Mens en Dier

Kijk en huiver: Wybren van Haga maakt beelden van indringer openbaar

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Op donderdag 23 juni vorig jaar drong een man het woonhuis van Tweede Kamerlid Wybren van Haga binnen, toen de politicus in Den Haag bij het stikstofdebat was. Hij deed aangifte, maar de indringer stond meteen alweer op vrije voeten. De man had het over een mitrailleur.

Van Haga heeft de beelden vrijdag openbaar gemaakt. “Een man drong zich met geweld mijn huis binnen, op zoek naar mij. Zeer bedreigend en levensgevaarlijk,” licht hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Maar het OM vindt het allemaal wel meevallen en is tevreden dat deze crimineel ‘inmiddels goed ingebed is in de zorgverlening’. Willekeur en ondermijning van de rechtsstaat,” vindt Van Haga.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Fakkeldrager kreeg vijf maanden

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs reageert: “De fakkeldrager bij mevrouw Kaag kreeg vijf maanden. De man die het huis van Kamerlid Van Haga letterlijk binnendrong is volgens het OM ‘goed ingebed in de zorgverlening’. Goed dat Van Haga de beelden openbaar maakt. Kijk en huiver, zijn vrouw en kind waren thuis.”

De man die op 5 januari vorig jaar naar het huis van Kaag ging met een brandende fakkel werd in hoger beroep veroordeeld tot vijf maanden cel. Het OM had een celstraf geëist van zes maanden.

Verkeerde partij

“Lid worden van D66 is de oplossing, Wybren,” stelt adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com Uri van As.

Jan Roos zegt: “Geen negen maanden cel? Oh wacht, verkeerde partij. Sorry.”

5 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

WIE nu nog gelooft, dat wij met z’n allen in een ECHT veilig land met een goed werkend rechtssysteem leven, heeft al die tijd het verkeerde nieuws gevolgd.

DIT is nu precies wat er mis gaat in dit o zo gave landje van Mark Rutte. Er wordt al tijden lang met twee maten gemeten.

Dit heeft hoe dan ook helemaal niets, maar dan ook niets met een goed werkende, democratische rechtsstaat te maken.

Als ik dit lees, kan ik mij vreselijk opwinden over het ongelooflijke onrecht, dat, in dit geval, Wybren van Haga met zijn gezin wordt aangedaan. Een politicus met het hart op de goede plaats, die niets anders doet dan er WEL zijn voor de Nederlandse bevolking.

HIJ is ook degene waar ik in 2017 op heb gestemd, toen hij nog bij Forum voor Democratie op de lijst stond. Ik was erg kwaad, toen hij vervolgens Forum gedag zei, maar inmiddels ken ik het ECHTE verhaal daarachter en heb er nu begrip voor.

Ik heb altijd gedacht, althans dat is ook alweer lang geleden, dat binnen de rechtsspraak gold: Gelijke monniken, gelijke kappen. Maar duidelijk is dat dat absoluut niet meer aan de orde is.

Je kunt het vergelijken met Animal Farm van George Orwell: Sommige varkentjes zijn beter dan andere varkentjes. Wybren, dit is absoluut niet als belediging bedoeld hoor, maar even om duidelijk te maken, dat die heks Sigrid Kaag natuurlijk behoort bij de “betere” varkentjes, het zogenaamde elitevarkentje (elite is in dit geval bedoeld als scheldwoord natuurlijk).

Al met al kun je vaststellen, dat, totdat de hele bende van D66, inclusief burgemeesters, rechters en iedereen die ook maar wat te vertellen heeft, is weggevaagd, er geen ECHT recht meer wordt toegepast.

Wij zijn met z’n allen terechtgekomen in een bananenrepubliek (zeg met opzet niet koninkrijk, want die koninklijke familie is toch een en al nep) en verworden tot een Derde Wereldland.

Nelis
Nelis
1 jaar geleden

Stond aan verkeerde deur, dacht dat landverrader Rutte er woonde

Rene
Rene
1 jaar geleden

Goed optreden van de heren die daar aan het werk waren ,hulde alleen jammer dat de indringer niet wat harder tegen de straat smakte.

Piet
Piet
1 jaar geleden

De politiek in NL is compleet verrot. En als je het bericht leest, dan is de justitie dat ook.
Het ooit zo mooie landje is ter ziele. Veroorzaakt door incompetente , vuile lijers.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x