Homepagina » Buitenaards » VIDEO: “Aliens plegen mijnbouw op de maan”
VIDEO: "Aliens plegen mijnbouw op de maan"

VIDEO: “Aliens plegen mijnbouw op de maan”

De Fin Mark Sawalha heeft op het maanoppervlak een ongewoon object gespot dat volgens hem zou kunnen wijzen op het bestaan van buitenaards leven. Op een foto, die is gemaakt door NASA’s Lunar Reconnaissance Orbiter, lijkt een smalle structuur te staan.

“Dit zou de antenne van een ondergrondse buitenaardse basis kunnen zijn, omdat zich onder deze naald een plateau bevindt,” vertelde hij aan de Sun Online. “Ik denk dat er ook mijnbouw wordt gepleegd op de maan. Buitenaardsen gebruiken maanmineralen en hebben daar ook bases. Veel andere vondsten ondersteunen deze theorie.”

“De NASA is hiervan op de hoogte, maar kiest ervoor om dit soort dingen niet te publiceren,” vervolgde hij. “Dat is misschien ook de reden waarom ze sinds het Apolloprogramma geen nieuwe missies naar de maan hebben georganiseerd.”

Eerder dit jaar werd een soortgelijk object ontdekt op de maan, maar volgens een wetenschapper van de Lunar Orbiter-missie was dat een optische illusie.

De Britse oud-sportverslaggever David Icke suggereerde onlangs nog dat de maan in werkelijkheid een reusachtig ruimteschip is dat is achtergelaten door een oude beschaving. Hij zei dat de maan fungeert als een soort Ark van Noach en ooit misschien een hele beschaving huisvestte.

[The Sun]


Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Ĺijkt mij een fantasie van Icke.

  5 likes
  • Die Icke-kerel. Dat was een gekkie toch? Toch, dit schrijft hij:

   Een ieder die denkt dat de maan ‘van nature’ zo dicht op de aarde staat, zou de grootte van het verdomde ding eens moeten verklaren. Het is 3.476 kilometer in diameter en daarmee de vijfde grootste maan van het zonnestelsel, ondanks de aanwezigheid van gigantische planeten (dwergsterren) zoals Saturnus en Jupiter. Er is geen andere maan in het zonnestelsel met dezelfde maatratio planeet tot satelliet, en het is een kwart van de grootte van de aarde. Zelfs mainstreamwetenschappers hebben toegegeven dat dit nergens over gaat …

   Sovjet wetenschappers zijn al sinds 1970 van mening dat de maan een bouwwerk is of een gedeeltelijk bouwwerk omdat er zoveel onverklaarde anomalieën en mysteriën zijn – inclusief de vraag waar het vandaan kwam.

   Irwin Shapiro van het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics, zei: ‘De beste verklaring voor de maan is dat het een observationele afwijking is – de maan bestaat niet.’

   De Sovjet wetenschappers geloofden dat de maan hol was en een soort gigantisch ruimtevoertuig moest zijn. Er bestaat veel bewijs dat de maan inderdaad hol is en dit wordt ondersteund door de respons van de maan op enorme inslagen. NASA wetenschappers zeiden dat de maan na een inslag met het equivalent van 11 ton dynamiet ‘als een gong reageerde’ en de vibraties zo’n ‘drie uur en twintig minuten doorgingen tot een diepte van 40 kilometer’.

   Ken Johnson, een supervisor van het Data and Photo Control Department tijdens de Apollo-missies zei dat de hele maan ‘zwalkte’ en het ‘bijna leek alsof het vanbinnen met gigantische hydraulische schokdempers gestut was.’

   Wanneer je de maan bekijkt vanuit het bouwwerkperspectief dan wordt de lange lijst van schijnbare anomalieën vanzelf verklaard

   Tijdens een totale eclips heeft de maan vanaf de aarde gezien exact dezelfde maat als de zon, omdat de maan 400 keer kleiner is dan de zon en tijdens een zonne-eclips 400 keer dichterbij de aarde staat. Gewoon nog een verbazingwekkende toevalligheid erbij?

