Homepagina » Het Complot » Verloren gewaande beelden laten zien hoe WTC 7 instort na reeks explosies. Gecontroleerde sloop?
Verloren gewaande beelden laten zien hoe WTC 7 instort na reeks explosies. Gecontroleerde sloop?

Verloren gewaande beelden laten zien hoe WTC 7 instort na reeks explosies. Gecontroleerde sloop?

Zeventien jaar geleden werden de Twin Towers in New York vernietigd. Er zakte op 11 september 2001 nog een derde gebouw als een kaartenhuis in elkaar: WTC 7.

Er zijn verloren gewaande beelden opgedoken die laten zien hoe het gebouw rechtstandig instort na een reeks explosies die zichtbaar en hoorbaar zijn, schrijft de website Natural News.

In het filmpje zijn lichtflitsen te zien waarna het gebouw, dat niet door een vliegtuig werd geraakt die dag, instort met een snelheid bijna gelijk aan die van een vrije val.

Pudding

Mensen die zich afvroegen waarom dit gebouw zomaar instortte terwijl het niet door een vliegtuig was geraakt, werden lange tijd afgeschilderd als complottheoretici.

Eenieder die dit filmpje bekijkt zal zich echter ongetwijfeld hetzelfde afvragen.

Hoe stort een solide stalen constructie in elkaar terwijl het slechts minimale schade heeft opgelopen? En hoe kan het dat het als een pudding in elkaar zakt?

Oud hotel

Als je nog steeds niet overtuigd bent, vergelijk de beelden dan met dit filmpje van een oud hotel in Las Vegas dat gecontroleerd werd gesloopt.

Je ziet en hoort soortgelijke lichtflitsen en explosies, waarna het gebouw net als WTC 7 rechtstandig in elkaar stort.

Bekijk de beelden van WTC 7 hieronder:

[Natural News]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

65 reacties

 1. Glashelder: controlled demolition. WTC 1 & 2 springladingen in combinatie met mini-nukes onder beide torens. WTC 6: waarschijnlijk ook een mini-nuke onder het gebouw. Met dank aan Israel.

  8 likes
  • Overduidelijk gemanipuleerde beelden. WTC 7 was aan de andere kant zwaar beschadigd door het instorten van een twin tower, welke puin tegen en op WTC 7 kwamen. De beelden en films zijn te vinden op internet.

   11 likes
   • oh ja??? building 7 stond NIET naast de WTC torens, is BS wat je schrijft, maar kom toon zo’n fimpje waar building 7 naast de WTC staan en gelieve dan de beelden te tonen waar puin van de WTC torens 7 geraakt zouden hebben, en ter uwe informatie de torens verpulverde tot stof nog voor iets de grond raakte er was enkel stof, zie naar de beelden ALLE GEBOUWEN NAAST WTC BLEVEN INTACT en building 7 zou dan door puin geraakt zijn wat ver van de WTC torens stonden?
    Wat voor getrol is me dit zeg!

    11 likes
  • De eigenaar Larry Silverstein zegt toch zelf : In samen spraak met de brandweer heeft hij besloten het gebouw op te blazen …en we made that decission to pull it and we watch the building collapse.
   ( maar de gedachte dat een eigenaar en een chef van de brandweer mogen beslissen of een gebouw in New- York zomaar opgeblazen mag worden is belachelijk,brandweer lui gaan hier niet over hebben de expertise niet en mogen dat nooit beslissen en een eigenaar al helemaal niet ,zeker niet in een rampgebied waar het een chaos is overal mensen lopen en hulpverleners etc,op film zie je ook agenten in paniek tegen mensen schreeuwen ga hier weg ze blazen de boel op ,( die hebben gehoord dat het gebouw 43 verdiepingen tegen de grond gaat….zo iets wordt echt niet ff beslist door ….wie eigelijk.

   2 likes
   • hier heb ik docu over gezien met idd die Silverstein die zei: en we made that decission to pull it and we watch the building collapse. Was met brandweer en burgemeester van NY

    2 likes
    • Met pull it wordt niet het opblazen van het gebouw bedoeld, maar het terugtrekken van de brandweerlieden..

     https://sites.google.com/site/wtc7lies/%22pull%22%3Dwithdrawfirefightersfromdanger

     6 likes
     • “weet ge roy wat je vergeet in uw getrol??”

      Nee hoor, ik vergeet niets.. Hij geeft ze geen “opdracht” om terug te trekken, hij zei dat het hem het vestandigst leek.

      Quote
      “I remember getting a call from the, er, fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, “We’ve had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.” And they made that decision to pull and we watched the building collapse.

      Oftewel , de brandweer heeft de order gegeven, niet hij..

      Had je nog iets misschien?

      5 likes
     • weet ge roy wat je vergeet in uw getrol??

