UFO

UFO hangt vijf uur in de lucht boven Aberdeenshire (video)

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit het Schotse Aberdeenshire vermoedt in de buurt haar huis een ongeïdentificeerd vliegend object te hebben gezien.

Morag Ritchi zag op zaterdagochtend vanuit haar woning in Fraserburgh een aantal mysterieuze lichten. Dat meldt de BBC.

Ze maakte de rest van het gezin wakker en filmde het object, dat volgens haar enige uren bleef hangen, met haar mobiele telefoon.

Geen geluid

“Ik sta overal voor open. Het is een gigantisch universum,” vertelde ze aan BBC Scotland. “Ik werd rond 02.00 uur wakker en zag iets wat leek op een heldere ster.”

“Het bleken echter een aantal knipperende lichten te zijn,” ging ze verder. “Aan de zijkant bewoog ook nog een licht. Er was geen geluid te horen.”

“Ik maakte mijn gezin wakker en we keken allen enige tijd toe,” legde ze uit. “Mijn man is heel sceptisch, maar vond het allemaal erg vreemd.”

Verklaring

Het gezin ging weer naar bed, maar toen Morag later opnieuw ging kijken waren de lichten er nog steeds. “Ik wil gewoon een verklaring,” zei ze.

“Heeft iemand anders het ook gezien?” vroeg ze zich af. Het object was al met al vier of vijf uur zichtbaar. “Ik weet echt niet wat het is geweest. Ik weet dat er legeroefeningen worden gedaan, maar waarom zouden wij de enigen in het heelal moeten zijn?”

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roberto
Roberto
9 jaren geleden

sorry hoor ik geloof wel in ufo’s maar hoe kan ik zien met deze kwaliteit en manier van filmen zien of het in de lucht is, straks is het nog een een donkere kamer gefimlt en met speelgoed gespeeld. het zou van alles kunnen zijn op deze manier.

cc
cc
9 jaren geleden

Echt bijzonder vind ik dit bericht niet hoor. heb de afgelopen 30 jaar zóveel unindentified flying objects’s gezien(u.f.o’s) groot en klein, pas geleden nog ,sja kan van alles zijn geheime spionage drones? Uitgerust met laser om tegenstanders(burgers) uit te schakelen???…….. what ever.Wat weten wij nu helemaal waar ze mee bezig zijn .

Diago
Diago
9 jaren geleden

Don’t get crazy now…

roy
roy
9 jaren geleden

youtube is crashed

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x