Buitenland

Stafmedewerker Capitool: “Het is een mythe dat Assad een dictator is”

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse aanwezigheid in Syrië is al vanaf het begin illegaal en de Verenigde Staten voeren een illegale oorlog in dat land. Dat stelt Renee Parsons, die als stafmedewerker op het Capitool werkte.

Er is volgens haar geen verschil tussen de zogenaamde ‘gematigde’ rebellen en de terroristen. “Ze zijn van hetzelfde laken een pak en krijgen allemaal wapens en munitie van de CIA.”

Mythe

Het is een mythe dat president Assad een dictator is, aldus Parsons. “Hij is democratisch gekozen door het Syrische volk.”

“Amerikaanse congresleden noemen hem een dictator, terwijl hij dat niet is,” zei ze.

Ze merkte op dat Amerikanen weinig informatie krijgen over wat er echt gebeurt in Syrië en wat de rol van Amerika is in het land.

Triest

Parsons vindt dat het Congres moet kijken naar een wetsvoorstel dat is ingediend door congreslid Tulsi Gabbard, die net terug is van een bezoek aan Syrië.

Gabbard wil met het wetsvoorstel Amerikaanse wapenleveranties aan de terroristen verbieden.

Ze werd hard aangevallen door de neoconservatieven omdat ze ook een ontmoeting had met de Syrische president Assad.

“Het is triest om te zien hoe de media haar onder vuur nemen,” zei Parsons. “Ze wil alleen maar vrede en wilde kijken wat ze kon doen om die boodschap over te brengen aan het Amerikaanse volk.”

[RT America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Ik zou het internationaal strafhof wel eens willen horen. Waar zijn ze eigenlijk? Na al die jaren met het afschuwelijke buitenlandse beleid waar een aantal westerse patiënten achter zaten die door tal van personen via de westerse media aangemoedigd werden. Laat staan de reacties van BN’ers die bij babbelprogramma’s als Nieuwsuur, Eenvandaag, DWDD, Pauw, Yinek, of RTL Late Night met het buitenlandse beleid van George W. Bush en Obama stookte, aanmoedigde alsof het de normaalste gang van zaken was.

Nu naast Donald Trump de Britse premier Theresa May heeft aangegeven dat het begrip ”regime change” zo fout was als maar kon, stel ik voor dat deze hele zooi bij elkaar de kosten betaald van alles wat tussen Libië en Syrië kapot is gemaakt door dit buitenlandse beleid, inclusief de Oekraïne. Bovendien de kosten betaald die de Europese burger heeft gemaakt middels het belastinggeld voor het sturen van legertroepen naar deze regio’s met inbegrip van de NAVO invasie die in de Baltische staten op gang is gezet, alsmede de rekeningen betaald van vluchtelingen die naar huis terug willen keren.

Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Ik zou zeggen laten we beginnen bij George W. Bush en een aantal leden van zijn voormalige malafide administratie waaronder John Ashcroft, Donald Rumsfeld, Richard (Dick) Cheney e.a. Ze staan er allemaal mooi op met de leugens die ze verspreidde over Irak, en tijdens Operation Iraqi Freedom waaraan ze miljarden verdienden. Dick Cheney als grootaandeelhouder van Halliburton Company en dochterondernemingen als Kellogg Brown & Root LLC, met het trainen van Iraakse politieagenten en aan de wederopbouw van de infrastructuur.

Deze grap is bij mij het meest blijven hangen en een lol dat ze hadden,

https://www.youtube.com/watch?v=T5YgJx8VGRA

Of neem deze versie, de andere kant van de medaille,

https://www.youtube.com/watch?v=nKX6luiMINQ

151.000 Amerikaanse soldaten kwamen om in Irak.
360,000 Amerikaanse veteranen die terug kwamen leden aan hersenbeschadiging ofwel
30% van de veteranen lijdt aan een mentale ziekte.

Bij thuiskomt stond er geen vangnet van de overheid voor ze klaar. Soldaten die geestelijk of lichamelijk er slecht aan toe waren moesten het zelf maar uit zoeken. Door allerlei burgerinitiatieven werden er stichtingen opgericht. Fondsen werden geworven om operaties mogelijk te maken die families zelf niet konden betalen zodat ze enigszins weer aan een normaal leven konden beginnen.

Over tuig van de richel gesproken…

Lo de Wijk
Lo de Wijk
5 jaren geleden

Wacht maar wanneer over 20 jaar al deze landen die kapot gebombardeerd zijn, schadevergoeding gaan eisen, gesteund door China. Dat wordt het failliet van het Westen.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x