Paranormaal

‘Spookdokter’ vastgelegd op camera in verlaten ziekenhuis

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Spookjager Jamie-Leigh Brown (21) schrok zich een hoedje toen ze foto’s had laten ontwikkelen die ze in een verlaten ziekenhuis had gemaakt. Op één van de foto’s is een ‘spookdokter’ te zien.

Brown heeft de foto gemaakt in één van de gangen van het St Thomas’s Hospital in het Engelse Stockport. Brown en haar collega-spookjagers waren zo afgeleid door mysterieuze voetstappen die ze boven zich hoorden dat ze de foto’s op dat moment niet goed hebben bekeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Liftschacht

Het team rende het gebouw uit. Toen Brown de foto’s later liet ontwikkelen ontdekte ze de spookdokter op de achtergrond. “Ik schrok ervan,” zei ze tegen The Sun. “Hij staat in een liftschacht. Een vriend van me liep juist richting de plek waar de geest was.”

“We gingen er alleen naartoe om rond te kijken,” ging ze verder. “We hoorden steeds voetstappen boven ons, maar hadden daar verder niets gezien.”

Armenhuis

Door de jaren heen zijn vele duizenden psychiatrische patiënten behandeld in St Thomas’s Hospital. Het verlaten gebouw werd meer dan 10 jaar geleden gesloten. Vroeger deed het dienst als armenhuis, waar gevangenen barbaars werden behandeld.

Drie jaar geleden was het gebouw te zien in een aflevering van de serie Most Haunted, schrijft de Daily Mirror. Volgens de website Paranormaldatabase.com zijn er ook andere geesten gezien in het ziekenhuis, waaronder die van een vrouw die gekleed was als een zuster of non.

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Een andere dimensie gefotografeerd.

helder
helder
8 jaren geleden

Spookjager Jamie-Leigh Brown (21) schrok zich een hoedje toen ze foto’s had laten ontwikkelen die ze in een verlaten ziekenhuis had gemaakt. Eigen schuld, geen medelijden! Wie gaat er nou foto’s maken en een verlaten oud ziekenhuis !!!

speedmaster
speedmaster
8 jaren geleden

ja, bron “the sun”, dan zal het wel juist zijn! en de foto bovenaan is weer superduidelijk!

Ph
Ph
8 jaren geleden

Plaatje inzoomen, is gewoon een reflectie van haar vriendje;)

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x