Homepagina » Buitenland » Stafmedewerker Capitool: “Het is een mythe dat Assad een dictator is”
Stafmedewerker Capitool: "Het is een mythe dat Assad een dictator is"

Stafmedewerker Capitool: “Het is een mythe dat Assad een dictator is”

De Amerikaanse aanwezigheid in Syrië is al vanaf het begin illegaal en de Verenigde Staten voeren een illegale oorlog in dat land. Dat stelt Renee Parsons, die als stafmedewerker op het Capitool werkte.

Er is volgens haar geen verschil tussen de zogenaamde ‘gematigde’ rebellen en de terroristen. “Ze zijn van hetzelfde laken een pak en krijgen allemaal wapens en munitie van de CIA.”

Mythe

Het is een mythe dat president Assad een dictator is, aldus Parsons. “Hij is democratisch gekozen door het Syrische volk.”

“Amerikaanse congresleden noemen hem een dictator, terwijl hij dat niet is,” zei ze.

Ze merkte op dat Amerikanen weinig informatie krijgen over wat er echt gebeurt in Syrië en wat de rol van Amerika is in het land.

Triest

Parsons vindt dat het Congres moet kijken naar een wetsvoorstel dat is ingediend door congreslid Tulsi Gabbard, die net terug is van een bezoek aan Syrië.

Gabbard wil met het wetsvoorstel Amerikaanse wapenleveranties aan de terroristen verbieden.

Ze werd hard aangevallen door de neoconservatieven omdat ze ook een ontmoeting had met de Syrische president Assad.

“Het is triest om te zien hoe de media haar onder vuur nemen,” zei Parsons. “Ze wil alleen maar vrede en wilde kijken wat ze kon doen om die boodschap over te brengen aan het Amerikaanse volk.”

[RT America]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ik zou het internationaal strafhof wel eens willen horen. Waar zijn ze eigenlijk? Na al die jaren met het afschuwelijke buitenlandse beleid waar een aantal westerse patiënten achter zaten die door tal van personen via de westerse media aangemoedigd werden. Laat staan de reacties van BN’ers die bij babbelprogramma’s als Nieuwsuur, Eenvandaag, DWDD, Pauw, Yinek, of RTL Late Night met het buitenlandse beleid van George W. Bush en Obama stookte, aanmoedigde alsof het de normaalste gang van zaken was.

  Nu naast Donald Trump de Britse premier Theresa May heeft aangegeven dat het begrip ”regime change” zo fout was als maar kon, stel ik voor dat deze hele zooi bij elkaar de kosten betaald van alles wat tussen Libië en Syrië kapot is gemaakt door dit buitenlandse beleid, inclusief de Oekraïne. Bovendien de kosten betaald die de Europese burger heeft gemaakt middels het belastinggeld voor het sturen van legertroepen naar deze regio’s met inbegrip van de NAVO invasie die in de Baltische staten op gang is gezet, alsmede de rekeningen betaald van vluchtelingen die naar huis terug willen keren.

  21 likes
  • Opgestegen ballonnetje

   Het wordt tijd dat we in Nederland (en wereld) de waarheid onder ogen gaan zien… De vluchtelingen moeten idd gecompenseerd worden voor al het leed dat wij westerlingen (onze leiders) veroorzaakt hebben. Het wordt tijd dat er iemand in Europa opstaat en deze waanzin een halt toeroept. En voordat alle verblinde islam haters en populistisch rechts georiënteerde Wilders volgelingen hier hun ei kwijt willen…Wilders en extreem rechts in Europa behoren tot dezelfde Elite psychopaten die alle ellende op de wereld veroorzaakt hebben, alles is toneel en vermaak om de mensen hier onwetend te houden. De ongecensureerde waarheid is te erg om blootgesteld te worden in het daglicht…ik huil om de mensheid…

   11 likes
   • citaat – “De vluchtelingen moeten idd gecompenseerd worden voor al het leed dat wij westerlingen (onze leiders) veroorzaakt hebben”

    Wij als burgers kunnen niet tegen mensen als George Soros op. Deze man financierd organisaties die deze mensen hier bewust naartoe jagen. Ook oorlogen ontstaan niet zomaar. Daar is geld voor nodig. Vaak indirect belasting geld uit westerse schatkisten.
    Dus om deze vluchtelingen te compenseren moet je bij Soros zijn, en zeker geen belasting geld want dan lacht de elite weer in zijn vuistje.
    DDR

