Homepagina » Financieel » Tijdens de sinterklaasinkopen op weg naar de economische implosie
sinterklaas213948723492874

Tijdens de sinterklaasinkopen op weg naar de economische implosie

We leven in een interessante tijd. Terwijl de meeste financiële instellingen nog net niet insolvent zijn en de kredietwaardigheid van België juist is verlaagd, liggen mensen liever in slaapzakken voor de elektronicawinkel voor een nieuwe iPad of TV.

Terwijl de spanningen met Pakistan net als de schulden blijven oplopen is de verslaving aan hypnose naar een nieuw recordniveau gestegen.

Terwijl de Amerikaanse presidentsverkiezingen naderen lijken de mainstream media vastbesloten iedereen in het Witte Huis te katapulteren zolang er maar harde taal wordt gesproken. Het laatste wat de globale elite wil is iemand die de mensen de waarheid wil vertellen over onderwerpen die er werkelijk toe doen, zoals het stelsel van centrale banken, de nationale schuld, gefabriceerde oorlogen en de grondwet.

Afleiding

Terwijl het volk wordt afgeleid met Dancing with the Stars, elektronische gadgets en het nieuws over de gefabriceerde oorlog tegen het terrorisme worden Amerikaanse troepen openlijk ingezet voor de opiumproductie en de bescherming daarvan in Afghanistan.

Er zijn zo veel spinnenwebben over de ogen van de mensen gesponnen dat velen de illusie hebben in een vrij land te leven. De oorlog tegen het terrorisme is in scène gezet, bedacht en wordt gebruikt om meer belastinggeld te spenderen aan oorlogen. De Federal Reserve, een private corporatie die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt de wereld al bijna 100 jaar al haar rijkdom af. De mensen blijven werken voor de grote corporaties die zelf geen belasting betalen. Zo heeft General Motors een deal gesloten met het Amerikaanse ministerie van Financiën waardoor het bedrijf virtueel immuun is voor het betalen van belastingen.

Intussen moet de gewone burger belasting betalen om te werken, belasting betalen om te sparen en belasting betalen om te kopen. Je moet zelfs belasting betalen wanneer je op geld zit en niets doet (devaluatie, inflatie). En hoe wil men de schuldencrisis oplossen? Meer belasting heffen. En de kosten verhalen op de burgers.

Mythe

Om te kunnen functioneren heeft de regering geen belastinggeld nodig, dat is namelijk een mythe. Het idee dat de regering het geld van de burgers moet gebruiken om bijvoorbeeld uitkeringen te kunnen betalen is gebaseerd op de onterechte aanname dat de overheid niet in staat is om zelf geld te creëren. In oktober 2008, tijdens het begin van de economische crisis, creëerde de Amerikaanse regering bijvoorbeeld met hulp van de Federal Reserve $1 biljoen om Wall Street uit te kopen. Bekijk hier een lijst van de corporaties en financiële instellingen die geld ontvingen.

Waar kwam dit geld vandaan? Dit geld werd gemaakt uit gebakken lucht door het Amerikaanse ministerie van Financiën en de Federal Reserve. Tussen 2008 en 2011 creëerde de Amerikaanse regering nog eens vele biljoenen om dat geld vervolgens ook weer te doneren aan ’s werelds rijkste corporaties, banken en instituten. Volgens de New York Times gaat het in totaal om een bedrag van $12,2 biljoen.

Vroeg de regering de belastingbetaler om garant te staan voor het genoemde bedrag? Dan zou elke Amerikaan $40.000 moeten betalen. En dat is niet gebeurd. De regering maakte het geld uit gebakken lucht.

Inkomstenbelasting

Belastingen zijn ooit in het leven geroepen voor corporaties, niet voor de mensen. Toch betalen de rijkste corporaties vandaag de dag geen belastingen, terwijl de burgers de grootste lasten moeten dragen.

De overheid creëert biljoenen uit het niets, maar toch moeten de burgers wel inkomstenbelasting betalen. Stel je voor dat de belastingdienst morgen aankondigt dat er een einde komt aan inkomenstenbelasting. Wat er vervolgens gebeurt is dat mensen meer te besteden hebben, als gevolg waarvan veel nieuwe banen kunnen worden gecreëerd. Mensen zouden gelukkiger zijn en er zou minder stress zijn. De federale regering creëert gewoon een paar biljoen extra, zoals het nu ook doet, om de begroting rond te krijgen.

Toch moeten we nog inkomstenbelasting betalen. Waar dient deze belasting dan voor? Het heeft als doel om de mensen van hun kracht te ontdoen omdat ze constant bezig zijn brood op de plank te krijgen. Daar zouden ze niet aan hoeven te denken wanneer ze al hun verdiende geld zouden mogen houden.

Wat de mainstream media vertellen is een pure fabricatie: de oorlog tegen het terrorisme, het ‘gevaar’ van cannabis, de noodzaak van bodyscanners op luchthavens en dat je moet bijdragen aan de regering om te betalen voor wegen en scholen.

We weten dat het een spel is om de burgers onder de duim te houden. We betalen, we glimlachen en we blijven werken tot de dag dat het geldsysteem eerlijk is, de corporaties hun ‘rechten’ kwijt zijn en iedereen deelt in de financiering van een compactere regering die er enkel op is gericht om de rechten van de mensen te beschermen en te behouden.

Geniet van Sinterklaas en Kerstmis maar realiseer je waar ons geld vandaan komt, hoe het wordt gecreëerd en dat de regering geen belastinggeld nodig heeft om te kunnen functioneren.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

geloof in jezelf

Geloven in jezelf en narcisme. Wat geldt voor jou?

Twijfel jij weleens aan je eigenwaarde? Of ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Jij bent de koningin van de oorlogsstokers, de belichaming van corruptie. Kijk hoe Hillary Clinton de grond in wordt geboord

Jij bent de koningin van de oorlogsstokers, de belichaming van corruptie. Kijk hoe Hillary Clinton de grond in wordt geboord

Hillary Clinton heeft in een interview gesuggereerd ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.