Gezondheid

Veelbelovende combinatie 100 keer effectiever tegen kankercellen dan chemotherapie. Deze wetenschappers laten zien hoe

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vitamine C en antibiotica zijn tot wel 100 keer effectiever tegen kankercellen dan chemotherapie, zo blijkt uit nieuw onderzoek.

Door patiënten antibiotica en vervolgens vitamine C te geven worden kankercellen in feite uitgehongerd, waardoor ze afsterven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Vitamine C en het antibioticum dat werd gegeven, doxycycline, zijn niet giftig en kunnen de bijwerkingen van bestaande behandelingen dus drastisch verminderen.

Veelbelovende stof

“Dit is nog meer bewijs dat vitamine C en andere niet-giftige verbindingen een rol kunnen spelen in de strijd tegen kanker,” zei hoofdonderzoeker Michael Lisanti van de Universiteit van Salford.

“Uit onze resultaten blijkt dat het een veelbelovende stof is, die kan worden toegevoegd aan bestaande behandelingen om de terugkeer van tumoren en uitzaaiingen te voorkomen,” voegde professor Lisanti toe.

Onderzoekers van de universiteit gaven kankercellen, die glucose gebruiken als brandstof, drie maanden lang steeds hogere doses doxycycline.

Ernstig verzwakt

Vervolgens werd vitamine C aan de cellen toegevoegd. Hierdoor werden de cellen ernstig verzwakt, omdat de energietoevoer werd afgesneden.

De onderzoekers ontdeden de cellen vervolgens van glucose, waarna ze afstierven.

100 keer effectiever

Uit het onderzoek, dat in het tijdschrift Oncotarget is gepubliceerd, blijkt dat de combinatie van vitamine C en doxycycline bijna 100 keer effectiever is tegen kankercellen dan standaardbehandelingen.

In maart dit jaar ontdekte de universiteit dat alleen vitamine C al tot 10 keer effectiever werkt tegen kankercellen dan medicijnen.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maarten
maarten
7 jaren geleden

De Doxycycline…? ,maar de vit C, in fikse hoeveelheden, samen met gezonde voeding, word in de homeopathie allang voorgeschreven. Niks nieuws.
Ik heb onder tussen een enorm wantrouwen voor ‘wetenschappers’. Te vaak berichten dat ‘wetenschappers’ iets ontdekt hebben dat in ‘alternatieve’ GENEESKUNDE allang bestaat maar niet erkent word door de moderne symptoom-pillen verkopers.
Wie zijn die ‘wetenschappers’?

Maarten Vananderoye
Maarten Vananderoye
7 jaren geleden

Teveel vitamine C innemen kan bij een ander studie kanker veroorzaken… en ook nog de nieren en de lever beschadigen… Het is mij wat met die studies die elkaar soms tegenspreken.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
exegese
exegese
7 jaren geleden

Dit gaat vermoedelijk geen succes worden. Aan vitamine C is immers geen klap te verdienen.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x