Homepagina » UFO » Zal de cover-up rond UFO’s ter sprake komen tijdens het laatste Amerikaanse verkiezingsdebat?
Zal de cover-up rond UFO's ter sprake komen tijdens het laatste Amerikaanse verkiezingsdebat?

Zal de cover-up rond UFO’s ter sprake komen tijdens het laatste Amerikaanse verkiezingsdebat?

Tijdens het vierde en laatste Amerikaanse verkiezingsdebat zal – als een voormalig medewerker van het Britse ministerie van Defensie zijn zin krijgt – de focus komen te liggen op het mysterie rond aliens, UFO’s en wat de overheid echt weet over buitenaardsen.

Nick Pope, die in de jaren negentig voor de Britse overheid onderzoek deed naar het UFO-fenomeen, wil dat er tijdens het debat aandacht komt voor de recente onthullingen van WikiLeaks over e-mails die naar John Podesta, de campagnemanager van Hillary Clinton, zijn gestuurd over dit onderwerp.

Uit de e-mails blijkt dat Podesta contact onderhield met astronaut Edgar Mitchell, die geloofde dat aliens de aarde bezochten, en oud-frontman van de band Blink-182 Tom DeLonge, die onderzoek doet naar UFO’s.

Veel aandacht

Pope wil er voor gaan zorgen dat het onderwerp besproken zal worden tijdens het laatste verkiezingsdebat in Las Vegas aankomende woensdag. Door middel van een aantal tweets hoopt hij de aandacht te trekken van de organisatoren van het debat.

“Door de nieuwste onthulling van WikiLeaks behoort een vraag over UFO’s tot de mogelijkheden tijdens het laatste verkiezingsdebat,” twitterde hij. “Een intrigerend vooruitzicht.”

“Ik hoop dat er veel aandacht voor zal komen,” zei Pope. “Gezien de recente onthullingen en aanhoudende geruchten over cover-ups en complotten, is het tijd om dit onderwerp openlijk te bespreken.”

Voor de hand

Pope heeft goede hoop dat het onderwerp ter sprake zal komen, aangezien het debat zal worden gehouden in Las Vegas, niet ver van Area 51, een topgeheime legerbasis in de Nevadawoestijn die door sommigen in verband wordt gebracht met aliens.

Er is al veel media-aandacht geweest voor de e-mails over UFO’s, dus het ligt voor de hand dat de moderator er vragen over gaat stellen, aldus Pope. “De UFO-gemeenschap heeft hier jarenlang voor gelobbyd. Misschien is dit het moment waarop ze gewacht hebben.”

Achtergehouden bewijs

In 2007 kwam het UFO-fenomeen ter sprake tijdens een verkiezingsdebat op CNN tussen de democratische presidentskandidaten. Er bleken toen miljoenen documenten uit de regeerperiode van de man van Hillary Clinton, Bill, te zijn die niet voor het publiek toegankelijk waren. Daar zaten documenten tussen die wezen op achtergehouden bewijs voor het bestaan van UFO’s.

Tijdens een eerder debat zei presidentskandidaat Dennis Kucinich dat hij zelf een UFO had gezien. “Vergeet niet dat ook Jimmy Carter een UFO heeft gezien,” zei hij. “Er zijn meer mensen in dit land die UFO’s hebben gezien dan mensen die George Bush steunen.”

[Express]


Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Het is echt te bizar. Steeds meer gekke verhalen hier. Zelfs mensen die dachten dat ze echt aan het zingen waren. Ik weet niet wat voor volk hier actief is maar het neemt echt steeds meer gekkere vormen aan. Nu weer de cover-up rondom UFO’s. Die duim waaruit alles gezogen wordt moet wel heel groot zijn.

  10 likes
  • “Steeds meer gekke verhalen hier.”

   Inderdaad, ik dacht ook, ‘ga even kijken of 9ForNews wat meer weet over de schouderblessure van Feyenoorder Rick Karsdorp’. Krijg je een gek verhaal over ‘verkiezingsdebatten, gelekte e-mails en een UFO-cover up’, werkelijk te bizar! 🙁

   4 likes
  • Dat dit volk gek aan het worden is,dat is wel. Te zien aan dit verkiezingsdrama.
   Dat op een gegeven moment het ufofenomeen wordt opgelost geloof ik wel,.
   Maar niet door 1 Van deze twee.
   Overigens ben ik wel benieuwd wat er in de e-mails van vrouw Clinton staat.
   Als wij hier veel over te weten komen, is deze verkiezingsstrijd niet voor niets geweest.

   3 likes
 2. Waar twee demonische duivels Lucifer en Satan aanwezig zijn daar ben ik in hun midden zei Jezus Christus .

  7 likes
 3. Er komt geen cover up, dat kunnen ze namelijk niet doen, Als je al bijna 70 jaar liegt over ufo’s dan verlies je als overheid al je geloofwaardigheid wanneer je dan ineens wel gaat toegeven dat ze er zijn. Die aliens staan straks ineens voor onze neus en als ze hier goedschiks zijn dan houden die ook hun vreet over de laatste 70 jaar want anders valt het mondiale systeem op zijn reet. Hebben we het nog niet eens gehad over al die ontvoeringen van die kakkerlakken.

  5 likes
  • De waarheid achterhaalt toch de leugen, .
   Hoopvol blijven, bert S.
   Het is een zeer onvoorspelbaar en zeer afwijkend verloop in deze verkiezingen.
   Zou Trump of Hilarie al voortijds zich terugtrekken?
   Trump’s persoonlijke horoscoop staat zeer positief op de 8e nov.