   De Griekse schrijvers Aristoteles en Plutarchus en de Romeinse schrijvers Appolonius Rhodius en Ovidius deden al verslag over een volk in Arcadië, Griekeland, die de Proselenen genoemd werden en zeiden dat hun voorouders in dat land leefden ‘voordat er een maan in de hemel stond’. ‘Proselene’ betekent ‘voor Selene’ – de Griekse godin van de maan. Veel legendes en verslagen melden dat de maan dicht bij de aarde gebracht is door verschillende mondiale namen voor de Archons-Reptilianen.

   … de maan die uitgehold is, en dit is wat de Sovjet wetenschappers zeiden wat er gebeurd is toen zij verklaarden dat de metaalachtige samenstelling van het maanoppervlak eigenlijk binnenin aangetroffen had moeten worden, en niet aan de buitenkant.

   Dr. Don L. Anderson, professor in de geofysica en directeur van het seismologische laboratorium aan het Californian Institute of Technology zei ooit dat de maan ‘binnenstebuiten gemaakt is’.

   Maar ja… Die Icke is een gekkie, natuurlijk.

   1 likes
 2. Komt er misschien iemand op het idee dat dit voorbereidingen zijn op de komst van Nemenis. Antennes/piramides(punt met barnsteen) waren/zijn energie objecten om tegen te stralen, waardoor explosies minder hard aankwamen/komen. Zo ook de antennes van wifi/zendmasten. Men verplaats heftig weer en zorgt ervoor dat eventuele objecten uit de lucht eerder verbranden.
  Ben ook niet voor wifi(gezondheid) enz., maar volgens mij zit er meer achter. Dus niet alleen overname mens via technologie.

  4 likes
 3. Dit is geen antenne of iets dergelijks. Het is niet eens een naald of voorwerp dat naar boven wijst. Anders had de “schaduw” de andere kant op gewezen! Let op de richting van de schaduw in de kraters.

  2 likes
 4. Niets nieuws. Al tientallen jaren gaan hier verhalen over in de rondte:

  https://www.youtube.com/watch?v=T3FbllbOeco

  En ook iets overtuigender gepresenteerd moet ik zeggen t.o.v. bovengenoemde spriet op de maan. Dan nog een uit zijn verband gerukt verhaal van David Icke eraan knopen en je geeft de debunkers direct een leuke stok om mee te slaan. Terwijl er wel degelijk rare zaken met de maan aan de hand zijn. Gemiste kans.

  2 likes
 5. Zeg..die Jan is me toch grappig…niet veel te doen Jan?…beetje uitgekeken op….??…straks weer nieuws voor Jan op nos…kijken he Jan!!

  2 likes
 6. Mooi man ik was er laatst nog goeie mc donalds hebben zei daar ?? binnenkort via vakantie veilingen te boeken lekker goedkoop naar de maan haha

  1 likes
 7. Probleem is dat de zon van links schijnt, de schaduw dus naar rechts gaat en bij deze antenne de schaduw naar rechtsboven is, dus niet dezelfde richting…

  1 likes
 8. Ik weet niet wat het is, dus aliens.

  1 likes
 9. De ene keer schrijven jullie dat de maan hol is en een kunstmatige satelliet en nu word er mijnbouw gepleegd! Hoe wil je nu mijnbouw plegen op een hol hemellichaam?

  1 likes
 10. Let op de schaduwen in de krater en de schaduw van de “antenne”. De zon schijnt van rechts en de schaduw van de antenne wijst ook naar rechts. Grappig, maar triest dat we hier tijd aan besteden.

  1 likes
 11. gewoon een vishaak

  0 likes
 12. Bij de “wetenschap”is bekend dat de maan uit de aarde is.
  Zij is ook Poort tot de Aarde voor het leven.
  Wat de wetenschap niet weet is dat de maan ook weer terugkeert naar de aarde en zich weer zal verbinden.
  Dat zal de Zon ook doen in een verre toekomst.
  Mens en Aarde zijn in voortdurende ontwikkeling in wisselwerking met onze planeten.
  Planeten zijn levende wezens.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

co2

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.