CoronaBuitenland

Databasebeheerder die onthulde hoeveel mensen stierven na Pfizer-prik opgejaagd door de overheid

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Een man die in Nieuw-Zeeland een betalingssysteem opzette voor de prikzetters deed na de uitrol van de coronavaccins een buitengewoon zorgelijke ontdekking. De man, ‘Winston Smith’, zag bij het verwerken van de data dat er mensen waren die binnen een week na vaccinatie stierven.

Toen het systeem operationeel werd, merkte Smith dat er vrijwel meteen mensen overleden na de prik. Hij is als databasebeheerder de enige die toegang heeft (of had) tot deze gegevens, aangezien er in heel Nieuw-Zeeland slechts één databasebeheerder is (of was).

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Smith groef dieper in de data, die rechtstreeks afkomstig zijn van de overheid, en maakte onderscheid tussen de verschillende batches. Hij stelde een top 10 samen van dodelijkste batches. Met de meest dodelijke batch zijn in totaal 711 mensen gevaccineerd. Van hen zijn 152 overleden (21,38 procent).

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zoiets mag nooit gebeuren

Hij maakte ook een top 10 van de dodelijkste prikzetters. De persoon met de meeste doden op zijn of haar naam vaccineerde 246 mensen, waarvan er 60 zijn overleden (24,39 procent). “Zoiets mag nooit gebeuren,” zei hij in gesprek met Liz Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party.

Deze man is dé databasebeheerder van de GGD in Nieuw-Zeeland, merkt data-analist Wouter Aukema op. “Hij toont wie de prikken zetten, bij hoeveel mensen. En hoeveel van deze mensen stierven. Ik hoop vurig dat iemand in Nederland ook de prik-data gaat openbaren,” zegt hij.

Wat doet de gezondheidsdienst in Nieuw-Zeeland met deze zorgelijke ontdekking? Niets. Sterker nog: de dienst heeft de jacht op Smith geopend en een onderzoek ingesteld. Hij is niet langer aan het werk. Volgens de gezondheidsdienst heeft hij ‘misinformatie’ verspreid over de coronavaccins. “Wat hij beweert is volledig onjuist,” zei directeur Margie Apa tegen de pers.

‘Extreem teleurgesteld’

Minister van Volksgezondheid Shane Reti zei tegen de krant Weekend Herald dat hij is gebriefd door Apa en voegde toe dat er ‘veel complotdenkers zijn’.

Apa benadrukte nog eens dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn en dat mensen ze moeten blijven nemen om zichzelf en hun gemeenschap te beschermen. Volgens haar is er geen enkel bewijs dat vaccinatie verantwoordelijk is voor de oversterfte in Nieuw-Zeeland.

Ze zei ‘extreem teleurgesteld’ te zijn dat een medewerker data heeft ‘misbruikt’ om ‘misinformatie’ te verspreiden.

Doofpot

Hetzelfde overkwam de Amerikaanse luitenant Ted Macie. Hij deed maandag een bijzondere onthulling in een filmpje op X: een dramatische stijging van het aantal gevallen van hartproblemen onder piloten.

Woensdag liet zijn vrouw Mara weten dat haar man op het matje was geroepen en het filmpje moest verwijderen. Vrijdag voegde ze eraan toe dat hij geen toegang meer heeft tot zijn werkcomputer, die hij nodig heeft om zijn werk te kunnen doen.


Ze doen er alles aan om het deksel op de doofpot te houden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ciss
Ciss
2 maanden geleden

De deksel erop houden over de bevindingen ( feitelijke bewijzen)en ondertussen doorspuiten nou dat is in mijn ogen moord met voorbedachte rade..

Edwin
Edwin
2 maanden geleden

Grote leugens werken alleen als je tot het bittere einde blijft liegen en twijfel blijft zaaien.

Petra
Petra
2 maanden geleden

Het bewijst de kwaadaardige bedoelingen van de Nieuw Zeelandse Roverheid.

Fransdo
Fransdo
2 maanden geleden

Ze doen er alles aan om het deksel op de doofpot te houden.”

Leuk spreekwoord van die deksel op die doofpot. Ik weet ook nog een leuk spreekwoord:

”De geest is uit de fles en die krijg je er met geen mogelijkheid meer in” stelletje genocide plegende landverraders!!!!

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x