Homepagina » UFO » UFO gefilmd boven strand bij Waddenzee
UFO gefilmd boven strand bij Waddenzee

UFO gefilmd boven strand bij Waddenzee

Op 26 juli jongstleden waren enkele mensen op een strand in het Waddengebied getuige van een onbekend vliegend object.

Ze bevonden zich op die bewuste dag ver van de bewoonde wereld aangezien ze 14 kilometer waren verwijderd van de dichtstbijzijnde plaats. Wat hebben ze gezien?

Het is niet voor het eerst dat in dit deel van ons land een UFO is gezien. Op 23 oktober 2011 filmde de camera van het VPRO-programma Nederland van Boven een uitzonderlijk object boven de Waddenzee.

Het vreemde object werd gefilmd tussen Harlingen en Terschelling, kijkend in zuidwestelijke richting. De programmamakers hadden geen idee wat de herkomst van het object was.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Mischien was het wel gewoon een RC chopper.
  Ik snap ook niet dat mensen ineens stoppen met filmen terwijl dat ding gewoon nog in de lucht zweeft.
  Film gewoon tot het moment dat hij weg vliegt. Dan komt het ook geloofwaardiger over. Vind ik 😉

  1 likes
 2. Het is duidelijk een Quadcopter.

  1 likes
 3. @ Hoaxintelligence en @ Casper.

  Ik ben het helemaal eens met jullie! Ook ik geloof heilig in Aliens (het zou naïef zijn te denken dat we alleen zijn), maar we moeten niet alles klakkeloos aannemen en geloven. Op internet staat inderdaad ook veel rommel.

  Angst hiervoor heb ik al helemaal niet, van mij mogen ze komen! 😉

  1 likes
 4. Dit zijn dezelfde objecten die graancirkels maken hier zijn ze volgens mij bezig met het analyseren. Al deze objecten hebben een zilveren kern.

  0 likes
 5. [quote name=”Ankh”]Dit zijn dezelfde objecten die graancirkels maken hier zijn ze volgens mij bezig met het analyseren. Al deze objecten hebben een zilveren kern.[/quote]

  Aha. Kan je ook onderbouwen dat het dezelfden zijn? Je komt erg zeker van je zaak over.

  0 likes
 6. Was hier in Den Helder ook te zien, evenals gisteravond, en het was absoluut geen quadcopter en geen ander vliegtuig.

  0 likes
 7. Het is duidelijk een vlieger. Of zo’n vliegende kaarsballon.

  0 likes
 8. Na wat gegoogle hier terecht gekomen. Gisteravond, uur of 11 ‘s avonds in de buurt van Haarlem kwam er een lichtbol langs. Geen vliegtuig en ging te snel voor een satelliet. Hij viel amper op tussen de sterren. Zag hem bij toeval, ik lag op me rug naar de sterren te kijken onder het genot van een drankje.

  0 likes
 9. [quote name=”sel”]Was hier in Den Helder ook te zien, evenals gisteravond, en het was absoluut geen quadcopter en geen ander vliegtuig.[/quote]

  Het is toch overduidelijk dat het een quadcopter is. Je ziet aan de uiteinden 4 lampen waar de rotorbladen zitten. Tegenwoordig zijn er zoveel van die dingen in de lucht. Dus voor mij is het duidelijk. Maar iedereen mag het anders invullen.

  0 likes
 10. Lijkt me gewoon zo’n quadricopter met lampjes. Niets bijzonders dus.

  0 likes
 11. Zoek op Silverlit RC ufo.
  Er zitten vier powerleds onder.

  0 likes
 12. [quote name=”Hoaxintelligence”]Mischien was het wel gewoon een RC chopper.
  Ik snap ook niet dat mensen ineens stoppen met filmen terwijl dat ding gewoon nog in de lucht zweeft.
  Film gewoon tot het moment dat hij weg vliegt. Dan komt het ook geloofwaardiger over. Vind ik ;)[/quote]

  Totaal mee eens kijk eens..maar kijk eens naar deze foto van vanmiddag om 02 -08 -2013 17.24 en 17.28 gemaakt te groningen ik was de bloedhete zon aan het fotograferen http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-RAJHAYZ8.jpg waar ik 2 foto’s ontdekte met iets raars er op foto 229 en foto 240 ..waar ik het ding uit foto 240 heb geplakt en vergroot in foto 229

  0 likes
 13. de omstaanders hebben zoveel lol, dus denk ik dat ze het helikotertje zelf besturen en met dit filmpje de interessante willen uithangen..

