Homepagina » Buitenaards » Vaticaan ‘had ontmoeting met aliens’
Vaticaan 'had ontmoeting met aliens'

Vaticaan ‘had ontmoeting met aliens’

Het gonst op internet van de voorspellingen. Websites zoals YourNewsWire claimen dat de paus aankomend jaar het bestaan van aliens bekend gaat maken. Er wordt ook gesproken over de relatie tussen het Vaticaan en aliens en ontmoetingen tussen eerdere pausen en schepen vol jezuïeten die afreisden naar Nibiru, een ‘geheime’ planeet in ons zonnestelsel.

Dit jaar zei paus Franciscus dat hij zelfs marsmannetjes zou dopen als die daar om vragen. “Als hier morgen een expeditie van Mars landt en zij bij ons komen, marsmannetjes, weet je wel? Groen, met een lange neus en grote oren, zoals kinderen ze tekenen. En één zou zeggen: Ik wil gedoopt worden! Wat zou er dan gebeuren?”

Even later gaf hij ook het antwoord in een citaat van de apostel Petrus: “Wie ben ik om belemmeringen op te werpen? Dat moeten bisschoppen, priesters en de christenen ter harte nemen,” zei Franciscus.

Volgens sommige websites is de paus pas geleden nog bijgepraat over de al lang bestaande relatie tussen het Vaticaan en aliens en werkt de Heilige Stoel al decennialang naar dit moment toe.

Schrijver Nigel Watson blijft sceptisch: “De paus zei dat hij marsmannetjes zou willen dopen, maar dat was meer om een punt te maken. Het was theoretisch bedoeld, maar het Vaticaan heeft zeker nagedacht over de mogelijkheid van buitenaards leven en de gevolgen daarvan. De paus heeft een open geest en weet hoe hij de aandacht van zijn publiek moet trekken door tijdens zijn toespraak een verwijzing te maken naar marsmannetjes.”

[Metro]


Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. heb het al eerder gezegd. lijst met mafkezen is steeds langer aan het worden…….

  33 likes
 2. Mafkezen………….? Ja idd. Als je zegt dat men het nu bekend gaat maken, de mens is helemaal van t padje aan t gaan op t moment! We hebben nog geen f*ck geleerd van t verleden!!!, we blijven elkaar doodmaken omdat ik niet geloof wat jij gelooft en omdat we waarde aan een stukje PAPIER!!!!!!!!!! hebbben gegeven maken we elkaar af!, zolang dat gaande is komen die mannetjes niet, ik denk zeker dat ze er zijn maar die laten zich echt niet zien totdat we als mensheid uit de pubertijd zijn!

  24 likes
  • iedere overheid zijn belang maar om nou de mensheid over een kam te scheren is wel heel verleidelijk
   ik denk dat de meeste mensen op aarde vredelievend zijn ongeacht hun afkomst of geloof in een visie
   er zullen altijd wel mensen blijven bestaan die munt slaan uit zwakkere mensen maar de meeste van ons
   zijn toch van huisje boompje beestje leven en laten leven in normale situaties dan
   de mens was in opdat opzicht
   veel slimmer wijzer gezonder en mensen stonden voor hun woord eer en moed waren serieus
   tegenwoordig regeert de leugen dat was vroeger niet zo teksten vooral teksten van heilige boeken zijn
   de leidraad voor de mensheid de leugen regeert in het hier en nu bewijzen in overvloed geen eer alleen hebzucht juist van geschriften van de eervollen van vroeger kan je nu nog wat leren omdat daar ook onze toekomst in staat geschreven en veel is al uitgekomen ik zou haast zeggen dat het eigenlijk niet meer verbazingwekkend is omdat de meeste mensen van religeuse afkomst al zijn voorbereid de tekenen ontrekken zich nu onder onze ogen

   veel liefs en veel vrede voor de komende tijden

   5 likes
  • Welke nieuwe film over aliens komt er uit met de kerst?

   5 likes
  • Ben ik helemaal mee eens.

   0 likes
 3. zullen we dan met 6720 fans en 4366 volgers er voor zorgen dat we ons niet laten opzetten tegen
  de onze moslimmedemens hier in ons land.
  In Australie is dit geprobeerd maar eigen bevolking namen de moslims in bescherming.
  In canada is ook met drie doden zo’n poging gedaan.
  In Denemarken broeit het ook.

