Mens en Dier

Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Noor bin Ladin, de nicht van Osama bin Laden, heeft tijdens haar eerste interview met de media gezegd dat ze fan is van Donald Trump. Ze noemt de aankomende presidentsverkiezingen ‘de belangrijkste verkiezingen in een generatie’.

Ze zegt al sinds 2015 een Trump-supporter te zijn. “Hij moet worden herkozen. Dit is van groot belang voor de toekomst van Amerika en die van de westerse beschaving als geheel.” Volgens Noor kan alleen Trump een aanslag als op 9/11 voorkomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Noor gaat in Zwitserland, waar ze is geboren, geregeld over straat met een pet met ‘Make America Great Again’ erop en krijgt dan vaak Trump-haters over zich heen.

“Er rende een vrouw van in de 50 op me af, die een harde en agressieve toon tegen me aansloeg. Ze begon tegen me te schreeuwen en zei dat Trump de slechtste president ooit was. Ze zei 3 keer tegen me dat ik dom was. Ik bleef kalm en hield mijn pet!”

Deep State

Noor, die niet religieus is opgevoed, volgt vooral de conservatieve media en vindt het zeer kwalijk dat deze media gecensureerd worden door de grote social mediaplatforms. Ook zegt ze tegen het verplicht dragen van mondkapjes te zijn en noemt ze klimaatverandering een hoax.

Op Twitter spreekt ze zich kritisch uit over mensen als George Soros en Bill Gates, en de Deep State. Zo schreef ze op 1 juli: “Trump maakt schoon schip. De Deep State gaat ten onder. Heb vertrouwen in het plan.”

Bin Ladin is de dochter van Carmen Dufour, een Zwitserse schrijfster, en Yeslam bin Ladin, een oudere halfbroer van Osama. Dufour en Yeslam zijn in 1988 gescheiden en Noor groeide vervolgens samen met haar twee zussen, Wafah en Najia, op in Zwitserland.


[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Trump heeft ISIS vernietigt, heeft de Saudis opgepakt van child/humantraffic, heeft heel veel kinderen wereldwijd bevrijd, heeft heel veel GROTE namen gearresteerd. Ik heb gehoord In january 2021 wordt alle namen bekend gemaakt. Trump heeft belooft dat hij gaat elk mens op aarde zijn vrijheid terug geven..

Het einde van de deepstate is bijna voltooid

Alex
Alex
3 jaren geleden

I guess the Leftists clowns are going to cry even more in 2020 when Trump gets reelected!

https://youtu.be/grD_IINiH9c

salvar
salvar
3 jaren geleden

misschien is het zo dat ze geen vat op hem krijgen.
hij jojot heen en weer en is moeilijk te peilen.

ik krijg ook geen hoogte van hem.

Teun
Teun
3 jaren geleden

Beste allemaal,

Wees voorzichtig met het koesteren van hoop op Tump. Geen enkele bron kan bevestigen dat hij goed is, laat staan dat hij daadwerkelijk het kwaad kan verslaan. Het kwaad vindt het heerlijk om mensen valse hoop te geven.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x