Homepagina » Buitenland » Van kindermisbruik verdachte Jeffrey Epstein, de miljardair met sekspaleis en invloedrijke vrienden, dood gevonden. Dit weten we tot nu toe
Van kindermisbruik verdachte Jeffrey Epstein, de miljardair met sekspaleis en invloedrijke vrienden, dood gevonden. Dit weten we tot nu toe

Van kindermisbruik verdachte Jeffrey Epstein, de miljardair met sekspaleis en invloedrijke vrienden, dood gevonden. Dit weten we tot nu toe

De beruchte Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein is vrijdagavond dood teruggevonden in zijn cel, melden politiebronnen vandaag aan de Amerikaanse media.

Epstein zou volgend jaar terecht moeten staan omdat hij tientallen minderjarige meisjes in New York en Florida seksueel misbruikt zou hebben.

Drie weken geleden werd hij al eens gewond teruggevonden in zijn cel, na een vermeende zelfmoordpoging.

Ruim 80 meisjes

De autoriteiten verzamelden jaren geleden al overtuigend bewijs dat de 66-jarige Epstein alleen al tussen 2005 en 2007 ruim 80 meisjes tussen de 13 en 17 jaar misbruikte, maar in 2007 trof hij een schikking met justitie.

Vanwege zijn vele contacten kon hij ‘de deal van de eeuw’ sluiten. Hij kreeg slechts 13 maanden cel die hij ook nog eens onder huisarrest uitzat.

Epstein zou een illegaal netwerk voor vrouwenhandel hebben uitgebouwd.

Bill Clinton

Hij had tientallen toppolitici, Hollywood-sterren en zakenmagnaten aan zich gebonden door hen mee te laten genieten van zijn luxe leven.

Zo was hij onder meer zeer goed bevriend met de Britse prins Andrew en Bill Clinton. De Amerikaanse oud-president vloog tientallen keren mee in Epsteins luxueuze vliegtuig, bijgenaamd de Lolita Express.

Schuldbekentenis

Zijn arrestatie begin deze zomer deed dan ook de groten der aarde beven.

Dat de miljardair nu dood is gevonden, staat volgens ingewijden gelijk aan een schuldbekentenis.

[ABC News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. vermoord ja voor dat alles aan het licht kwam miss zit ie ook wel op het strand in tel aviv

  36 likes
  • @keesvlees

   Precies, een lijk van een oude zwerver of een paar stenen in een kist maken de show zo compleet.

   JE was eat ik begreep een puppet en katvanger voor hooggeplaatsten die zich te goed mochten doen aan minderjarigen en werden zo chantabel gemaakt. Rechters, politici en royals kenden JE allemaal. De zogenaamde miljardair.

   20 likes
   • Tijdens de uitvaartdienst van new world order krank im kopf Bush sr. kregen velen een enveloppe, waar nogal vreemd op werd gereageerd. Misschien ern vooraankondiging dat ze erbij gelapt zouden worden? https://youtu.be/pmHwJbS_ku8

    En dan was er nog brand op JE z’n eiland waarmee hoogstwaarschijnlijk vele sporen zijn gewist. De ‘zaadbank’ en het DNA werd verbrand?

    16 likes
   • Heel veel wereld-elite top maakt zich eveneens schuldig aan kindermisbruik – en ja in sommige gevallen zelfs aan kindermoorden – we leven dus in een onvolwassen-demonische-zombie wereld.

    9 likes
    • @Kalki,

     In diverse berichten een tijdje geleden werd zelfs geschreven dat er op gedrogeerde kinderen is gejaagd op privé terein. Dat schijnt zelfs hier in Nederland gebeurd te zijn. Eén bekende naam (die ik even niet opschrijf maar wiens arrogante kop we allemaal spuugzat zijn) schijnt daar bij geweest te zijn volgens een getuige.

     3 likes
  • Over de hele wereld bedrijven ze al sinds mensenheugenis hun verdervelijke praktijken. Ze geven anderen de schuld ervan en wanneer de waarheid aan het licht komt of de grond hen te heet onder de voeten wordt, veranderen ze óf van naam, of ze emigreren. En sinds 1948 hebben ze een toevluchtsoord.

   Zoals generaal Patton al in 1945 zei: “We defeated the wrong enemy”

   http s://www. bitchute. com/video/yPDzMj28E9C0/

   12 likes
  • Hoi! Ik heb een vraagje, ik heb vandaag nog iemand horen zeggen dat die miss op het strand in Tel Aviv zit. Is dat een plek waar meerdere heengaan?