   1 likes
 4. Nick Pope, waar ik notabene zeer veel respect voor heb gezien zijn onderzoekswerk ivm UFO’s, zal op zijn honger blijven zitten. Geen enkele president, ondanks de gedane beloften, zal ooit de X-files openen en aan het volk vertellen wat ze echt weten. Tegen Jimmy Kimmel zei Hillary Clinton: “I would like us to go into those files and hopefully make as much of that public as possible.” Verder zei ze: “If there’s nothing there, let’s tell people there’s nothing there. And if there is something there, unless it’s a threat to national security, I think we ought to share it with the public.” Dus, ze zal niks bekendmaken mocht ze verkozen worden (iets wat ik trouwens vurig hoop) of ze zal met zekerheid zeggen “there is nothing there”. Haar eeuwige leugens mag ze houden. Case closed.

  0 likes
 5. En jij dan Draco een kip zonder kop zelf Kerst,Sinterklaas en de paashaas viert….

  Slaap maar lekker verder Draco.

  4 likes
 6. Wat mij opvalt is dat op de alternatieve sites geen vragen meer worden gesteld over wie de huidige Killary is, die zo krachtig en ogenschijnlijk gezond tegenover Trompet in het debat staat.
  Er is veel gepubliceerd over haar gammele gezondheid en het in mekaar zakken tijdens de 9/11 herdenking dit jaar.
  Over haar miraculeuze comeback na een paar uur in het appartement van haar dochter Chelsea, vermoedelijk één van haar doubles.
  Vervolgens een weggemoffeld bericht over haar overlijden op één van de nieuwszenders, over trucage bij latere speeches van haar en nu dan zomaar zonder problemen weer volop in het debat staan. Daar klopt toch geen moer van ?
  Ben ik nou werkelijk de enige die dat is opgevallen, of houden alle amateur klokkenluiders nu ineens hun mond over wat ze weten ?
  Wie van de lezers is meer geïnformeerd over het huidige wel en wee van Killary ?

  4 likes
  • Idd Jro, is zeker opmerkelijk dat ze er zo vitaal bij stond tijdens de debatten.
   Er gaan verhalen rond over bloedtransfusie, niet iets wat is bevestigd dus blijft speculeren.

   0 likes
 7. Disclosure, eens zal het toch de eerste keer moeten zijn.

  2 likes
 8. ik denk niet dat dit debat aliens ter sprake zullen komen maar dat het wel de gelegenheid zal zijn om the Donald uit te zwaaien !

  2 likes
 9. Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party: Dinesh …Moet zien.

  2 likes
 10. pas na het bekend worden wat er in de emails van deze vrouw staat zal er een beerput worden geopend.
  tot dan zal de verkiezingssoap met niet ter zake doende pulp doorgaan.
  ben benieuwd of dit volk nog zal ontwaken.

  2 likes
 11. Als dit ter sprake komt tijdens het debat is het een afleiding.. Ik heb liever dat ze aardse zaken bespreken. Vrijwel iedere referentie aan ufo’s in de leaks zijn ontvangen emails van mensen buiten de regering. Dit is heel veel rook en geen vuur. De schaamteloze corruptie en fraude in de leaks lijkt me een betere discussie.
  Podesta en de clintons hebben eerder in het witte huis gezeten. Dus disclosure was al eerder gebeurd lijkt me dan.. Ik denk dat dit meer gaat over de paar % die zijn stem van dit onderwerp laat afhangen.

  2 likes
 12. Ik hoop dat TRUMP wint met of zonder UFO!!

  2 likes
 13. Ik dacht niet dat het duet echt was, het liep niet geheel synchroon. Wel werd de suggestie gewekt dat als beroeps techneuten er goed voor gaan zitten, ze met wat meer inspanning kunnen laten zeggen wat ze willen. Maar dat idee had ik voor dat duet al.

  1 likes
 14. Rasecht Berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  Er zijn geen VSA-presidentiele verkiezingen nodig om het VSA-ufo-coverup probleem de wereld uit te helpen.
  Politieke degradatie?

  0 likes
 15. Remote viewing gedachte. Als de wereld in puin ligt, elkaar afmaakt door derde wereldoorlog(val geldsysteem), dan opeens krijgen we een gezamenlijke vijand: Buitenaardsen/Aliens. De wereld wordt dan 1. NWO compleet afgerond. Jezus(gedachtegoed) kan weer terug komen, omdat het oude systeem van geld/winst weg is. Wij als mens(geheime diensten/wetenschap) hebben die buitenaardsen/objecten zelf gemaakt. Door eeuwen oude kennis. Oorsprong is belangrijk, maar je moet je meer focussen op de toekomst. Elk tijdperk(bv Shiva/oude Chinese cultuur/Maya’s enz.) heeft/had een functie. Geloof speelde/speelt een belangrijk rol. Nu christendom/joodse/islam. Worden tegen elkaar uitgespeeld door zionisme(en zijn vele aanhangers van subgroepen) gedachte goed(iedereen hetzelfde)
  Overigens zijn de huidige wereldwijde militaire oefeningen (als laatste opdracht) meer bedoelt voor catastrofes. Natuurrampen. Nibiru(planeet/kosmosfenomeen). Vuurbollen enz. of een kernramp/mega explosie, waardoor er nog meer migratie /ellende onder gewone mensen ontstaat. Elite zit onder de grond.
  Als je dit verhaal naast de Hebreeuwse bijbel(oude testament/zeven zegels) legt, dan is het allemaal doorgestoken kaart. Goed en slecht worden NWO.(gaat niet zonder slag of stoot)Een nieuw tijdperk of te wel een complete Niburu(betekent zowel oud als nieuw in geboorte van iets of mens).

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...