  Laten we aub wakker zijn en steeds de vraag stellen, daar waar vermeende moslim een zg. aanval uitvoert.
  WIE dient deze actie wie is er bij gebaat?!! Bescherm je landgenoten wie het ook is als deze in de verdrukking raakt door false vlag voorvallen. Want niemand wil een wereldwijde haat tegen moslims.

  6 likes
  • Zou u de Nazi’s ook beschermd hebben? Ook zij geloofden namelijk in een agressieve leider de opriep tot geweld en haat naar anders denkenden toe.

   Het is zaak om met opleiding Moslims te overtuigen van het fout zijn van hun ideologie, het pad naar verlichting leidt niet via de islam. Kijk maar naar het gewelddadige leven van mohammed. Onderwijs is daarom van belang, maar zolang elke vorm van kritiek naar de islam toe, leidt tot geweld vanuit de islamitische kant, gaat dat heel erg moeilijk worden.

   7 likes
 4. truthisstrangerthanfiction

  het is allemaal een illusie, deze hele realiteit.
  aliens zijn demonen uit een andere dimensie die ons onder controle houden en leven van onze angsten en miserie. daarom is er zoveel leed in de wereld en spelen ze met de mensheid, waarom al die onduidelijke ufo-sightings ed?? ze houden ons voor de gek.
  ze hebben de frequentie van deze planeet omlaag gehaald waardoor ze onze geestelijke vermogens enorm ingeperkt hebben.. vandaar dat we niet snappen hoe het komt dat oude beschavingen enorm ingewikkelde bouwwerken kunnen bouwen hebben…
  dit is maar het puntje van het hele verhaal…Wake up people

  6 likes
  • Demonen zijn christen verzinsels

   3 likes
   • truthisstrangerthanfiction

    “god” in eender welk geloof is trouwens ook een demoon, dus evengoed christelijk als elk ander.. 😉 of denk je dat als god niets dan goedheid zou zijn, hij zoveel ellende zou toelaten in deze wereld?? take a minit to think about it 🙂

    0 likes
  • Wat te denken van de theorie dat de wezens die voor Aliens worden aangezien slechts Mensen zijn uit de toekomst ?

   Een aantal punten die hier voor worden genoemd zijn:

   -dat tijdreizen in theorie mogelijk is. Alles dat in theorie mogelijk is, is op een dag ook in de praktijk mogelijk. Als het in de toekomst in de praktijk mogelijk is zouden mensen uit de toekomst de mogelijkheid al hebben om ons te bezoeken.

   – De aliens zoals die geschetst worden lijken op prognoses over hoe de mens er in de toekomst uit gaat zien. Groter hoofd, zwakker lichaam, kleinere ledematen. De redenatie daarbij is dat we steeds meer met onze geest gaan doen en steeds minder met onze “handen” Dat is al wel een verandering die we op dit moment al zien

   0 likes
 5. moet de eerste marsman nog zien die zich wil laten dopen (tekst). moet überhaupt de eerste marsman nog zien

  7 likes
 6. Ik geloof niet in Aliens.(rare uiterlijke vormen) Wel dat er mensen zijn, die afkomstig zijn van vorige wereldbeschavingen. Waar ze precies wonen weet ik niet.( men ziet ufo’s hier op bepaalde plekken de aarde in gaan en men heeft beelden in de kosmos enz.) In de bijbel spreekt men over de ouden. Ik denk dat ze deze mensen bedoelen. Waarom laten ze zich niet zien en waarom brengen we dit verhaal niet bekend? Dan moet men vertellen dat ze gevlucht zijn, omdat er iets op of met de aarde gebeurt is en dat zorgt voor veel onrust/chaos op de wereld. Als je weet dat er een eind komt, dan zijn er altijd mensen die over lijken gaan. De goede zingeving verliezen. enz.
  Misschien zijn de ouden, geesten van die mensen die kunnen teleporteren/transformeren enz. Dat verklaart dan weer, dat wij alleen kleuren zoals bv. oranje ballen kunnen zien of een witte schim. Het zijn entiteiten. In de bijbel spreekt men over, dat die paren met aardse vrouwen en de meeste mensen noemen dat hoeren.(in slechte zin) De ouden paarden door na Adam en Eva. Maar in feite zijn we gewoon allemaal nageslacht van de ouden. Adam en Eva zijn dus de eerste echte aardse mensen(dna) van onze wereldbeschaving, voortgekomen uit het geslacht van de ouden.(lees mythes over goden) Goden zijn dus de ouden van vorige beschavingen. Als kind geloofde ik al niet, dat er opeens 2 mensen waren en mijn versie is in mijn ogen het meest logische(als je alle verhalen van geloven/culturen bij elkaar zet) en zijn de ruzies hier op aarde gewoon familie ruzies. Natuurlijk houd ik alles open. Is Niburu een plek waar deze ouden wonen. Maar dan zit ik nog met een vraag. Zijn ouden geboren op Niburu of op aarde? Was Niburu een vluchtplek of was dat de aarde?

