Gezondheid

Deze twee nieuwe onderzoeken maken in één oogopslag duidelijk waarom de overgrote meerderheid van de bevolking ziek is

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een Duitse overheidsstudie is gebleken dat bijna alle kinderen in Duitsland sporen van plastic in hun lichaam hebben. Deze chemicaliën hebben hormoonverstorende en toxische eigenschappen.

Het plastic is onder meer afkomstig uit voedsel- en drinkwaterverpakkingen, kookgerei en kleding.

“Onze studie toont duidelijk aan dat plastic ingrediënten, die op steeds grotere schaal geproduceerd worden, in steeds grotere hoeveelheden in ons lichaam opduiken,” zei coauteur Marike Kolossa-Gehring.

Zorgen

De onderzoekers maken zich vooral zorgen over de hoge concentraties perfluoroctaanzuur (PFOA) die werden gemeten.

Een kwart van de kinderen heeft een concentratie boven de drempelwaarde die veilig wordt geacht.

Deze stof is schadelijk voor het voortplantingssysteem en giftig voor de lever.

Bijna driekwart

Andere chemicaliën worden in verband gebracht met obesitas, kanker en ontwikkelingsstoornissen.

Uit een analyse door Duitse en Noorse universiteiten blijkt daarnaast dat bijna driekwart van alledaagse plastic producten zoals yoghurtbakjes en drankverpakkingen stoffen bevatten die giftig zijn.

De universiteiten namen monsters van 34 consumentenproducten en onderwierpen die aan een diepgaande chemische analyse die is gepubliceerd in vakblad Environmental Science and Technology.

Verrast

Uit de analyse is gebleken dat 74 procent van de monsters tenminste één component bevatte die negatieve gevolgen heeft voor de gezondheid.

“We waren over de hele lijn verrast door het enorme aantal chemicaliën dat we aantroffen in de producten,” zei hoofdonderzoeker Lisa Zimmerman van de Goethe-Universiteit.

Van die chemicaliën is overigens het grootste deel onbekend.

[IPS, IPS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
2 jaren geleden

Te absurd voor woorden hoe wij allen niet alleen mentaal en fysiek ziek worden gemaakt, maar zelfs bewust chemisch gecastreerd en gesteriliseerd worden door hormoonverstorende drank- en voedselverpakkingen te gebruiken.

…..”Hormoonverstoorders – vooral in de vorm van parabenen, ftalaten, bisphenol A – zitten in alles wat we aanraken (computers, telefoons), kledij, eten en drinken (via pesticiden en in plastic bakjes maar ook PET-flesjes), in shampoos, crèmes voor de huid, parfums, haarverf, cosmetica, speelgoed, papflessen en ga zo maar door….”

https://www.mo.be/opinie/de-ban-van-hormoonverstorende-stoffen-eu-wetgeving-knoeit-met-onze-gezondheid

rop
rop
2 jaren geleden

Gewoon alles afschaffen wat ziek verwekkend is , maar aangezien dat mensen gewoon domweg alles kopen en niet nadenken over een product en gewoon een machine is van de maatschappij met een onbewust gedrag van hem en haar betreden ze en delen het heden en de toekomst erin, in ieder geval komt er een generatie aan of is en dank zij het voortplanting gedrag van hem en haar zullen kinderen van hem en haar in een ziekmakende maatschappij leven, ja wat kan dan dommer zijn dan kinderen in deze maatschappij te zetten.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Ik ben reeds meer dan 60 jaar opgevoed met plastic en zie ik leef. Iemand spreekt van plastieksoep en daar ben ik mee akkoord maar ineens is plastic een boeman voor de gezondheid terwijl destijds de schadelijke weekmakers vervangen werden. Was dat dan niet vervangen door een gezonder alternatief? Sterke mensen moeten we zijn sproeistoffen, weekmakers, plastics , CO2, roet, GGO, GMO, stikstof, bewerkte voedingsmiddelen, chemische middelen, vaccinaties, zware en lichte metalen, radioactiviteit, oei wat ben ik niet al vergeten en ik LEEF. Straf hé. Ik zou zeggen hoe meer experten hoe meer er zich interessant proberen te maken om de staatskas op te lichten door subsidie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x