Homepagina » Gezondheid » Totale Coronapaniek? Onzin of niet?
immuniteit

Totale Coronapaniek? Onzin of niet?

Met afschuw hoor ik het nieuws. Er heerst chaos en totale paniek.

Maar waarom eigenlijk?

Ik schreef het al eerder wat de ware oorzaak is van deze paniek.

Zonder iemand de schuld te geven, kan ik wel zeggen dat de media ervoor zorgen dat deze paniek ontstaat en steeds verder aangezwengeld wordt.

Het onbekende

Er wordt zo veel rondgeschreeuwd, over de vreselijke gevaren van het Coronavirus, dat het te begrijpen is dat mensen bang worden. Bang om het ook te krijgen.

Maar het is vooral het onbekende. Niet weten waar je aan toe bent. Niet weten wat je wel of niet kan/mag doen. Wat is gevaarlijk en wat niet?

En dan wordt er gezegd: niet hamsteren. En daarmee wordt de focus juist gelegd op hamsteren. En dat is dus wat er gebeurt.

Supermarkten worden geplunderd, met lege schappen tot gevolg.

En de normaal denkende mens dreigt daardoor ook mis te grijpen. En omdat deze normaal denkende mens ook nog graag te eten en drinken wil hebben, wordt deze als het ware gedwongen om mee te doen met de totale massahysterie.

Goed gedaan media!

Als er iets is dat verboden moet worden in tijden als deze, dan is het de massahysterie creërende berichtgeving via deze landelijke media. Het is een vorm van negatieve massahypnose. Mindcontrol.

Het zou al een groot verschil zijn als er gefocust wordt op bescherming en verstandig handelen, in plaats van nutteloze angstzaaierij.

Maar het bewijs is weer geleverd dat deze vorm van mindcontrol werkt. Het volk wordt 100% gemanipuleerd door deze media en mensen geloven alles dat ze voorgeschoteld krijgen.

En o wee als je zegt dat het wel meevalt. Dan word je voor gek versleten, omdat je niet meegaat in deze stroom van massahysterie.

Natuurlijk is het Coronavirus een vervelend en potentieel gevaarlijk virus. Maar dat is elk griepvirus!

Het gewone influenzavirus veroorzaakt wereldwijd zelfs meer dan 600.000 sterfgevallen per jaar! Is het Coronavirus werkelijk zo anders?

Het Coronavirus schijnt voornamelijk gevaarlijk te zijn als je weerstand laag is. En dat geldt ook voor elk ander virus. Zodra je immuunsysteem verzwakt is loop je gevaar. Dan kun je het krijgen. Ze zeggen dat het Coronavirus veel besmettelijker is dan de gewone griep. Maar is dat ook zo?

Gebruik je gezonde verstand

Er wordt zo vreselijk veel informatie en desinformatie rondgeslingerd, dat je niet meer weet wat waar is en wat niet waar is. En veel mensen zijn geneigd om ALLES TE GELOVEN wat ze lezen. Doe dat niet! Gebruik je eigen gezonde verstand!

Als je weerstand verzwakt is, doordat je ziek bent of ziek geweest bent, of lijdt aan diabetes of kanker of een auto-immuunziekte, of wanneer je op hogere leeftijd bent, dan is het juist belangrijk je gezonde verstand te blijven gebruiken. Als je tot die risicogroep behoort, moet je voorzichtig zijn met élke verkoudheid en élke normale griep. Want ook daar sterven veel mensen aan.

Het is dus erg onverstandig om besmettingshaarden op te zoeken door als een kip zonder kop de drukte in de supermarkt op te zoeken. Je vergroot daarmee het risico dat je besmet wordt.

Maar dan nog. Als je al besmet wordt, wil dat niet zeggen dat je ook daadwerkelijk ziek wordt. En áls je toch ziek wordt, wil dat ook niet zeggen dat je longontsteking of erger krijgt. Het wil al helemaal niet zeggen dat je eraan sterft.

Het merendeel van de mensen die besmet raken met het coronavirus, wordt niet ziek, of krijgt lichte verschijnselen die na een paar dagen weer verdwijnen. Dan is het gevaar weg.

Maar mocht je tóch hevige griep krijgen, dan is het belangrijk om de dokter te bellen.

Je immuunsysteem bepaalt of je ziek wordt

Dus de één wordt niet ziek en de ander wel. En áls je ziek wordt zijn er verschillende niveaus van ziek zijn. De een kan het zwaar hebben en de ander geneest binnen een paar dagen.

De mate waarin dit gebeurt, wordt bepaald door je eigen immuunsysteem en dus hoe jouw lichaam reageert op een besmetting.

