BinnenlandCorona

‘CoronaCheck-app is de eerste stap naar de digitale dictatuur’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De CoronaCheck-app is gisteren in werking getreden. FVD-leider Thierry Baudet omschreef de app als volgt: “Dit is het beeld, de verschijningsvorm van beginnende slavernij, van complete controle, van het verdwijnen van alle vrijheid.”

“Het is het eindspel van een perfide elite die onder het mom van een ‘pandemie’ de Chinese mass surveillance wil kopiëren en implementeren in onze geboortelanden,” zei Baudet in de Tweede Kamer.

Dat is de ware betekenis van de Great Reset

Volgens hem is dit ook de reden waarom het verder geheel onnodige 5G-netwerk moest worden uitgerold. “Dat is de ware betekenis van de Great Reset, van Build Back Better,” sprak Baudet. “Een digitale infrastructuur, waarmee op afstand bepaald kan worden welke burgers toegang krijgen tot welke sociaal-maatschappelijke voorzieningen. In China noemen ze dat systeem sociaal krediet.”

“En de James Bond-achtige schurken die onder de vlag van het World Economic Forum en onder leiding van Klaus Schwab – die nog slechts een albinokat mist om het plaatje compleet te maken – zich tot doel hebben gesteld het Chinese systeem te kopiëren, laten dit nu op ons los.”

Dit is nog maar het begin

“De eerste hoepel waar we door moeten, de eerste schifting tussen de gehoorzamen en de outlaws, wordt nu gemaakt op basis van je bereidwilligheid om je te laten injecteren met experimentele gentherapie. Spuitjes met speculatieve vloeistof waarmee de Big Pharma miljarden verdient, maar waarvan de risico’s volkomen onduidelijk zijn, hoewel de eerste berichten over bijwerkingen zoals trombose uiterst angstwekkend zijn.”

Baudet wees er verder op dat dit nog maar het begin is. Zo kunnen we in de toekomst een ‘CO2-budget’ gaan verwachten.

4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Doornbos
Jan Doornbos
1 jaar geleden

De enige die de feiten durft te benoemen in kamer 2. De rest bestaat, een enkele uitzondering daargelaten, uit megalomane lafbekken.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Te laat.

Wappie
Wappie
1 jaar geleden

Heb t gevoel dat we alleen nog kunnen ??om een wonder dit gaat mijn verstand te boven dat we met zoveel evil hebben te maken die erop op uit zijn de hele wereld om zeep te helpen ??

willy
willy
1 jaar geleden

Raar dat die andere partijen, de waarheid niet willen horen.
De wakkere weten allang dat Baudet gelijk heeft.
We moeten dit stoppen !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x