Mens en Dier

Thunberg vindt klimaatwet van Timmermans lang niet ver genoeg gaan. ‘We leven echt in krankzinnige tijden’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klimaatactiviste Greta Thunberg vindt de nieuwe Europese klimaatwet, de zogeheten Green Deal, lang niet ver genoeg gaan.

De nieuwe wet is een ‘capitulatie’ voor de uitdaging die de opwarming van de aarde vormt, stelt de klimaattiener.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het voornemen om tegen 2050 tot een klimaatneutraal Europa te komen, is volgens haar niet meer dan een schijnoplossing van de Europese Commissie.

Krankzinnige tijden

Thunberg hield woensdag een toespraak over de klimaatwet in het Europees Parlement, dat gesloten was in verband met het coronavirus, maar voor het klimaatorakel graag een uitzondering maakte.

Nadat ze haar spreekbeurt had gehouden, kreeg ze een minutenlange staande ovatie van EU-parlementariërs.

“Beleid dat meer dan 1000 miljard gaat kosten,” reageert Frummel op Twitter. “We leven echt in krankzinnige tijden.”

Knettergek

Europarlementariër Rob Roos (FvD) voegde toe: “Knettergek. Een ongeschoold kind! FvD nodigde eind vorig jaar een vertegenwoordiging van 700 academici en professoren uit in het Europees Parlement. Hun boodschap: er is geen klimaatcrisis. Deze mensen werden met pek en veren het gebouw uitgejaagd.”


Dat Timmermans dat spijbelaarstertje uit Zweden, Greta Thunberg, op het schild hijst door haar als ‘eregast’ aanwezig te laten zijn bij de goedkeuring door de Europese Commissie van de voorstellen voor de klimaatwet, is tekenend voor zijn dwaasheid, stelt Menno.

Bloem reageert: “Ik vind dit een regelrechte afgang en schande dat gesleep met dat kind. Walgelijk. Het Europese volk gaat dit gedram steeds walgelijker vinden. Allemaal pure vriendjespolitiek en bedriegerij van lieden die er aandelen in hebben of anderzijds mee te maken hebben.”

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
4 jaren geleden

Je kunt het allemaal krankzinnig, dwaas, absurd etcetera vinden EN niet democratisch, maar de trein dendert gewoon voort.

Binnenkort gaat iedere burger in NL het ook nóg steeds beter merken door hogere tarieven op energie, mobiliteit en allerlei verplichtingen zodat je beter past in het keurslijf van de mensen die vinden andere mensen van alles op te mogen leggen. Behalve als het Salam achtigen zijn, die mogen natuurlijk wel doen wat ze willen.

Het wordt hoog tijd voor een wet die stelt dat NL wetgeving zal gaan boven ‘Supranationale” EU wetgeving en andersoortige verdragen. EN dat er geen cent meer dan de 1% naar Brussel gaat ook niet in de vorm van direct op de burger geheven belastingen.

Silbereye
Silbereye
4 jaren geleden

Het zal je dochter maar zijn, in de politiek heeft ze haar toekomstig bedje al klaar liggen net als die baard kabouter Timmermans deze maakte met zijn arrogante grote waffel zijn debuut in de Oekraine en werd beloond met een plaats in het EU parlement, inplaats dat deze bij thuiskomst gearresteert werd omreden inmengingen opjutten ondermijnen van buitenlands aangelegenheden als Nederlands parlemantair, daarbij grote schade aanrichtende in dat land aangaande onderlinge verhoudingen in deze regio.
Daarbij de afspraken schendende aangaande de invloedsfeer van de beide grootmachten teweten Nato en Russia.
En dat zit in de EU, schandelijk!

Exegese
Exegese
4 jaren geleden

@Rene,dit keer ben ik het roerend met je eens. Een lovenswaardig streven dat de nationale wetten die van de EU zouden moeten overrulen. Dit zal echter niet mogelijk blijken zo lang wij lid van die verderfelijke club genaamd EU blijven. Onze regeringsleider heeft Willems en wetens met goedkeuring, zelfs op aandringen van onze koning ons aller hoofd op het hakblok van de EU gelegd. Een nexit zou de enige oplossing zijn, maar…………………

Né s
Né s
4 jaren geleden

Volwassen mensen die zich de les laten lezen door een ongeschoolde, onvolwassen puber.
Lachwekkend en té zielig voor woorden.
NEXIT NU !!!!

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x