  0 likes
 14. Ik heb een quadcopter nog nooit enkele tientallen kilometers in één rechte lijn zien vliegen, kom op mensen, dit ding ging van Julianadorp tot ver voorbij texel, en toen was ie in één keer gewoon weg..serieus!

  Het zou een satelliet kunnen zijn in een zeer lage baan die de zon vanaf de horizon reflecteerd.
  Ik zou zeggen check zelf vanavond bij helder weer vanaf een uur of half elf vanuit zuid/zuidwestelijke richting richting noord/noordwest..

  0 likes
 15. nonsense. just move on folks…

  0 likes
 16. “#13 sel 02-08-2013 20:20
  Ik heb een quadcopter nog nooit enkele tientallen kilometers in één rechte lijn zien vliegen, kom op mensen, dit ding ging van Julianadorp tot ver voorbij texel, en toen was ie in één keer gewoon weg..serieus!”

  “#13 sel 02-08-2013 20:20 Het zou een satelliet kunnen zijn…”

  Als dat zo geweest is, dus dat het een satelliet was zou je die niet kilometers kunnen volgen, de invalshoek van het zonlicht t.o.v. de satelliet en de positie van de waarnemer maken het dat een satelliet slechts enkele seconden zichtbaar is voor de waarnemer, satellieten zijn doorgaans te herkennen aan het intenser worden van het licht en daarna weer afzwakken daar van (dit duurt wegens de invalshoek en reflectie etc. dus slechts enkele seconden). Het is om deze reden dus ook niet mogelijk om een satelliet dmv de reflectie van de zon met het blote oog van horizon tot horizon te volgen.

  – op het filmpje is naar mijn bescheiden mening duidelijk een quadcopter te zien 2 rode lampjes + 2 witte geven voor en achterkant aan zodat de “piloot” weet hoe te sturen. Wat jij hebt zien vliegen weet ik natuurlijk niet maar aan je reactie te lezen duidelijk niet wat op dit filmpje te zien is… als je goed luistert kan je boven de ronkende automotor ook het typerende hoge geluid van de motoren van de quadcopter horen, het is dus geen UFO want geïdentificeerd.

  Ik denk om deze reden dan ook dat jij sel, dus iets anders hebt waargenomen wat waarschijnlijk losstaat van dit filmpje.

  0 likes
 17. [quote name=”sel”]Ik heb een quadcopter nog nooit enkele tientallen kilometers in één rechte lijn zien vliegen, kom op mensen, dit ding ging van Julianadorp tot ver voorbij texel, en toen was ie in één keer gewoon weg..serieus!

  Het zou een satelliet kunnen zijn in een zeer lage baan die de zon vanaf de horizon reflecteerd.
  Ik zou zeggen check zelf vanavond bij helder weer vanaf een uur of half elf vanuit zuid/zuidwestelijke richting richting noord/noordwest..[/quote]
  Een quadcopter heeft ook maar een bereik van 100 meter, daarbuiten valt de besturing weg…dus

  0 likes
 18. [quote name=”Ufogezien”]Na wat gegoogle hier terecht gekomen. Gisteravond, uur of 11 ‘s avonds in de buurt van Haarlem kwam er een lichtbol langs. Geen vliegtuig en ging te snel voor een satelliet. Hij viel amper op tussen de sterren. Zag hem bij toeval, ik lag op me rug naar de sterren te kijken onder het genot van een drankje.[/quote]

  jep ik vanavond precies hetzelfde meerdere malen. met 10 vrienden en dus getuigen erbij. en het deed mij goed dat ook zij onder de indruk waren. dat waren geen drones. en bovendien vind ik buitenaards leven de meest logische verklaring als je weet hoeveel informatie er te vinden is over dit onderwerp.

  0 likes
 19. [quote name=”sel”]Ik heb een quadcopter nog nooit enkele tientallen kilometers in één rechte lijn zien vliegen, kom op mensen, dit ding ging van Julianadorp tot ver voorbij texel, en toen was ie in één keer gewoon weg..serieus!

