Buitenaards

VIDEO: “Aliens plegen mijnbouw op de maan”

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Fin Mark Sawalha heeft op het maanoppervlak een ongewoon object gespot dat volgens hem zou kunnen wijzen op het bestaan van buitenaards leven. Op een foto, die is gemaakt door NASA’s Lunar Reconnaissance Orbiter, lijkt een smalle structuur te staan.

“Dit zou de antenne van een ondergrondse buitenaardse basis kunnen zijn, omdat zich onder deze naald een plateau bevindt,” vertelde hij aan de Sun Online. “Ik denk dat er ook mijnbouw wordt gepleegd op de maan. Buitenaardsen gebruiken maanmineralen en hebben daar ook bases. Veel andere vondsten ondersteunen deze theorie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“De NASA is hiervan op de hoogte, maar kiest ervoor om dit soort dingen niet te publiceren,” vervolgde hij. “Dat is misschien ook de reden waarom ze sinds het Apolloprogramma geen nieuwe missies naar de maan hebben georganiseerd.”

Eerder dit jaar werd een soortgelijk object ontdekt op de maan, maar volgens een wetenschapper van de Lunar Orbiter-missie was dat een optische illusie.

De Britse oud-sportverslaggever David Icke suggereerde onlangs nog dat de maan in werkelijkheid een reusachtig ruimteschip is dat is achtergelaten door een oude beschaving. Hij zei dat de maan fungeert als een soort Ark van Noach en ooit misschien een hele beschaving huisvestte.

[The Sun]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Komt er misschien iemand op het idee dat dit voorbereidingen zijn op de komst van Nemenis. Antennes/piramides(punt met barnsteen) waren/zijn energie objecten om tegen te stralen, waardoor explosies minder hard aankwamen/komen. Zo ook de antennes van wifi/zendmasten. Men verplaats heftig weer en zorgt ervoor dat eventuele objecten uit de lucht eerder verbranden.
Ben ook niet voor wifi(gezondheid) enz., maar volgens mij zit er meer achter. Dus niet alleen overname mens via technologie.

chris
chris
7 jaren geleden

zelfde antenne is te zien op de Comeet P67 !!! zie link
http://www.ufosightingsdaily.com/2016/09/alien-built-antenna-sticking-out-of.html

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Ĺijkt mij een fantasie van Icke.

Jan
Jan
7 jaren geleden

Mooi man ik was er laatst nog goeie mc donalds hebben zei daar ?? binnenkort via vakantie veilingen te boeken lekker goedkoop naar de maan haha

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x