Homepagina » Binnenland » Ga je op reis naar Syrië? Zeg je bankrekening dan maar vaarwel! Waarom we binnenkort gevangen zitten in een werkelijkheid waarin geen politie meer nodig is
Ga je op reis naar Syrië? Zeg je bankrekening dan maar vaarwel! Waarom we binnenkort gevangen zitten in een werkelijkheid waarin geen politie meer nodig is

Ga je op reis naar Syrië? Zeg je bankrekening dan maar vaarwel! Waarom we binnenkort gevangen zitten in een werkelijkheid waarin geen politie meer nodig is

De opstand van de boeren in Nederland en ook in Duitsland laat zien wat er al decennia is voorbereid: afschaffing van privé-eigendom en publieke middelen, en afschaffing van zelfstandige mensen.

Wat hiervoor in de plaats komt is een almachtig superviserend systeem, aangestuurd door slechts enkele superrijken, schrijft Tom Zwitser van uitgeverij De Blauwe Tijger.

Dit controlesysteem is gericht op toekomstbeheersing, het toewerken naar een onomkeerbare werkelijkheid als enig vaststaand gegeven.

Telefoontje

Een vaste baan kun je van de ene op de andere dag kwijt zijn. Een bedrijf kan zonder verdere rechtsgang van je worden afgenomen. Datzelfde geldt voor je huis of je bankrekening.

Een vriend van Zwitser ging enkele maanden geleden met een internationaal journalistengezelschap naar Syrië.

Toen hij terugkwam, kreeg hij een telefoontje van de Rabobank met de mededeling dat hij ‘niet langer klant kon blijven’.

Geen politie meer nodig

Dat terwijl hij in Syrië geen geld had opgenomen en alles deed om de reis in anonimiteit te kunnen maken.

Toch mocht hij er van de bank niet geweest zijn.

Heel binnenkort zitten we gevangen in een werkelijkheid waarin vrijwel geen politie meer nodig is, merkt Zwitser op.

Alle macht geconcentreerd op één plek

Overtreed je de codes van het systeem, dan verlies je je bankrekening, je hypotheek, je boerderij, je bedrijf, je werk. Dit gebeurt nu al.

“Het gaat niet om stikstof, PFAS, enzovoorts,” aldus Zwitser.

De nieuwe werkelijkheid is er één waarin alle macht geconcentreerd is op één plek, en alle anderen van die plek zijn uitgesloten, besluit hij.

[De Blauwe Tijger]

 Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Power to the People.

  10 likes
 2. Dat gaan de mensen nooit accepteren, dan maar geen bankrekening, dan maar geen sofi nummer of paspoort. De mensen zullen in opstand komen, als het heel laat is. Mooi geschreven stuk trouwens.

  10 likes
  • helemaal mee eens Sander, als dat heel erg snel gaat. Probleem is echter dat het heel geleidelijk gaat. In feite gebeurd dat al doordat we internet en mobile telefoons gebruiken. Wij denken dat dat gemaakt is ter vermaak en omdat het zo handig is, maar is in wezen al een deel van die gecontroleerde staat. En zo trappen we steeds verder in die val. Op het laatst ben je zo afhankelijk, dat je in onze maatschappij niet meer zonder kan. Jammer maar helaas.

   15 likes
   • Dan maak je jezelf toch afhankelijk? Niemand dwong je om zo’n achterlijke smartphone aan te schaffen en al je appies en mail en weet ik wat te bewaren. Je kunt makkelijk zonder, heb al 20 jaar dezelfde mobiel, een oude Nokia met bellen en sms, bewaar er niks op want waarom zou ik? Prepaid dus geen maandelijkse kosten. Geen smart tv geen totaal gecomputeriseerde auto, niks van die onzin, een 12 jaar oude derdehands laptop met een Linux programma want windows is te zwaar. Maar de nekwervels van mensen zijn aan het vervormen door het buigen naar hun God, de smart of i-phone. Het is gewoon een verloren zaak, allang.