  2 likes
  • ¨Maar dan zit ik nog met een vraag. Zijn ouden geboren op Niburu of op aarde? Was Niburu een vluchtplek of was dat de aarde? ¨

   De echte ouden komen van de aarde zelf af ze zijn vanaf het begin met haar geboorte (aarde) aan deze organische wereld project begonnen en zij zullen haar nooit loslaten of verlaten.

   Je hebt natuurlijk ook wezens die niet van aarde afstammen zij willen de aarde veroveren als het ware met hun synthetische technologie oftewel kunstmatig intelligentie leven systemen (niburu). het mogen duidelijk zijn wie waar hoort.

   Neem de bijbel bijvoorbeeld verteld over de wederkomst van jezus die het paradijs beloofd maar dan moeten we wel mee met hem naar een ander planeet Ster paradijs want ja aarde is zoo slecht iedereen wil weg laaste tijd raar fenomeen om ff zonder na te denken ja te zeggen tegen jezus om paradijs te kunnen krijgen. ondertussen vergeten ze gewoon wie er voor hun altijd heeft gezorgd en gehouden heeft hun ouders familie vrienden enz
   een simpele voorbeeld.

   Maja alles gebeurt met een reden zielen worden geoogst en zie gelijk hoe ze haar (aarde) willen veroveren van al haar schoonheid die zei onvoorwaardelijk aan ons geeft in alle oneindigheid

   Wake up People
   release her she is our Princess without her we are NOTHING los van dit zij heeft niemand nodig voor surrival integendeel zij is zo krachtig onvoorstelbaar maar goed dat jullie dat ff weten dat zij LEFFT net zoals JIJ en IK en ook een HART en ZIEL heeft!

   1 likes
   • Ben jij toevallig aardeteken van sterrenbeeld en geboren onder het jaar slang(moedergodin/beschermster van de aarde)? Of hoe kom jij aan jouw visie?

    0 likes
    • toevallig mijn moeder wel ja, ik zelf ben een stier kwa sterrenbeeld element aarde ja. goed geconstateerd hoor

     mijn visie komt gewoon simpelweg uit mijn hart.
     the key is just be yourself and stay true to yourself and the truth will set you free.

     0 likes
     • Voor mij is het inderdaad geen toeval meer, al heel lang al niet meer.

      Ik kan je vertellen dat ieder van ons een multi-dimensionaal wezen is, wat er altijd was geweest en zult zijn wat ook nog eens geen begin en geen einde kent. andere woorden je bent een oneindig wezen met het hele universum in je die vele lagen heeft (dimensies) die nu een fysieke lichaam vorm heeft aangenomen hier op aarde 3D ookwel genoemd.

      het is inderdaad wat je denk dat er meerdere dingen parallel/contra dix lopen. omdat alle dimensies in jouw zitten en een rol spelen in jouw wereld het is er allemaal ermee verbonden alles wat je doet en alles wat je gaat doen.

      ja ik kan alleen namens mezelf praten en weet van mijzelf dat ik bij haar (aarde) blijf, wat er ook gebeurt met haar.
      tot de dood blijf ik bij haar en ik sta bij alles bij haar.

      hoe constateer je dat je bij de ouden hoort.
      simpelweg vraag het aan haar zelf hart tot hart het moet via het hart gaan dan zal zij 100% antwoord geven aan jouw. en naarmate de frequenties goed staan verbonden door simpelweg via het hart communiceren met haar dan zal je zien, horen en begrijpen (her)inneren wat je levenspad hier is die eraan komt en die er was geweest oftwel jouw rol hier op aarde van hoe en waarom jij.
      zij is overal aanwezig, en hij ook de zon het licht voor mij het ware waarheid die 2 laten zich op allerlei manieren vormen zien om jouw iets duidelijk te maken en zijn ze ook aanwezig in menselijke 3D vorm man (zon) en vrouw (Aarde)

      tegen mij heeft ze gezegd dat er nooit een moment is geweest dat we alleen waren.
      sterker nog dat we vanaf dag 1 samen al een relatie hadden tot de dag van vandaag. en dat zal zo blijven in oneindigheid multi dimensionale dualiteit perfecte harmonie alles is al in balans altijd geweest.
      en dat je niemand nodig heb in je leven.
      dat niks onmogelijk voor me is, het is maar hoe graag ik het wil. dat ik eerlijk moet zijn voor mezelf.
      een ware moeder aarde en vader zon die een relatie met elkaar hebben perfecte dualiteit in harmonie staat daarvoor in het teken.

