UFO

Zal de cover-up rond UFO’s ter sprake komen tijdens het laatste Amerikaanse verkiezingsdebat?

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het vierde en laatste Amerikaanse verkiezingsdebat zal – als een voormalig medewerker van het Britse ministerie van Defensie zijn zin krijgt – de focus komen te liggen op het mysterie rond aliens, UFO’s en wat de overheid echt weet over buitenaardsen.

Nick Pope, die in de jaren negentig voor de Britse overheid onderzoek deed naar het UFO-fenomeen, wil dat er tijdens het debat aandacht komt voor de recente onthullingen van WikiLeaks over e-mails die naar John Podesta, de campagnemanager van Hillary Clinton, zijn gestuurd over dit onderwerp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit de e-mails blijkt dat Podesta contact onderhield met astronaut Edgar Mitchell, die geloofde dat aliens de aarde bezochten, en oud-frontman van de band Blink-182 Tom DeLonge, die onderzoek doet naar UFO’s.

Veel aandacht

Pope wil er voor gaan zorgen dat het onderwerp besproken zal worden tijdens het laatste verkiezingsdebat in Las Vegas aankomende woensdag. Door middel van een aantal tweets hoopt hij de aandacht te trekken van de organisatoren van het debat.

“Door de nieuwste onthulling van WikiLeaks behoort een vraag over UFO’s tot de mogelijkheden tijdens het laatste verkiezingsdebat,” twitterde hij. “Een intrigerend vooruitzicht.”

“Ik hoop dat er veel aandacht voor zal komen,” zei Pope. “Gezien de recente onthullingen en aanhoudende geruchten over cover-ups en complotten, is het tijd om dit onderwerp openlijk te bespreken.”

Voor de hand

Pope heeft goede hoop dat het onderwerp ter sprake zal komen, aangezien het debat zal worden gehouden in Las Vegas, niet ver van Area 51, een topgeheime legerbasis in de Nevadawoestijn die door sommigen in verband wordt gebracht met aliens.

Er is al veel media-aandacht geweest voor de e-mails over UFO’s, dus het ligt voor de hand dat de moderator er vragen over gaat stellen, aldus Pope. “De UFO-gemeenschap heeft hier jarenlang voor gelobbyd. Misschien is dit het moment waarop ze gewacht hebben.”

Achtergehouden bewijs

In 2007 kwam het UFO-fenomeen ter sprake tijdens een verkiezingsdebat op CNN tussen de democratische presidentskandidaten. Er bleken toen miljoenen documenten uit de regeerperiode van de man van Hillary Clinton, Bill, te zijn die niet voor het publiek toegankelijk waren. Daar zaten documenten tussen die wezen op achtergehouden bewijs voor het bestaan van UFO’s.

Tijdens een eerder debat zei presidentskandidaat Dennis Kucinich dat hij zelf een UFO had gezien. “Vergeet niet dat ook Jimmy Carter een UFO heeft gezien,” zei hij. “Er zijn meer mensen in dit land die UFO’s hebben gezien dan mensen die George Bush steunen.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
7 jaren geleden

Er komt geen cover up, dat kunnen ze namelijk niet doen, Als je al bijna 70 jaar liegt over ufo’s dan verlies je als overheid al je geloofwaardigheid wanneer je dan ineens wel gaat toegeven dat ze er zijn. Die aliens staan straks ineens voor onze neus en als ze hier goedschiks zijn dan houden die ook hun vreet over de laatste 70 jaar want anders valt het mondiale systeem op zijn reet. Hebben we het nog niet eens gehad over al die ontvoeringen van die kakkerlakken.

christusbewustzijn
christusbewustzijn
7 jaren geleden

Waar twee demonische duivels Lucifer en Satan aanwezig zijn daar ben ik in hun midden zei Jezus Christus .

Draco
Draco
7 jaren geleden

Het is echt te bizar. Steeds meer gekke verhalen hier. Zelfs mensen die dachten dat ze echt aan het zingen waren. Ik weet niet wat voor volk hier actief is maar het neemt echt steeds meer gekkere vormen aan. Nu weer de cover-up rondom UFO’s. Die duim waaruit alles gezogen wordt moet wel heel groot zijn.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Disclosure, eens zal het toch de eerste keer moeten zijn.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x