UFO

UFO hangt vijf uur in de lucht boven Aberdeenshire (video)

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit het Schotse Aberdeenshire vermoedt in de buurt haar huis een ongeïdentificeerd vliegend object te hebben gezien.

Morag Ritchi zag op zaterdagochtend vanuit haar woning in Fraserburgh een aantal mysterieuze lichten. Dat meldt de BBC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze maakte de rest van het gezin wakker en filmde het object, dat volgens haar enige uren bleef hangen, met haar mobiele telefoon.

Geen geluid

“Ik sta overal voor open. Het is een gigantisch universum,” vertelde ze aan BBC Scotland. “Ik werd rond 02.00 uur wakker en zag iets wat leek op een heldere ster.”

“Het bleken echter een aantal knipperende lichten te zijn,” ging ze verder. “Aan de zijkant bewoog ook nog een licht. Er was geen geluid te horen.”

“Ik maakte mijn gezin wakker en we keken allen enige tijd toe,” legde ze uit. “Mijn man is heel sceptisch, maar vond het allemaal erg vreemd.”

Verklaring

Het gezin ging weer naar bed, maar toen Morag later opnieuw ging kijken waren de lichten er nog steeds. “Ik wil gewoon een verklaring,” zei ze.

“Heeft iemand anders het ook gezien?” vroeg ze zich af. Het object was al met al vier of vijf uur zichtbaar. “Ik weet echt niet wat het is geweest. Ik weet dat er legeroefeningen worden gedaan, maar waarom zouden wij de enigen in het heelal moeten zijn?”

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roberto
Roberto
11 jaren geleden

sorry hoor ik geloof wel in ufo’s maar hoe kan ik zien met deze kwaliteit en manier van filmen zien of het in de lucht is, straks is het nog een een donkere kamer gefimlt en met speelgoed gespeeld. het zou van alles kunnen zijn op deze manier.

cc
cc
11 jaren geleden

Echt bijzonder vind ik dit bericht niet hoor. heb de afgelopen 30 jaar zóveel unindentified flying objects’s gezien(u.f.o’s) groot en klein, pas geleden nog ,sja kan van alles zijn geheime spionage drones? Uitgerust met laser om tegenstanders(burgers) uit te schakelen???…….. what ever.Wat weten wij nu helemaal waar ze mee bezig zijn .

Diago
Diago
11 jaren geleden

Don’t get crazy now…

roy
roy
11 jaren geleden

youtube is crashed

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x