UFO

Topgeheime foto’s uit 1971 tonen ‘enorme UFO’s’ boven noordpoolgebied

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet wordt druk gespeculeerd over een aantal ‘gelekte’ UFO-beelden uit 1971. De foto’s zouden zijn gemaakt vanaf de onderzeeër USS Trepang, die op weg was van IJsland naar het eiland Jan Mayen.

Volgens sommigen zijn de foto’s bewijs voor geheime tests met vliegtuigen, terwijl anderen claimen dat het gaat om buitenaardse schepen die op zoek waren naar olie. De beelden zijn bestudeerd door Alex Mistretta, nadat ze in een Frans paranormaal tijdschrift waren verschenen, meldt de Black Vault.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Topgeheime foto's uit 1971 tonen 'enorme UFO's' boven noordpoolgebied
Driehoekig object boven poolgebied (US Navy)

Mistretta zei dat hij te horen had gekregen dat de foto’s zijn gemaakt vanaf een Amerikaanse onderzeeër die werd bestuurd door admiraal Dean Reynolds. Deze informatie lijkt te kloppen. Op één van de foto’s staat de tekst: ‘Officiële foto. Wordt niet vrijgegeven. CT’.

Reageerder Bill Smillie suggereerde dat alle foto’s hetzelfde object tonen en dat het in staat is om van vorm te veranderen. Schrijver Nigel Watson zei over de beelden: “Dit is een vreemde verzameling foto’s waarop UFO’s zijn te zien die regelmatig worden waargenomen door getuigen van over de hele wereld. Sigaarvormige objecten worden al sinds 1896 gemeld, toen er overal in de VS ‘spookluchtschepen’ werden gespot.”

“Ik weet niet of ze authentiek zijn,” zei Watson. “Ze hebben er wel toe geleid dat UFO-onderzoekers momenteel speculeren dat UFO’s een basis hebben in het poolgebied.”

[Express]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JPvandenBerg
JPvandenBerg
8 jaren geleden

Waar hebben UFO’s olie voor nodig?

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

“Volgens sommigen zijn de foto’s bewijs voor geheime tests met vliegtuigen, terwijl anderen claimen dat het gaat om buitenaardse schepen die op zoek waren naar olie.”

Buitenaardsen op zoek naar olie? Ik kan me niet voorstellen dat de USA dat toestaat, hooguit als die aliens met US Dollars betalen!

nunki
nunki
8 jaren geleden

Een aantal foto’s laten een mislukkende lancering van een (kern)raket zien. Daardoor denk ik niet dat dit echt aliens zijn die onze olie komen wegroven.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

We moeten die gehele Ufologie uit de doofpot halen, dan zullen oorlogen ook verder ophouden te bestaan.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x