      Die Silverstein was enkel eigenaar van building 7 waar NSA, CIA, en al de rest hun kantoren hadden, leg mij en iedereen eens uit hoe een BURGER huisbaas larry SILVERSTEIN opdracht kon geven aan de brandweer om volgens u terug te trekken? Die heeft geen bevoegdheid om dat te doen… Alleen de burgemeester en politie kunnen dat commando geven. Je gaat los over de bewijzen die uit de mond van de huisbaas building 7 komt… Diezelfde huisbaas die in 2000 VOOR 9/11 nieuwe bouwplannen had, hij vertelde het allemaal zelf
      T’feit dat je niets weerlegt over die Silverman, demolition pull up, (daar zeggen ze dat ook 🙂 ) niets gezien hebt van CNN en nieuwsdiensten VS die de bommen die afgaan prachtig laten horen, brandweermannen ook bommen die afgaan in die torens mee op band hebben staan niets heb je gezien, en je ZWIJGT over Larry dat is een burger die brandweer gaat commanderen, hihihi ja alleen trollen opereren zo doorzichtig….

      1 likes
     • Speciaal voor de trollen…
      hahaha in gans die VS hebben ze door wat er met 9/11 gebeurde, de hoofdrolspelers via MSM alibi’s hadden dat ze toevallig op 9/11 naar, tandarts moest van de vrouw hahaha prachtig onderuit gehaald….
      15 min dodelijke tv voor de eigenaar Silvertstein van building nr 7

 2. Building 7 is op onverklaarbare wijze ingestort en kan volgens de wetenschap nooit zonder een zetje te hebben gekregen en zonder te zijn geraakt door de hoeven zijn gegaan.

  Maar vind deze nieuwe video in eerste oogopslag verre van betrouwbaar.

  Of de oude bekende video’s zijn bewerkt en zijn de explosies eruit gemonteerd of deze nieuwe video is gemanipuleerd en zijn de explosies erin gemonteerd.

  7 likes
 3. Ik zou zweren dat ik het flimpje met “ontploffende ramen” van building 7 al pakweg 10 jaar geleden gezien heb.
  Maar Natural News heeft het over “long lost footage recently found” en linkt naar Real Video Emily Windsor die de video “last month” heeft geplaatst. Ik ga nog verder onderzoek doen en ben benieuwd wat de andere onderzoekende reageerders gaan vinden.

  10 likes
  • Een Russische ex-militair (D. A. Khalezov) heeft een zeer uitgebreid boek geschreven (gratis te downloaden) met zijn visie over wat er gebeurde (nl mininukes). Telkens een Rus spreekt, luister ik zeer aandachtig …

   7 likes
   • @wysiwygman,

    Beste, ik ken deze man inclusief de lange versie van de docu, echter, deze visie is in het leven gezet voor degenen die te dicht bij de waarheid zouden komen.

    Heb heel lang in dit verhaal geloofd totdat ik Dr. Judy Wood heb gezien.
    Ik zal proberen te achterhalen waar ik heb gezien of gelezen dat dit van die Rus niet klopt maar is al tijdje geleden dus weet niet of ik het nog vind en dan zult u het met mijn woord moeten doen helaas!

    Gladiator
    ps
    de docu van Dr. Judy Wood bekijken kan overigens geen kwaad, al is het maar om het ook eens van haar kant met een open vizier te bekijken!

    8 likes
  • ps.

   Sorry, vergat ff mede te delen dat Tower 7 hoogstwaarschijnlijk wél gecontroleerd opgeblazen is!!

   Gladiator

   12 likes
  • 2 en een half uur niks zeggende docu… Zuchtt NEXT

   3 likes
 4. @ Gladiator, weg met ons, en alle gelijkgestemden,
  Kom op, Brian. Je weet wat ze zeggen.
  Sommige dingen in het leven zijn slecht,
  Ze kunnen je echt boos maken.
  Andere dingen laten je gewoon vloeken en vervloeken.
  Als je kauwt op het kraakbeen van het leven,
  Mopper niet, geef een fluitje!
  En dit zal ertoe bijdragen dat dingen het beste uitkomen
  En
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven!
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven
  Als het leven heel verrot lijkt,
  Er is iets dat je bent vergeten!
  En dat is lachen en glimlachen en dansen en zingen,
  Als je je op de vuilstort voelt,
  Wees geen domme klunsen,
  Pak gewoon je lippen en fluit – dat is het ding!
  En kijk altijd op de zonnige kant van het leven
  Kom op!
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven
  Want het leven is heel absurd,
  En de dood is het laatste woord.
  Je moet altijd met een boog naar het gordijn wijzen!
  Vergeet je zonden – geef het publiek een grijns,
  Geniet ervan, het is sowieso de laatste kans!
  Dus kijk altijd aan de positieve kant van de dood!
  Vlak voordat je je laatste adem haalt.
  Het leven is een stront,
  Als je ernaar kijkt.
  Het leven is lachen en de dood is een grap, het is waar,
  Je zult zien dat het allemaal een show is,
  Blijf ze lachen terwijl je gaat.
  Onthoud alleen dat de laatste lach op u is!
  En kijk altijd op de zonnige kant van het leven
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven
  Kom op jongens, vrolijk op
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven
  Erger nog dingen gebeuren op zee, weet je
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven
  Ik bedoel, wat heb je te verliezen?
  weet je, je komt uit het niets
  je gaat terug naar niets
  wat ben je kwijt? Niets!
  Kijk altijd aan de positieve kant van het leven