    13 likes
    • Binnenkort kun je niet meer zonder je Smartphone:
     – Betalen / Bankieren
     – Reizen via het openbaar vervoer
     – Zaken doen bij diverse grote instanties omdat je alleen nog kunt inloggen via een APP (zullen er steeds meer worden)
     – Niet meer bellen (Oude telefoons straks niet meer mogelijk ivm nieuwe afmetingen chip)
     – Niet meer over straat zonder gevolgd te worden door Big Brother
     – Etcetera

     Maar voorlopig doe ik het ook nog zonder Smartphone, zolang ik kan.
     Jeff heeft gelijk, de ellende komt in kleine hapjes zodat de massa het steeds weer slikt. Dat is ook veel eenvoudiger dan in hongerstaking te gaan wat ook geen zin heeft.

     5 likes
  • Geloof er niets van, mensen laten zich alles, maar dan ook alles afpakken. Er wordt een beetje gemord en gescholden, maar dat is het dan ook. Zolang de supermarkten nog vol liggen, auto voor de deur, 2x vakantie per jaar, gaat er gewoon niets gebeuren.

   8 likes
 3. Die geconcentreerde macht van de duistere cabal/illuminati/zwarte adel zal echter niet lang in stand kunnen worden gehouden, het bewustzijn van de mensheid groeit namelijk en waardoor deze duisternis zal moeten gaan plaats maken voor een ‘kracht’ die wel in dienste staat van de gehele mensheid.

  6 likes
  • @Mrs No-one, die kracht die ten dienste moet komen voor de mensheid, dat ben je zelf. Dat moet uit ieder mens zelf komen. Dan hebben we pas echt een samenleving. Nu is het ieder voor zich omdat iedereen alleen maar aan het overleven. Maar samen leven betreft de mens zelf. Iedereen moet dan zijn ware leven gaan leren kennen zodat je uiteindelijk een echte samenleving krijgt. Wat nu de samenleving wordt genoemd, o.a. door de politiek, is slechts een verdeeld volk dat gecontroleerd wordt. Het is een schijn-samenleving, een leugen om de schijn op te houden terwijl iedereen intussen geplunderd wordt. Dat zal (volgens diverse bronnen) inderdaad niet lang meer duren. Maar er zal wel een schok de wereld over gaan en er zal wel een hoop onrust opsteken doordat er openbaring komt over de elite. En daarbij, iedereen die nog nergens van af weet zal onrustig worden als het systeem straks ineens instort. Dan zien veel mensen zich met zichzelf geconfronteerd omdat velen nog deel uit maakten van het systeem, wat er dan ineens niet meer is.

   6 likes
  • Ja, maar het ontwikkelen van het vooropgestelde plan gaat waarschijnlijk wel sneller als ons collectief bewustzijn of eensgezindheid. Desalniettemin prijs ik je optimisme en je hoop op een goede afloop.

   2 likes
  • Ik weet precies wat je bedoelt en ik ben daarom ook niet bang.Integendeel!

   0 likes
 4. @Rene. Kijk maar uit met dat contante geld. Het is tegenwoordig allemaal witwassen en de media slikken het kritiekloos. Hoe vaak lees je niet dat “de politie in een woning contant geld aantrof” zonder te benoemen van welk onderliggend misdrijf sprake is. Ook meneer Knot van de DNB wil contant geld liefst vandaag uitroeien en zo de burgers hun weerbaarheid afnemen. Ze zijn er goed in alles te criminaliseren terwijl ze zichzelf crimineel gedragen. Ik mag hier niet oproepen om het geld van de bank te halen want zelfs die oproep is een misdrijf. Het OM doet graag mee aan de witwas manie. Verkeersboetes leveren kennelijk niet genoeg op. Ik adviseer iedereen zich niet door de staat te laten intimideren. Dat ze drugscriminelen pakken en kaalplukken, akkoord. Maar blijf met je poten van de burger die zijn eerlijk verdiende centen thuis in de kluis bewaard af. En overheid, maak eerst je eigen huis eens schoon. Het is een rotzooi bij de politie, het OM, de belastibgdienst en in de zorg. Nederland is een doodziek land dat enkel bij de gratie van intimidatie overeind blijft

  9 likes
 5. Het allergrootste probleem is dat de meesten het nog steeds niet (willen) zien. Ze hanteren het principe van de spreekwoordelijke kikker in de pan met water die heeeeel langzaam heter en heter wordt.Het punt dat we te laat zijn komt van zelf en zonder twijfel.
  de oplossing is echter heel simpel : ZE HEBBEN ONZE VRIJWILLIGE MEDEWERKING HEEL HARD NODIG !!!!!