  Het zou een satelliet kunnen zijn in een zeer lage baan die de zon vanaf de horizon reflecteerd.
  Ik zou zeggen check zelf vanavond bij helder weer vanaf een uur of half elf vanuit zuid/zuidwestelijke richting richting noord/noordwest..[/quote]

  Als je op de wolken let + het lichtje tussen 6 en 8 seconden zie je dat hij gewoon weer terug vliegt in ipv dat hij tientallen kilometers in 1 rechte lijn vliegt zoals jij beweerd.
  En vanaf 46 seconden zie je dat het object dichterbij komt. Het licht komt dichterbij en pardoes stopt hij met filmen terwijl hij de kans krijgt om een close encounter vast te leggen?
  Vind je dat zelf niet een beetje raar?

  0 likes
 20. Met die leuke stijgwinden bij de zee zien we hier een luchtbedje zweven.Was het iets anders geweest, waren de personen in hun spraak, wel anders gaan brullen.Nu hoor je simpel EEn UFO that,s all.

  0 likes
 21. [quote name=”sel”]Ik heb een quadcopter nog nooit enkele tientallen kilometers in één rechte lijn zien vliegen, kom op mensen, dit ding ging van Julianadorp tot ver voorbij texel, en toen was ie in één keer gewoon weg..serieus!

  Het zou een satelliet kunnen zijn in een zeer lage baan die de zon vanaf de horizon reflecteerd.
  Ik zou zeggen check zelf vanavond bij helder weer vanaf een uur of half elf vanuit zuid/zuidwestelijke richting richting noord/noordwest..[/quote]

  Het is maar een klein stukje film, Iedereen kan er een verhaal bij schrijven dat die dingen enkele kilometer heeft gevlogen. Wie zegt dat het de zelfde object is?

  0 likes
 22. Zou idd een quad copter kunnen zijn. Maar de snelheid van dit ding lijkt me erg snel. Wat mij opvalt is dat er een licht aan de horizon in de camera schijnt precies op het moment dat de camera dit object volgt.

  0 likes
 23. Hans van de Leemput

  [quote name=”Aart”]Het is duidelijk een vlieger. Of zo’n vliegende kaarsballon.[/quote]
  Hier in Midsland, Terschelling, is een paar dagen geleden inderdaad zo’n zogenaamde wensballon overgewaaid.
  Maar of dat alles kan verklaren?…

  0 likes
 24. [quote name=”Rene Strobos”]

  Totaal mee eens kijk eens..maar kijk eens naar deze foto van vanmiddag om 02 -08 -2013 17.24 en 17.28 gemaakt te groningen ik was de bloedhete zon aan het fotograferen http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-RAJHAYZ8.jpg waar ik 2 foto’s ontdekte met iets raars er op foto 229 en foto 240 ..waar ik het ding uit foto 240 heb geplakt en vergroot in foto 229[/quote]

  Dat ding rechts van de zon ziet er wel gewone helikopter uit hoor.

  0 likes
 25. [quote name=”Casper”]Zou idd een quad copter kunnen zijn. Maar de snelheid van dit ding lijkt me erg snel. Wat mij opvalt is dat er een licht aan de horizon in de camera schijnt precies op het moment dat de camera dit object volgt.[/quote]

  Klopt, zag ik ook, maar bij nadere bestudering blijkt dit gewoon een vuurtoren te zijn 😉

  0 likes
 26. [quote name=”svartvatten”][quote name=”Rene Strobos”]

  Totaal mee eens kijk eens..maar kijk eens naar deze foto van vanmiddag om 02 -08 -2013 17.24 en 17.28 gemaakt te groningen ik was de bloedhete zon aan het fotograferen http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-RAJHAYZ8.jpg waar ik 2 foto’s ontdekte met iets raars er op foto 229 en foto 240 ..waar ik het ding uit foto 240 heb geplakt en vergroot in foto 229[/quote]

  Dat ding rechts van de zon ziet er wel gewone helikopter uit hoor.[/quote]

  Ik heb er ook stukjes film van …(dezelfde tijd) dezelfde plek dezelfde zon absoluut een stealth helikopter ( geen geluid……….).!! en ik kan ook op de film beelden (nog ) geen helikopter ontdekken

  0 likes
 27. [quote name=”Rolf”][quote name=”sel”]Ik heb een quadcopter nog nooit enkele tientallen kilometers in één rechte lijn zien vliegen, kom op mensen, dit ding ging van Julianadorp tot ver voorbij texel, en toen was ie in één keer gewoon weg..serieus!

