GezondheidCorona

Totale Coronapaniek? Onzin of niet?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met afschuw hoor ik het nieuws. Er heerst chaos en totale paniek.

Maar waarom eigenlijk?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ik schreef het al eerder wat de ware oorzaak is van deze paniek.

Zonder iemand de schuld te geven, kan ik wel zeggen dat de media ervoor zorgen dat deze paniek ontstaat en steeds verder aangezwengeld wordt.

Het onbekende

Er wordt zo veel rondgeschreeuwd, over de vreselijke gevaren van het Coronavirus, dat het te begrijpen is dat mensen bang worden. Bang om het ook te krijgen.

Maar het is vooral het onbekende. Niet weten waar je aan toe bent. Niet weten wat je wel of niet kan/mag doen. Wat is gevaarlijk en wat niet?

En dan wordt er gezegd: niet hamsteren. En daarmee wordt de focus juist gelegd op hamsteren. En dat is dus wat er gebeurt.

Supermarkten worden geplunderd, met lege schappen tot gevolg.

En de normaal denkende mens dreigt daardoor ook mis te grijpen. En omdat deze normaal denkende mens ook nog graag te eten en drinken wil hebben, wordt deze als het ware gedwongen om mee te doen met de totale massahysterie.

Goed gedaan media!

Als er iets is dat verboden moet worden in tijden als deze, dan is het de massahysterie creërende berichtgeving via deze landelijke media. Het is een vorm van negatieve massahypnose. Mindcontrol.

Het zou al een groot verschil zijn als er gefocust wordt op bescherming en verstandig handelen, in plaats van nutteloze angstzaaierij.

Maar het bewijs is weer geleverd dat deze vorm van mindcontrol werkt. Het volk wordt 100% gemanipuleerd door deze media en mensen geloven alles dat ze voorgeschoteld krijgen.

En o wee als je zegt dat het wel meevalt. Dan word je voor gek versleten, omdat je niet meegaat in deze stroom van massahysterie.

Natuurlijk is het Coronavirus een vervelend en potentieel gevaarlijk virus. Maar dat is elk griepvirus!

Het gewone influenzavirus veroorzaakt wereldwijd zelfs meer dan 600.000 sterfgevallen per jaar! Is het Coronavirus werkelijk zo anders?

Het Coronavirus schijnt voornamelijk gevaarlijk te zijn als je weerstand laag is. En dat geldt ook voor elk ander virus. Zodra je immuunsysteem verzwakt is loop je gevaar. Dan kun je het krijgen. Ze zeggen dat het Coronavirus veel besmettelijker is dan de gewone griep. Maar is dat ook zo?

Gebruik je gezonde verstand

Er wordt zo vreselijk veel informatie en desinformatie rondgeslingerd, dat je niet meer weet wat waar is en wat niet waar is. En veel mensen zijn geneigd om ALLES TE GELOVEN wat ze lezen. Doe dat niet! Gebruik je eigen gezonde verstand!

Als je weerstand verzwakt is, doordat je ziek bent of ziek geweest bent, of lijdt aan diabetes of kanker of een auto-immuunziekte, of wanneer je op hogere leeftijd bent, dan is het juist belangrijk je gezonde verstand te blijven gebruiken. Als je tot die risicogroep behoort, moet je voorzichtig zijn met élke verkoudheid en élke normale griep. Want ook daar sterven veel mensen aan.

Het is dus erg onverstandig om besmettingshaarden op te zoeken door als een kip zonder kop de drukte in de supermarkt op te zoeken. Je vergroot daarmee het risico dat je besmet wordt.

Maar dan nog. Als je al besmet wordt, wil dat niet zeggen dat je ook daadwerkelijk ziek wordt. En áls je toch ziek wordt, wil dat ook niet zeggen dat je longontsteking of erger krijgt. Het wil al helemaal niet zeggen dat je eraan sterft.

Het merendeel van de mensen die besmet raken met het coronavirus, wordt niet ziek, of krijgt lichte verschijnselen die na een paar dagen weer verdwijnen. Dan is het gevaar weg.

Maar mocht je tóch hevige griep krijgen, dan is het belangrijk om de dokter te bellen.