Je komt dagelijks in contact met miljoenen bacteriën, schimmels en virussen. Het merendeel daarvan doet echter niets met je, omdat jouw immuunsysteem als een fort in en om je heen zijn werk doet. Het valt ziektekiemen aan en verwijdert ze uit je lichaam. Dit is de beste bewapening die je je kunt bedenken. Het is wat moeder natuur je gegeven heeft.

Dus waarom help je jouw immuunsysteem niet zo sterk mogelijk te worden? Dan ben je veel beter bestand tegen infecties en besmettingen.

Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook een goede hygiëne te hebben, door je handen te wassen, enzovoort. Maar zorg er daarnaast OOK voor dat jouw afweersysteem op topniveau is!

En omdat je immuunsysteem onder controle staat van je onderbewustzijn, kun je met de sessie ‘Immuunsysteem Boost’ jouw afweer tegen virussen op topniveau krijgen. De Multiliminal duurt een half uurtje en elke keer als je ernaar geluisterd hebt, is je immuunsysteem een stukje sterker geworden.

Het beschermt je niet alleen tegen (Corona)virussen, maar ook tegen andere griepvirussen en ziekteverwekkers.

Download nu deze sessie.

Klik hier voor meer info en downloadenVond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Perfect artikel. Natuurlijk is het de paniek die onzin is. Ieder griepvirus is potentieel gevaarlijk. Niks nieuws. Het gaat ook helemaal niet om het virus. De bevolking moet financieel nog veel verder klem worden gezet. Ook moet het contante geld worden afgeschaft. Het laatste beetje vrijheid van burgers moet ook nog worden afgepakt. Oh ja, ik zou het bijna vergeten, we moeten allemaal verplicht worden gevaccineerd. Waar zouden we zijn zonder de media? Nou, wat dacht u van in een aanzienlijk normaler land dan thans het geval is. Of het nu gaat om de architecten van dit gedonder of een grote groep mede burgers met hun onnozele gehamster: wat een idioten!

  24 likes
  • @Jan Doornbos

   Jarenlang hebben weldenkende mensen de boodschap verkondigd dat de zio nazi nieuwe wereld orde geen fictie is en geprobeerd duidelijk te maken dat we allemaal ons moeten verzetten tegen deze wereld orde door bijv. niet meer te stemmen op het kartel enzoverder. Het enige wat deze weldenkende mensen daarbij van het brave en goedgelovige publiek kregen te horen was dat ze hun pilletje moesten nemen en complotgekken of aluhoedjes waren…..Tja, waren!!

   5 likes
 2. Wie kent iemand die het heeft die bijna dood is? Of kent iemand die er ernstiger aan toe is dan gewoon een snotneus, koorts en een vervelende kuch ? Niemand?
  Klopt, ook dit is weer een HOAX! Als het gepusht wordt door de MSM en politici .. dan is het een HOAX! Tjonge, jonge, lekker wakker hoor.. nog niets geleerd na al die jaren voorgelogen te zijn.

  23 likes
 3. Persoonlijk denk ik dat dit het begin is van de grote depressie , de beursen zijn met een kwart gekelderd in 1 week dat kan echt niet alleen door het virus komen het kan wel de aanzet geven omdat de boel toch al op instorten stond dat wordt nu verbloemd , er gebeurt een hele hoop nu ze gebruiken dit om de mensen te isoleren en bang te maken , en om hun dubbele agenda uit te voeren , inderdaad ga er maar vanuit dat het erger wordt virus is over 2 maand wel weer voorbij en denk dat het met de doden hier in nederland wel mee zal vallen , is voorral de angst en juist de maatregelen die genomen worden dat de angst aanwakkert .

  17 likes
  • Het zijn vooral nieuwsberichten zoals deze vandaag : “100 doden op 1 dag in Spanje !!“. En dan nog 17 opinie-artikels van elk soort dokter op de planeet die plots expert is in epidemieen & pandemieen om ons er op te wijzen hoe ERNSTIG de situatie wel niet is en als we de komende 5 weken niet in een schulp kruipen dat we allemaal gaan sterven. Het is er zo over dat het belachelijk wordt terwijl ik wil weten : leeftijd van die doden in Spanje, wat is hun medische achtergrond, welke regio(s) etc het kunnen er bv 20 uit hetzelfde rusthuis geweest zijn he, we weten dat gewoon niet.
   Nee wat krijgen wij ; vage berichten van een dokter op twitter die zegt dat hij “weet heeft van 4 dokter collega’s in Belgie die 40 jaar oud zijn en allemaal op intensieve liggen, in ernstige toestand” maw het overkomt niet enkel de ouderen !! nog meer scare-tactics.