  Het zou een satelliet kunnen zijn in een zeer lage baan die de zon vanaf de horizon reflecteerd.
  Ik zou zeggen check zelf vanavond bij helder weer vanaf een uur of half elf vanuit zuid/zuidwestelijke richting richting noord/noordwest..[/quote]

  Het is maar een klein stukje film, Iedereen kan er een verhaal bij schrijven dat die dingen enkele kilometer heeft gevlogen. Wie zegt dat het de zelfde object is?[/quote]

  Als je goed kijkt vliegt ie helemaal niet zo ver. Qua bewegingen lijkt het inderdaad op zo’n quadcopter. Het geluid wat je hoort komt volgens mij van de auto (diesel). De gasten er omheen kijken ook relaxed en grappen wat, maar zijn niet echt verwonderd. Ik zeg hoax 😉

  0 likes
 28. Hallo mensen, ik vind het altijd weer frappant om te zien hoe snel mensen deze verschijnselen zo snel mogelijk willen verklaren naar iets wat ze kunnen begrijpen. Is dat angst? Op 8 juni dit jaar was ik op Terschelling en heb het zelfde vliegend object gezien. Heb er alleen een foto van kunnen maken. (heb die op het ufomeldpunt gezet) Het stond toen veel verder weg en bleef nagenoeg stil op de zelfde plek hangen. Veranderde snel van kleur zoals het even doet halverwege de film. Heel bijzonder dat deze mensen ‘m zo dichtbij hebben kunnen bekijken. Groet, Frans

  0 likes
 29. [quote name=”Rene Strobos”][quote name=”svartvatten”][quote name=”Rene Strobos”]

  Totaal mee eens kijk eens..maar kijk eens naar deze foto van vanmiddag om 02 -08 -2013 17.24 en 17.28 gemaakt te groningen ik was de bloedhete zon aan het fotograferen http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-RAJHAYZ8.jpg waar ik 2 foto’s ontdekte met iets raars er op foto 229 en foto 240 ..waar ik het ding uit foto 240 heb geplakt en vergroot in foto 229[/quote]

  Dat ding rechts van de zon ziet er wel gewone helikopter uit hoor.[/quote]

  Ik heb er ook stukjes film van …(dezelfde tijd) dezelfde plek dezelfde zon absoluut een stealth helikopter ( geen geluid……….).!! en ik kan ook op de film beelden (nog ) geen helikopter ontdekken[/quote]

  @Rene Strobos, je moet ook op http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-RAJHAYZ8.jpg kijken.

  0 likes
 30. [quote name=”Frans”]Hallo mensen, ik vind het altijd weer frappant om te zien hoe snel mensen deze verschijnselen zo snel mogelijk willen verklaren naar iets wat ze kunnen begrijpen. Is dat angst? Op 8 juni dit jaar was ik op Terschelling en heb het zelfde vliegend object gezien. Heb er alleen een foto van kunnen maken. (heb die op het ufomeldpunt gezet) Het stond toen veel verder weg en bleef nagenoeg stil op de zelfde plek hangen. Veranderde snel van kleur zoals het even doet halverwege de film. Heel bijzonder dat deze mensen ‘m zo dichtbij hebben kunnen bekijken. Groet, Frans[/quote]

  Het is geen angst, Mensen moeten alles klakkeloos geloven. Ik ben zelf er van overtuigd dat het een quadcopter is. Bekijk dit filmpje maar eens. http://www.youtube.com/watch?v=NiiARGN64HQ . Misschien dat het dan niet zo raar is dat mijn eerste gedachten gaat naar een quadcopter.

  0 likes
 31. [quote name=”Rene Strobos”][quote name=”svartvatten”][quote name=”Rene Strobos”]

  Totaal mee eens kijk eens..maar kijk eens naar deze foto van vanmiddag om 02 -08 -2013 17.24 en 17.28 gemaakt te groningen ik was de bloedhete zon aan het fotograferen http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-RAJHAYZ8.jpg waar ik 2 foto’s ontdekte met iets raars er op foto 229 en foto 240 ..waar ik het ding uit foto 240 heb geplakt en vergroot in foto 229[/quote]

  Dat ding rechts van de zon ziet er wel gewone helikopter uit hoor.[/quote]

  Ik heb er ook stukjes film van …(dezelfde tijd) dezelfde plek dezelfde zon absoluut een stealth helikopter ( geen geluid……….).!! en ik kan ook op de film beelden (nog ) geen helikopter ontdekken[/quote]

  het kan natuurlijk ook een libelle zijn

  0 likes
 32. Ik ben niet bij de opnamen van het filmpje geweest, ik schreef alleen maar dat ik iets gezien heb wat op het object in het filmpje lijkt, meer niet!
  Ik vindt de verklaringen die sommige op mijn verhaal geven dan ook slaan op het filmpje en niet op mijn verhaal, wel grappig dat mensen ineens alles gaan rationaliseren en alle wijsheid in pacht schijnen te hebben zonder zelf getuige te zijn geweest van het hele fenomeen.
  Ik weet heel goed het verschil tussen een quad heli en andere vliegende menselijk gecreëerde objecten.
  Wat mij betreft was dit dus ook mijn laatste reactie hier, tabee..

