Buitenland

Vaccinatie Israël: ‘Dit is een nieuwe Holocaust’

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Israël is wereldkampioen vaccineren, maar daar hangt een flink prijskaartje aan. Het coronavaccin van Pfizer veroorzaakt honderden keer meer sterfgevallen onder jongeren en tientallen keer meer sterfgevallen onder ouderen dan het coronavirus, zeggen Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix-Marseille Université in Frankrijk.

De krant France-Soir sprak met het tweetal naar aanleiding van een artikel op de Israëlische website Nakim.org. Yativ en dr. Seligmann analyseerden vaccinatiecijfers uit Israël en vergeleken die met gegevens afkomstig van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Ze deden een beangstigende ontdekking en luiden de noodklok.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ze stelden vast dat er grote verschillen zitten tussen de vaccinatiegegevens die worden gepubliceerd door de autoriteiten en de cijfers die ze zelf hebben verzameld via onder andere de Israëlische nieuwssite Ynet, de database van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Iets opmerkelijks

Het tweetal keek naar de sterfgevallen die zijn gemeld tijdens de eerste grote vaccinatieperiode, die vijf weken duurde. Nadat men in Israël was begonnen met vaccineren, gebeurde er iets opmerkelijks: het aantal sterfgevallen steeg snel. 2337 van alle ruim 5000 sterfgevallen door corona, bijna de helft, deden zich voor tussen december en februari. Israël begon op 20 december met het vaccineren van de bevolking.

Binnen vijf weken na de eerste dosis overleed minstens 0,05% van alle mensen die het vaccin kregen, becijferden Yativ en Seligmann. Van de 65-plussers overleed 0,186%, wat ongeveer overeenkomt met de 0,2% die is gemeld door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Dit percentage is later door het ministerie zonder uitleg bijgesteld naar 0,005%.

Nieuwe Holocaust

De auteurs concluderen dat het Pfizer-vaccin gedurende de vaccinatieperiode van vijf weken zo’n 40 keer meer ouderen en 260 keer meer jongeren doodde dan het virus.

Het tweetal zegt te hopen dat kinderen dit bloedbad bespaard blijft. Zij spreken van ‘een nieuwe Holocaust’.

[Israel National News]

4.9 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Zoiets was teverwachten,maar niemand doet wat! We zijn roepende de woestijn!

Badmuts
Badmuts
3 jaren geleden

Yep, en als ze allemaal dood zijn, nemen de Arabieren het land over.

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

En wij maar positieve berichten krijgen over Israël, het gaat daar de goede kant op zeggen ze in de msm, maar de waarheid is bitter anders, kijk naar Duitsland, daar zijn ze al drie maanden aan het vaccineren, daar hebben zich tot nu toe maar 250.000 mensen laten vaccineren, dat meestal onder dwang omdat het hoofdzakelijk gaat om demente oudjes in het verzorgingshuis , Zwitserland dumpt 6 miljoen vaccins van astrazenica, niemand wil het.
Ik zelf werk als vrijwilliger voor automaatje, ik rij mensen die moeilijk te been zijn naar het ziekenhuis of tandarts bijvoorbeeld,, ik kreeg drie weken geleden een mailtje dat er een drukke periode zou komen om mensen te rijden naar vaccinatie centra’s, het zou druk worden dat de vrijwilligers in plaats van drie dagen twee dagen van te voren gebeld worden, de werkelijkheid is anders, ik wacht nog steeds op het eerste telefoontje….

exegese
exegese
3 jaren geleden

Dit ruimt vast lekker op , de rest komt straks aan de beurt met 5G. Alles loopt strak volgens plan.

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x