Homepagina » Straling » Uitrol 5G is compleet gestoord en stomste idee ooit. Hoogleraar luidt noodklok
Uitrol 5G is compleet gestoord en stomste idee ooit. Hoogleraar luidt noodklok

Uitrol 5G is compleet gestoord en stomste idee ooit. Hoogleraar luidt noodklok

Tientallen miljoenen 5G-antennes installeren zonder ook maar één enkele veiligheidstest te doen, is het stomste idee dat ooit uitgevonden is.

Dit zijn de woorden van emeritus hoogleraar Martin L. Pall van de Washington State University.

Hij schreef een wetenschappelijk rapport over de gezondheidsgevaren van elektromagnetische velden.

Compleet gestoord

Tijdens een conferentie vorig jaar zei dr. Pall dat de uitrol van 5G ‘compleet gestoord’ is.

Hij benadrukte dat de straling van 2G, 3G en 4G nu al wordt gelinkt aan slapeloosheid, vermoeidheid, depressie, angstgevoelens, DNA-schade, kanker en nog veel meer.

Dr. Pall legde uit hoe elektrosmog door onze mobieltjes, wifi-routers, gsm-masten en andere draadloze technologieën menselijke cellen beïnvloedt.

Geen gehoor

Eerder riepen 200 wetenschappers en artsen uit 38 landen de Europese Commissie op de uitrol van het 5G-netwerk te stoppen, totdat door middel van grootschalige studies bekend is wat precies de gevolgen zijn voor de gezondheid en het milieu.

De Commissie liet weten geen gehoor te geven aan de oproep van de artsen en wetenschappers.

Niet nodig

In april 2018 deed een tweede groepering, de International Society of Doctors for the Environment, een hernieuwde oproep om de ontwikkeling een halt toe te roepen.

Ook toen vond de Commissie het niet nodig om verder onderzoek te verrichten.

Bekijk de video van dr. Pall hieronder:

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Zonder dat je het weet heb je zelf ook 5g in huis. Ziggo activeert 5G in je modem zonder toestemming. walgelijke praktijken

  17 likes
  • De meeste mensen hebben 5G in huis, genaamd WiFi. Als de gezondheidsrisico’s zo groot zijn, hadden miljoenen mensen nu doodziek moeten zijn. Ik weerspreek de risico’s niet, maar ik vermoed wat overdrijven en fear porn.

   2 likes
   • 5G is geen wifi. Althans niet de wifi die je in huis hebt. 5G draait op een hogere frequentie, waardoor de energiedichtheid groter is.

    Deze technologie wordt ook wel 5G Wifi genoemd. Maar dat is iets anders dat je router die je in huis hebt.

    Desondanks ben ik sterk van mening dat als de ‘commissie’ niet luistert er een andere oplossing gecreëerd moet worden. Wie niet luisteren wil moet voelen.

    Meer iets in de vorm van de 5G masten leren herkennen en deze vogelvrij verklaren.

    Wanneer veel mensen er op uitgaan om doelbewust deze peperdure 5G masten stelselmatig te slopen, dan is het feest gauw afgelopen.

    Uiteraard gaan de overheid en telecom maatschappijen janken en dreigen, maar wanneer dit plan goed opgezet en uitgevoerd wordt, houdt het toch echt snel op.

    De straling penetreert namelijk ongevraagd en ongewenst je lichaam. Daarmee is het een vorm van verkrachting.

    16 likes
    • Ik bedoel, als je een mes of kogel, of lichaamsdeel ongewenst in andermans lichaam penetreert, dan is dat strafbaar. Wat is er met 5G straling anders? Dat je het niet kan zien met het blote oog?

     10 likes
    • Mensen gaan het niet doen omdat ze dan niet zullen kunnen WhatsAppen. De smartphoneverslaving is inmiddels te groot geworden.

     1 likes
   • Heel veel mensen zijn ziek zonder dat ze weten wat de oorzaak is.
    Ik kreeg op gegeven moment enorme hartkloppingen, stress en slapeloosheid.
    Na 1 week in huis gevraagd…bleek dat onze ( toen nog ouderwetse modem) vervangen was door een modem met WIFI!

    11 likes
  • Waar haal je dat vandaan?

   0 likes
 2. Beschaafde manier om heel veel mensen uit te roeien met straling

  32 likes
 3. Het verbaast me niet dat stralingen ook mede de oorzaak is van de sterfte van de bijen.

