Buitenaards

Vaticaan ‘had ontmoeting met aliens’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gonst op internet van de voorspellingen. Websites zoals YourNewsWire claimen dat de paus aankomend jaar het bestaan van aliens bekend gaat maken. Er wordt ook gesproken over de relatie tussen het Vaticaan en aliens en ontmoetingen tussen eerdere pausen en schepen vol jezuïeten die afreisden naar Nibiru, een ‘geheime’ planeet in ons zonnestelsel.

Dit jaar zei paus Franciscus dat hij zelfs marsmannetjes zou dopen als die daar om vragen. “Als hier morgen een expeditie van Mars landt en zij bij ons komen, marsmannetjes, weet je wel? Groen, met een lange neus en grote oren, zoals kinderen ze tekenen. En één zou zeggen: Ik wil gedoopt worden! Wat zou er dan gebeuren?”

Even later gaf hij ook het antwoord in een citaat van de apostel Petrus: “Wie ben ik om belemmeringen op te werpen? Dat moeten bisschoppen, priesters en de christenen ter harte nemen,” zei Franciscus.

Volgens sommige websites is de paus pas geleden nog bijgepraat over de al lang bestaande relatie tussen het Vaticaan en aliens en werkt de Heilige Stoel al decennialang naar dit moment toe.

Schrijver Nigel Watson blijft sceptisch: “De paus zei dat hij marsmannetjes zou willen dopen, maar dat was meer om een punt te maken. Het was theoretisch bedoeld, maar het Vaticaan heeft zeker nagedacht over de mogelijkheid van buitenaards leven en de gevolgen daarvan. De paus heeft een open geest en weet hoe hij de aandacht van zijn publiek moet trekken door tijdens zijn toespraak een verwijzing te maken naar marsmannetjes.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronny
Ronny
7 jaren geleden

heb het al eerder gezegd. lijst met mafkezen is steeds langer aan het worden…….

kuijpers
kuijpers
7 jaren geleden

Mafkezen………….? Ja idd. Als je zegt dat men het nu bekend gaat maken, de mens is helemaal van t padje aan t gaan op t moment! We hebben nog geen f*ck geleerd van t verleden!!!, we blijven elkaar doodmaken omdat ik niet geloof wat jij gelooft en omdat we waarde aan een stukje PAPIER!!!!!!!!!! hebbben gegeven maken we elkaar af!, zolang dat gaande is komen die mannetjes niet, ik denk zeker dat ze er zijn maar die laten zich echt niet zien totdat we als mensheid uit de pubertijd zijn!

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

moet de eerste marsman nog zien die zich wil laten dopen (tekst). moet überhaupt de eerste marsman nog zien

frans
frans
7 jaren geleden

zullen we dan met 6720 fans en 4366 volgers er voor zorgen dat we ons niet laten opzetten tegen
de onze moslimmedemens hier in ons land.
In Australie is dit geprobeerd maar eigen bevolking namen de moslims in bescherming.
In canada is ook met drie doden zo’n poging gedaan.
In Denemarken broeit het ook.

Laten we aub wakker zijn en steeds de vraag stellen, daar waar vermeende moslim een zg. aanval uitvoert.
WIE dient deze actie wie is er bij gebaat?!! Bescherm je landgenoten wie het ook is als deze in de verdrukking raakt door false vlag voorvallen. Want niemand wil een wereldwijde haat tegen moslims.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x