Homepagina » Gezondheid » Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken: “Ik vind dit verschrikkelijk”
Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken: "Ik vind dit verschrikkelijk"

Veelgebruikte vaccinatienaalden kunnen kankerverwekkende stoffen lekken: “Ik vind dit verschrikkelijk”

Injectienaalden van het veelgebruikte merk Terumo moeten onmiddellijk van de markt worden gehaald omdat er lijm uit kan komen. Dat zeggen experts in het tv-programma Dossier EenVandaag. Miljoenen van deze naalden worden gebruikt in ziekenhuizen en voor vaccinaties.

De productieproblemen bij Terumo Europe zijn al jaren bekend, maar met de informatie is tot nu toe nog niets gedaan. De vaccinatienaalden worden nog steeds op grote schaal verkocht grote farmaceuten zoals GlaxoSmithKline en Merck.

Een klokkenluider heeft zich met informatie over het schandaal gemeld omwille van de patiëntveiligheid, nadat het bedrijf weigerde de problemen op te lossen. Uit gelekte interne documenten, foto’s en videobeelden blijkt dat de lijm die wordt gebruikt om de naald vast te zetten niet goed uithardt en in het lichaam van de patiënt kan komen.

Artsen zijn niet alleen ongerust over de samenstelling van de lijm, maar ook de mogelijkheid dat stukjes lijm resulteren in bloedklontering met ernstige gevolgen als trombose en hersenbloedingen.

Doofpot

De klokkenluider zei dat het probleem al minstens vier jaar speelt, maar dat alles binnenskamers wordt gehouden. “Het is een soort doofpot,” zei hij. “Iedereen weet het al lang, maar niemand durft erover te praten. Ze spelen al jaren met de gezondheid van mensen, denken alleen aan geld en verkopen leugens aan klanten.”

Volgens de klokkenluider is er in Nederland met minimaal honderdduizenden naalden iets mis. Sanofi Pasteur MSD en GlaxoSmithKline gebruiken de naalden voor vaccins die worden geleverd aan het RIVM voor het Nederlandse Rijksvaccinatieprogramma. De vaccinaties voor DKTP, BMR en Hepatitis A zijn voorzien van de naalden van Terumo.

Niet verbaasd

Vooral jonge kinderen krijgen vaccinaties toegediend op consultatiebureaus. “Ik vind dit verschrikkelijk,” zei kinderarts Gavin Ten Tusscher. “Je hebt ze blootgesteld aan iets dat potentieel gevaarlijk is. Niet alleen de stoffen die in de lijm zitten, die de hormoonhuishouding kunnen verstoren, maar je hebt ook deeltjes die los kunnen breken.”

Professor Heneghan van de Universiteit van Oxford is niet verbaasd dat het probleem niet eerder is opgemerkt. Het probleem is volgens hem dat een fabrikant eindeloos kan doorgaan met produceren, tot wel 20 jaar zonder dat er iemand naar kijkt.

Falend toezicht

“Dit is een schoolvoorbeeld van falend toezicht,” zei hij. “Dat dit zomaar door kan gaan, dat deze producten nog steeds op de markt komen, dat moeten de Inspectie en andere toezichthouders zich enorm aantrekken.”

De lijm bestaat voornamelijk uit BADGE (bisfenol A diglycidylether) en BPA (bisfenol A). Beide stoffen staan te boek als hormoonverstorend en worden in verband gebracht met vruchtbaarheidsproblemen, borstkanker, overgewicht en prostaatkanker.

sitestat

[EenVandaag]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Nieuwsfeiten die onze samenleving zo kenmerken, verzameld door Arie Goedhart
5 jaren geleden
John
John
5 jaren geleden

Wow.
Weer een mokerslag voor de farmaceutische maffia en natuurlijk ook de toezichthouders.
Het is 2015 en technisch is van alles en nog wat mogelijk.
Maar dat gegraai maakt werkelijk alles kapot.
Ook leven en vertrouwen.
Het goede nieuws is dat er niets mis is met de vaccins zelf?
Ach nee, natuurlijk niet, het goede nieuws is dat er -alweer- een klokkenluider in het spel is.
Steun http://www.sdnl.nl/klokkenluiders.html

Jim
Jim
5 jaren geleden

Voor mij geen verrassing. Het hele medische cirquit gaat om geld, niet om het genezen van ziekte. Is al heel lang zo. Maar nog steeds willen mensen er niet aan. Artsen zijn echt helemaal niet betrouwbaar, die weten dit zelf ook heel goed.

henk001
henk001
5 jaren geleden

Het wordt tijd dat we het dogma van de vrije markt eens loslaten. Winstbejag veroorzaakt perverse prikkels. Wanneer het algemeen belang in het geding is, zoals bij medische zorg, maar ook bij banken en openbaar vervoer, dan moet het collectieve belang vóór de winst komen. Maak de zorg en de farmaceutische industrie collectief bezit met onafhankelijk toezicht.
Geld is macht en macht corrumpeert.

m.b
m.b
5 jaren geleden

Geen zorgen , de politiek zorgt er wel weer voor dat deze zaken snel weer vergeten worden. We weten inmiddels wel wie zij vertegenwoordigen.

Mike
Mike
5 jaren geleden

Ik val er de laatste tijd ook over. Toezichthouders, elke branche heeft er een. Maar ze doen geen reet behalve handje ophouden en bonussen ontvangen. Terwijl deze organisaties dit soort misstanden moeten opsporen en rapporteren. Maar dat doen ze niet. Ik heb bv problemen met UPC en Vodafone. Ik bel de ACM en dan mag je van hun website een stom briefje downloaden en zelf opsturen. Nee zo wordt er wat opgelost.Dus ik zeg Break the System!!

Peter C.
Peter C.
5 jaren geleden

Ieder schadelijk element is er natuurlijk een teveel. Maar wat de inhoud van het vaccinatiespuitje doet, vooral bij kinderen, das jukt kein toten Zeeman, blijkbaar.
Een Duitse uitgebreide studie met 1500 jongeren die ieder 1500 vragen moesten beantwoorden bewijst onomstotelijk dat niet gevaccineerde kinderen gezonder zijn.
Een rijdende trein kan moeilijk gestopt worden.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Er zijn wel degelijk mensen van onafhankelijk instituten die dat wel doen, maar die worden weer afgeslacht(opzij gezet in functie). Vorig jaar heeft die/een man(klokkenluider) toch zelfmoord daarom gepleegd.(iets met zorgcontrole/steekpenningen enz. door nieuwe manager van buitenaf, die boven hem stond).
Belangrijke instanties/organisaties/bedrijven worden momenteel overgenomen door de globaliserende macht! Dat is wat er nu gebeurt. Agenda 21/EU/NWO. Ook op andere continenten. Bijkomend probleem is dat er veel virtueel gebeurt en daarom niet meteen zichtbaar is. Landen bestaan dus eigenlijk niet meer. Voor ons wel, maar voor hen niet.

Faith
Faith
5 jaren geleden

Het is de paniek die uitslaat omdat mensen dit niet pikken. En wie zei ergens dat Belgen nog slapen?

http://www.echtekrant.be/nieuws/gedachten.pdf

Faith
Faith
5 jaren geleden

Je moet maar zo denken dat ze gaan krijgen wat ze anderen toewensten. De realiteiten gaan zich scheiden. Zorg dat je met je energieën op Aquarius frequency blijf zitten. Dan kan je in deze turbulente tijden niets gebeuren.

x

Check Also

immunoloog

Immunoloog (ex-RIVM): Geen tweede lockdown, wel vitamines slikken

Het afkondigen van lockdowns tot er een ...

griepprik

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x