Mens en Dier

Verpleegkundige hartbewaking wil graag haar ervaringen met je delen: ‘Het klopt niet wat er gebeurt’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klara, verpleegkundige op de hartbewaking, merkt dat er meer jonge patiënten – vanaf 35 jaar – op haar afdeling komen met problemen die zeer goed kunnen passen bij een bijwerking van het experimentele vaccin. Denk daarbij aan myocarditis en pericarditis.

Er worden mensen binnengebracht met pijn op de borst en flink verhoogde troponines (bloedwaarden die hartschade aantonen, red.). Klara werkt op een acute afdeling waar patiënten gepland en met spoed via de ambulancedienst worden binnengebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Helaas wordt niet standaard naar de prikstatus gevraagd bij binnenkomst in het ziekenhuis. Daarnaast is er geen opdracht gegeven om mogelijke bijwerkingen te monitoren, dus gebeurt het ook niet, laat Klara weten aan Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

De enige

“De interesse lijkt er niet te zijn. Er zal dus pas meer inzicht komen als de cijfers na maanden eindelijk geanalyseerd gaan worden en bepaalde zaken eruit zullen springen,” schrijft de verpleegkundige.

Ze zegt dat iedereen op haar afdeling het experimentele vaccin heeft genomen: enkele collega’s kregen vlak na de prik corona, één collega heeft nu de ziekte van Lyme en een andere collega heeft een flinke longontsteking gehad. Klara is de enige die niet is gezwicht.

Niet toegeven aan indirecte dwang

“Iedereen hoor ik hoesten en klagen over allerlei gezondheidsklachten terwijl dat voorheen niet zo was. Niemand is echt fit,” zegt de verpleegkundige. “Hopelijk gaan steeds meer mensen door deze verhalen inzien dat het niet klopt wat er gebeurt en gaan ze vragen stellen. Ook al denk je dat je niets kunt doen: niet toegeven aan de indirecte dwang is al heel veel!”

Zorgmedewerkers Verenigd maakt zich zorgen over de gevolgen van alle coronamaatregelen op het algeheel welbevinden en de fysieke gezondheid van de samenleving. “Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons hebben verenigd om onze stem te laten horen.”

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjaak
Sjaak
2 jaren geleden

het klopt niet. leuk verwoord

Helmi
Helmi
2 jaren geleden

Iedere patiënt heeft een bsn nummer, hier zit ook de prikstatus aan vast. Dus mogelijk dat zij het niet kan zien in het rapport, maar vragen aan patiënt staat vrij, toch?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik wordt hier zo verschrikkelijk moe van….waarom komen al die zogenaamde geniale Hoogopgeleide Medische Wonderen maanden….zoniet jaren later tot dezelfde conclusies als een samengeraapt zooitje Complot-DENKERS?! Ergens in Hun Opleiding is er iets verschrikkelijk fout gegaan….

Dus beste Verpleegkundigen, Artsen, Chirurgen, Pathologen, Dokters, Huisartsen & andersoortige Medische Wizards & Pseudowetenschappers hier nog maar een keertje de belangrijkste (Dodelijke) Bijwerkingen van deze Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi op een rijtje…neem het door, schrijf ze over, leer ze uit je hoofd….dat scheelt een hoop eigen Onderzoek:

1. Bloedstolling (trombocytopenie)
2. Ontsteking aan ‘t hart (Myocarditis en Pericarditis)
3. Trombose
4. Ontwikkelen van Auto-immuunziekte
5. Dodelijke immuun response bij re-infectie (ADE Antibody Dependent Enhancement) (cytokinestorm)
6. Hartinfarct
7. Herseninfarct
8. Ontstaan van prionen door onzuiver mRNA (Gekke koeienziekte/ Creutzfeldt-Jakob)
9. neurodegeneratieve aandoeningen
10. Onderdrukken A-specifiek immuun systeem
11. Hersenbloeding
12. Guillain-Barré-syndroom
13. Steriliteit (verstoring syncytine eiwit placenta)
14. Versterken dodelijkere mutaties (immuunontsnapping)
15. Cardiotoxiciteit
16. Onregelmatige menstruatie
17. Impotentie
18. Het spike-eiwit is cytotoxisch (giftig voor cellen) en opent de bloed-hersenbarrière
19. Gezichtsverlamming van Bell Palsy
20. Anafylactische Shock
21. Verspreiden van het Spike-eiwit
22. Ziekte van Parkinson
23. Pulmonale arteriële hypertensie
24. Erythema multiforme
25. Glomerulonefritis
26. Cerebrovasculaire effecten
27. Orgaanuitval
28. Kanker
29. De Dood

Hoe vaak moet je dingen blijven herhalen in dit Land?! Morgen ontdekken ze vast & zeker dat je Bloed van die troep gaat Klonteren…

Quibus
Quibus
2 jaren geleden

Als autodidacte natuurgeneeswijze gebruiker, het volgende” Psychosomatique ” problemen, ontstaan door “psysique – lichaamsproblemen”, die de “psyche – denkende – hersenen – gevoelens” aantasten wat ik wil zeggen dat de mensen angstig en depressief worden van lichamelijke kwalen, en het voortdurende gezeik hier over, geen gelukkig moment meer, en dat is de bedoeling van deze psychopaten kliek !

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x