Bewustzijn

Thrive the Movie leidt aandacht af en is gemaakt door heersende elite

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Thrive the Movie is niet gericht op de verruiming van het bewustzijn maar zuigt daarentegen energie uit de kijkers en biedt geen werkelijke oplossingen voor de gepresenteerde problemen.

De film is in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken gecontroleerd en gemaakt door de heersende elite op Aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De makers van Thrive the Movie zeggen zelf dat het een documentaire betreft die onthult wat er werkelijk gebeurt in de wereld door machtsstructuren die invloed uitoefenen op elk aspect van ons leven te ontrafelen. De makers beweren echte oplossingen aan te reiken zodat we in onze kracht kunnen komen te staan. Vervolgens komen vele sprekers aan het woord die elk hun eigen visie geven.

Het doel van de film is om mensen een gevoel van hopeloosheid te geven. Meer dan anderhalf uur lang wordt gezegd dat ‘je geen hoop hebt en een slaaf bent’.

De film is gemaakt door dezelfde elite waar producer van Thrive, Foster Gamble, de kijker over informeert. Foster Gamble is erfgenaam van James Gamble, de oprichter van Procter & Gamble, een multinationaal bedrijf met zijn hoofdkantoor in Cincinnati, Ohio, dat consumentenproducten maakt en verkoopt. Het bedrijf profileert zich als paraplu voor A-merken. Met een omzet van ruim $76 miljard en een winst van meer dan $10 miljard staat P&G op de 33ste plaats op de lijst van ’s werelds grootste bedrijven.

Procter & Gamble verdient honderden miljoenen aan contracten met het Pentagon en is één van de belangrijkste zakenpartners van de Amerikaanse oorlogsmachine. Het is één van de grootste en giftigste vervuilers ter wereld. Het bedrijf deed zaken met nazi-Duitsland, verspreidt genetisch gemodificeerd besmet voedsel en produceert het omstreden olestra, een vetachtige chemische stof die als ‘namaakolie’ gebruikt kan worden, maar niet in de darm wordt opgenomen.

Procter & Gamble maakt ook het met fluoride besmette tandpastamerk Crest en de vuilstort vernietigende Pampers. Maar als je de Illuminati bent heb je nu eenmaal een streepje voor. De makers van Thrive laten de kijker zien hoe hun eigen bedrijf heeft meegeholpen aan de verontreiniging van de planeet.

Het lijkt er dus meer op dat reverse psychology wordt toegepast om ons te laten denken dat ze tegen de elite zijn. Als een dergelijke ‘bewustmakende’ video zo gemakkelijk op internet te verkrijgen is zouden op zijn minst alarmbellen moeten gaan rinkelen.

Bron: Whatreallyhappened.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Azurite
Azurite
11 jaren geleden

Ik kon het gedeelte over ‘geen hoop hebben’ toch echt niet vinden. De hele film gaat basicly over hoop, en zoeken naar oplossingen, maar daarvoor moet je wel de realiteit aankaarten.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x