Homepagina » Mens en Dier » Thunberg vindt klimaatwet van Timmermans lang niet ver genoeg gaan. ‘We leven echt in krankzinnige tijden’
thunberg
Foto: European Parliament CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Thunberg vindt klimaatwet van Timmermans lang niet ver genoeg gaan. ‘We leven echt in krankzinnige tijden’

Klimaatactiviste Greta Thunberg vindt de nieuwe Europese klimaatwet, de zogeheten Green Deal, lang niet ver genoeg gaan.

De nieuwe wet is een ‘capitulatie’ voor de uitdaging die de opwarming van de aarde vormt, stelt de klimaattiener.

Het voornemen om tegen 2050 tot een klimaatneutraal Europa te komen, is volgens haar niet meer dan een schijnoplossing van de Europese Commissie.

Krankzinnige tijden

Thunberg hield woensdag een toespraak over de klimaatwet in het Europees Parlement, dat gesloten was in verband met het coronavirus, maar voor het klimaatorakel graag een uitzondering maakte.

Nadat ze haar spreekbeurt had gehouden, kreeg ze een minutenlange staande ovatie van EU-parlementariërs.

“Beleid dat meer dan 1000 miljard gaat kosten,” reageert Frummel op Twitter. “We leven echt in krankzinnige tijden.”

Knettergek

Europarlementariër Rob Roos (FvD) voegde toe: “Knettergek. Een ongeschoold kind! FvD nodigde eind vorig jaar een vertegenwoordiging van 700 academici en professoren uit in het Europees Parlement. Hun boodschap: er is geen klimaatcrisis. Deze mensen werden met pek en veren het gebouw uitgejaagd.”


Dat Timmermans dat spijbelaarstertje uit Zweden, Greta Thunberg, op het schild hijst door haar als ‘eregast’ aanwezig te laten zijn bij de goedkeuring door de Europese Commissie van de voorstellen voor de klimaatwet, is tekenend voor zijn dwaasheid, stelt Menno.

Bloem reageert: “Ik vind dit een regelrechte afgang en schande dat gesleep met dat kind. Walgelijk. Het Europese volk gaat dit gedram steeds walgelijker vinden. Allemaal pure vriendjespolitiek en bedriegerij van lieden die er aandelen in hebben of anderzijds mee te maken hebben.”Vond je dit goed? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Je kunt het allemaal krankzinnig, dwaas, absurd etcetera vinden EN niet democratisch, maar de trein dendert gewoon voort.

  Binnenkort gaat iedere burger in NL het ook nóg steeds beter merken door hogere tarieven op energie, mobiliteit en allerlei verplichtingen zodat je beter past in het keurslijf van de mensen die vinden andere mensen van alles op te mogen leggen. Behalve als het Salam achtigen zijn, die mogen natuurlijk wel doen wat ze willen.

  Het wordt hoog tijd voor een wet die stelt dat NL wetgeving zal gaan boven ‘Supranationale” EU wetgeving en andersoortige verdragen. EN dat er geen cent meer dan de 1% naar Brussel gaat ook niet in de vorm van direct op de burger geheven belastingen.

  36 likes
 2. Volwassen mensen die zich de les laten lezen door een ongeschoolde, onvolwassen puber.
  Lachwekkend en té zielig voor woorden.
  NEXIT NU !!!!

  31 likes
  • Ja een kind zonder macht of recht, niet ver of gekozen gewoon een autistisch kind van 17, daar luisteren ze allemaal naar en geven ze eens taande ovatie, deze samenleving is ten dode opgeschreven en het is te hopen dat die ook nooit wordt opgegraven door toekomstige geologen.

   18 likes
   • staat dat mk-ultra kind alweer van een papiertje af te lezen?
    zin lezen,gore bek trekken.
    wat een waardeloze overduidelijke mk-ultra trekpop.

    mijn medelijden verdwijnt naarmate ze ouder word.
    iets van bewustzijn moet toch aanwezig zijn zou je denken.

    fff

    4 likes
   • Archeologen Willlem… Of je bedoelt, hoopt, dat ze pas gevonden worden als ze zodanig versteend en onder talloze grondlagen zitten…?

    Een gezonde hoop, maar of deze mensen tot biotische olie verworden; zelfs dan gaan ze nog in je motor herrie schoppen, een vastloper is dan realistisch….

    🙂

    0 likes
  • @Né s. Volwassen mensen die machtswellustige duivels? Ze zijn zelf kleine kinderen. Dat ze fysiek een oudere leeftijd hebben zeht niet dat ze van binnen menselijk, en dus volwassen, zijn. Die types worden nooit menselijk en dus ook nooit volwassen in het leven. Het zijn en blijven kleine kinderen. Kinderen willen wat ze zien. Zo zijn die types ook, net als kleine kinderen: “ik wil dat en ik wil het nu”.