  Stop dus met stemmen op bewezen oplichters en leugenaars, luister niet naar leugens om ons bang te maken. werk niet klakkeloos mee aan alles wat ze ons opleggen. massale burgerlijke ongehoorzaamheid legt het hele systeem in no time volledig plat.
  Om een simpel voorbeeld te geven : Als iedereen die een boete, belasting of andere heffing betaalt consequent 1 eurootje teveel over zou maken gaan ze alles in het werk stellen dat terug te storten, want dat moet ! Het systeem loopt krakend en piepend muurvast. Als 1 iemand iets weigert te betalen komen ze het desnoods onder dreiging van vuurwapengeweld bij je halen, als heeeel veel mensen weigeren kan het systeem dat onmogelijk aan. Als 1 man het systeem op welke wijze dan ook ondermijnt, komen ze je geheid arresteren, als heeeeel veel mensen dat doen is er geen kruid tegen gewassen. Als ze weer een smerige oorlog ontketenen om zich weer eens flink te verrijken en er gaat niemand naar het front om te vechten is de lol er gauw vanaf. Als er geen politieagent meer te vinden is die hun smerige spelletjes nog ondersteunt en kiest voor het welzijn van zijn medemens, dan wil ik zien wat er gebeurt. Laat ze in hun eigen sop gaarkoken en snap dat ze ons kei en kei hard nodig hebben om onze eigen ondergang te faciliteren. Hoe dom moeten we zijn om dat toe te staan ????? En ik spreek hier inderdaad over wij en zij, dat is ook iets waar “zij” een bloedhekel aan hebben. Dat maakt dingen duidelijk, en dat is zeker hun bedoeling niet.

  7 likes
 6. Dit systeem kan alleen maar werken als iedereen het stilzwijgend accepteert!

  6 likes
 7. Geen smartphone mee nemen, dan kunnen ze je niet traceren. De spion in de broekzak hoeft echt niet. Anders weten ze alles van je.

  5 likes
 8. Er zit een financiele/economische crisis aan te komen,ik ben bang dat die misbruikt gaat worden om het contante geld af te schaffen.Iedereen zal dan gedwongen worden om de onderhuidse chip (teken van het beest) te accepteren alleen daarmee kan je nog kopen of verkopen.Heeft alles te maken met de N.W.O.

  4 likes
 9. prepaid pinpas van maestro, simpledcard iedere crimineel heeft er een geen slimme crimineel wast wit via een bankrekening op naam..

  3 likes
 10. het is hier nu al erger dan in de DDR ..”het vrije Westen”

  3 likes
 11. tja dan zal ook de bitcoin geblokeerd moeten worden ik denk dat dit meer een keuze is om niet te doen dan volledig onmogelijk hoe ver die ontwikkeling is weet ik niet wat ik wel weet is dat er bepaalde progrommas nog steeds door de firewall van china heen kunnen en met de satelieten van spacex wordt het internet hooguit van spacex dus niet van europa tenminste wat van de sattelieten komt ik houdt dit bij en ze hebben niet alle ingredienten

  1 likes
 12. De overheid controleert de technologie, dus ook de burgers.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

leger

Leger ingezet bij boerenprotest in Den Haag: ‘Nederlandse regering is bang’

Verbaasde reacties op de inzet van het ...

zeespiegel

Waarom bangmakerij over de zeespiegel voor onze kust volstrekte flauwekul is (het verhaal dat iedere Nederlander zou moeten lezen)

Journalist Rutger Bregman heeft een boekje geschreven ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.