Buitenaards

“Aliens en UFO’s in ’s werelds diepste meer”

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rond het Russische Baikalmeer zijn in de Sovjettijd een aantal waarnemingen van UFO’s en aliens gedaan. De waarnemingen werden onder het tapijt geveegd door de autoriteiten, maar later gelekt naar de media. Dat schrijft de krant The Siberian Times.

Militaire duikers zouden in het Baikalmeer op aliens zijn gestuit en daarnaast zijn er in de omgeving van het meer meldingen gedaan van ‘ruimteschepen’. Het gaat onder meer om ‘sigaarvormige’ objecten in de lucht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Reddingswerker Vyacheslav Lavretevich herinnerde zich dat hij op een dag aan boord was van een jacht toen er een enorme oplichtende schijf uit het water kwam. Het object verblindde de bemanning enkele seconden en bleef daarna enkele minuten in de lucht hangen, om vervolgens plotseling in het niets te verdwijnen. Lavretevich schat dat het object een doorsnee had van 500 tot 700 meter.

In 1977 zaten wetenschappers V. Alexandrov en G. Seliverstov op 1200 meter diepte in een duikboot toen ze plotseling een vreemde ‘gloed’ zagen. Alexandrov: “Het was net alsof onze duikboot van boven en van de zijkant werd beschenen met twee grote zoeklichten. Een minuut later was het weer donker.”

"Aliens en UFO's in 's werelds diepste meer"
Alexey Tivanenko (NTV)

In 1982 zouden zeven militaire duikers aliens in het Baikalmeer hebben gezien. Geschiedkundige Alexey Tivanenko zei: “Op een diepte van 50 meter zagen ze drie meter lange wezens in strakke zilverkleurige pakken. Ze hadden geen duikuitrusting bij zich en droegen alleen een helm.”

Op 17 april 1987 zagen inwoners van het plaatsje Koerma in de regio Irkoetsk naar eigen zeggen een enorme vliegende schotel. “We waren met een groep van 13. Het was ongeveer 0.20 uur,” zei Valery Roedentsov uit het nabijgelegen dorp Shida. “Eén van onze jongens liep de tuin in en riep ons. Hij wees met zijn vinger naar de lucht. Op 150 meter boven ons hing een reusachtige vliegende schotel. Uit het object kwam een paarse straal. Aan weerszijden van het object zaten gele openingen.”

Op 16 mei 1990 werd een UFO gezien in het dorp Koedara-Somon in de autonome republiek Boerjatië. Inwoner Olga Fedorova herinnerde zich dat alles ineens geel kleurde. “De schotel had een doorsnee van ongeveer 30 meter,” zei Vasily Timofeev, een andere inwoner. “Het object scheen fel.”

“Uit deze schijf kwamen mensen in glimmende en flikkerende kostuums,” zei Margarita Tsybikova. Olga legde uit: “Ik zag drie mensen in glimmende gele pakken.” Ook Marina Zimireva was getuige van de schotel. “Er waren geen ramen zichtbaar,” zei ze. “Ik heb voor mezelf besloten dat het mensen waren. Ze zagen eruit als mensen.” Toen de ‘aliens’ zagen dat ze werden bekeken, keerden ze terug naar hun ruimteschip en vlogen ze weer weg, aldus de dorpsbewoners.

[The Siberian Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob
Bob
9 jaren geleden

Inmiddels ben ik wel zo ver dat ik vrij zeker weet dat er buitenaards leven bestaat, en dat ze de aarde al lang bereikt hebben. Er is simpelweg te vaak iets wat in die richting wijst om het af te doen als toeval of welk excuus je ook mag verzinnen. Voor mij staat vast dat buitenaards leven op aarde rond loopt.

De vraag is echter, wat doe je met die informatie. Als het zo is dan wordt het door iets of iemand onder de radar gehouden en die gene wil blijkbaar niet dat het bekend wordt. De kans dat ik dus ooit verder kom dan nieuwsberichten op deze site is niet heel realistisch. Iets wat wereldschokkend nieuws zou moeten zijn gaat dus eigenlijk als een nacht kaars uit want eerlijk is eerlijk, wr veranderd helemaal niks, of we nou wel of niet in buitenaards leven geloven, onze invloed is simpelweg veel te beperkt.

Bud
Bud
9 jaren geleden

In de tussenwereld (Bardo) waar we in het hier en nu zijn,
staan demonen en engelen niet op 1 lijn.
We wanen ons levend op weg naar de dood
en schenken buitenaardse wezens onze zielennood.
Zweefteven leren, Het met ascenderen
zodat we door sterven het buitenaardse be-erfen.
Neem eens een Entheogeen? En ervaar het buitenaardse in leen.
😉
https://www.youtube.com/watch?v=FS2G1ZZOoVY

gerda
gerda
9 jaren geleden

In een land waar veel liefhebbers van wodka rondlopen kan je zoiets verwachten ! Hahaha … even serieus ik geloof erin maar zoals een voorganger zegt: Het blijft in de alternatieve sfeer hangen zonder iets concreets. Voor je baan en pensioen kan je beter maar niet te ruim denken !

Faith
Faith
9 jaren geleden

”Voor je baan en pensioen kan je maar beter niet te ruim denken”? Alsof je met oogkleppendenken de realiteit kan verandereren zodat ie jouw het beste uitkomt. Die grote leugen dus. Dan komt de klap alleen maar harder aan als idd blijkt dat de overheid, maar vooral ook jij jezelf een worst voor de neus gehouden hebt.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x