  17 likes
  • Idd. Ooit op mijn plaats een zwerm hommels dood gevonden. Van binnen verbrandt? Konden er niet lang gelegen hebben, want ik kom elke dag op mijn plaats. Vergiftiging kan volgens mij niet, want ze gaan niet allemaal naar dezelfde bloem. Het was hoogzomer. Ze zijn eenjarig, maar sterven vaak bij vorst.
   Ik weet, dat ik richting mijn huis een magnetisch veld/wind heb lopen. Vleermuizen en vogels vliegen regelmatig naar mijn achterraam.
   Heb ook ooit een ronde witte plek(diameter van 75 cm) in mijn zwembad(blauw) aangetroffen. Alsof het zeil met iets bewerkt is. Vanuit de lucht. Dezelfde plek als bij de hommels.
   Beide een aantal jaren geleden gebeurt.

   6 likes
 4. Eerst maken ze je verslaafd aan die troep en dan werken ze langzaam toe naar een overdosis.

  17 likes
 5. 7 miljard mensen moeten uitgeroeid worden , ze gaan beginnen !

  16 likes
 6. Het straatbeeld is al compleet vergald door al die stoicijns op hun schermpjes kijkende jongeren die als een stel debiele zombies geen enkele aandacht voor hun omgeving meer hebben.
  Als 5g echt zo gevaarlijk is dan is het smartphone“zombie” fenomeen snel afgelopen, NEXT….

  12 likes
 7. Koop een slijptol!

  9 likes
 8. Stel dat er nu een bindend referendum was dan konden we na een aantal onafhankelijke wetenschappelijke discussies een weloverwogen besluit nemen.Maar dat hebben we niet!
  Mvrg,Marcel

  7 likes
 9. we gaan jullie kapot maken stelletje uitvreters,dood dood dood.

  1 likes
 10. Het ergste is nog – vrees ik – dat men straks de koelkasten, wasmachines, stofzuigers zal aanpassen. Deze zullen alleen werken als ze draadloos op Internet zijn aangesloten. Ze kunnen gewoon een bom inbouwen in de nieuwe koelkasten en andere apparaten en als je te lastig bent dan blazen ze je eenvoudig op! Complottheorie of straks de werkelijkheid?

  2 likes
 11. Men doet alsof er allemaal niets aan de hand is met 5G. Op NU.nl wordt ontkenning van de gevaren gecensureerd. Op NUcheckt’s conclusie ‘onbewezen’ schreef ik als reactie: Onbewezen is omdat er miljarden mee gemoeid zijn. 3G/4G is ruwweg hetzelfde als magnetronstraling van 2.4 GHz en is bewezen schadelijk voor biologisch leven. Het verandert o.a. de aantallen/vorm van bloedcellen, verstoort melatonine productie en veroorzaakt leukemie of hersentumoren. Een ipad op schoot of een iPhone in de broekzak maakt de mens steriel. 5G wordt trouwens ook door militaire eenheden gebruikt als energetisch/biologisch wapen tegen protesterende menigten. Deze link werd na een uur stiekem uit de commentaren verwijderd zonder bericht van moderatoren: In Den Haag zijn er al testen geweest omtrent de veiligheid van 5G. https://www.healthnutnews.com/hundreds-of-birds-dead-during-5g-experiment-in-the-hague-the-netherlands/.
  Werkelijk walgelijk hoe wij in dit land langzaam worden gebrainwashed en monddood worden gemaakt. Nu.nl is eigendom van Sanoma en daar zit George Soros achter. De globalisten en wereld elite voeren inderdaad depopulatieprogrammas uit als vermeld op de Georgia Guidestones en het Coudenhove-Kalergi plan. (Merkel, Juncker, van Rompuy hebben al de Kalergi prijs gekregen).

  1 likes
 12. Ik bedoelde natuurlijk: erkenning van de gevaren van 5G wordt op NU.nl gecensureerd. Mijn bericht met link werd vandaag tot 2x verwijderd van NUcheckt/NUjij. Ben blij dat er nog andere onafhankelijke nieuwsmediasites zijn. Er bestaan werkelijk redacteuren/moderatoren die hun ziel hebben verkocht en dagelijks hun medemens voorliegen en belazeren om maar hun hypotheek te kunnen betalen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...