  7 likes
  • @Pjoter

   Dank voor je heldere betoog. Begrijp alleen goed dat een mens geen machine is maar een vat vol gevoel, emotie en energie wat dient te stromen als het licht, water en de lucht en er is in deze wereld iets gaande waardoor we zijn afgesneden van al wat ons doet leven en we niet meer het gevoel en leven hebben zoals een mens dat vroeger had, we worden bewust ziek gemaakt en gehouden en zijn afgesneden van onze natuurlijke en menselijke bron, we beschikken niet meer over onze eigen gezonde leven en bezittingen en dat breekt uiteindelijk iedereen op!! Het lijkt wel of we leven in een constante spanningsveld of magnetron en het eten slechts bestaat uit puur gif en het water nog alleen maar lijkt te dienen als drager voor een cocktail aan geestvernauwende en -onderdrukkende residuen. Hadden wij dit vroeger ook en voelden wij ons zo ver verwijderd van onzelf en de natuurlijke balans? Waar is de mens zijn fysieke en geestelijke kracht gebleven?

   Was Vroeger dan alles beter? Nee, maar vroeger was het leven beter te behapstukken, beter in de zin van minder druk en spanning en vooral gezonder en natuurlijker. Wat is er gebeurd met de mensheid dat ze een constante druk en spanning moeten ervaren of voelen? Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen, want er zijn mensen die niet hoogsensitief of bovennatuurlijke gevoelens hebben en dus ook nergens last van hebben, die zullen alles accepteren, zelfs dat ze geen enkele zeggenschap meer hebben over hun eigen leven en bezittingen.

   5 likes
   • @ weg met ons,
    Excuses voor mijn late reactie.
    Desondanks uw nickname, begrijp ik uw reactie volkomen. Sterker nog ik sta er geheel achter.
    Mijn bericht was enkel bedoeld als ondersteuning voor mensen die het héél moeilijk hebben!
    Ik spreek weldegelijk uit ervaring, ben, n.m. zelf zeer hsp en ben in dit leven reeds 2 uitgetreden, waar ik niet over wens te redeneren!
    Zelfs mijn drinkwater kook ik alvorens het in een hoge kan in de ijskast te plaatsen.
    Het flessenwater in de winkel is n.m. óók besmet d.m.v. de on afgewerkte binnenkant v.d. flessen en toevoegingen van fluoride!
    Al mijn groenten(ook al komen ze uit Nederland) was ik eerst grondig met ‘baking soda’.
    Verder heb ik een t.i.a een hartaanval een aneurysma en zware copd en ben in mijn enkel beschoten.
    Ook ben ik sinds kort gepensioneerd, gescheiden ,heb een nakomer van 10 welke alleen bij vader wil zijn! Ondank het feit dat ik nooit een dag ziek ben geweest ( buiten de genoemden hierboven), loop ik nu bij de voedsel bank!!! en toch zeg ik tegen mijzelf en mijn lotgenoten en gelijk gestemden dát, wat je staande houdt, ter ondersteuning! Alway’s look at the bright side off life .
    Dankzij mijzelf, heb ik alles! Gezondheid, kleren een dak boven mijn hoofd en voedse, zoals ik het wens. En daar ben ik dankbaar voor.

    @Christgalactic

    Sorry, neem mij alstublieft niet kwalijk, het is niet mijn bedoeling mijn medemens te kwetsen.
    Alhoewel ik een zeer gelovig mens ben geweest in mijn jongere jaren en vele religies heb bestudeerd en ervaren, dus ook de huidige wel bekenden, ja zelfs hun taal heb geleerd om alle boeken optimaal te kunnen begrijpen. Ben ik tot een andere conclusie gekomen.
    Om u ook een beetje van het inzicht te gunnen, welke ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, adviseer ik u op youtube naar de volgende uit 10 delen bestaan serie te kijken;
    Europa_ the last battle. Ik hoor graag uw bevindingen nadat u ze geconcentreerd heeft bekeken. Vriendelijke groet

    2 likes
    • veel sterkté toegewenst, en veel geluk met je kind daar krijg je nog pure liefde van

     1 likes
    • @Pjoter

     Dank voor je bijzondere reactie en hopelijk komen we allen ongeschonden door deze ongelooflijk bizarre tijden. Het is vooral bergafwaarts gegaan op 1-1-2002. Laten mensen niet vergeten dat de EU niets anders dan grote ellende en problemen heeft gebracht en wij door het Moloch nog verder van elkaar zijn komen te staan. De EU kent te weinig voordelen ten opzichte van de vele nadelen om er nog vrolijk van te worden.