   Again, dit zal een extreem besmettelijk virus zijn, dat geloof ik best maar laat ons eens beginnen met alle bejaarden te isoleren (zoals ze in de UK van plan zijn) ipv de werkende mens. En ja er zullen ook jongere mensen in kritieke toestand geraken (zoals die 16-jarige in NL die op intensieve ligt) maar ook dat gebeurt bij de gewone griep. Dit is natuurlijk veel straffer dan de gewone griep maar ik wil niet dat wij gelijkgesteld worden aan landen zoals Italie & Spanje waar de cultuur, gewoontes en de inwoners toch wel net iets anders in elkaar steekt dan in Benelux landen.

   Deze golf zal 2 tot 3 maanden duren zoals bij de gewone influenza en SARS, zo lang is het in China al bezig en daar hebben ze het nu “onder controle” (en laat ons eerlijk zijn, in China zijn ze echt niet properder dan wij Westerlingen dus aan de verantwoordelijke burger ginder zal het niet gelegen hebben) dus het zal wss langer duren in onze landen dan “tot begin april” wat onze politiekers nu voor ogen hebben.

   7 likes
  • Willem,

   kijk hier eens naar .

   youtube : ”zombie apocalypse covid-19 & targeted individual program similarities,hungergames 2.0

   fff

   2 likes
 4. Helaas presenteert het gewone volk zich ook weer als wolf in deze. Je kan je rust bewaren wat je wil, maar een half volkoren halen is alweer een onmogelijkheid. Ik stap even in de schoenen van van Gaal: zijn jullie nou zo dom of ben ik nou zo slim? Had ik de heren stropdassen al niet hoog zitten, maar Jan met de pet is gewoon ook weer is dol gedraaid. Ik zeg het niet graag, maar wat een stelletje randdebielen.

  17 likes
 5. Als je wilt weten wat er de komende maanden gaat gebeuren…start de clip om 14.50
  Let op de downlaod..2010!

  https://www.youtube.com/watch?v=TmWM51mTY_c&feature=youtu.be

  10 likes
  • Voor wie het niet kijkt hier een samenvatting,
   Het was al jaren geleden het plan, de Chinezen zouden een koutje vatten en het zou zich snel verspreiden, daarna de infrastructuur dus de winkels de banken enzo en het leven zou stil komen te liggen. Daarna een kleine oorlog met Israel en Iran maar dan wapenstilstand, dan verplichte vaccinaties met het doel om de helft van de wereld bevolking om zeep te helpen. Daarna willen ze door militaire controle enz het aantal tot 500.000.000 laten slinken, zoals op die Georgia guidestones staat https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones , New world order is the brave new world, ze willen een nieuwe wereld opbouwen omdat ze een cataclysme verwachten, kan een inslag zijn een aardaskanteling of weet ik wat en voor die tijd zitten ze allemaal in hun ondergrondse domeinen met hun zaad bunkers en weet ik wat nog meer. Het is wel frappant dat wat er toen naar buiten kwam nu ook precies zo gaat. Maar omdat het psychopaten zijn enz hebben ze buiten de menselijke empathie gerekend van militairen en anderen die deze dingen helemaal niet uit willen voeren natuurlijk, die gaan geen hele volken uitmoorden om niks. Ja een aantal wel maar daarom duurt het allemaal langer, dit had 10 jaar terug al moeten gebeuren maar ook toen werkte de varkensgriep en sars en de vogelgriep niet, ze misrekenen de menselijke natuur. Zelfs 40 jaar chemtrails heeft geen groot effect gehad. Dus ben benieuwd waar dit naar toe gaat, nu is wel alles dicht gegooid en veel bedrijven redden het niet, alles is dicht voor drie weken cafe restaurant bioscoop scholen alles en dat zal zeker grote invloed hebben. Het lijkt allemaal gekkigheid dat weet ik maar als je ziet wat er allemaal gebeurt in de wereld is deze gedachte zo gek nog niet.

   9 likes
  • Nou inderdaad bert s, dat is wel heel duidelijk en dat was 15 jaar terug al beklonken dit plan, ziet er niet best uit allemaal, 50% van de bevolking dat brengt ons terug naar begin jaren 80

   4 likes
 6. Hoeveel van die 20 personen, hadden ook aan de ons bekende griep niet overleefd..?
  Wanneer is dit spel over.?
  Een deel van de Nederlandse bevolking wordt opgeofferd en de rest gaat aan de melkrobot om te worden leeg gemolken.

