Binnenland

Ga je op reis naar Syrië? Zeg je bankrekening dan maar vaarwel! Waarom we binnenkort gevangen zitten in een werkelijkheid waarin geen politie meer nodig is

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De opstand van de boeren in Nederland en ook in Duitsland laat zien wat er al decennia is voorbereid: afschaffing van privé-eigendom en publieke middelen, en afschaffing van zelfstandige mensen.

Wat hiervoor in de plaats komt is een almachtig superviserend systeem, aangestuurd door slechts enkele superrijken, schrijft Tom Zwitser van uitgeverij De Blauwe Tijger.

Dit controlesysteem is gericht op toekomstbeheersing, het toewerken naar een onomkeerbare werkelijkheid als enig vaststaand gegeven.

Telefoontje

Een vaste baan kun je van de ene op de andere dag kwijt zijn. Een bedrijf kan zonder verdere rechtsgang van je worden afgenomen. Datzelfde geldt voor je huis of je bankrekening.

Een vriend van Zwitser ging enkele maanden geleden met een internationaal journalistengezelschap naar Syrië.

Toen hij terugkwam, kreeg hij een telefoontje van de Rabobank met de mededeling dat hij ‘niet langer klant kon blijven’.

Geen politie meer nodig

Dat terwijl hij in Syrië geen geld had opgenomen en alles deed om de reis in anonimiteit te kunnen maken.

Toch mocht hij er van de bank niet geweest zijn.

Heel binnenkort zitten we gevangen in een werkelijkheid waarin vrijwel geen politie meer nodig is, merkt Zwitser op.

Alle macht geconcentreerd op één plek

Overtreed je de codes van het systeem, dan verlies je je bankrekening, je hypotheek, je boerderij, je bedrijf, je werk. Dit gebeurt nu al.

“Het gaat niet om stikstof, PFAS, enzovoorts,” aldus Zwitser.

De nieuwe werkelijkheid is er één waarin alle macht geconcentreerd is op één plek, en alle anderen van die plek zijn uitgesloten, besluit hij.

[De Blauwe Tijger]

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
3 jaren geleden

Power to the People.

Sander
Sander
3 jaren geleden

Dat gaan de mensen nooit accepteren, dan maar geen bankrekening, dan maar geen sofi nummer of paspoort. De mensen zullen in opstand komen, als het heel laat is. Mooi geschreven stuk trouwens.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
3 jaren geleden

Die geconcentreerde macht van de duistere cabal/illuminati/zwarte adel zal echter niet lang in stand kunnen worden gehouden, het bewustzijn van de mensheid groeit namelijk en waardoor deze duisternis zal moeten gaan plaats maken voor een ‘kracht’ die wel in dienste staat van de gehele mensheid.

thomas
thomas
3 jaren geleden

tja dan zal ook de bitcoin geblokeerd moeten worden ik denk dat dit meer een keuze is om niet te doen dan volledig onmogelijk hoe ver die ontwikkeling is weet ik niet wat ik wel weet is dat er bepaalde progrommas nog steeds door de firewall van china heen kunnen en met de satelieten van spacex wordt het internet hooguit van spacex dus niet van europa tenminste wat van de sattelieten komt ik houdt dit bij en ze hebben niet alle ingredienten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x