in duitsland overleden waarschijnlijk door de muilkorf.
4) 10 kinderen in oostenrijk infecties aan de longen door vezels van de muilkorf.
5) rivm geef zelf aan dat muilkorven niet helpen.

ze blijven maar testen en testen wat niets zegt alleen maar cijfers en cijfers.
waarschijnlijk kan je een volk knechten of vermoorden met cijfers.

elke keer als ze de teugels aantrekken zal de vrijheid steeds minder worden.

let op mijn woorden tegen sinterklaas en kerst zullen ze de teugels weer een beetje vieren.

ophouden zullen ze nooit althans niet uit zichzelf het is tenslotte de agenda die ze uitrollen.

ik denk zodra mengele begint dan is het hek van de dam.
aan het grootste gedeelte van nederland , zzzzzzzzzzzzzz.

John
John
Reactie op  salvar
15 dagen geleden

Heu… Covid bestaat niet? Op welke planeet woon jij om zoiets te beweren? Ik lees veel onzin op deze site (ik ben een grote fan van wilde complottheorieën), maar ik wil toch even je argumenten horen. Veel mensen rond me hebben het al gehad (en serieus ziek geweest) en vandaag is de vader van een collega eraan overleden. Wat voor een bewijs heb je? Ooit al rekening gehouden met de mogelijkheid dat niet alles een complot is?

Jan V
Jan V
Reactie op  John
15 dagen geleden

NEE, Covid bestaat niet! Je hebt niet erg opgelet de afgelopen tijd:

https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoax-wordt-steeds-groter-cdc-geeft-in-document-toe-geen-meetbaar-virus-te-hebben/

Heb je bewijzen dat ze zijn overleden/ziek zijn geworden aan Covid anders dan vooraf opgelegde doktersverklaringen? Jij bent één van de weinige die beweert dat mensen in jouw omgeving ziek zijn geworden van een leugenvirus waarvan het bestaan nooit is aangetoond. Ik ken die zieken niet en mensen in mijn omgeving ook niet.

Jeff
Jeff
Reactie op  John
15 dagen geleden

het feit dat je een fan bent van ”wilde complottheorieën” , zegt al erg veel over je John. Zoiets als wildplassen. Maar laat ik je dan gewoon is de vraag stellen … zijn ze er aan overleden, of heb jij dat klakkeloos aangenomen? Verder … gecondoleerd, met de vader van je collega man. Dat zal als een mokerslag zijn binnengekomen bij je.

Tigron
Tigron
Reactie op  John
14 dagen geleden

John,

En wat voor bewijs heb jij dat die mensen rondom jou zijn overleden aan Corona?

Ooit al rekening gehouden dat zelfs verkeersdoden als Coronadode opgegeven wprden om de cijfers hoog te houden, en dat ziekenhuizen een extra bedrag krijgen indien ze ‘n overleden patiënt als Coronadode registreren ongeacht waar de betreffende patiënt aan is overleden?

Margie
Margie
Reactie op  salvar
15 dagen geleden

Ook voor jou beste Salvar… deze video
Geef niet op,
The truth will set us free

https://youtu.be/dVZQCsvPvsM

Liefs,
Margie 💃

Jeff
Jeff
15 dagen geleden

Telkens als ik de discussie voer met vvd/telegraaf gelovigen, komt er een tegenargument, die plausibel is m.i.; Ze zien het motief niet. Waarom zouden ze de economie willen verpletteren. Mijn argument is dan steeds weer, dat ze geleerd hebben van afbraak-economie. Zo is er heel veel geld verdiend na 9/11 , door juist het financiële hart te raken. Helaas zijn mensen niet geneigd om dan vervolgens research te doen. De uitkomst zal dan ook niet gaan verassen; de deepstate gaat uiteindelijk overwinnen. En wij kunnen ook al niet veel meer, dan onze uiting te geven aan deze waanzin. Onze reacties alhier, gaan niks en niemand tegenhouden. Te weinig en te laat.

Edward
Edward
15 dagen geleden

Gefeliciteerd Nederland, de spoedwet is aangenomen vanaf 15:00 vandaag zijn we echt een dictatuur. Hugo de Clown (met alleen HAVO opleiding) heeft zijn handjes vrij en kan bij decreet ons land besturen.

Jan V
Jan V
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Heb je een bronvermelding? Ik heb er nog niks over gehoord/gelezen.

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  Jan V
14 dagen geleden

De wet is goedgekeurd door de Tweede Kamer, hij moet nog door de Eerste Kamer. Maar dat kan snel gaan.

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  Bas Quarks
14 dagen geleden

Mijn reactie hierboven is niet positief bedoeld, het is alleen maar een antwoord op de vraag van Jan V. Ik ben falikant tegen deze totalitaire wet.

x

Check Also

red team

Red Team-lid Wim Schellekens staat op zwarte lijst van artsen

Het Red Team, een groep deskundigen die ...

de jonge

De Jonge: coronavaccin niet verplicht, maar eigenlijk ook weer wel

Begin deze maand zei minister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x