   3 likes
  • Inderdaad, dit is de gestoordheid in optima forma.

   3 likes
 3. Het zal je dochter maar zijn, in de politiek heeft ze haar toekomstig bedje al klaar liggen net als die baard kabouter Timmermans deze maakte met zijn arrogante grote waffel zijn debuut in de Oekraine en werd beloond met een plaats in het EU parlement, inplaats dat deze bij thuiskomst gearresteert werd omreden inmengingen opjutten ondermijnen van buitenlands aangelegenheden als Nederlands parlemantair, daarbij grote schade aanrichtende in dat land aangaande onderlinge verhoudingen in deze regio.
  Daarbij de afspraken schendende aangaande de invloedsfeer van de beide grootmachten teweten Nato en Russia.
  En dat zit in de EU, schandelijk!

  16 likes
 4. Zo snel mogelijk uit de EU stappen. Gekkenhuis van de bovenste plank.

  14 likes
 5. @Rene,dit keer ben ik het roerend met je eens. Een lovenswaardig streven dat de nationale wetten die van de EU zouden moeten overrulen. Dit zal echter niet mogelijk blijken zo lang wij lid van die verderfelijke club genaamd EU blijven. Onze regeringsleider heeft Willems en wetens met goedkeuring, zelfs op aandringen van onze koning ons aller hoofd op het hakblok van de EU gelegd. Een nexit zou de enige oplossing zijn, maar…………………

  12 likes
  • Het is wel de snelste manier om te stoppen met die onzin om vervolgens een NEXIT te regelen die wat meer tijd zal vergen, liefst via een referendum.

   6 likes
 6. Die gekken in Brussel en thunbergen erbij onder curatele stellen?
  Je laat beleid van waarde toch niet afhangen aan het oordeel van zo’n snotpin?

  11 likes
 7. Tjonge en dan te bedenken dat er later een straat naam ze vernoemd wordt.

  5 likes
 8. Die Greta. Je hebt helemaal gelijk meid. Echter, dan wel zoals normale mensen dat bedoelen. Helaas behoor jij aantoonbaar niet tot die groep. Maar, geef toe, je doet daar dan ook je stinkende best. Want stinken dat doet het.

  5 likes
 9. ik zie reacties van uit de EU en nu nexit , waar ik voorstander van ben.
  hoe gaan we dit aanpakken dan?
  gaan we op partijen stemmen die zeggen dat we eruit moeten en menen ze dat of hebben ze de macht niet om dit te bewerkstelligen?
  rutte kan je afschrijven de vrijmetselaar moet de agenda volgen.
  de groenen willen er ook niet uit misschien omdat ze knettergek zijn.
  d666 de partij des doods wil er geen eens over praten.
  SP de meelopers komen zogenaamd op voor de burger maar die willen samengaan met pvda en de gekkies de groenen , dus niets van te verwachten.
  sgp weet ik niet.
  cda en cu willen alleen maar op het pluche zitten en zijn ook geen voorstander om uit de eu te gaan.

  pvv en fvd zeer tweifelachtig dus wat voor kracht hebben we dan ?
  stemmen helpt niet.
  de enige manier die overblijft is de straat op en wel met zijn alle of een revolutie en beide mogelijkheden zullen niet gaan omdat we kapot zijn gemaakt of in slaap gesust.

  de illusie en de leugen regeert.

  5 likes
 10. waar is mijn mondkapje ?? en mijn spuugbak.. getverderrie als je die koppen ziet met hun idioterie die er uit hun hun bekken rolt
  we moeten hier van af mensen, en wel heeeeeeeel snel ! maar hoe …
  die baard maakt die engbek nog gluiperiger, ik moet die vent niet

  5 likes
 11. Onze opstand van vandaag de dag is bijna lachwekkend; we gaan massaal rellen als het vreugdevuur wordt afgeschaft, als vuurwerk verboden wordt, als zwarte Piet niet meer mag of als we ons opeens netjes moeten gedragen op een snelweg. De ironie wil, dat zaken die werkelijk aan de orde zijn, gewoon terzijde worden geschoven. Kennelijk zijn die zaken ook veel belangrijker als een doorgeslagen klimaatwet, vergiftigt voedsel, onbetaalbare woningen met bijbehorende lasten, kinderverkrachters die gewoon op straat lopen. Als ik in Den Haag of Brussel zou zitten, zou ik me eerlijk gezegd ook niet zo druk maken. Want dat is namelijk waar ze daar in grossieren: Futiliteiten, lees verdeeldheid zaaien. We hebben onze eigen kernwaardes te grabbel gegooid en een paar handige jongens/meisjes, straffen ons daar nu massaal voor af. Daar vinden we allemaal wat van, maar meer dan dat zit er gewoon niet in. We denken dat het vanzelf wel over zou gaan. Ik verzeker u, dat dat niet het geval zal zijn. Wat ooit als lachwekkend bestempeld werd, is nu gewoon een realiteit en ze doen dat inmiddels zonder te blikken of blozen. We zijn eenvoudig weg, te laat.

