Universum

Vreemd ‘gezicht van godheid’ gespot op Mars

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op een foto uit 2010 van Marsrover Opportunity zouden bouwsels zijn te zien die lijken op oude Mesopotamische beeldhouwwerken. Dat zeggen althans een aantal UFO-enthousiastelingen.

De foto is gemaakt in de Marskrater Concepción, een plek waar wetenschappers eerder al tot hun verbazing vreemde lagen op het gesteente aantroffen. De website UFO Sightings Daily vergeleek de afbeelding met de Mesopotamische beeldhouwkunst en zegt een verband te hebben gevonden.

“Heb deze gezichten op Mars gevonden,” schreef Scott Waring op de website. “Het ene kijkt onze kant op en het andere kijkt naar links. Het gezicht dat naar ons toekijkt doet erg denken aan oude Mesopotamische gezichten.”

CNET wijst op overeenkomsten met de Nieuw-Assyrische god Nabu, de god van wijsheid. NASA lijkt echter niet geïnteresseerd te zijn in het mysterie van het gezicht. “Zoals je waarschijnlijk al kunt zien gaat het om een natuurlijke rots aan de rand van een kleine krater en is het geen beeldhouwwerk van één of andere oude cultuur,” zei NASA-woordvoerder Guy Webster.

NASA heeft besloten Marsrover Curiosity naar een aantal actieve duinen te sturen die zo hoog zijn als een gebouw met twee verdiepingen.

[FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
luna
luna
6 jaren geleden

eergister de film Mission to Mars gezien.. film uit 2000
” gezicht ” gaat open en hoepla.. ze stonden middenin de matrix
mooie technische effecten, beter als The Martian

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x