   2 likes
  • Idd…..het komt de elite wel erg handig uit. En ook de organisaties achter al zijn bl.mail operaties.

   7 likes
 2. Terwijl iedereen naar Epstein kijkt , lijkt het me beter om Ghislaine Maxwell in de gaten te houden ?

  33 likes
  • Inderdaad…Epstein de afleider om de cirkel “het circus” te laten draaien
   Ghislaine de verleidster, beleidster en geleidster…
   Via haar, met “vereende” kracht kan de cirkel open gebroken worden…
   De 9e cirkel, soort van ReuzenRad

   8 likes
 3. Ik betwijfel of Epstein dood is. Kan zijn. Het komt velen immers goed uit. Maar hij diende hogere heren die boven presidenten en de groten der aarde staan. Bovendien heb ik geen foto’s van hem in de rechtbank gezien. Een paar onduidelijke ja, maar geen foto’s waaruit blijkt dat hij voor het gerecht is geweest. Wel tekeningen, maar die kan iedereen maken die een beetje kan tekenen. Zelfs nu, nadat ik gegoogled heb, heb ik geen duidelijke foto’s gevonden. Ergens twijfel ik er zelfs aan dat hij uberhaupt vast heeft gezeten, en was het hele verhaal, inclusief de getuigen een perfecte psyop. Voor mij is in ieder geval duidelijk dat niets in deze wereld is wat het lijkt. Zoals Nathan Rothshild (de huidige) al eens beweerde: Er is niets in deze wereld dat zonder dat wij er de hand in hebben gebeurd. En we dronken een glas, deden een plas, en alles bleef zoals het was.

  18 likes
 4. Weer iemand die teveel wist het zwijgen opgelegd, zo gaat dat. Ook onze fantastische, onafhankelijke en objectieve media slaken een zucht van verlichting. Je moet er toch niet aan denken dat ze zouden moeten toegeven dat al die complotgekkies toch gelijk hebben?

  15 likes
 5. Of hij is vermoord, of zijn dood werd in scene gezet en hij loopt ergens vrij rond. Ik geloof geen snars van het zelfmoord verhaal;

  13 likes
 6. Killary strikes again…

  9 likes
 7. En daar gaan ze weer.. MSNBC linkt Rusland aan de dood van Epstein. Ze wringen zich alweer in bochten maar zal helaas niet meer pakken. De massa ontwaakt. Iedereen heeft door dat dit stinkend putje werd toegelegd om de rijken der aarde te beschermen.

  Hun gedrag zal er toeleiden dat ze de controle verliezen.
  Wie geloofd nu nog de MSM? MH17 ? 911? Stillaan wordt het voor de massa duidelijk dat er een deepstate is en dat we worden gebrainwashed.

  10 likes
 8. Wat een verontwaardiging weer. Alle leiders/ machtigen der Aarde en degenen die zich er voor uitgeven hebben een hoog testosteron niveau; dus een hoge “seksdrive”. Topsporters hebben dit ook. Kan niet anders. Genoemde kwalijke zaken zijn “bijwerkingen”. Alle machtigen en vorsten hebben zich er schuldig aangemaakt. Dus niets nieuws. Mao liet destijds jonge meisje meenemen in zijn privetrein. Prins Hendrik was hoerenloper en zelfs enen Kok (met die grijze bos haar; weet je nog?) pikte ( heroine)hoeren op in de Utrechtsestraat in 020. Laatstgenoemde hield zelfs de publicatie tegen in de Telegraaf van degene die hem destijds had betrapt. Opvallend trouwens de vele Joodse namen in Amerika betrekking hebbende op die soort sexschandalen. Anders gezegd: ” Armoede Houdt Netjes” en daar hebben de Uitverkorenen nou net geen last (meer) van. Sjalom

  7 likes
 9. Dit stinkt langs alle kanten en kan vanalles zijn.
  In de eerste plaats zou je denken gezelfmoord om zo de zaak in de doofpot te krijgen.
  Maar zou evengoed kunnen dat de show opgezet is met hetzelfde doel, nl. doofpot.

  Een ding is zeker. Dit is terug een overwinning tegen hun en er worden er terug een hele meute bewust hoe we worden bedrogen. Once awake, it’s hard to go back to sheep.

  Btw dit is net hetzelfde als zaak Dutroux in een nog niet zover verleden. Toen bleven de groten ook buiten schot en werd iedereen die te dicht bij een ontdekking kwam geliquideerd.