     Zorg goed voor jezelf en zeker voor je kind. Wens je vooral veel geluk, gezondheid en voorspoed.

     3 likes
    • @Pjoter

     Wat hebben deze videos, die uiterst interessant kunnen zijn van node met ons filosofisch discour? Trouwens met religie van het werkwoord re liegen heb ik niks van node, maar dit werelds systeem natuurlijk wel.

     Wat ik zeker weet is dat elk gevang ( matrix) zijn Sleutel heeft!! Anders kan het het gevang niet bestaan. En gelijk in een spanningsbron de + en de – pool elkaar aantrekken …. zodoende komt de Sleutel naar het gevang!

     Ik ga even de tijd nemen om de videos te bekijken, want het vraagt wel veel tijd.

     In lak’ ech ala k’in

     2 likes
  • Beste poter;

   Je stelt dat we uit het ” niets” komen?? Kan je het woord “niets” even verklaren?
   Volgens mij komen we namelijk uit het ” Iets” voort, namelijk het Woord ( wellicht gezongen klank dus) Alles is energie bestaande uit Yin en Yang, waarbij deze 2 kosmische krachten steeds weer in elkaar opgaan. Daardoor is er geen dualiteit meer; maar is er enkel het Iets!!

   In lak ‘ ech ala k’ in

   In

   3 likes
 5. Het absolute bewijs van voorinformatie dat het gepland was in te storten zit in het feit dat er 20 min eerder al verteld werd dat het Salaomon gebouw ingestort was terwijl het in real time nog overeind stond.

  Hier is geen speld tussen te krijgen of je nu wel of niet in een complot geloofd.
  De conclusie kan niets anders zijn dan gepland met voorbedachte rade, alleen al op dit incident.

  BBC reports WTC 7 collapsed…BEFORE it collapsed! NEW

 6. Vraag jezelf af waarom juist nu deze beelden vrij komen? Burning the witches. Amerika is het land wat de new world order nog in de weg staat, het land moet en zal stuk gaan.

  8 likes
 7. Hebben jullie deze bekentenis al gelezen

  CIA Agent bekent Op Sterfbed: ‘Wij bliezen WTC7 op, op 9/11’

  https://wakkeremensen.blogspot.com/2017/07/cia-agent-bekent-op-sterfbed-wij.html

  5 likes
 8. controlled demolition in deze gevallen zijn de gebouwen wel voorbereid om, om te vallen.. via vergunning stelsel..
  wtc 7 is voorzien van controlled demolition met zijn/haar jas nog aan.. dus petje af voor de demolitioners..
  toppy werk zal wel wat anders rekken werk zijn als een klus met vergunning.. of speelde geld en veiligheid nergens een rol..
  en waar is de jas en de inhoud gebleven..

  4 likes
 9. Zodra het zwarte penthouse instort zie vanaf het penthouse iets wegvliegen naar links!

  3 likes
 10. Dit is niet eens een smoking gun. Dit is de trekker overgehaald zien worden, de kogel zien vliegen en zien in slaan.
  Een heterdaadje, heet dat in vak termen.

  Het team dat hier achter heeft gestaan is waarschijnlijk enorm. Het enig wat zij hoefde te doen was met hun vinger te wijzen. En zo kwamen ze er mee weg.

  Waterdicht bewijs?
  Het team dat de daders in de kraag zou moeten grijpen is het zelfde team dat de aanslag gepland heeft.

  Snappofoe? pade bi pade bam, pade pi pade po

 11. Wat een zwanverhaal. Wat probeer je nu eigenlijk te zeggen?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal over 9/11 niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is

9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is

Het boek 9/11 Unmasked is het eindproduct ...

Helderziende hielp me bij het vinden van de resten van mijn vermiste vader. Wordt dit mysterie na 60 jaar eindelijk opgelost?

Helderziende hielp me bij het vinden van de resten van mijn vermiste vader. Wordt dit mysterie na 60 jaar eindelijk opgelost?

Bijna 60 jaar geleden verdween George Carroll ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Op grond van de Algemene Verordering Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt door op de 'Cookies Accepteren' knop te klikken, of door deze site te gebruiken. Wanneer u klikt of scrolt op deze site, wordt dit gezien als gebruik.