Homepagina » Gezondheid » Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken: “Ik vind dit verschrikkelijk”
Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken: "Ik vind dit verschrikkelijk"

Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken: “Ik vind dit verschrikkelijk”

Injectienaalden van het veelgebruikte merk Terumo moeten onmiddellijk van de markt worden gehaald omdat er lijm uit kan komen. Dat zeggen experts in het tv-programma Dossier EenVandaag. Miljoenen van deze naalden worden gebruikt in ziekenhuizen en voor vaccinaties.

De productieproblemen bij Terumo Europe zijn al jaren bekend, maar met de informatie is tot nu toe nog niets gedaan. De vaccinatienaalden worden nog steeds op grote schaal verkocht grote farmaceuten zoals GlaxoSmithKline en Merck.

Een klokkenluider heeft zich met informatie over het schandaal gemeld omwille van de patiëntveiligheid, nadat het bedrijf weigerde de problemen op te lossen. Uit gelekte interne documenten, foto’s en videobeelden blijkt dat de lijm die wordt gebruikt om de naald vast te zetten niet goed uithardt en in het lichaam van de patiënt kan komen.

Artsen zijn niet alleen ongerust over de samenstelling van de lijm, maar ook de mogelijkheid dat stukjes lijm resulteren in bloedklontering met ernstige gevolgen als trombose en hersenbloedingen.

Doofpot

De klokkenluider zei dat het probleem al minstens vier jaar speelt, maar dat alles binnenskamers wordt gehouden. “Het is een soort doofpot,” zei hij. “Iedereen weet het al lang, maar niemand durft erover te praten. Ze spelen al jaren met de gezondheid van mensen, denken alleen aan geld en verkopen leugens aan klanten.”

Volgens de klokkenluider is er in Nederland met minimaal honderdduizenden naalden iets mis. Sanofi Pasteur MSD en GlaxoSmithKline gebruiken de naalden voor vaccins die worden geleverd aan het RIVM voor het Nederlandse Rijksvaccinatieprogramma. De vaccinaties voor DKTP, BMR en Hepatitis A zijn voorzien van de naalden van Terumo.

Niet verbaasd

Vooral jonge kinderen krijgen vaccinaties toegediend op consultatiebureaus. “Ik vind dit verschrikkelijk,” zei kinderarts Gavin Ten Tusscher. “Je hebt ze blootgesteld aan iets dat potentieel gevaarlijk is. Niet alleen de stoffen die in de lijm zitten, die de hormoonhuishouding kunnen verstoren, maar je hebt ook deeltjes die los kunnen breken.”

Professor Heneghan van de Universiteit van Oxford is niet verbaasd dat het probleem niet eerder is opgemerkt. Het probleem is volgens hem dat een fabrikant eindeloos kan doorgaan met produceren, tot wel 20 jaar zonder dat er iemand naar kijkt.

Falend toezicht

“Dit is een schoolvoorbeeld van falend toezicht,” zei hij. “Dat dit zomaar door kan gaan, dat deze producten nog steeds op de markt komen, dat moeten de Inspectie en andere toezichthouders zich enorm aantrekken.”

De lijm bestaat voornamelijk uit BADGE (bisfenol A diglycidylether) en BPA (bisfenol A). Beide stoffen staan te boek als hormoonverstorend en worden in verband gebracht met vruchtbaarheidsproblemen, borstkanker, overgewicht en prostaatkanker.

sitestat

[EenVandaag]


Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Het wordt tijd dat we het dogma van de vrije markt eens loslaten. Winstbejag veroorzaakt perverse prikkels. Wanneer het algemeen belang in het geding is, zoals bij medische zorg, maar ook bij banken en openbaar vervoer, dan moet het collectieve belang vóór de winst komen. Maak de zorg en de farmaceutische industrie collectief bezit met onafhankelijk toezicht.
  Geld is macht en macht corrumpeert.

