Buitenland

GroenLinks-Kamerlid aangepakt na tweet over Poetin: ‘Wat een tergend laag niveau laat u hier zien’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Zolang de westerse sancties tegen Rusland van kracht zijn, vloeit er geen gas door de Nord Stream 1-pijplijn, zo heeft het Kremlin gezegd. Volgens woordvoerder Dmitri Peskov maken sancties het onmogelijk om de gaspijplijn te repareren. Critici beweren dat Rusland de pijplijn gebruikt als pressiemiddel.

GroenLinks-Kamerlid Suzanne Kröger schreef vervolgens op Twitter: “We hebben nu een Noodplan Energie nodig: stevig besparen, solidariteit in het dragen van de lasten en versnelde uitrol van duurzame energie als echt alternatief. Anders blijft Poetin z’n smerige spelletjes spelen.”

Wat een giller

Dat terwijl uitgerekend GroenLinks in maart nog opriep tot een boycot van Russisch gas. “We moeten alles doen om Poetin een halt toe te roepen en de Oekraïners te helpen. Nederland moet stoppen met het financieren van de oorlogskas van Poetin en dus met de import van Russisch gas,” aldus de partij.

Kröger krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. “En dan zelf in maart schreeuwen om een boycot van Russisch gas. Écht, wat een tergend laag niveau laat u hier zien,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Wat een giller deze tweet.”

Ontstellende domheid

“Lachwekkende domheid van GroenLinks, en een ongelofelijke onwetendheid van de geschiedenis. Zoals we de linkse politici kennen. Enorme eigendunk, een enorm gebrek aan (historische kennis) en een ontstellende domheid,” bijt neuroloog Jan Bonte haar toe.

Hij verwijst naar een speech die de Amerikaanse politicoloog John Mearsheimer in 2015 gaf aan de Universiteit van Chicago. Hij voorspelde toen al dat Oekraïne verwoest zou worden als gevolg van westerse inmenging.

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

GAS DOET BRUSSEL DE DAS OM

Bwahahaha….de inflatie stijgt kunstmatig naar maar liefst 12% (TWAALF PROCENT)…Nord Stream 1 & 2 zijn dichtgedraaid…de Gasprijs is opnieuw kunstmatig met 31 % verhoogd, die zijn beiden nog NÓÓIT zo hoog geweest…een apocalyptische MEGA-CRISIS doemt op aan de Horizon…Rusland levert das Viertes Euro-Reich geen gas meer als Counter-Sanctie & omdat de Euro-Nazis weigeren in Roebels te betalen…President Poetin heeft overigens ook al aangegeven de Collectieve Veiligheidsstructuur van Europa te willen veranderen, daar is ie nu volop mee bezig…Rusland heeft 158 Miljard Euro verdiend met Energie-Export sinds 24 februari 2022, dat compenseert een beetje die 300 Miljard die Das Viertes Euro-Reich van Rusland heeft gestolen…

De ontwikkeling van de Gasprijs per M3 laat duidelijk zien dat die gecreëerde en gemanipuleerde Explosieve prijsstijging al in December 2021 is begonnen:

Januari 2021: € 0,75

Juli 2021: € 0,88

December 2021: € 2,76

Juli 2022: € 3,44

Augustus 2022: € 4,63

Ver voor die Leugens vanuit Brussel & Den Haag dat het allemaal zou komen door Vladolf Putler en zijn Speciale Militaire Operatie in OekroNazië…Das Viertes Euro-Reich heeft gewoon willens & wetens met opzet Collectief Zelfmoord gepleegd, zodat ook de Middenklasse een stelletje Bottomfeeders wordt…De Kudde gehoorzaam Slachtvee zal door wanhoop gedreven, smeken om een Basisinkomen & dat QR-Oormerk…Dit is hoe die Nazis het graag zouden willen zien….Mijn persoonlijke guesstimate is dat de Euro-Goyim de aankomende Operatie Dark Winter 2.0 gedreven door Kou, Honger, Armoede & enorme Oversterfte dankzij die Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis, gewapend met Hooivorken & Fakkels eindelijk voorgoed af gaan rekenen met hun Führers, Parasieten van Troje & overige Nazi-Landverraders….Eenheid onder het Volk is wat die Elite-Parasieten uiteindelijk het meeste vrezen….

Ron
Ron
2 maanden geleden

Putin lacht ons vierkant uit.

Willy wonka
Willy wonka
2 maanden geleden

Ook weer zo 1 met een lege blik in de ogen!! Hersenloos crapuul! Erger me helemaal kapit aan die zwanszuigers!!

Mar
Mar
2 maanden geleden

hef gewoon de sancties (300 miljard ) tegen Rusland op en het gas vloeit weer als nooit tevoren, O wacht even dat mag niet van die yanken heel europa laat ze oren hangen naar die yanken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x