UFO

Wereldwijde inspanning voor bekendmaking buitenaards contact

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De commissie van oud-congresleden die afgelopen week de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) heeft geleid is op zoek naar internationale steun om het ‘embargo op de waarheid’ over buitenaards bezoek te doorbreken.

Vier commissieleden zetten een werelwijde campagne op om de waarheid achter het fenomeen te achterhalen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de leden is er ‘overweldigend wetenschappelijk bewijs’ voor een verband tussen de waarnemingen van onbekende toestellen en een buitenaardse intelligentie. “Als deze toestellen buitenaards blijken te zijn, is dit een zaak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties,” zei organisator van de CHD Stephen Bassett.

Internationaal fenomeen

De hoorzitting, die werd gefinancierd door de Canadese filantroop Thomas Clearwater, is ook het onderwerp van een nieuwe documentaire getiteld ‘Truth Embargo’.

Tijdens de hoorzitting vertelden de gepensioneerde luchtmachtofficieren Robert Salas, Bruce Fenstermacher en David Schindele en sergeant David Scott over ongeïdentificeerde vaartuigen boven kerninstallaties in de Amerikaanse staten Wyoming en North Dakota. Ze omschreven hoe de toestellen ballistische raketten uitschakelden en radiocommunicatie verstoorden. Twee van de officieren hadden nog nooit eerder in het openbaar over hun ervaring gesproken.

Na het horen van de getuigeverklaringen was oud-congreslid Carolyn Kilpatrick ervan overtuigd dat de overheid informatie achterhoudt over dit onderwerp. “Dit is een internationaal fenomeen en de Verenigde Staten en andere landen moeten erkennen dat er ander leven is,” zei ze.

Geheimhouding

De Canadese onderzoeker Grant Cameron beschreef documenten die hij van de Canadese overheid zou hebben gekregen waarin staat dat ‘vliegende schotels echt zijn en dat de VS hiervan op de hoogte is’. Hij begon zijn onderzoek in 1975 nadat hij in Manitoba, niet ver van de Amerikaans-Canadese grens, een aantal maanden achtereen onbekende vliegende objecten had gezien en gefotografeerd.

De oud-congresleden Lynn Woolsey en Roscoe Bartlett hebben hun handtekening niet onder de campagne gezet omdat ze minder dan een jaar geleden nog lid waren van het Congres.

Woolsey moest na de hoorzitting vooral denken aan de getuigeverklaringen van oud-militairen die al die jaren niet over hun ervaringen hebben kunnen praten of zelfs medische hulp moesten zoeken vanwege de geheimhouding waarmee het onderwerp wordt omgeven. “Ik had geen idee hoe slecht iedereen is behandeld,” zei ze.

Bartlett was onder de indruk van het gepresenteerde bewijs. Hij vindt dat de overheid de grondwet niet langer moet negeren.

Bron: Theepochtimes.com Foto: Shar Adams

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

Het zal eens hoog tijd worden.De waarheid moet boven de tafel komen of van onder het tapijt gehaald worden.Dan kan de mensheid eindelijk aan een paradijselijke wereld gaan werken.in samenwerking met alle andere werelden.Maar dan zullen wij met z,n allen(dat is ook waarom er zoveel mensen op deze planeet zijn die zij zo graag willen uitroeien) De machthebbers die de boel en de waarheid al heel lang saboteren,door list en bedrog moeten ontmaskeren en opzij zetten,de Duitsers riepen het al (Alleen was dat toen negatief bedoelt)eendracht maakt machtig.De mensheid zal versteld staan van hun eigen kracht als dezer positief gebundeld wordt.Jezus zei het al waar twee mensen in mijn naam samenkomen zal de kracht er van verdubbelen.word wakker mensheid.deze levende planeet is zo ontzettend mooi,en wil zelfs nog mooier worden.Maar wel met onze hulp!!!! in liefde pietje bell

BAHM
BAHM
11 jaren geleden

In eerste instantie waren alle files op YouTube te vinden in volle lengte. Al deze links zijn nu plotseling verdwenen. Hebben we het nu over Disclosure of hebben we het over censuur. Enig idee waarom deze links niet meer te vinden zijn….? een bezorgde wereldburger.

vincen
vincen
11 jaren geleden

Nu het US congres deze getuigen heeft gehoord en verklaart dat de overheid info achterhoud, kan de overheid dit toch niet langer negeren.

Mark
Mark
11 jaren geleden

Is dit satire of menen deze mensen dit echt?

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x