Paranormaal

Vader ontwikkelt apparaat om met overleden dochter te communiceren (video)

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vader uit de Amerikaanse staat Connecticut heeft een apparaat gemaakt waarmee hij kan communiceren met zijn overleden dochter.

Gary Galka verscheen in een aflevering van Ghost Adventures om te demonstreren hoe het apparaat de stem van een geest kan opnemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Acht jaar geleden verloor Galka zijn dochter Melissa door een auto-ongeval, maar hij zegt haar aanwezigheid sindsdien constant te voelen. Op een dag kwam ze zijn kamer binnen en kon hij haar op de bedrand voelen zitten.

Uitvinding

Die verbinding heeft hem meer dan 30 verschillende producten voor paranormaal onderzoek doen maken. Hij heeft ze allemaal vernoemd naar zijn dochter.

Galka toont hoe één van zijn apparaten een opgenomen stem laat horen: “Hoi papa, ik hou van jou.” Volgens Galka is er niemand die dergelijke apparaten voor zulke mensen maakt.

Het apparaat dat voor de aflevering wordt gebruikt als spraakrecorder is de Mel-8704-SB7-EMF meter. De uitvinding detecteert verschillende elektromagnetische veranderingen en temperatuurverschillen.

Opiniepeiling

Volgens Joe Nickell van het Center for Inquiry moet je oppassen met EMF-metingen. Het is zijn taak om op een wetenschappelijke manier te achterhalen hoe paranormaal onderzoek in elkaar zit. “Ze zijn verrast dat ze resultaten boeken in een oud huis, terwijl er allerlei bronnen zijn van elektromagnetische straling zoals zendmasten, bedrading en zonneactiviteit. Zelfs elektronische apparatuur zoals portofoons en televisiecamera’s hebben elektromagnetische velden,” aldus Nickell.

Galka verkoopt zijn apparatuur via zijn bedrijf D.A.S. Distribution Inc. Hij heeft momenteel zes werknemers in dienst. Niet iedereen heeft wetenschappelijk bewijs nodig. Uit een opiniepeiling blijkt dat meer dan een derde van de Amerikanen gelooft in geesten. In de leeftijdscategorie 18 tot 29 jaar ligt dat percentage op 45 procent.

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x