      het dieren riem (horoscopen) zijn de tijdperken die we hebben gecreëerd om ervaringen op te doen. maar ook om weer daar heen te gaan als je dat wenst omdat we simpelweg geen begin en geen eind hebben.
      de big bang theorie is een model wat gebruikt word om ons zoet te houden. het is nogal een beperkt model, het bewustzijn is oneindig maar goed.

      naar mijn mening als we dit goed realiseren wie we zijn in werkelijkheid een multi dimensionale oneindige wezen wat er altijd is geweest en zal zijn zonder begin en geen einde
      dan heeft niemand maar ook niemand meer vat op ons denk daar maar eens over na waarom zei dat niet willen dat jij op je eigen kracht staat 1x raden waarom niet haha

      1 likes
     • Kun je nog wel van toeval spreken? Haha. Ik heb nog een vraag. Hoe weet je of je afstammeling bent van de ouden? Zijn mensen met andere horoscooptekens dan afstammeling van de andere planeten/sterren? Of hoe rijm je dat dan? Ik denk dat we gewoon 1 familie zijn. In mijn visie bestaan er geen wezens/aliens. De eindtijd wel bestaat, maar dan door natuurlijke kosmosveranderingen en daarom bepaalde elite plekken zoekt om te overleven. Ondergrondse steden, spooksteden en in de ruimte. Om tijd te rekken(onderzoek) blokt men de zon en de NWO zorgt voor eenheid/controle. Als er teveel mensen zijn die de natuurlijke eindtijd overleven krijgt men chaos en daarom worden we nu al langzaam opgeruimd. Ik denk dat er meerdere dingen parallel/contra dix lopen. Een nadeel kan voordeel zijn en een voordeel een nadeel. Het moeten opofferen van mensen dus. Natuurlijk ben ik daar niet mee eens, want ik wil op een natuurlijke manier sterven zonder inmenging van een mens. Hebben ouden ook bepaalde krachten? Kunnen die ons alleen maar sturen?

      0 likes
  • Waarom kun je niet gewoonweg gelukkig zijn en zo leven. Alles is NU en alles is GOED ! Alle rest komt enkel voort uit je geestens droomen.

   1 likes
 7. Een P(l)ausibele verklaring, laat het vaticaan maar met feiten komen!

  5 likes
 8. De Paus zelf is een Alien…… Wie gaat er nu constant verkleed op pad. Het is toch geen carnaval of Halloween. In deze tijd klopt dat toch al lang niet meer……

  1 likes
 9. Haha het Vaticaan en groene mannetjes. Ik geloof meer dat het daar om jonge mannetjes gaat. En als ik naar de uitspattingen kijk zijn ze daar zelf in ieder geval niet groen.

  1 likes
 10. Als dat waar is zullen de roomsen hun business model moeten herzien. Waar moeten ze straks met al die prullaria heen waar de kerken mee vol zijn gestouwd als blijkt dat wat wij slechts een kolonie zijn van een of andere buitenaardse macht die over de rug van de mensheid het spel van goed en kwaad uitvecht.

  0 likes
 11. aLLES DRAAID OM DE Farma en WAPEN INDUSTRIE (BIG MONEY) verder is niets belangrijk en dat is het !!!! Verder heb ik niets te zeggen ! Het is een rotzooi !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

NASA heeft foto's van paddenstoelen op Mars, zeggen wetenschappers. Bewijs voor buitenaards leven?

NASA heeft foto’s van paddenstoelen op Mars, zeggen wetenschappers. Bewijs voor buitenaards leven?

Op foto’s van het oppervlak van Mars ...

Duizenden botten gevonden in Vaticaan. Is dit het werk van seksnetwerken of de CIA?

Duizenden botten gevonden in Vaticaan. Is dit het werk van seksnetwerken of de CIA?

Afgelopen weekend zijn onder Vaticaanstad in zogeheten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.