  0 likes
 33. Hebben we hier niet gewoon te maken met het effect vertraagde van Strijbosch: glutinatie van geïoniseerde kristallen in de lucht óf (veel waarschijnlijker) een alledaagse topo-hubbeling (weerschijn na strijklichtreflectie op het eind van de dag) Dat lijkt me veel meer plausibel dan zomaar wat te gaan gissen.

  0 likes
 34. [quote name=”Frans”]Hallo mensen, ik vind het altijd weer frappant om te zien hoe snel mensen deze verschijnselen zo snel mogelijk willen verklaren naar iets wat ze kunnen begrijpen. Is dat angst? Op 8 juni dit jaar was ik op Terschelling en heb het zelfde vliegend object gezien. Heb er alleen een foto van kunnen maken. (heb die op het ufomeldpunt gezet) Het stond toen veel verder weg en bleef nagenoeg stil op de zelfde plek hangen. Veranderde snel van kleur zoals het even doet halverwege de film. Heel bijzonder dat deze mensen ‘m zo dichtbij hebben kunnen bekijken. Groet, Frans[/quote]

  Weetje wat het is Frans. Ik geloof heilig in aliens en ufos. Alleen je moet nagaan dat wij er niet bij waren.
  En ja veel mensen zeggen dat ze het allemaal gezien hebben daar enzo maar jammer genoeg worden we blijgemaakt met maar 1 matig filmpje.
  Tuurlijk word er hier dan gespeculeerd over wat het mogelijk zou kunnen zijn.
  En dan ga jij ervan uit dat we dit klakkeloos allemaal gaan geloven.
  En zo niet, dan zijn we maar allemaal angstige mensen die verschijnselen zo snel mogelijk willen verklaren naar iets wat ze kunnen begrijpen?

  Komop Frans, je moet wel wat dieper gaan dan dat.

  0 likes
 35. [quote name=”Frans”]Hallo mensen, ik vind het altijd weer frappant om te zien hoe snel mensen deze verschijnselen zo snel mogelijk willen verklaren naar iets wat ze kunnen begrijpen. Is dat angst? Op 8 juni dit jaar was ik op Terschelling en heb het zelfde vliegend object gezien. Heb er alleen een foto van kunnen maken. (heb die op het ufomeldpunt gezet) Het stond toen veel verder weg en bleef nagenoeg stil op de zelfde plek hangen. Veranderde snel van kleur zoals het even doet halverwege de film. Heel bijzonder dat deze mensen ‘m zo dichtbij hebben kunnen bekijken. Groet, Frans[/quote]

  Het feit Frans is dat mensen niet perse bang hoeven zijn maar meer een verklaring en uitsluisel proberen te vinden.
  Klakkeloos iets aannemen is naïef en leid niet tot een degelijk onderzoek als dat al ooit zal gaan plaats vinden. Er wordt namelijk veel gefaked. En dat vind ik persoonlijk ergerlijk .

  0 likes
  • Voor mij in ieder geval geen angst. Sterker nog, ik hoop dat het altijd een andere beschaving is die ons bezoeken, dat vind ik geweldig als dat zo is :).
   Ik zou ze graag persoonlijk ontmoeten.

   Wel ben ik kritisch op wat nep of echt kan zijn.

   0 likes
 36. [quote name=”Sytse Flyge”][quote name=”Ankh”]Dit zijn dezelfde objecten die graancirkels maken hier zijn ze volgens mij bezig met het analyseren. Al deze objecten hebben een zilveren kern.[/quote]

  Aha. Kan je ook onderbouwen dat het dezelfden zijn? Je komt erg zeker van je zaak over.[/quote]

  Misschien heb ik het niet goed beschreven. Ik bedoelde dezelfde soort objecten, ik weet niet of het dezelfde bol is als die ik heb gezien natuurlijk. En daar ben ik idd zeker van.