  10 likes
 2. Wow.
  Weer een mokerslag voor de farmaceutische maffia en natuurlijk ook de toezichthouders.
  Het is 2015 en technisch is van alles en nog wat mogelijk.
  Maar dat gegraai maakt werkelijk alles kapot.
  Ook leven en vertrouwen.
  Het goede nieuws is dat er niets mis is met de vaccins zelf?
  Ach nee, natuurlijk niet, het goede nieuws is dat er -alweer- een klokkenluider in het spel is.
  Steun http://www.sdnl.nl/klokkenluiders.html

  9 likes
 3. Voor mij geen verrassing. Het hele medische cirquit gaat om geld, niet om het genezen van ziekte. Is al heel lang zo. Maar nog steeds willen mensen er niet aan. Artsen zijn echt helemaal niet betrouwbaar, die weten dit zelf ook heel goed.

  9 likes
 4. Geen zorgen , de politiek zorgt er wel weer voor dat deze zaken snel weer vergeten worden. We weten inmiddels wel wie zij vertegenwoordigen.

  5 likes
 5. Ik val er de laatste tijd ook over. Toezichthouders, elke branche heeft er een. Maar ze doen geen reet behalve handje ophouden en bonussen ontvangen. Terwijl deze organisaties dit soort misstanden moeten opsporen en rapporteren. Maar dat doen ze niet. Ik heb bv problemen met UPC en Vodafone. Ik bel de ACM en dan mag je van hun website een stom briefje downloaden en zelf opsturen. Nee zo wordt er wat opgelost.Dus ik zeg Break the System!!

  4 likes
 6. Ieder schadelijk element is er natuurlijk een teveel. Maar wat de inhoud van het vaccinatiespuitje doet, vooral bij kinderen, das jukt kein toten Zeeman, blijkbaar.
  Een Duitse uitgebreide studie met 1500 jongeren die ieder 1500 vragen moesten beantwoorden bewijst onomstotelijk dat niet gevaccineerde kinderen gezonder zijn.
  Een rijdende trein kan moeilijk gestopt worden.

  4 likes
 7. Je moet maar zo denken dat ze gaan krijgen wat ze anderen toewensten. De realiteiten gaan zich scheiden. Zorg dat je met je energieën op Aquarius frequency blijf zitten. Dan kan je in deze turbulente tijden niets gebeuren.

  2 likes
 8. Botox wordt anders nog steeds gretig en vrijwillig toegedient. Als ze daar dezelfde spuiten voor gebruiken kon er wel eens een aanzienlijk deel elite ineens ziek worden. Al was het maar van het idee alleen al. Of zouden ze zover niet kunnen denken?

  2 likes
 9. Er zijn wel degelijk mensen van onafhankelijk instituten die dat wel doen, maar die worden weer afgeslacht(opzij gezet in functie). Vorig jaar heeft die/een man(klokkenluider) toch zelfmoord daarom gepleegd.(iets met zorgcontrole/steekpenningen enz. door nieuwe manager van buitenaf, die boven hem stond).
  Belangrijke instanties/organisaties/bedrijven worden momenteel overgenomen door de globaliserende macht! Dat is wat er nu gebeurt. Agenda 21/EU/NWO. Ook op andere continenten. Bijkomend probleem is dat er veel virtueel gebeurt en daarom niet meteen zichtbaar is. Landen bestaan dus eigenlijk niet meer. Voor ons wel, maar voor hen niet.

  0 likes
 10. Het is de paniek die uitslaat omdat mensen dit niet pikken. En wie zei ergens dat Belgen nog slapen?

  http://www.echtekrant.be/nieuws/gedachten.pdf

  0 likes
 11. Ja, laten we het vooral over de naalden hebben.

  Daarna is alles vast weer in orde, want de vaccins zijn veilig euuhh wetenschappelijk frauduleus bewezen.

  Goed dat er iig minder vaccins zullen worden toegediend.

  Vitamine – en andere injecties zijn plots toch ook eng geworden.

  0 likes
 12. In het plastic van de naalden , zullen waarschijnlijk bewust deze stoffen zijn gedaan.
  typisch bij vaccinatienaalden. dit is echt verdacht, en zeker niet per ongeluk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...

nieuwsuur

Nieuwsuur onthult hoe het RIVM en de WHO ons in 2009 voor de gek hielden

In 2009 zijn we voorgelogen over de ...