GezondheidCorona

Hoe voorkom je dat je dichtgroeit tijdens de Coronacrisis?

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Thuiswerken lijkt mooi, maar als je niet gewend bent om dit langdurig te doen, kom je al snel in de problemen. Je hebt er namelijk een bepaalde discipline voor nodig.

Thuiswerkers zijn mensen die ervoor gekozen hebben dit te doen. Het levert veel voordelen op, zoals meer tijd bij het gezin, geen reistijden en geen files. Je hebt meer flexibiliteit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Je hebt hier echter wel een sterke zelfdiscipline voor nodig. Je zult je aan je ritme moeten houden, op tijd opstaan om te beginnen met je werk, op tijd eten, op tijd naar bed gaan, enzovoort. Je hebt er routinediscipline voor nodig.

Maar als je dat niet gewend bent en je ineens thuis moet blijven, omdat er een gevaarlijk virus rondwaart en je min of meer verplicht thuis moet zitten of werken, dan liggen de zaken heel anders.

De kans is dan groot dat je het in eerste instantie ziet als een soort verplichte vakantie. Maar al snel ontdek je de negatieve effecten ervan.

Verveling slaat toe

Hoe langer je in een ‘verplichte’ thuiszit-situatie zit, hoe groter de kans is dat je steeds somberder wordt. En dat zie je nu al gebeuren. Steeds meer mensen krijgen last van depressieve gevoelens.

En met depressieve gevoelens komt het fenomeen emo-eten om de hoek kijken. Mensen proberen hun ellende weg te eten. Zakken chips, chocoladerepen, zakken drop gaan erdoor. De verkopen van ongezond voedsel rijzen dan ook de pan uit en als je niet uitkijkt geldt dat ook voor je gewicht.

Want door verplicht veel binnen te zitten, groeit de kans om overgewicht te krijgen, of te verergeren, explosief. Dit komt omdat je naast verkeerd eten ook nog eens te weinig beweegt.

Je ziet het overal

Wanneer je op social media kijkt, zie je dagelijks mensen klagen over hoe dik ze worden. Kleding zit steeds strakker en broeken springen open. Er verschijnen steeds meer memes, met zogenaamd grappige plaatjes van de gevolgen van het dichtgroeien van mensen.

Keer het om!

Maar wist je dat er een heel handige manier is om deze crisistijd perfect te gebruiken om af te vallen en daarna voorgoed slank te blijven?

Gebruik deze periode op de juiste manier en verbaas iedereen en jezelf wanneer je in plaats van 15 kilo zwaarder, je over een paar weken mooi slank bent en je volledig van je overgewicht af bent, zonder dieet en zonder meer te hoeven bewegen.

En als je al last had van overgewicht, is dit een nóg mooiere manier om er snel en voorgoed vanaf te komen.

Gratis online cursus

Int. ABH/ABNLP gecertificeerd klinisch hypnotherapeut Michel Lejeune geeft regelmatig een gratis online cursus, waarin je leert hoe je snel en gemakkelijk van je overgewicht afkomt.

In deze unieke online cursus onthult hij het achterliggende geheim van afvallen en slank worden zonder dieet.

  • Je ontdekt waarom een dieet (en sportschool) nooit op de lange termijn werkt en wat je wel moet doen, om gemakkelijk je streefgewicht te bereiken en te behouden. Vooral tijdens deze coronacrisis.
  • Je leert snel en eenvoudig afvallen, zonder honger, zonder jojo-effect, zonder dieet en zonder meer te moeten bewegen.

Het is een perfecte manier om je gewicht onder controle te krijgen en weer slank te worden tijdens het verplicht binnen zitten.

Te mooi om waar te zijn?

Soms denken mensen dat dit te mooi klinkt om waar te zijn. Waarom het WEL mooi is, maar NIET te mooi om waar te zijn, wordt ook uitgelegd. De methode die je leert, wordt al sinds 2007 gebruikt en de slagingskans om daadwerkelijk 1-3 pond per week te gaan afvallen ligt boven de 97%.

De toegang tot deze online cursus is GRATIS.

Meld je nu meteen aan door op de knop hieronder te klikken. Let op, de plaatsen zijn zeer beperkt en VOL=VOL

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button