  5 likes
 12. Wanneer sluiten ze die kleine randdebiel op ??

  5 likes
 13. Dat kind behoort gewoon op school te zitten net als alle anderen kinderen en voor de rest niets anders . Snap werkelijk die ouders niet hoor en de regering daar in Zweden zo’n kind behoort toch gewoon aan de schoolplicht te voldoen ipv de halve wereld rond reizen .
  Compleet gestoord dat moge duidelijk zijn .

  5 likes
  • Die ouders begrijp ik wel. Ondertussen miljoenen gecashed. De waanzinnigen van het EU parlement
   applaudiseren voor een meisje wat net haar eerste menstruatie achter de rug heeft.

   4 likes
 14. Deze twee personen verspreiden maar één beeld. Hun ongebreidelde angst om te sterven. Deze angsten ziet men geprojecteerd in een politiek spel waarvoor de bevolking mag betalen. Wetenschap doet hier niks ter zake het gaat enkel om een basis gevoel. De ANGST voor hun eigen sterfelijkheid. De factuur voor hun angst stuurt men door naar zijn ingezetenen zodat hun geweten is gerustgesteld. Timmermans krijgt niet meer klimaatmacht maar meer macht om zijn angst te projecteren op de bevolking. Hoe meer angst bij de mensen hoe meer ze bereid zijn daarvoor belastingen te betalen hoe meer ze de leugens kunnen subsidiëren en echte wetenschap kunnen buitensluiten. Kort gezegd dictator spelen in feite synoniem voor broekschijters.

  4 likes
 15. Bloem reageert: “Ik vind dit een regelrechte afgang en schande dat gesleep met dat kind. Walgelijk.”

  Dat is wat ze doen, stelletje kindervrienden, voor de rechter er mee!
  Vrees dat sinds Demmink dit legaal is volgens de rechtbank.
  Timmermans zich in ieder geval al als kindervriend uitgedost -» David de Kabouter, Sinterklaas, de Kerstman.

  Massaal emigreren richting een netto ontvangend EU land?
  Ik denk dat ze in landen als Hongarije, Roemenië het nog wel even duurt voordat ze van het gas af gaan.
  En ik verwacht eigenlijk dat de zij uit de EU gaan wanneer iets van omvolking hen opgelegd wordt.
  Of bevolk een spookdorp ergens in Spanje.
  Laat ze hier de t***ng genieten!
  Dit is niet mijn Nederland meer.
  Nog even en onze kinderen worden gebukt geboren, zodat je vast in de goede houding staat voor wanneer je belastingplichtig bent.

  Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven wat een gigantische landverrader Timmermans is.
  Hoe pijnlijk moet het zijn voor de mensen die op hem gestemd hebben.

  3 likes
 16. 2020 : Kinderen zijn speelgoed van de elite.

  Nu is er nog een ergens. Straks zijn het allemaal kakelende klimaat kleuters.
  Deze wereld gaat naar de hel. Kan me allemaal niet meer intereseren.
  Ik ga zoveel mogelijk C Oh twee produceren , want ik hou van bergonia’s en de waarheid.

  2 likes
 17. Het wordt maar niet warmer, de zeespiegel stijgt niet, het barst van de ijsbeertjes.Maar niets lijkt de publieke figuren van hun narrative/wereldbeeldsprookje af te kunnen helpen, hun bubbel verdikt zich om de realiteit buiten te houden. De grootste familie van Neederland, daar wil je bij horen. Anders geen toekomst/carriere. Maar ze smijten met andermans geld en vrijheden. Het doet me denken aan die Monty python film met dat zinkende eiland, terwijl ze dapper doorzingen. Als straks de sneeuw tot onze lippen staat, zeggen ze nog dat het warmer wordt?

  2 likes
  • En als die verdomde zeespiegel niet stijgt, dan zullen we er zelf water bijgooien en anders … en anders hameren we het land wel omlaag! Zoiets ongeveer.

   0 likes
 18. Brussel is de vergaarbak geworden van mislukte politici.
  Eng om te zien hoe politiek transformeert naar religie.

  “Paus’ Timmermans hielen likkend achter Greta ‘jezus’ Thunberg. We zijn thans wederom belandt in de middeleeuwen…. De gekken aan de macht en het gezonde verstand op de brandstapel.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Deze 12 experts laten een heel ander geluid horen over corona

Website OffGuardian heeft een lijstje gemaakt van ...

coronavirus

Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden

De voormalige Britse premier Gordon Brown roept ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.