Homepagina » Gezondheid » Hoe voorkom je dat je dichtgroeit tijdens de Coronacrisis?
nfn ua obesitas overgewicht

Hoe voorkom je dat je dichtgroeit tijdens de Coronacrisis?

Thuiswerken lijkt mooi, maar als je niet gewend bent om dit langdurig te doen, kom je al snel in de problemen. Je hebt er namelijk een bepaalde discipline voor nodig.

Thuiswerkers zijn mensen die ervoor gekozen hebben dit te doen. Het levert veel voordelen op, zoals meer tijd bij het gezin, geen reistijden en geen files. Je hebt meer flexibiliteit.

Je hebt hier echter wel een sterke zelfdiscipline voor nodig. Je zult je aan je ritme moeten houden, op tijd opstaan om te beginnen met je werk, op tijd eten, op tijd naar bed gaan, enzovoort. Je hebt er routinediscipline voor nodig.

Maar als je dat niet gewend bent en je ineens thuis moet blijven, omdat er een gevaarlijk virus rondwaart en je min of meer verplicht thuis moet zitten of werken, dan liggen de zaken heel anders.

De kans is dan groot dat je het in eerste instantie ziet als een soort verplichte vakantie. Maar al snel ontdek je de negatieve effecten ervan.

Verveling slaat toe

Hoe langer je in een ‘verplichte’ thuiszit-situatie zit, hoe groter de kans is dat je steeds somberder wordt. En dat zie je nu al gebeuren. Steeds meer mensen krijgen last van depressieve gevoelens.

En met depressieve gevoelens komt het fenomeen emo-eten om de hoek kijken. Mensen proberen hun ellende weg te eten. Zakken chips, chocoladerepen, zakken drop gaan erdoor. De verkopen van ongezond voedsel rijzen dan ook de pan uit en als je niet uitkijkt geldt dat ook voor je gewicht.

Want door verplicht veel binnen te zitten, groeit de kans om overgewicht te krijgen, of te verergeren, explosief. Dit komt omdat je naast verkeerd eten ook nog eens te weinig beweegt.

Je ziet het overal

Wanneer je op social media kijkt, zie je dagelijks mensen klagen over hoe dik ze worden. Kleding zit steeds strakker en broeken springen open. Er verschijnen steeds meer memes, met zogenaamd grappige plaatjes van de gevolgen van het dichtgroeien van mensen.

Keer het om!

Maar wist je dat er een heel handige manier is om deze crisistijd perfect te gebruiken om af te vallen en daarna voorgoed slank te blijven?

Gebruik deze periode op de juiste manier en verbaas iedereen en jezelf wanneer je in plaats van 15 kilo zwaarder, je over een paar weken mooi slank bent en je volledig van je overgewicht af bent, zonder dieet en zonder meer te hoeven bewegen.

En als je al last had van overgewicht, is dit een nóg mooiere manier om er snel en voorgoed vanaf te komen.

Gratis online workshop

Aanstaande 3 december, 20:00 uur geeft hypnotherapeut Michel Lejeune een gratis online workshop, waarin je leert hoe je snel en gemakkelijk van je overgewicht afkomt.

In deze unieke online workshop onthult hij het achterliggende geheim van afvallen en slank worden zonder dieet.

  • Je ontdekt waarom een dieet (en sportschool) nooit op de lange termijn werkt en wat je wel moet doen, om gemakkelijk je streefgewicht te bereiken en te behouden. Vooral tijdens deze coronacrisis.
  • Je leert snel en eenvoudig afvallen, zonder honger, zonder jojo-effect, zonder dieet en zonder meer te moeten bewegen.

Het is een perfecte manier om je gewicht onder controle te krijgen en weer slank te worden tijdens het verplicht binnen zitten.

Te mooi om waar te zijn?

Soms denken mensen dat dit te mooi klinkt om waar te zijn. Waarom het WEL mooi is, maar NIET te mooi om waar te zijn, wordt ook uitgelegd. De methode die je leert, wordt al sinds 2007 gebruikt en de slagingskans ligt boven de 97%.

De toegang tot deze online workshop is GRATIS.

Meld je nu meteen aan door hier te klikken, want de plaatsen zijn zeer beperkt.

VOL=VOL

Meld je nu GRATIS aan

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

overgewicht. scaled

Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

Om gezond te vermageren is in de ...

ua nfn kinderobesitas

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!