Homepagina » Binnenland » Baudet veegt vloer aan met Asscher en geeft geschiedenisles. Is dit een geheime samenzwering?
baudet
Foto: Screenshot YouTube/Forum voor Democratie

Baudet veegt vloer aan met Asscher en geeft geschiedenisles. Is dit een geheime samenzwering?

Tijdens een debat over de EU op dinsdag zei FvD-leider Thierry Baudet dat het maar eens afgelopen moet zijn met het kaalplukken van Nederland.

We zijn al de grootste nettobetaler, maar nu wil Brussel nog meer geld ontvangen van de Nederlanders.

“We moeten nu met de vuist op tafel slaan en zeggen: ‘We doen het niet meer’,” zei hij.

Het Kamerlid wees erop dat er steeds maar weer pogingen worden ondernomen om een Europese superstaat te maken; van Napoleon tot Hitler en nu Brussel.

Complot

“Het werkt niet, het heeft nooit gewerkt en het gaat ook nooit werken,” zei Baudet.

Kamerlid Lodewijk Asscher (PvdA) beschuldigde hem vervolgens van complotdenken.

Men zou vanaf het begin af aan al bezig zijn met een Hitler-achtige fantasie waarbij immigranten naar Europa worden gehaald om onze identiteit te verzwakken.

Asscher vroeg Baudet wie er achter dit complot zit.

In alle openheid

Hij antwoordde dat er een enorm complot rond de term ‘complot’ is opgetuigd.

“Het interessante aan de Europese samenzwering is dat het in alle openheid gebeurd is,” benadrukte hij.

Vervolgens legde Baudet het complot bloot:

Er wordt gezegd dat we in de EU zitten vanwege handel. Flauwekul, totale quatsch. Dat we de euro hebben om handel te faciliteren. Bullshit. […] Het is gewoon een politiek project om de bevolkingen van Europa tot één amalgaam te maken en daar centrale machtsuitoefening over te realiseren. Daar gaat het om.

Extreemrechtse theorie

Asscher was er nog steeds niet van overtuigd dat er sprake is van een complot.

Hij betichtte Baudet ervan een extreemrechtse theorie te verspreiden.

De FvD-voorman benadrukte dat het complot niet ‘geheim’ is omdat dit plan wat nu wordt uitgevoerd in alle officiële documenten is terug te vinden.

Bekijk de video hieronder:Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. En gelijk weer de rechts-extremistische kaart spelen. Meteen weer beschuldigen. Een onderzoek op internet alleen al moet je voldoende aanwijzingen geven dat de wereld niet is zoals ‘het journaal’ verteld. Alles speelt zich ‘daarboven’ af. Alles buiten het journaal maar afdoen als ‘çonspiracy’. Baudet verteld notabene dat er documenten van zijn etc. Wat hebben we toch een idioten in de kamer, die helaad teveel van mijn leven bepalen…

  45 likes
  • @André. Daarom is ook meteen op te maken dat types als Asscher zelf deel uitmaken van het complot. Ze hebben nooit iets inhoudelijks te vertellen. Het is gewoon zelfverdediging om de waarheid te ontkennen. Het enige wat ze kunnen is met inhoudsloze kreten strooien en nog nooit hebben ze zelf werkelijk iets verteld of uitgelegd. Dat zie je in Brussel ook gebeuren als bijvoorbeeld Farage spreekt. Niets anders dan beschuldigingen en loze kreten die er dan komen. Pure bescherming van de globalistische agenda.

   28 likes
   • Nog een stukje geschiedenisles: De opa van Asscher zat bij de Joodse raad in 40-45, deze gaven arme joden aan bij de Duitsers zodat ze zelf (rijke joden) buiten schot bleven. Dat is ook een feit en een complot.

    10 likes
    • Rond 1900 is dit voorspeld door Herzl. De “stichter” van het Zionisme. Hij zou het anti-semitisme aanwakkeren. Uiteindelijk zijn de arme Joden in de kampen “verdwenen”. De Rijken verblijven inmiddels in Amerika. Zij bestieren de Wereld. Dagelijks worden we geconfronteerd -vooral middels de RTL’s – met het anti-Germanisme. Niemand deugt er. Rusland, China en Iran worden dagelijks beschuldig van allerlei feiten. En de meute loopt er achteraan. Zo ook weer de gek/verwarde in Duitsland die onmiddellijk in de rechts extremistische hoek wordt geduwd. Vanuit Frankrijk – lees de Rothschild dynastie, met de grote knecht Macron aan het roer, wordt het Derde Rijk 2.0 opgestart. En kijk vooral naar de presidentskandidaten in de V.S. We leven in het tijdperk der “Intriganten”.Hij die het Verleden kent; weet hoe de toekomst eruit ziet.

