Buitenaards

VIDEO: “Aliens plegen mijnbouw op de maan”

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Fin Mark Sawalha heeft op het maanoppervlak een ongewoon object gespot dat volgens hem zou kunnen wijzen op het bestaan van buitenaards leven. Op een foto, die is gemaakt door NASA’s Lunar Reconnaissance Orbiter, lijkt een smalle structuur te staan.

“Dit zou de antenne van een ondergrondse buitenaardse basis kunnen zijn, omdat zich onder deze naald een plateau bevindt,” vertelde hij aan de Sun Online. “Ik denk dat er ook mijnbouw wordt gepleegd op de maan. Buitenaardsen gebruiken maanmineralen en hebben daar ook bases. Veel andere vondsten ondersteunen deze theorie.”

“De NASA is hiervan op de hoogte, maar kiest ervoor om dit soort dingen niet te publiceren,” vervolgde hij. “Dat is misschien ook de reden waarom ze sinds het Apolloprogramma geen nieuwe missies naar de maan hebben georganiseerd.”

Eerder dit jaar werd een soortgelijk object ontdekt op de maan, maar volgens een wetenschapper van de Lunar Orbiter-missie was dat een optische illusie.

De Britse oud-sportverslaggever David Icke suggereerde onlangs nog dat de maan in werkelijkheid een reusachtig ruimteschip is dat is achtergelaten door een oude beschaving. Hij zei dat de maan fungeert als een soort Ark van Noach en ooit misschien een hele beschaving huisvestte.

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Komt er misschien iemand op het idee dat dit voorbereidingen zijn op de komst van Nemenis. Antennes/piramides(punt met barnsteen) waren/zijn energie objecten om tegen te stralen, waardoor explosies minder hard aankwamen/komen. Zo ook de antennes van wifi/zendmasten. Men verplaats heftig weer en zorgt ervoor dat eventuele objecten uit de lucht eerder verbranden.
Ben ook niet voor wifi(gezondheid) enz., maar volgens mij zit er meer achter. Dus niet alleen overname mens via technologie.

chris
chris
5 jaren geleden

zelfde antenne is te zien op de Comeet P67 !!! zie link
http://www.ufosightingsdaily.com/2016/09/alien-built-antenna-sticking-out-of.html

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Ĺijkt mij een fantasie van Icke.

Jan
Jan
5 jaren geleden

Mooi man ik was er laatst nog goeie mc donalds hebben zei daar ?? binnenkort via vakantie veilingen te boeken lekker goedkoop naar de maan haha

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x