CoronaMens en Dier

Tv-dokter vergelijkt herhaalprik met sporten in de sportschool: ‘Dit moet je blijven herhalen’

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Vorige week is een nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona begonnen. De herhaalprik moet de afweer ‘een oppepper’ geven. Iedereen van 12 jaar en ouder die de eerste ronde prikken heeft gehad, de zogenoemde basisserie, kan de herhaalprik krijgen.

Het ministerie van VWS linkt donderdag op Twitter naar een artikel waarin tv-dokter Ted van Essen, bekend van het tv-programma ‘Tijd voor Max’, een aantal redenen aandraagt waarom je volgens hem de prik moet halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Je gaat niet maar één keer naar de sportschool

Je moet de herhaalprik volgens hem zien als een autogordel. “Vergelijk het met een veiligheidsgordel in de auto. Je draagt hem niet maar één keer, je draagt hem iedere keer. Je gaat niet maar één keer naar de sportschool om in conditie te blijven. Dit moet je blijven herhalen. Dat gewenningspatroon moeten we bij corona ook krijgen: het virus zal waarschijnlijk altijd onder ons blijven. We moeten onze afweer blijven trainen. Het vaccin werkt helaas niet eeuwig. Het is daarom ontzettend belangrijk om de prik te blijven herhalen om ernstige ziekte te voorkomen,” schrijft Van Essen op de website van de overheid.

Ab Osterhaus

“En ja hoor, daar is de tv-dokter van de Vaccinatiealliantie en Denktank Desinformatie weer met z’n autogordelvergelijking,” reageert data-analist Cees van den Bos.

Data-analist Daniël van der Tuin merkt op dat de tv-dokter tevens bekend is van zijn connecties met virusverdiener Ab Osterhaus. Beiden zitten in de directie van de vaccinlobbyclub ESWI.

4.7 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Deze dokter zijn uitstraling is die van een ouderling v d jehovah getuigen.
Geselecteert.
Oude NPO kijkers tuinen er ‘weer’ in.

Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

´Het is daarom ontzettend belangrijk om de prik te blijven herhalen om ernstige ziekte te voorkomen´. Dit is pas desinformatie. Gaat het nu klachten regenen bij de npo-ombudsvrouw? Zou de tv-dokter nooit van het Lareb hebben gehoord? Niet weten wat oversterfte is?

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Ben ik blij dat hij mijn huisarts niet is. Ik stel voor dat hij naar bijscholing gaat, bijvoorbeeld bij Theo Schetters, Peter Borger en alle sprekers van dat weekend Summet bijeenkomsten waarvan de getuigenissen via cafeweltschmerz te bekijken en beluisteren zijn!

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

”We moeten onze afweer blijven trainen. Het vaccin werkt helaas niet eeuwig. Het is daarom ontzettend belangrijk om de prik te blijven herhalen om ernstige ziekte te voorkomen,”

Kijk!! En dat is nou precies het verschil tussen een ‘vaccin’ en mijn afweer. Mijn afweer werkt wel eeuwig en dus heb ik dat vaccin helemaal niet nodig, los nog van de vraag of het feit dat dit specifieke Cojonavaccin meer kwaad dan goed doet en je afweersysteem juist afbreekt.

Ergo, gezond leven, daar kan geen vaccin tegenop.

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x