Great ResetBinnenland

‘Transparant’ World Economic Forum kan door FVD opgevraagde notitie na 3 maanden nog niet sturen

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Forum voor Democratie wacht al ruim drie maanden op een notitie van het World Economic Forum, dat naar eigen zeggen transparantie ademt. Het kabinet kan de Tweede Kamer de door FVD opgevraagde notitie nog niet sturen. “Wij zijn nog in gesprek met het WEF over toezending van dit stuk,” laat het kabinet weten.

Het document heeft betrekking op vragen die Kamerlid Pepijn van Houwelingen in februari heeft ingezonden over de WEF Alliantie.

Nog meer aanwijzingen

Die alliantie dook op in Wob-documenten. Zo schreef op 9 juni 2020 iemand van het ministerie van VWS in een e-mail: “Op 15 juni wil het WEF de zogenaamde MANAGE-COV Alliance oprichten. Deze alliantie richt zich primair op de (opschaling) ‘manufacturing industry’. Ik zal bij het WEF vragen welke andere landen zij al hebben benaderd voor dit initiatief.”

“En nog meer aanwijzingen met betrekking tot de verwevenheid van onze staat met het WEF,” twitterde Van Houwelingen in februari dit jaar. “Het ministerie van VWS correspondeert dus met het WEF over coronamaatregelen.”

Brief

In een mail met als titel ‘WEF vs vaccin alliantie’ die op 6 november 2020 binnen het ministerie van VWS is verstuurd, wordt gesproken over een ‘document van het WEF’. Van Houwelingen vroeg zorgminister Ernst Kuipers naar welk document in deze e-mail wordt verwezen. Kuipers verwees op 19 april in zijn antwoorden naar een bijlage bij de Kamervragen die Van Houwelingen over de WEF Alliantie had gesteld. Daar zit het bewuste document echter nog niet bij.

Maandag kreeg het Kamerlid een brief waarin Kuipers schrijft: “Op 19 april zond ik u reeds de antwoorden over WEF versus de vaccinalliantie. Bij de beantwoording van deze vragen verwees ik naar een notitie van het WEF die ik als bijlage met deze vragen zou meesturen. Wij zijn nog in gesprek met het WEF over toezending van dit stuk aan uw Kamer. Derhalve kan deze bijlage nu nog niet worden verzonden.”


4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

WEF waant zich nu reeds alleenheerser van de wereld, hopelijk gaan de inspanningen van Reiner Fuellmich en zijn team binnenkort vruchten afwerpen en wordt deze walgelijke boevenbende definitief opgesloten.

Sophie
Sophie
10 maanden geleden

En zo belandt het weer in de doofpot!

nop
nop
10 maanden geleden

Kan die seniele oude man niet ergens anders gaan zitten genieten van zijn oude dag? Ga dan! Ga en laat ons met RUST !
Zonder jou en jouw idiote vrienden blijft de wereld toch draaien. GA !

Hollewijn
Hollewijn
10 maanden geleden

Tja, het is ook een moeilijk situatie. Ik denk dat ze eerst onze zogenaamde koningin om toestemming moeten vragen. Zij is tenslotte de connecting link voor onze WEF strategie, maar ja nu zat de in Seattle om met de Gates foundation te praten. Waarover? Dat wordt op de website van de koningshuis niet vermeld. Mogelijk over het bakken van een poets!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x