  8 likes
 10. Typhoon Lekima raast door het oosten …
  Bij een typhoon zit het venijn in de staart…
  300 bomen weg in Penang in nog geen 15 minuten
  Naast heel veel schade in het Noorden van Maleisie.
  Razend over China nu…

  Typhoons in US razend over Epstein’s aanhouding, poepend van angst om de macht te verliezen… Het venijn zit hem in de staart.
  Epstein’s dood…een gerealiseerd verlangen om de macht niet kwijt te raken

  De Typhoon genaamd Lekima…waar komt het vandaan???
  Lekima Name Meaning: What Makes It Special
  The name Lekima invokes insightfulness, straightforwardness and commitment.
  Letter Analysis
  L L’s are resolute but good-natured so can be easily convinced when a person comes up with the right reasons.
  E The letter E has an aura of fresh exuberance, ignoring the actual age whilst living.
  K This ‘K’ indicates that one doesn’t like uncertainty and is inclined to assign more relevance to rational thinking than to emotions.
  I ‘I’ is comparable in energy with the number 9, a symbol of immense sensitivity, evidence of someone who is not a fan of confrontations.
  M Forgiving without holding a grudge is just one instance of life principle that carries an important significance for ‘M’.
  A When ‘A’ is out of equilibrium, too much self-importance and arrogance may emerge and spark conflict.

  De laatste letter, de A…het venijn zit hem in de staart.
  ~~~~~~~•~~~~~~~•~~~~~~~•~~~~~~~
  Take your power back!!! Laat je licht schijnen op het duister
  Vrije energie…
  Wens een ieder een stralende zondag 🙂

  3 likes
 11. Gezelfmoord !

  5 likes
 12. Wie zegt dat hij dood is?

  5 likes
 13. Epstein is slechts een stromannetje, uitgerangeerd en verder niet meer nodig. Het plebs kan nu bezig gehouden worden met zaken die er nauwelijks nog toe doen, de weg naar de waarheid is met de verdwijning van Epstein voorgoed geblokkeerd. Jammer maar helaas, al de slachtoffers en nabestaanden ten spijt. Zeer machtige mensen zijn het waard altijd en overal gewantrouwd te worden door iedereen. Alleen dat kan hun corrumperende macht enigszins ondermijnen.

  5 likes
 14. Ohm namo narai !

  Over het monster van Lech…………..

  en Mabel , Friso , de van Korlaars , Jimmy savile , Demmink , Berlijn , Gerlof leistra , Kalbfleisch en Westenberger wil ik nog even vermelden dat ik ze gezamenlijk met de ´Heer Epstein´ heb gesignaleerd in het centrum van Groningen.
  Met een actieradius van ongeveer 1 km. Begin | halverwege de jaren ´90….
  Dit nog even in reactie op hun 9e cirkel rituele Molochdiensten.
  Ter eer en meerdere glorie van henzelf en de satan…

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude – tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  5 likes
 15. Hij is omgelegd, denk ik. Teveel erg belangrijke vriendjes op erg belangrijke plekken. Dus voordat hij zou kunnen praten…. hebben ze hem afgemaakt. Trump zat ook in zijn inner circle en hem zie ik er voor aan dat hij ook met zijn dikke vingers aan te jonge meisjes zit. Dat zou natuurlijk het schandaal van de eeuw zijn.

  3 likes
 16. Staat gelijk aan een schuldbekenis

  en dan,
  ..
  verder..

  slap ge oha

  2 likes
 17. Natuurlijk is de man vermoord; hij wist teveel. En reken er maar op dat alles destijds gefilmd is. Altijd “makkelijk” als je later “klem komt te zitten”. Deze mannen denken altijd 10 stappen vooruit.

  2 likes
 18. Ik denk dat ze hem niet meer nodig hadden en dat er met hem is gebeurd wat hij bij zoveel slachtoffers gedaan heeft.
  Alle bewijzen hadden ze al en eventuele aanvullende informatie zal hij wel gegeven hebben al zingende als een kanarie als je begrijpt wat ik bedoel.
  Om een jarenlang proces te voorkomen.
  Zijn met miljoenen gekochte advocaten zouden zeker weten alles doen om het proces jarenlang haperend te houden terwijl alles al zo duidelijk is als het maar zijn kan.
  Ze kunnen nu hun tijd besteden aan het hele netwerk wereldwijd oprollen.

  2 likes
 19. Ook denk ik dat hij al meteen naar Gitmo getransporteerd is en geen New Yorkse cel van binnen heeft gezien.
  Het was toch allang bekend wat een gevaarlijke gewelddadige onstabiele gek het was.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...