     7 likes
 2. Die Rutte zit gewoon te lachen en doet net alsof er sprookjes worden verkondigd.
  Wat Baudet staat te vertellen is men ook mee bezig, maar wordt gewoon weg gepoetst als klinkklare onzin.
  Nederland is gewoon een achterbaks klote land geworden!

  38 likes
 3. Asscher ben je en tot Asscher zult gij wederkeren. Prachtige gedachte en hopelijk de hele slinkse PvdA zo snel mogelijk.

  Complotten zijn het allang niet meer, het is alleen dat de juiste, oprechte mensen nog niet op de plekken zitten om dat officieel duidelijk te maken.

  Misschien moet pseudo jood Asscher eens luisteren naar zijn soortgenoten wat deze op het internet zoal vertellen over de richting en macht die aan de EU wordt opgelegd. Of gaat de VerAsscher met z’n ploeghoofd beweren dat hij nog nooit heeft gehoord van o.a. pseudo jood Barbara Spectre?

  Overvol Nederland is bij alles door de slinksen (incl. VVD)over decennia naar de afgrond geholpen, het wordt tijd om dat in te zien. Nederland had een schuldenvrij en welvarend, schoon en rustig land kunnen zijn, maar Nederland koos er samen met de slinkse partijen voor om van Nederland geen Zwitserland aan de Noordzee te maken, maar een arm en triest, met dom gehouden bleekhoofden stinkende afvoerput van de wereld.

  Vreemd, maar saillant detail: toen de ware Joden werden verdreven uit het Midden-Oosten waren ze donker van huidskleur, echter toen ze terug kwamen waren ze zo bleek als het achterwerk van een sneeuwpop.

  24 likes
 4. Er is wel degelijk een giga plan om te volkeren in Europa te decimeren via omvolking, de Soros gedachte.

  24 likes
 5. Ascher zit zelf ook in het superstaat complot en blijft het ontkennen en demoniseren van Baudet. Guy Verhofstadt heeft het meerdere maken gezegd in het Europees parlement en in verscheidene interviews dat hij 1 superstaat ambieert met 1 centrale leiding in Europa. Met 10 minuten zoeken kan je meerdere interviews over vinden met de uitspraken over een superstaat met 1 centrale regering.

  19 likes
 6. Liegen liegen en liegen meer kunnen ze niet.

  17 likes
 7. Die Jetten laat in zijn laatste uitspraak weer eens duidelijk blijken dat hij voor de EU is als mengelmoes voor de hele wereld. Hij beschuldigt Vaudet van ‘dominant blabk europa’ waar geen plek is voor andere mensen. Al decennia lang loopt er hier van alles rond dat van over de hele wereld komt. Jetten is gewoon een globalist die vindt dat alles door elkaar gehutseld moet worden, dat blijkt wel uit zijn uitspraak. En blijkbaar weten ze daar ook niet het verschil tussen macht en samenwerking. Samenwerking doe je alles landen gezamelijk, in goed overleg. Als er een instituut in het leven geroepen wordt dat alles bepaalt dan is dat macht en dat heeft helemaal niets met samenwerking te maken. Als je de markt uitlegt dat gaat het over vraag en aanbod. De markten zijn in Nederland om zeep geholpen. Waarom? Omdat de politiek in Nederland zich er als machtsorgaan mee is gaan bemoeien. Dan werkt de marktwerking niet meer en gaat alles de afgrond in. Op Europees niveau is de EU het machtsorgaan dat alles in Europa onder hun controle wil hebben. Daarom moest ook alles hervormd worden om toe te treden tot de EU. Markten en diensten die gebaseerd zijn op zorg, dienstverlening etc zijn geen machtsorganisaties en dus kunnen die ook niet over genomen worden door een hogere macht. Door alles dienstverlening en zorgverlening weg te bezuinigen zijn organisaties machtsinstellingen geworden en zo kan de EU wel de macht overnemen over alles. Types als Jetten willen domweg niet zien hoe het Nederlandse volk de armoede in wordt getrapt door hun eigen onderdanigheid aan de EU, die weer onder de globalisten valt.