Je immuunsysteem bepaalt of je ziek wordt

Dus de één wordt niet ziek en de ander wel. En áls je ziek wordt zijn er verschillende niveaus van ziek zijn. De een kan het zwaar hebben en de ander geneest binnen een paar dagen.

De mate waarin dit gebeurt, wordt bepaald door je eigen immuunsysteem en dus hoe jouw lichaam reageert op een besmetting.

Je komt dagelijks in contact met miljoenen bacteriën, schimmels en virussen. Het merendeel daarvan doet echter niets met je, omdat jouw immuunsysteem als een fort in en om je heen zijn werk doet. Het valt ziektekiemen aan en verwijdert ze uit je lichaam. Dit is de beste bewapening die je je kunt bedenken. Het is wat moeder natuur je gegeven heeft.

Dus waarom help je jouw immuunsysteem niet zo sterk mogelijk te worden? Dan ben je veel beter bestand tegen infecties en besmettingen.

Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook een goede hygiëne te hebben, door je handen te wassen, enzovoort. Maar zorg er daarnaast OOK voor dat jouw afweersysteem op topniveau is!

En omdat je immuunsysteem onder controle staat van je onderbewustzijn, kun je met de sessie ‘Immuunsysteem Boost’ jouw afweer tegen virussen op topniveau krijgen. De Multiliminal duurt een half uurtje en elke keer als je ernaar geluisterd hebt, is je immuunsysteem een stukje sterker geworden.

Het beschermt je niet alleen tegen (Corona)virussen, maar ook tegen andere griepvirussen en ziekteverwekkers.

Download nu deze sessie.

Klik hier voor meer info en downloaden

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Persoonlijk denk ik dat dit het begin is van de grote depressie , de beursen zijn met een kwart gekelderd in 1 week dat kan echt niet alleen door het virus komen het kan wel de aanzet geven omdat de boel toch al op instorten stond dat wordt nu verbloemd , er gebeurt een hele hoop nu ze gebruiken dit om de mensen te isoleren en bang te maken , en om hun dubbele agenda uit te voeren , inderdaad ga er maar vanuit dat het erger wordt virus is over 2 maand wel weer voorbij en denk dat het met de doden hier in nederland wel mee zal vallen , is voorral de angst en juist de maatregelen die genomen worden dat de angst aanwakkert .

Willem
Willem
4 jaren geleden

Ze creëeren paniek maar dat werkt alleen maar wanneer je er ontvankelijk voor bent of gevoelig dat kan ook. Veel mensen hebben daar geen last van maar die zie je niet of nauwelijks in beeld want aan positieve berichten verdienen ze niets. Ik weet nu ook waarom mensen wc papier hamsteren, het begon in Australie daar ging ging het fabeltje via social media dat ze al het papier gingen gebruiken voor mondkapjes en wc papier heel erg duur zou worden, daar trapten veel mensen in en toen kwamen de filmpjes ook op tv/ging viral en dat is blijven hangen op mensen hun netvlies en onbewust gaan ze dus hamsteren, zo sterk is de media en zo makkelijk zijn mensen bewust en onbewust te beïnvloeden

Jan Doornbos
Jan Doornbos
4 jaren geleden

Perfect artikel. Natuurlijk is het de paniek die onzin is. Ieder griepvirus is potentieel gevaarlijk. Niks nieuws. Het gaat ook helemaal niet om het virus. De bevolking moet financieel nog veel verder klem worden gezet. Ook moet het contante geld worden afgeschaft. Het laatste beetje vrijheid van burgers moet ook nog worden afgepakt. Oh ja, ik zou het bijna vergeten, we moeten allemaal verplicht worden gevaccineerd. Waar zouden we zijn zonder de media? Nou, wat dacht u van in een aanzienlijk normaler land dan thans het geval is. Of het nu gaat om de architecten van dit gedonder of een grote groep mede burgers met hun onnozele gehamster: wat een idioten!

bert s
bert s
4 jaren geleden

Als je wilt weten wat er de komende maanden gaat gebeuren…start de clip om 14.50
Let op de downlaod..2010!

https://www.youtube.com/watch?v=TmWM51mTY_c&feature=youtu.be

Back to top button