Homepagina » Mens en Dier » Thunberg vindt klimaatwet van Timmermans lang niet ver genoeg gaan. ‘We leven echt in krankzinnige tijden’
thunberg
Foto: European Parliament CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Thunberg vindt klimaatwet van Timmermans lang niet ver genoeg gaan. ‘We leven echt in krankzinnige tijden’

Klimaatactiviste Greta Thunberg vindt de nieuwe Europese klimaatwet, de zogeheten Green Deal, lang niet ver genoeg gaan.

De nieuwe wet is een ‘capitulatie’ voor de uitdaging die de opwarming van de aarde vormt, stelt de klimaattiener.

Het voornemen om tegen 2050 tot een klimaatneutraal Europa te komen, is volgens haar niet meer dan een schijnoplossing van de Europese Commissie.

Krankzinnige tijden

Thunberg hield woensdag een toespraak over de klimaatwet in het Europees Parlement, dat gesloten was in verband met het coronavirus, maar voor het klimaatorakel graag een uitzondering maakte.

Nadat ze haar spreekbeurt had gehouden, kreeg ze een minutenlange staande ovatie van EU-parlementariërs.

“Beleid dat meer dan 1000 miljard gaat kosten,” reageert Frummel op Twitter. “We leven echt in krankzinnige tijden.”

Knettergek

Europarlementariër Rob Roos (FvD) voegde toe: “Knettergek. Een ongeschoold kind! FvD nodigde eind vorig jaar een vertegenwoordiging van 700 academici en professoren uit in het Europees Parlement. Hun boodschap: er is geen klimaatcrisis. Deze mensen werden met pek en veren het gebouw uitgejaagd.”


Dat Timmermans dat spijbelaarstertje uit Zweden, Greta Thunberg, op het schild hijst door haar als ‘eregast’ aanwezig te laten zijn bij de goedkeuring door de Europese Commissie van de voorstellen voor de klimaatwet, is tekenend voor zijn dwaasheid, stelt Menno.

Bloem reageert: “Ik vind dit een regelrechte afgang en schande dat gesleep met dat kind. Walgelijk. Het Europese volk gaat dit gedram steeds walgelijker vinden. Allemaal pure vriendjespolitiek en bedriegerij van lieden die er aandelen in hebben of anderzijds mee te maken hebben.”

4 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
1 jaar geleden

Je kunt het allemaal krankzinnig, dwaas, absurd etcetera vinden EN niet democratisch, maar de trein dendert gewoon voort.

Binnenkort gaat iedere burger in NL het ook nóg steeds beter merken door hogere tarieven op energie, mobiliteit en allerlei verplichtingen zodat je beter past in het keurslijf van de mensen die vinden andere mensen van alles op te mogen leggen. Behalve als het Salam achtigen zijn, die mogen natuurlijk wel doen wat ze willen.

Het wordt hoog tijd voor een wet die stelt dat NL wetgeving zal gaan boven ‘Supranationale” EU wetgeving en andersoortige verdragen. EN dat er geen cent meer dan de 1% naar Brussel gaat ook niet in de vorm van direct op de burger geheven belastingen.

Silbereye
Silbereye
1 jaar geleden

Het zal je dochter maar zijn, in de politiek heeft ze haar toekomstig bedje al klaar liggen net als die baard kabouter Timmermans deze maakte met zijn arrogante grote waffel zijn debuut in de Oekraine en werd beloond met een plaats in het EU parlement, inplaats dat deze bij thuiskomst gearresteert werd omreden inmengingen opjutten ondermijnen van buitenlands aangelegenheden als Nederlands parlemantair, daarbij grote schade aanrichtende in dat land aangaande onderlinge verhoudingen in deze regio.
Daarbij de afspraken schendende aangaande de invloedsfeer van de beide grootmachten teweten Nato en Russia.
En dat zit in de EU, schandelijk!

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

@Rene,dit keer ben ik het roerend met je eens. Een lovenswaardig streven dat de nationale wetten die van de EU zouden moeten overrulen. Dit zal echter niet mogelijk blijken zo lang wij lid van die verderfelijke club genaamd EU blijven. Onze regeringsleider heeft Willems en wetens met goedkeuring, zelfs op aandringen van onze koning ons aller hoofd op het hakblok van de EU gelegd. Een nexit zou de enige oplossing zijn, maar…………………

Né s
Né s
1 jaar geleden

Volwassen mensen die zich de les laten lezen door een ongeschoolde, onvolwassen puber.
Lachwekkend en té zielig voor woorden.
NEXIT NU !!!!

x

Check Also

radioloog

Deze radioloog zegt dat de vaccins voor meer coronavarianten zorgen

In zuidelijk Afrika is een nieuwe variant ...

grapperhaus

Grapperhaus dreigt met nieuwe avondklok als mensen niet naar kabinet luisteren: ‘Totaal absurd en ongepast’

Om het coronavirus in te dammen kan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x