  16 likes
 8. Op allerlei mogelijke manier proberen iemand de mond te snoeren. Knap dat hij overeind bleef en zelfs de voorzitter wist te overstemmen. Nu graag wat meer eenduidigheid vanuit het volk. Rutte en zijn kliek lachen nu nog, maar hun draagvlak lijkt toch al redelijk te slinken.

  15 likes
 9. Baudet veegt opnieuw de vloer aan met een ieder die hem tegen tracht te spreken, alleen lijkt het net of hij geen gelijk zou hebben. Knap om met zulke magere argumenten zo’n sfeer te kunnen kweken.

  8 likes
  • baudet veegt hier inderdaad de vloer aan met dit naieve, idiote soort.
   hij doet mij denken aan de intelligente docent ,die een niet al te slimme klas probeert nog iets bij te brengen.

   12 likes
 10. wat ik denk dat mensen door moeten hebben is dat we allemaal zijn opgegroeit in een syteem wat mensen emotioneel ondergeschikt heeft gemaakt aan een neutraal, helder, en zuiver gezond verstand, bewustzijn.
  emoties worden nu gebruikt om het bewustzijn eenzijdig te kleuren, naar een eenzijdige blik, die negatieve polarisatie uitlokt in het bewustzijn van de mens, eigenbelang eerst, de huidige verdeeldheid.

  waarbij dat ik heel sterk de indruk krijg dat een grote groep kamerleden, via speciale clubjes onderwijs heeft gekregen in het emotionel laden van de tegen argumenten, om het punt wat wordt gemaakt, emotioneel te overschaduwen, zodat deze op zijn waarde niet meer juist kan worden ingeschat, emoties hebben het inzicht vertroebelt, en dat zou eigenlijk bij wet verboden moeten worden, dit spelletje.

  ik denk zowiezo als wij met de billen bloot moeten qua privacy, dat iemand die een positie bekleed in het volksbelang, ook gecontroleerd moet worden door een groep zwaar gefrustreerde academische uitkeringstrekkers die niet meer omkoopbaar zijn, in hun geschiedenis, contacten, handel en wandel.
  WANT JULLIE DOEN TOCH NIKS FOUTS!!!! dus als je tegenstemt, ben je een volksverrader. 🙂

  baudet moet gewoon de hele tijd terug refereren, we zullen zien of het volk er ook zo over denkt, via een referendum, en niet eens op de emotionele inhoud ingaan. (dat van ons is afgepakt, als extra misdaad)

  als de redactie dit te grof vind mogen ze dit weg halen, maar als ik me in 1 van de kamerleden verplaats krijg ik sterk de indruk dat deze door hoge heren in deze positie is gezet, vanuit de billebonk industrie, genoeg beschadigd, om zijn eigen belang voorop te zetten, ten opzichte van het volksbelang.

  kijk dit is nou wat ik bedoel, door mijn emotionele ondergeschiktheid, aan de irritatie des persoons, heb ik mijzelf verleid tot een uitspating, die ik eigenlijk helemaal niet wilde maken 😉 het is al erg genoeg.

  6 likes
 11. En dat zegt iemand die een nazaat is van een soldaat uit het leger van Napoleon,en met het idee dat het blanke geslacht het superieure is.

  5 likes
 12. Go Thierry. De toetsenbordridders wanen zich veilig hier. Alleen nog even uitloggen. Hoe droevig. Of toch niet? Sterke teksten genoeg hier.

  2 likes
  • Je hebt hier sterke teksten maar ook cryptische teksten in de hoop nog intelligenter over te komen zeker ? Gewoon in heldere bewoordingen zeggen wat je ergens van vindt is doorgaans het prettigst.

   10 likes
 13. Israel zit achter deze complot. Maar Baudet durft dit natuurlijk niet te zeggen.

  1 likes
 14. Asscher hoort bij dat zelfde complot!!!

  0 likes
 15. Asscher hoort bij dat zelfde complot!!!
  Of heeft het niet door, vanwege de hersenspoeling tijdens de Bilderbergconferensie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Italië

Italië stapt na coronacrisis waarschijnlijk uit EU, zegt deze Italiaanse arts

De gerenommeerde Italiaanse arts Maurizio Brucchi, voormalig ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.