Homepagina » Gezondheid » Vaccinaties dragen eigenlijk niets bij aan de gezondheid en zijn juist eerder ziekmakend. Ex-RIVM-medewerkster onthult waarom ze ontslag nam
Vaccinaties dragen eigenlijk niets bij aan de gezondheid en zijn juist eerder ziekmakend. Ex-RIVM-medewerkster onthult waarom ze ontslag nam

Vaccinaties dragen eigenlijk niets bij aan de gezondheid en zijn juist eerder ziekmakend. Ex-RIVM-medewerkster onthult waarom ze ontslag nam

Nelleke Bakker nam vier jaar geleden ontslag bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) nadat ze op basis van haar eigen onderzoek tot de conclusie was gekomen dat vaccinaties eigenlijk helemaal niets bijdragen aan de gezondheid en juist eerder ziekmakend zijn.

Ze zag ook welke effecten de vaccinaties hadden op haar eigen kinderen.

“Mijn oudste zoon heeft heel erg gekrijst na zijn vaccinatie toen hij nog maar een paar maanden oud was,” zei ze.

Ziek maken

“Toen bleek dat het hersenhuilen was,” voegde ze toe.

De arts zei dat ze hem maar een paracetamolletje moest geven en dat het dan wel weer over zou gaan.

Langzaam maar zeker kwam Bakker tot de ontdekking dat vaccinaties kinderen ziek maken.

Overleden

Ze zei dat ze ook contact heeft gehad met veel andere ouders, waarvan kinderen in sommige gevallen zelfs overleden zijn kort na vaccinatie.

“Op een gegeven moment zie je de rode draad en merk je dat er iets niet klopt,” klonk het.

Ze ging zich verdiepen in de ingrediënten van vaccinaties: zware metalen, DNA van menselijke foetussen en dierlijk DNA.

Geen wonder

“Geen wonder dat kinderen daar ziek van worden,” aldus Bakker.

“Toen ik daarachter kwam heb ik besloten ontslag te nemen na bijna 25 jaar,” zei ze.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Relevant Today]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Mevrouw Bakker was administratief medewerkster bij het RIVM en haar mening over vaccinatie is zo valide als die van de schoonmaakster van de burelen aldaar. Overigens bestaat er niet zoiets als hersenhuilen, wat uw plaatselijke kwakzalver u ook wil doen geloven.

  17 likes
 2. Het blijft een gebed zonder eind, niet alleen de vaccinatie , maar ook antibiotica heeft chemische samenstellingen en verandert DNA soms, en de meest vreselijke bijwerkingen, en natuurlijk al die bijsluiters van andere medicijnen, en tot overmaat van ramp slikken mensen het allemaal tegelijk…..En ook nog jaren lang en in grote hoeveel heden…… Volgens mij lopen de meeste mensen zwaar vergiftend rond, het is een idiote veronderstelling dat een biologisch wezen ,,de mens ,, zo gemaakt is dat het lichaam deze zooi allemaal kan verwerken, het lijkt wel een fabriek ……..En het gek vinden dat het ook in de hersenen terecht komt ( Dementie bv)………waar zijn we in Godsnaam mee bezig…..Mag toch hopen dat er eens Artsen gaan nadenken waar ze mee bezig zijn….

  21 likes
 3. Dat vaccinaties niets bijdragen aan de gezondheid en eerder ziekmakend zijn laten de bijsluiters gewoon eenvoudigweg zien, maar veel mensen vragen er niet naar bij de dokter. Lees aub deze bijsluiters eens goed en kijk vooral eens naar de bijwerkingen die vermeld worden bij deze influenzavirus griepvaccins, daar staat het gewoon gedrukt, keihard bewijs dus, zelfs het syndroom van Guillain-Barré wordt erin vermeld en nog meer ellende, dus je bent gewaarschuwd. Mocht je te maken krijgen met een ernstige bijwerking die vermeld staat op de bijsluiter, dan kan de arts daar niet aansprakelijk voor gesteld worden, want dan had je de bijsluiter maar moeten lezen.

  https://www.rivm.nl/griep/griepprik/bijsluiters-en-productinformatie-nationaal-programma-grieppreventie

  https://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h22289.pdf
  https://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h22306.pdf
  https://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h119816.pdf

  9 likes
  • Ieder arts is eigenlijk VERPLICHT de patient van tevoren inzage te verlenen in de bijsluiter of erop te wijzen, indien de patient daar nog niet van op de hoogte is, alvorens vanuit de kant van de patient een bewuste en weloverwogen keuze gemaakt kan worden zich wel of niet te laten vaccineren. Doet een arts dat niet, dan begaat hij of zij in feite een misdaad.