  9 likes
  • Geen van die 20. Maar hoeveel van de 20 hadden de normale griep gekregen? De sukkels houden zich nu niet aan de regels en lopen daarmee risico te sterven, ook zijn het straks de haarden die deze griep verspreiden.

   1 likes
 7. Angst leidt nergens toe. Het blijkt wel een redelijk heftig virus te zijn, maar gezonde mensen gaan er zeker niet dood aan. Bij twee goede bekenden die het virus hebben gekregen (en goed gezond waren), heeft het bij de ene 8 en de andere zal het bijna 14 dagen duren voor het weer aan de goede beterende hand is.
  Gewoon zelf uitzieken, rusten en niet inspannen en inderdaad Vitamine C, Thee met honing en gember drinken.
  Al die maatregelen hebben geen zin, het duurt nog minimaal 12 maanden voor er een vaccin is, mocht je die al willen…. Gaan die maatregelen dan 12 maanden duren? Want zodra je ze opheft gaat dat virus weer door of je moet er op hopen dat het in de zomer een tijdje minder wordt.
  Maar dan nog bepaalt de overheid om deze redenen niet of ik voor een lange periode niet naar de kroeg kan en dergelijke. Als gezonde mensen het virus krijgen de komende periode ontstaat er genoeg immuniteit om snelle verspreiding te stoppen…. met z’n allen thuis blijven zitten gaat niet helpen.

  8 likes
 8. Ze creëeren paniek maar dat werkt alleen maar wanneer je er ontvankelijk voor bent of gevoelig dat kan ook. Veel mensen hebben daar geen last van maar die zie je niet of nauwelijks in beeld want aan positieve berichten verdienen ze niets. Ik weet nu ook waarom mensen wc papier hamsteren, het begon in Australie daar ging ging het fabeltje via social media dat ze al het papier gingen gebruiken voor mondkapjes en wc papier heel erg duur zou worden, daar trapten veel mensen in en toen kwamen de filmpjes ook op tv/ging viral en dat is blijven hangen op mensen hun netvlies en onbewust gaan ze dus hamsteren, zo sterk is de media en zo makkelijk zijn mensen bewust en onbewust te beïnvloeden

  7 likes
  • Ik denk dat mensen dit nodig hebben.Veel mensen gaan nu hierover praten. En mensen die volledig voor natuurgeneeskunde gaan doen eindelijk hun waffel ook open. Want die staan nu ook met hun oren te klapperen van wat er gebeurt.

   En ja, de media, maar ook besluiten van medici en politici maken mensen bang. Dat gaat natuurlijk weer gebruikt worden als valse vlag voor wereldwijde vaccinatie als virus al op zijn retour is.

   Maar ik denk dat dit lukt. En dat mensen nu echt anders gaan leren wat er nu gebeurt.

   Het is wel bizar dat politici gewoon niet denken aan bijvoorbeeld inzetten van natuurgenezers, healers etc….. En zeeeer economische nadelige besluiten nemen. Dat zegt wel iets.

   1 likes
 9. ja ,inderdaad de MEDIA.is schuldig aan deze totale gekte ,en heeft daarom ook economie in een recessie geduwd, zodat er niet alleen maar deze virus heerst maar ook de angst ervoor om het te krijgen,maar het is voorspelt dat de economie een klap gaat krijgen en dat heeft de media voortreffelijk de voorspelling uit laten komen.. het hamsteren bij vele opgewekt waar vele mensen het gedrag overnemen van elkaar uit angst..hier zie je maar hoe vele erin verkeren..opgewekt door ja de media..een voortreffelijk angst gever..

  7 likes
 10. Oversterfte griep zit vaak boven de 5.000 de laatste jaren. Nu zitten we op 20 coronadoden…

  https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte

  4 likes
 11. Men zet een paardenmiddel in en onder deze omstandigheden en met dergelijke totaal hysterische maatregelen denkt men de vrede en harmonie te kunnen bewaren?

  Wat als dit het verkeerde middel blijkt en de hele boel juist daardoor (verder) instort en er complete chaos uitbreekt en het land naar de filistijnen gaat en de inwoners daardoor het loodje leggen?

  Het middel wat men nu inzet is vele malen erger dan de kwaal. Realiseert men zich wel dat dit een oorlogshandeling is? Het griepvirus met bijkomende complicaties had men kunnen managen, hoe erg of verschrikkelijk ook, maar een totale ineenstorting is beter te handelen??

  Risico nemen, accepteren en doorvechten tegen het ‘virus’ was rationeel de beste optie geweest. Nu spelen emotie en angst de boventoon, met alle gevolgen van dien.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...