    3 likes
 2. Ik zou zeggen laten we beginnen bij George W. Bush en een aantal leden van zijn voormalige malafide administratie waaronder John Ashcroft, Donald Rumsfeld, Richard (Dick) Cheney e.a. Ze staan er allemaal mooi op met de leugens die ze verspreidde over Irak, en tijdens Operation Iraqi Freedom waaraan ze miljarden verdienden. Dick Cheney als grootaandeelhouder van Halliburton Company en dochterondernemingen als Kellogg Brown & Root LLC, met het trainen van Iraakse politieagenten en aan de wederopbouw van de infrastructuur.

  Deze grap is bij mij het meest blijven hangen en een lol dat ze hadden,

  https://www.youtube.com/watch?v=T5YgJx8VGRA

  Of neem deze versie, de andere kant van de medaille,

  https://www.youtube.com/watch?v=nKX6luiMINQ

  151.000 Amerikaanse soldaten kwamen om in Irak.
  360,000 Amerikaanse veteranen die terug kwamen leden aan hersenbeschadiging ofwel
  30% van de veteranen lijdt aan een mentale ziekte.

  Bij thuiskomt stond er geen vangnet van de overheid voor ze klaar. Soldaten die geestelijk of lichamelijk er slecht aan toe waren moesten het zelf maar uit zoeken. Door allerlei burgerinitiatieven werden er stichtingen opgericht. Fondsen werden geworven om operaties mogelijk te maken die families zelf niet konden betalen zodat ze enigszins weer aan een normaal leven konden beginnen.

  Over tuig van de richel gesproken…

  9 likes
  • “151.000 Amerikaanse soldaten kwamen om in Irak.”

   Moet natuurlijk zijn, 151.000 Iraakse burgers sinds de invasie…

   5 likes
  • En precies zo is het @Gezinusk, dat maakt maar weer eens duidelijk hoe dat tuig van de richel er in werkelijkheid over denkt, dat is nou het schorem waar de mensheid zich middels zogenaamde democratie en bijbehorend bedrog en misleiding vrijwillig aan overgeeft door vrijwillig op hen te stemmen, door ze vervolgens te sponsoren met ons zuur verdiende belastinggeld wat ze onder dreiging van geweld van ons afpersen. Er zijn nog steeds massa’s mensen die daar heilig in geloven als zijnde de beste oplossing.

   6 likes
 3. Wacht maar wanneer over 20 jaar al deze landen die kapot gebombardeerd zijn, schadevergoeding gaan eisen, gesteund door China. Dat wordt het failliet van het Westen.

  4 likes
 4. De westerse media is doordrenkt met selectieve informatie gecombineerd met selectieve politici.
  Dat noemt men propaganda. Wij in west Europa slikken dit als zoete koek.

  4 likes
 5. Rusland wil zijn olie en gas verkopen aan Europa!
  En het westen wil aan de wensen van Saudi Arabië, Koeweit en Qatar voldoen door een oliepijpleiding direct naar Europa te maken!
  Het probleem is Syrië en Assad………….honderdduizenden doden is geen enkel probleem voor hebzucht. Voor die oliepijpleiding moest Assad verdwijnen en zijn land vernietigt worden.
  Al Qaida en Isis en Al Nushra en de Taliban zijn proxy-legers van het westen.
  Dat Rusland heeft ingegrepen is genoeg redenen om WWIII te ontketenen met mensen als Hillary en Obama die betaald/gesponsord worden net als de totale “Linkse” westerse politiek (op Wilders, Trump, Farage en Le Pen na) en ook de westerse media door Qatar, Koeweit, Saudi Arabië en George Soros!
  Dat is ook de redenen dat moslims geknuffeld worden!
  ,,De Amerikanen en hun bondgenoten willen het land te gronde te richten.”
  http://www.ad.nl/nieuws/poetin-en-assad-hebben-mijn-leven-gered~add21ab7/

  De totale “Linkse” westerse politiek (op Wilders, Trump, Farage en Le Pen na) en ook de westerse media worden gesponsord door Qatar, Koeweit, Saudi Arabië en George Soros!

  2 likes
 6. Als Assad een dictator is, dan zijn Trump en Wilders op z’n minst te vergelijken met Hitler.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...