  0 likes
 37. [quote name=”Rene Strobos”][quote name=”Hoaxintelligence”]Mischien was het wel gewoon een RC chopper.
  Ik snap ook niet dat mensen ineens stoppen met filmen terwijl dat ding gewoon nog in de lucht zweeft.
  Film gewoon tot het moment dat hij weg vliegt. Dan komt het ook geloofwaardiger over. Vind ik ;)[/quote]

  Totaal mee eens kijk eens..maar kijk eens naar deze foto van vanmiddag om 02 -08 -2013 17.24 en 17.28 gemaakt te groningen ik was de bloedhete zon aan het fotograferen http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-RAJHAYZ8.jpg waar ik 2 foto’s ontdekte met iets raars er op foto 229 en foto 240 ..waar ik het ding uit foto 240 heb geplakt en vergroot in foto 229[/quote]

  Zit veel te hoog voor een rc helicopter. Het is ook duidelijk geen wensballon, dat verschil zie je duidelijk..

  0 likes
 38. [quote name=”FreeWilly”]nonsense. just move on folks…[/quote]

  Yep laten we vooral niet de oogkleppen en dat bord voor ons kop verwijderen! 🙂

  0 likes
 39. Voordat ik het vergeet.
  Op de middag van het vliegverbod wegens de vulkaanuitbarsting in Ijsland wilde ik net in mijn auto stappen (Amstelveen) toen ik naar boven keek. Wat ik wel vaker doe. Ik vond de stilte wel opmerkelijk omdat Amstelveen naarbij Schiphol is gelegen.
  Ik zag een witte bol en later bij het focussen van mijn ogen, een zevental. Deze witte bollen, schijven vlogen in een formatie en snel. De hoogte moet ongeveer tussen de 6 en 8 kilometer zijn geweest (wellicht lager/hoger).
  Op het internet ben ik gaan zoeken en kwam een filmpje tegen van een zelfde soort verschijnsel maar dan met zeventig van deze bollen/ schijven.
  Mijn mening is dat er andere intelligente levensvormen zijn maar dat het voor de mensheid te vroeg (lees weinig in balans)is en mogelijk duurt het wel honderden jaren voordat er grootschalig contact wordt gemaakt.

  0 likes
 40. Meteoballon van Maritiem Vliegkamp de Kooy, bij Den Helder.

  0 likes
 41. [quote name=”Rolf”][quote name=”Frans”]Hallo mensen, ik vind het altijd weer frappant om te zien hoe snel mensen deze verschijnselen zo snel mogelijk willen verklaren naar iets wat ze kunnen begrijpen. Is dat angst? Op 8 juni dit jaar was ik op Terschelling en heb het zelfde vliegend object gezien. Heb er alleen een foto van kunnen maken. (heb die op het ufomeldpunt gezet) Het stond toen veel verder weg en bleef nagenoeg stil op de zelfde plek hangen. Veranderde snel van kleur zoals het even doet halverwege de film. Heel bijzonder dat deze mensen ‘m zo dichtbij hebben kunnen bekijken. Groet, Frans[/quote]

  Het is geen angst, Mensen moeten alles klakkeloos geloven. Ik ben zelf er van overtuigd dat het een quadcopter is. Bekijk dit filmpje maar eens. http://www.youtube.com/watch?v=NiiARGN64HQ . Misschien dat het dan niet zo raar is dat mijn eerste gedachten gaat naar een quadcopter.[/quote]
  In de laatste beelden gingen mijn gedachten ook uit naar een quad-copter, maar wat een slechte opname opnieuw, en dat voor 480p…

  0 likes
 42. [quote name=”Sven”]Voordat ik het vergeet.
  Op de middag van het vliegverbod wegens de vulkaanuitbarsting in Ijsland wilde ik net in mijn auto stappen (Amstelveen) toen ik naar boven keek. Wat ik wel vaker doe. Ik vond de stilte wel opmerkelijk omdat Amstelveen naarbij Schiphol is gelegen.
  Ik zag een witte bol en later bij het focussen van mijn ogen, een zevental. Deze witte bollen, schijven vlogen in een formatie en snel. De hoogte moet ongeveer tussen de 6 en 8 kilometer zijn geweest (wellicht lager/hoger).
  Op het internet ben ik gaan zoeken en kwam een filmpje tegen van een zelfde soort verschijnsel maar dan met zeventig van deze bollen/ schijven.
  Mijn mening is dat er andere intelligente levensvormen zijn maar dat het voor de mensheid te vroeg (lees weinig in balans)is en mogelijk duurt het wel honderden jaren voordat er grootschalig contact wordt gemaakt.[/quote]

  Mijn Schoonzus en haar partner hebben op 1 augustus boven het linschoterbos ook twee helder witte geruisloze lichten boven het bos zien hangen tijdje bleven ze hangen en gingen er toen vandoor.