   6 likes
  • Lees de bijsluiters bij elk medicijn maar eens wat voor bijverschijnselen je ervan kan krijgen. Wedden dat men bij ziekte toch de medicijnen neemt, schijnheilig noem ik dat…

   0 likes
 4. De plaag onder wetenschappers en de onverschrokkenheid van één wetenschapper naar de waarheid over menselijke retrovirussen en chronische ziekten. Haar labo en toegang tot het lab is afgesloten en de papieren met labo uitslagen in beslag genomen. In de vaccins zitten retrovirussen afkomstig van dieren mensen etc.
  Een retrovirus is een virus dat RNA-gecodeerde genen bevat in plaats van DNA. Met behulp van reverse transcriptase is het retrovirus in staat om het enkelstrengige RNA in een dubbelstrengig DNA te transformeren
  Wanneer het retrovirus een gastheer infecteert, integreert het zijn DNA in het DNA van de gastheercel, waardoor het retrovirus zichzelf kan repliceren en zich via de gastheer kan verspreiden.
  Een voorbeeld van een overdraagbaar retrovirus is het HIV-virus, dat kan cascade in de klinische symptomen van verworven immunodeficiency syndrome (AIDS)
  Een retrovirus familie bekend als xenotropische muizen leukemie virus-gerelateerde virussen (XMRV) kunnen een oorzakelijke rol spelen bij chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische myalgische encefalopathie (ME) en andere ziekten, waaronder autisme
  Sommige retrovirussen, waaronder XMRV (maar niet HIV voor zover wij weten), infecteren uw geslachtscellen, wat betekent dat ze worden overgedragen op uw nakomelingen.
  Judy Mikovits, Ph.D., viroloog, onderzoeker en oprichter onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute – onderzoekt en behandelt chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) in Reno, Nevada – raakte in controverse verwikkeld toen ze in 2009 de oudste was auteur op een artikel dat meldde dat een retrovirus dat bekend staat als xenotroop muizenleukemievirus-gerelateerd virus (XMRV) een oorzakelijke rol kan spelen bij CVS en andere ziekten, waaronder autisme.

  16 likes
 5. Er zijn heel wat mensen die dagelijks naar een dokter/huisarts gaan gewoon ermee confronteren en vragen stellen,als ieder of elk patiënt dit doet en deze vraag stelt over vaccinatie aan een de dokter/huisarts echt de waarheid maar dan ook de waarheid wil vertellen over vaccinatie, desnoods neemt men een bijbel mee of/en laat hem zweren op alles wat hem lief dat ie echt de waarheid spreekt of het nu slecht is of goed..en voor honderd procent er achter staat zonder omleidingen of gepreek dat het goed is om je in te laten Enten, raad een dokter’/huisarts dit aan vraag dan aan, of het de verantwoording wil dragen en een schade vergoeding van hem kan eisen wel even op papier zetten een handtekening erbij, bij ongewenste bijwerkingen of een ander schadelijk gevolg deze aansprakelijkheid op zich neemt ..zo niet neem dan ook geen vaccinatie..

  7 likes
 6. Het zou verboden moeten worden tot ze op z’n minst aan kunnen tonen dat het veilig is. Zelfs dat lukt hen niet, laat staan dat er bewijs is dat het ook maar iets doet of gedaan heeft.

  6 likes
 7. Vroeger moesten mensen en dieren van buitenaf eerst in quarantaine?
  Dus terug naar af, grens sluiten en dit invoeren?
  Elke interventie op een lichaam is het instabiliseren van de gezondheidszorg ?

  2 likes
 8. In 2000 kreeg ik een tetanus vaccinatie, ik had mezelf opengehaald aan een stuk oud ijzer, uit buitenwater.
  In 2001 kwam ik weer uit coma, na drie maanden ziekenhuis en met een enorme hersenbeschadiging.
  Na die injectie voelde ik me eerst dagenlang vreselijk moe en duf en werd uiteindelijk wakker in het ziekenhuis. Later hoorde ik dat het tetanus vaccin vaker een herpes encefalitis had veroorzaakt.
  In mijn geval kennelijk ook, maar sommige vinden dat dat niet kan. Ik raad het in ieder geval niemand aan!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...

nieuwsuur

Nieuwsuur onthult hoe het RIVM en de WHO ons in 2009 voor de gek hielden

In 2009 zijn we voorgelogen over de ...