Homepagina » UFO » Topgeheime foto’s uit 1971 tonen ‘enorme UFO’s’ boven noordpoolgebied
Topgeheime foto's uit 1971 tonen 'enorme UFO's' boven noordpoolgebied

Topgeheime foto’s uit 1971 tonen ‘enorme UFO’s’ boven noordpoolgebied

Op internet wordt druk gespeculeerd over een aantal ‘gelekte’ UFO-beelden uit 1971. De foto’s zouden zijn gemaakt vanaf de onderzeeër USS Trepang, die op weg was van IJsland naar het eiland Jan Mayen.

Volgens sommigen zijn de foto’s bewijs voor geheime tests met vliegtuigen, terwijl anderen claimen dat het gaat om buitenaardse schepen die op zoek waren naar olie. De beelden zijn bestudeerd door Alex Mistretta, nadat ze in een Frans paranormaal tijdschrift waren verschenen, meldt de Black Vault.

Topgeheime foto's uit 1971 tonen 'enorme UFO's' boven noordpoolgebied

Driehoekig object boven poolgebied (US Navy)

Mistretta zei dat hij te horen had gekregen dat de foto’s zijn gemaakt vanaf een Amerikaanse onderzeeër die werd bestuurd door admiraal Dean Reynolds. Deze informatie lijkt te kloppen. Op één van de foto’s staat de tekst: ‘Officiële foto. Wordt niet vrijgegeven. CT’.

Reageerder Bill Smillie suggereerde dat alle foto’s hetzelfde object tonen en dat het in staat is om van vorm te veranderen. Schrijver Nigel Watson zei over de beelden: “Dit is een vreemde verzameling foto’s waarop UFO’s zijn te zien die regelmatig worden waargenomen door getuigen van over de hele wereld. Sigaarvormige objecten worden al sinds 1896 gemeld, toen er overal in de VS ‘spookluchtschepen’ werden gespot.”

“Ik weet niet of ze authentiek zijn,” zei Watson. “Ze hebben er wel toe geleid dat UFO-onderzoekers momenteel speculeren dat UFO’s een basis hebben in het poolgebied.”

[Express]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Waar hebben UFO’s olie voor nodig?

  12 likes
 2. “Volgens sommigen zijn de foto’s bewijs voor geheime tests met vliegtuigen, terwijl anderen claimen dat het gaat om buitenaardse schepen die op zoek waren naar olie.”

  Buitenaardsen op zoek naar olie? Ik kan me niet voorstellen dat de USA dat toestaat, hooguit als die aliens met US Dollars betalen!

  12 likes
 3. We moeten die gehele Ufologie uit de doofpot halen, dan zullen oorlogen ook verder ophouden te bestaan.

  8 likes
 4. Natuurlijk zjin daar ufos want wij mogen daar niet komen effee lachen! Waar de geheimen ziijn !!!! Daar zijn wij niet !!!! Omdat het niet toegestaan is !!! Dus wat wil je ???? Er wordt zoveel voor ons verzwegen dat willen we niet eens weten ! Maar het is veel !!! Zoveel als jullie dat zouden weten zouden jullie helemaal ondersteboven staan want het houd hier niet op er is zoveel meer !!!!! Moeilijk te begrijpen maar het is waar ! Dus ga maar zoeken ! Ervaar het zelf !!! De wereld is niet zoals je dacht neee……..compleet anders !!! Het is een wereld op zijn kop onderzoek en verken en vindt uit ! Ben benieuwd dan ben je al gauw misselijk!

  3 likes
 5. Ik gebruik een goeie nachtkijker om ufo’s te observeren. Elke keer tijdens een heldere nacht zie je van die vage lichten die je niet met het blote oog kunt zien maar wel via de kijker. Veel leuker om het in real life te zien dan dat je hier zit te speculeren over een vage foto (booring:p)

  4 likes
 6. Een aantal foto’s laten een mislukkende lancering van een (kern)raket zien. Daardoor denk ik niet dat dit echt aliens zijn die onze olie komen wegroven.

  2 likes
 7. Water tanken lijkt me een, ze zullen wel dorst hebben.

  1 likes
 8. Die olie hebben ze vast nodig om een feestje te bouwen en high te worden .Die buitenaardsen zijn al ver geevolueerd en snuiven/slurpen olie door hun rudimentaire neusopening en worden lekker high,daarbij heeft men veel nodig en aangezien hun olie al lang op is gebruikt ,struinen ze door het heelal op zoek naar hun drug.Tja en de beste kwaliteit is daar op de noordpool .

  1 likes
 9. new atheist world order

  target practice.

  0 likes
 10. Het feit dat de fotos zo waardeloos onduidelijk zijn , terwijl dit ufo gegeven op deze fotos verder voor iedereen nieuw is, zou je , als dit de originele fotos zijn, mogen verwachtten dat er meer details in deze fotos zaten .

  Het feit wil dat niet alleen het object onduidelijk word weergegeven, maar de hele foto evenzo onduidelijk is , heeft de kijker wellicht te maken met een na gefotografeerde foto, of sterk in picksels verlaagde foto, en niet met het originele materiaal, en is dit daarom goed mogelijk dat dit “”slimme”” tijdrekken is of doelbewust nieuwe vragen zaaien zoals, ach zie je wel, “” u en wij samen weten het ook niet “” zoals we/zij dat altijd al niet wisten wat zulke dingen kunnen zijn, maar ach , nu niemand meer weet hoe het daar is geweest, geven we pas nu , even deze foto weer .

  0 likes
 11. Waarom komen die aliens niet ff na een lange reis ff gezellig koffie drinken ? Nee ze gaan naar Antartica lekker koud en ongezellig . Kom naar de Jordaan ff ouwehoeren veel leuker toch.

  0 likes
 12. Neu Schwabenland UFO – Port en Air Force Base

  0 likes
 13. Bekijk deze documentaire en er wordt gesproken over dezelfde soort ufo .

  Third Reich – Operation UFO (Nazi Base In Antarctica)
  https://www.youtube.com/watch?v=MwUpPwyyvLw

  Bestudeer de wereld en bestudeer Antartica dan kom je voor wonderbaarlijke ontdekkingen te staan die geheim moeten blijven .

  0 likes
 14. Cilindervormige objecten zijn zoals beschreven bij The Battle over Nuremberg in 1561. http://www.ufointernationalproject.com/ufo-topics/battle-over-nuremberg-germany-the-great-1561-ufo-battle-in-the-sky/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...