  De twee zijn behoorlijk skeptish maar zijn nu wel overtuigd dat er dingen gaande zijn die nauwelijks te verklaren zijn.

  Vind het meestal wel grappig als sceptische mensen ineens overtuigt zijn.
  Niettemin toch vind ik dat scepticisme ook nodig is om de beentjes op de grond te houden, en gebeurtenissen nader te onderzoeken.

  0 likes
 43. Ik was reeds meerdere keren getuige van deze verschijnselen. Ze tonen zich telkens weer kort nadat ik telepatisch contact met hen heb gemaakt met de vraag of ze zich tonen. Dit zijn geen hallucinatie omdat de mensen in mijn omgeving onafhankelijk hoeveel juist op het zelfde moment de lichtschepen zien. Als die geheime aardse verder ontwikkelde technologie zou zijn, dan zouden ze zich toch niet tonen op basis van telepatisch contact. Voor mij is het een feit. Waarom geen beelden tonen? Je ziet het toch, als mensen beelden tonen, wordt het toch in twijfel getrokken. Daar heb ik geen zin in. Ik heb geen innerlijke druk en missioneringsdruk om mensen te overtuigen. groetjes Raphael

  0 likes
 44. [quote name=”Raphael”]Ik was reeds meerdere keren getuige van deze verschijnselen. Ze tonen zich telkens weer kort nadat ik telepatisch contact met hen heb gemaakt met de vraag of ze zich tonen. Dit zijn geen hallucinatie omdat de mensen in mijn omgeving onafhankelijk hoeveel juist op het zelfde moment de lichtschepen zien. Als die geheime aardse verder ontwikkelde technologie zou zijn, dan zouden ze zich toch niet tonen op basis van telepatisch contact. Voor mij is het een feit. Waarom geen beelden tonen? Je ziet het toch, als mensen beelden tonen, wordt het toch in twijfel getrokken. Daar heb ik geen zin in. Ik heb geen innerlijke druk en missioneringsdruk om mensen te overtuigen. groetjes Raphael[/quote]
  Als mensen beelden tonen is het meestal van bedenkelijke kwaliteit, terwijl er toch al enige tijd full-hd camera’s bestaan, en nu zelfs 4k camera’s.

  0 likes
 45. Quadcoptertje idd, leuk spul trouwens.

  0 likes
 46. [quote name=”kziezevliegen”]Meteoballon van Maritiem Vliegkamp de Kooy, bij Den Helder.[/quote]
  Misschien, die meteoballonnen worden alleen ‘s morgens rond 06:30 opgelaten en vliegen ongeveer 2,5 uur. De Bilt laat zijn meteoballonen op rond 01:00 ‘s nachts. Er is een groep hobbyisten die de meteoballonnen volgt, waar ik er 1 van ben. Hoe laat was de waarneming van de ufo?

  0 likes
 47. Deze vind ik erg nep. Aan het einde zie je de contouren van een drone. Ver van de bewoonde wereld zegt niks, er staan meer mensen op het strand die ook iets kunnen besturen buiten beeld. En de motor van de auto draait, waarschijnlijk om het eventuele geluid van de drone te onderdrukken. Echt verrast klinken ze ook niet, reageren veel te nuchter en zijn daarna alleen maar stil. P

  Kortom: Niet echt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

obesitas

De afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Japan neemt het voortouw: geen verplichte vaccinaties en geen BMR-prik = gezondere kinderen. Kijk naar het verschil in sterfte

Japan neemt het voortouw: geen verplichte vaccinaties en geen BMR-prik = gezondere kinderen. Kijk naar het verschil in sterfte

In Japan wonen de gezondste kinderen ter ...

Timothy Drake laat je in deze video zien hoe je zelf cannabisolie kunt maken

Timothy Drake laat je in deze video zien hoe je zelf cannabisolie kunt maken

Singer-songwriter Timothy Drake, dé Freddie Mercury van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 25 april 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.